Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-05-2008, 14:36   #21 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

?????????????????
Mai bine te-ai uita la semnatura!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2008, 21:22   #22 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Salut...Ma intereseaza si pe mine un abonament lunar sau pe mai multe luni ... la stiky in publicitate si sa se plateasca cu cardul ptr ca pe telefon nu ma lasa sa incarc mai mult de 20E pe luna.....Si face-ti si voi abonamentul ala mai mic, ca sunteti cei mai scumpi de pe net..luati 20E pe 10zile fata de alte parti care este 30E pe 6 luni ...si cred ca stiti despre ce site vb

Last edited by pian; 04-06-2008 at 21:38..

pian is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 01:49   #23 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

PIAN
Discuta cu Silviu sau Bossman sau Assassin
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 08-06-2008, 04:13   #24 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Am dat si eu PM la toti care mi-a zis Aiwa si nu am primit nici un raspuns in privintza STIKY ......Cine este raspunzator cu STIKY sa-mi dea si mie o oferta mai detaliata ...pe mai multe luni/ani Si mai am 1 intrebare :daca fac abonament pe 1 an,de ex,ganditi-va la o posibilitate sa pot schimba threadul de la STIKY Sau daca se poate face pachet de servicii.....nu stiu..vedeti voi

pian is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2008, 09:00   #25 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Despre partea "tehnica" daca pot spune asa ...cum se acorda...cat costa etc. ufff nu pot sa te ajut eu!Nu e "patratelul meu" daca intelegi ce spun!

Old 19-09-2009, 03:22   #26 (permalink)
Registered User

user5000's Avatar

Aiwa, citesc aici cum ca bunul simt ar fi deficitar in ograda unora. Daca ai pati ceea ce am patit eu cu moderatorii tai spagari (un user m-a jignit grav si dupa multa munca de convingere - un moderator - nu ii dau numele - mi-a spus clar ca suspenda pe cine vrea, cand vrea - in plus m-a avertizat ca la urmatorul mesaj privat pe tema asta imi da suspend) nu ai mai bate atat cu pumnii in piept referitor la dreptate!

user5000 is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2009, 11:02   #27 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by user5000 View Post
Aiwa, citesc aici cum ca bunul simt ar fi deficitar in ograda unora. Daca ai pati ceea ce am patit eu cu moderatorii tai spagari (un user m-a jignit grav si dupa multa munca de convingere - un moderator - nu ii dau numele - mi-a spus clar ca suspenda pe cine vrea, cand vrea - in plus m-a avertizat ca la urmatorul mesaj privat pe tema asta imi da suspend) nu ai mai bate atat cu pumnii in piept referitor la dreptate!
E o acuzatie destul de grava si asa dori sa stiu daca ai si dovezi!Te rog argumenteaza afirmatia ta si cin d esti pregatit anunta-ma!
Eu nu cred ca exista un moderator sau admin sa ceara spaga!
Dar daca ai dovezi....de ce nu! Pe softnews da am gasit un astfel de specimen dar aici NU cred!Si s-au adus argumente palpabile pt a fi prins!

Old 19-09-2009, 17:58   #28 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

User5000, da-mi un PM cu mai multe detalii, nu cred ca exista asa ceva aici.

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2009, 23:54   #29 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

user5000
Deci ori aduci argumente....ori consider ca ai vorbit...asa doar ca sa te afli in treaba! nu ca ar fi prima data...dar totusi daca ai bun simt da si tu un raspuns!

Old 22-09-2009, 01:10   #30 (permalink)
Registered User

user5000's Avatar

E adevarat, nu am dovezile ca a luat spaga, dar altfel nu pot sa imi explic faptul ca eu am fost suspendat pt ca nu am pus date de contact direct, iar respectivul moderator a spus clar pe privat ca ma suspenda daca ii "raspund" cu aceeasi moneda (aceleasi jigniri) respectivului user.

Quote:
Originally Posted by Moderator X
Asa prieteneste te rog sa treci cu vederea. Nu vreau sa dau sanctiuni nimanui. prefer sa avertizez verbal. La urmatoare abatere are ban direct. De aceea TE ROG sa intelegi situatia si sa nu-mi fortezi mana sa te sanctionez pe tine.

Merci de intelegere.
Dupa ce respectivul m-a jignit si am "dat report" cum scrie la regulament (+asteptat la greu) - am trimis PM la TOTI moderatorii ariei pt a se rezolva stergerea postului cu jigniri! Respectivul nu a patit nimic pt ca este "smecher".

user5000 is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2009, 17:00   #31 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

Thumbs down

In locul oamenilor respectabili si corecti de mai sus ti-as da un ban de o luna sa ma pomenesti!!!Cum poti posta asemenea ineptii fara nici cea mai mica dovada?Vorba d-lui Aiwa,ti-am urmarit de multe ori posturile pline de "venin" pe cg si daca nu ma insel chiar ti-am dat si cateva reporturi pentru insolenta si tupeu!
Oameni buni,nu va mai obositi nervii,nu e cazul....
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!!

bogyyogy is online now    Reply With Quote
Old 23-09-2009, 20:41   #32 (permalink)
Registered User

Hoffa's Avatar

Jos palaria Aiwa pentru rabdarea ta si pt mintea descuiata care o ai. Eu nu as mai avea rabdare cu cei care dau astfel de PM si as propune sa fie sanctionati, banati. O puteti face si voi. Poate mai umblati din cand in cand la regulamentul existent si mai rectificati/ adaugati cate ceva.

Hoffa is offline    Send Message via Google Talk to Hoffa Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules