Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2007, 03:35   #1 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

News: CITESTE daca te intereseaza STICKY

Daca inca nu este destul de clar atunci repet si aici ce am tot raspuns la numeroase PMuri primite in ultima perioada!

Dupa cum foarte bine se stie in "spatele" forumului (site etc.) exista o firma ce se poate vedea jos la subsolul paginii
This site is copyrighted ©1997 - 2007, Computer Games Online SRL
Cu alte cuvinte acesta este un spatiul comercial al unei firme (unul dintre ele ca sa fiu exact) iar in spatiul meu comercial daca ajung la concluzia ca mai pot primi un chirias atunci stabilesc o chirie inchei un contract pe o anumita perioada de timp si cu asta basta! Simplu de tot!

De ce spun asta?

PENTRU cei ce fac BISNITZA si stiu la ce ma refer cind spun asta si zilnic au incercari prin PMuri sau alte forme de comunicare, de a cumpara sticky sau diverse favoruri!

EXEMPLU:
Vine X ce vinde cu sacosa telefoane (e un exemplu) si are pretentia sa arunce in scarba o suma de bani numai sa fie lasat in pace sus deasupra tuturor!

Nimeni si subliniez NIMENI din colegii mei nu se compromite pentru un 50 sau 100 de euro sa faca un astfel de gest! Daca este ceva atunci se face legal contract la sumele stabilite de piatza de publicitate si nu la mica ciupela! Deci am rugamintea sa NU MAI INSISTATI cu astfel de observatii!

- " am copilarit cu Silviu si ai sa vezi ca trec peste tine moldovene"
- " ma doare in p**a de tine ai sa vezi ca tot o sa am sticky"
- " toata lumea are un pret Aiwa...si tu ai care e pretul ?"
- " ..dar daca te tii tare ai sa pierzi ca dau la altu banii si tot am sa vind deasupra tuturor"

........

Mai am astfel de exemple (unele pline de "carne" sau adresate membrilor din familie) dar nu are rost..sa dezgropam aici mortii sau sa ne aratam cu degetul intre noi!
Am postat un mini rezumat din ce mi s-a parut mai important pentru a intelege acest mesaj si pentru a fi respectat!

O observatie mai am de facut totusi si o fac catre cei ce lucreaza la diverse firme...nu vreau sa mai discutam pe marginea acestui subiect insa VA ROG nu mutati vanzarea din raft pe forum!
Una este sa vinzi 1-2 produse de acolo (mai scapi de stoc) la care ai poate "prima de vanzare" sau poate ai pret bun si alta e sa vinzi cu nerusinare ce ai la vanzare in magazin profitind de imaginea pozitiva a forumului CG

Va multumesc pentru atentie!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2007, 04:02   #2 (permalink)
Cursed to Solitude

Magicwithin's Avatar

din pacate astia ne sunt romanii cu care defilam aiwa. mergi inainte pe drumul ales pentru ca o faci bine.

Magicwithin is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2007, 08:40   #3 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Mulţi dintre români nu sunt interesaţi de reguli decât în măsura în care se aplică altora, şi nu lor. Încearca sa faci ceva aşa cum trebuie şi întotdeauna o sa ai de-a face cu şmecheraşi care să te spurce dacă nu îndoi regulile pentru ei.

Când mama dracului o să se dezvolte şi la noi gena bunului simţ ?

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2007, 17:07   #4 (permalink)

Jigodie's Avatar

ups!
nu credeam ca lumea te "iubeste" atat de mult AIWA, banuiam eu ca primesti tot felu` de mizerii pe PM dar astia intrec orice limita.
Tu arde-i p-astia si ramai impartial la restu`.
Quote:
Originally Posted by Wagram View Post
Când mama dracului o să se dezvolte şi la noi gena bunului simţ ?
n-apucam noi.

Jigodie is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2007, 12:21   #5 (permalink)
Registered User

House Addict's Avatar

Pacat ca exista asemenea specimene si aici !
Asa numitii smardoi care cred ca bunul simt si educatia se cumpara cu "IEURO"
Patetic ....
Imi cer scuze pentru comentariu insa nu am mai putut ramane indiferent in fata acestor mizerii !

House Addict is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2007, 18:42   #6 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

Forumul e ca si capitala,ai de toate,hoti,bisnitari,afaceristi,tepari,persoane sus puse,baietii lu` tata,camatari ca sa nu mai vb de speciile din alte dimensiuni cum ar fi trolli,clonele,warezii,agramaticii,fauna infloreste constant si mai urit e ca trebuie sa convietuim cu toti,zici ca sintem in Men in black...........................
Pacat de cel ce trebuie sa vegheze asupra lor...................si pacat ca in capul lui se sparg toate oalele....................

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 18-11-2007, 21:39   #7 (permalink)
Registered User

m3th4don's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jigodie View Post
ups!
nu credeam ca lumea te "iubeste" atat de mult AIWA, banuiam eu ca primesti tot felu` de mizerii pe PM dar astia intrec orice limita.

)))) ... dar tu ce credeai?

m3th4don is offline    Reply With Quote
Old 26-11-2007, 19:30   #8 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

01. intrucat se pare ca foarte multi bisnitari au inceput sa intinda coarda si sa apeleze la amenintari mai mult sau mai putin voalate la adresa colegului m3th4don ca de ...pina la mine e distantza ... si se rezuma doar la injuraturi reamintesc un lucru simplu:
INCETATI CU ASTFEL DE PRACTICI NIMENI NU "PUNE BOTU" LA SPAGA SI ASTA INTRUCAT NU SE POATE ASCUNDE UN STICKY!

02. faptul ca anumite persoane apar cu astfel de anunturi si aici ma refer strict la aria GSM nu inseamna ca "Silviu sau Assassin a primit ceva gras sau ca merg mina in mana cu x sau y" (asa cum a incercat cineva sa forteze nota intr-un mesaj) deci INCETATI cu astfel de faze "o sa vorbesc cu x sau y" ca nu merge!

03. pentru lamurirea unora ce inca mai cred in astfel de practici se va reintroduce un anumit grup de utilizatori ce au posibilitatea de a avea anunturi de acest fel!
Cine va face fapte din acest grup?
Doar persoane alese de catre conducerea forumului pe criterii strict personale ce nu trebuiesc explicate aici!
Tin numai de organizarea noastra interna!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 26-11-2007, 20:13   #9 (permalink)
Registered User

m3th4don's Avatar

Am si eu o mica completare.

Dupa cum stie toata lumea, sunt un moderator provenit dintre useri..deci va stiu pe TOTI si pot spune ca multi ma stiu si pe mine insa este un stiu cu ... "stiu".

Nu de putine ori ma trezesc cu vorbele rastalmacite si interpretate la "urechea" a 11-a din cauza faptului ca poate sunt prea amabil si am o legatura intotdeauna deschisa cu userii.

INSA..asta nu inseamna nici "tovarasie", nici "favoruri" nici "m3th4don mi-a zis mie asa.." , si nici faptul ca daca nu va raspund in nici un fel sau va las in final cu parerile si actiunile voastre nu inseamna ca unii sunt deasupra regulilor. INTOTDEAUNA va sfatuiesc ca tot ce faceti sa respecte regulamentul punct cu punct..in final decizia e tot a voastra ... DAR asta nu inseamna ca nu se mai aplica regulamentul pe forum ... ok, nu il aplic eu, il las pe AIWA sau pe altcineva...Uneori special fac asta ca sa vedeti ca nu putem fi cumparati nici cu vorbe nici cu "mizilicul" si nici nu ni s-a suit la cap "functia", avem anunturi ca orice alt user, nici sticky, nici pe noi nu ne tratam "preferential"

Aviz si vorbelor care circula indirect pe forum... "m3thadon a zis" ... "eu am zis mai depare"... ajungem la " A primit o masina .. da n-avea 4 roti, avea 2 .. si de fapt nu era masina , era bicicleta .. si in final nu i-a fost data, i-a fost luata " ... si asa ajungem de la niste discutii de "idee" purtate pe mess, la tel sau pe strada unde care mai de care vrea sa eschiveze cumva regulamentul si profita de faptul ca ("da metadoane..nu pot sa pun si io asa?ca nu zice nimica la regulament") .. De multe ori ma abtin sa imi dau cu parerea si la prea multe insistente ii las pe unii in "plata domnului" ( ca doar nu pot judeca eu in locul altuia, oricat de multa buna-vointa as avea) ... la concluzii ( in urma unui BAN dat pe buna dreptate) de genu: "las ca va stiu io ca mi-o trageti, ca-steti mana-n mana, va bateti joc de mine", etc

ce-are de zis m3th4don : ... e scris la "politia in actiune" (punct) Cine are ceva de comentat este invitatul nostru..dar cu ARGUMENTE

m3th4don is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2007, 21:36   #10 (permalink)
Registered User

DiSpOniBiL's Avatar

Fi Impartial AIWA
&
Capu Sus

DiSpOniBiL is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2008, 17:14   #11 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Eu am o mica intrebare daca se poate. De ce adminii au voie sa-si puna threadurile sticky? nu mi se pare deloc corect. Sa stea si el la coada ca noi toti... forumistii de rand
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is online now    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Old 15-01-2008, 17:50   #12 (permalink)
kTz
Registered User

kTz's Avatar

Pentru ca,e ca si cum ai intreba ala de ce are reducere la magazinu x doar ca lucreaza acolo,asa-i si aici ...

kTz is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2008, 04:35   #13 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fallen View Post
Eu am o mica intrebare daca se poate. De ce adminii au voie sa-si puna threadurile sticky? nu mi se pare deloc corect. Sa stea si el la coada ca noi toti... forumistii de rand
Care te deranjeaza..... exemple te rog!

Old 16-01-2008, 07:57   #14 (permalink)
Registered User

DjLeco's Avatar

Aiwa

- " am copilarit cu Silviu si ai sa vezi ca trec peste tine moldovene"
- " ma doare in p**a de tine ai sa vezi ca tot o sa am sticky"
- " toata lumea are un pret Aiwa...si tu ai care e pretul ?"
- " ..dar daca te tii tare ai sa pierzi ca dau la altu banii si tot am sa vind deasupra tuturor"

Man, pt asta ii dadeam ban definitiv pe IP sau routerul prin care iese, fara nici o alta discutie!

Chiar cine este acel CIVILIZAT, ghertzoi de 2 lei?

Din cauza unora ca astia, tzara asta s-a dus dracului!

SHAME!

Am porimit si eu de de la AIWA, un STICKY, si va asigur pe ceilalti ca nu am facut nici un favor pt asta.

Acel STICKY a fost dat, pt oferta foarte buna pe care o faceam, si culmea TOT nu s-au vindut...

Vindeam tot sistemul, acum 2 ani, parca...

RESPECT AIWA, pt ca ai grija de acest forum, pe drept, CEL MAI BUN FORUM DE HARDWARE DIN.RO!
GAMING™:I7-920D0@4000Mhz/1,21 Vcore||Scythe Ninja Rev A/LGA1366 Modded||Gigabyte 5870/1Gb Ram||Asus Rampage ExtremeII||3x2Gb Team Xtreem HCF0 7.7.7.20 @1600Mhz /1,70V Tri-Channel||Team Xtreem G1 SSD+ 4x1Tb WD+Seagate 500Gb Storage||Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Champ1on||Corsair TX750W||HP LP2475W||Antec Twelve Hundred||Win Xp+Win Vista Original's!

Last edited by DjLeco; 16-01-2008 at 07:59.. Reason: Speeling

DjLeco is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2008, 16:10   #15 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Sint o mica parte din "cererile" cu care m-au lovit o serie de forumisti!
Nu sint genul sa dau banned pentru chestii spuse in privat....pentru ce? Asta e mintea lor atata au ..atata pot gindi!

Old 31-01-2008, 10:09   #16 (permalink)
Registered User

crocus's Avatar

N-am primit niciodata vreun "sticky", desi TOATE vanzarile mele au fost oferte de exceptie (se poate verifica usor). N-am cerut asta si nici n-o voi face vreodata, pentru nu sunt cu nimic deasupra celorlalti.
M-as bucura insa nespus de mult daca regulile forumului, odata ce au fost stabilite, vor fi aplicate cu strictete pentru tot poporul scriitor de pe Computer Games. Criteriile personale, altele decat cele oficiale, cunoscute de noi toti, nu vor fi niciodata o solutie onesta de departajare.
Le urez succes administratorilor si moderatorilor acestui forum, in incercarile lor de a se mentine corecti si echidistanti.
Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465

crocus is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 00:28   #17 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

crocus`
Multumesc frumos!

Old 25-03-2008, 11:51   #18 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

De azi va puteti cumpara un thread STICKY:

http://forum.computergames.ro/4-cond...44-de-ore.html

Last edited by Silviu; 25-03-2008 at 14:04..

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2008, 11:58   #19 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Super OK
Acum sa vedem cine respecta sau nu regulile!

Old 29-05-2008, 13:03   #20 (permalink)
Nick anterior: VAIPA^^

LUC1AN's Avatar

gg PGL-SILVIU

LUC1AN is offline    Send Message via Google Talk to LUC1AN Send Message via Xfire to LUC1AN Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules