![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Caut si eu un magazin de unde sa pot sa imi iau o husa pentru Nokia 6210 cu urmatoarele caracteristici: -sa fie transparenta total (nu din piele) -sa aiba capsa din plastic (nu din metal) -sa nu aiba nici un dispozitiv de prindere pe ea, deci sa fie numai foaia de plastic curata -sa nu stea deosebit de stransa pe telefon, adica atunci cand apas o tasta sa nu imi bata doua, din cauza de cat de stransa e (am mai patit). Am cautat la Germanos, si mi-au zis ca stiu despre ce e vorba, insa nu au. Unul de acolo mi-a zis ca si el cauta .Magazinul sa fie in Bucuresti. Va multumec anticipat!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Tocmai d-aia caut si eu una care sa nu fie asa de stransa pe telefon. Acum mi-am luat d-aia de piele, dar si aia mi se pare cam stramta. Daca l-as lasa fara husa, credeti ca i-ar face rau?
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cand gasiti anuntati-ma si pe mine . Am si eu un 6210 , care de bine de rau este tinut in puf , cu mici exceptii . Pacat de tel dar acum pe buna dreptate husa stica aspectul. Voi ce spuneti ? Merita ... Stiu ca raspunsul este da ... Dar vrei sa il tii la infinit ?
__________________ Mobile: 0723 716 000; YM id : tiranux | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|