![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
????????????????? Mai bine te-ai uita la semnatura!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Salut...Ma intereseaza si pe mine un abonament lunar sau pe mai multe luni ... la stiky in publicitate si sa se plateasca cu cardul ptr ca pe telefon nu ma lasa sa incarc mai mult de 20E pe luna.....Si face-ti si voi abonamentul ala mai mic, ca sunteti cei mai scumpi de pe net..luati 20E pe 10zile fata de alte parti care este 30E pe 6 luni ...si cred ca stiti despre ce site vb
Last edited by pian; 04-06-2008 at 21:38.. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
PIAN Discuta cu Silviu sau Bossman sau Assassin
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Am dat si eu PM la toti care mi-a zis Aiwa si nu am primit nici un raspuns in privintza STIKY ......Cine este raspunzator cu STIKY sa-mi dea si mie o oferta mai detaliata ...pe mai multe luni/ani Si mai am 1 intrebare :daca fac abonament pe 1 an,de ex,ganditi-va la o posibilitate sa pot schimba threadul de la STIKY Sau daca se poate face pachet de servicii.....nu stiu..vedeti voi
| |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Despre partea "tehnica" daca pot spune asa ...cum se acorda...cat costa etc. ufff nu pot sa te ajut eu!Nu e "patratelul meu" daca intelegi ce spun!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|