Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-10-2009, 15:45   #1 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Pasiunea mea

Acest thread este doar colectia mea personala de poze cu copii carora le dau cadou un computer mai vechi dar functional. Este vorba de copii care traiesc in saracie dar nu se apuca de furat sau de cersit, ci se zbat sa invetze si sa-si faca un viitor. Eu incerc doar sa-i incurajez in felul meu. Poate nu este cea mai grozava idee, dar eu asta pot si asta vreau sa fac.

NU este un thread de donatii publice si nici o afacere, este doar hobby-ul meu personal.
Rog forumistii sa nu posteze opinii, oferte de donatie sau comentarii.

NU PRIMESC DONATII, cine vrea sa doneze computere sau componente pentru copii este invitat sa o faca la Proiectul pentru copiii saraci, infiintat si manageriat de Ben Ami: Proiect pentru copiii saraci!

Fac acest thread pentru ca asa vreau eu, pentru propria satisfactie. Nu incerc sa sensibilizez pe cineva, nu caut sa fiu laudat sau apreciat si nici nu ma intereseaza parerile celorlalti despre nebunia mea de a repara si dona computere unor copii cand am eu chef si pe banii mei. Nu incalc regulamentul forumului cu acest thread si nici nu consider ca fac ceva ilegal, imoral sau daunator.

Daca va exista cineva care are chef sa ma ajute cu componente este rugat sa-mi faca o oferta la pret rezonabil, nu accept cadouri sau donatii! Daca am nevoie de piese, dispun de bani la momentul respectiv si oferta se incadreaza in suma pe care sunt dispus sa o cheltui pentru acest hobby voi cumpara ce componente imi trebuie.

Daca vreun vizitator al threadului cunoaste copii care o duc greu din punct de vedere financiar, nu au computer, invata bine si s-ar bucura de un asemenea cadou este rugat sa ma contacteze cu detalii despre copilul respectiv (nume, varsta, locatie, situatie financiara, situatie scolara). Daca ma conving ca situatia este reala si este genul de copil pe care imi place mie sa-l ajut, va primi un computer de indata ce pot sa i-l trimit. Singura mea pretentie este sa primesc o poza cu copilul langa computerul trimis, pentru a o adauga aici la colectie.

Fiecare cu pasiunea lui. A mea este sa repar computere vechi si sa le dau cadou la copii. Unii colectioneaza timbre, carti, procesoare sau cine mai stie ce, eu colectionez poze cu copii carora le-am dat un computer. Sper sa nu deranjez pe nimeni pe aici cu aceasta chestie…

Dr_V is online now    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 04:04   #2 (permalink)
Registered User

herodot's Avatar

Anuntul tau imi aduce aminte de bancul ala .. Tanar frumos,student, nu beau ,nu fumez,am o masina beton,casa cu 12 camere,parinti bogatii,nu vreau nimic doar ma laud.

pana la urma inteleg ca vrei sa cumperi componente ? pune anunt la hardware, daca vrei un thread cu poze pune-l la sectiunea foto

Nu ma intelege gresit , respect ce faci .. doar ca aria de publicitate se refera la vanzari/cumparari.
my 2 cents..

herodot is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 04:32   #3 (permalink)
Registered User

cred ca telul principal al topicului este de a spune ce doreste el sa faca si anume sa ajute copii care chiar au nevoie de ajutor si cu el vor reusi sa faca pasi inainte, cautand de asemenea cazuri (din partea celor de pe forum sau nu). Cumparatul componenetelor cred ca e doar un "reminder" ca nu vrea pomana la fel cum nici el nu da de pomana ci ajuta !

asa inteleg eu ... la 4 dimineata sper ca n-am interpretat gresit

Deceiving is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 20:38   #4 (permalink)
Registered User

Dr_V's Avatar

Incep cu un IBM P3/800Mhz (256mb RAM, 20gb HDD, CD-R, mATX i815 all-onboard) trimis unei scoli generale din orasul Turda. Scoala a primit CD-uri educative de la minister, dar computer ba...
Am fost contactat de parintii unuia din scoleri, care s-au ocupat si de montarea sistemului acolo, de instalarea softului si de poza. Eu am trimis doar unitatea si perifericele, monitorul a fost achizitionat local de parinti (monitorul e dificil de trimis prin curier pentru ca-i greu, voluminos si fragil).
In poza apar cativa copii din clasa a 2-a C si invatatoarea lor.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Comp Turda.jpg
Views:	256
Size:	3.67 MB
ID:	545326  

Dr_V is online now    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 20:25   #5 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Pauza a fost ridicata astazi pentru a lasa posibilitatea de a lamuri mai multi useri privind acuzatiile facute!
Cu speranta ca atat Ben (cel ce de fapt a inceput cu acuzele) cat si Dr_V (cel ce nu a mai suportat acuzele ) se vor comporta matur!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2009, 10:34   #6 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dr_V View Post
Acest thread este doar colectia mea personala de poze cu copii carora le dau cadou un computer mai vechi dar functional. Este vorba de copii care traiesc in saracie dar nu se apuca de furat sau de cersit, ci se zbat sa invetze si sa-si faca un viitor. Eu incerc doar sa-i incurajez in felul meu. Poate nu este cea mai grozava idee, dar eu asta pot si asta vreau sa fac.

NU este un thread de donatii publice si nici o afacere, este doar hobby-ul meu personal.
Rog forumistii sa nu posteze opinii, oferte de donatie sau comentarii.

NU PRIMESC DONATII, cine vrea sa doneze computere sau componente pentru copii este invitat sa o faca la Proiectul pentru copiii saraci, infiintat si manageriat de Ben Ami: Proiect pentru copiii saraci!

Fac acest thread pentru ca asa vreau eu, pentru propria satisfactie. Nu incerc sa sensibilizez pe cineva, nu caut sa fiu laudat sau apreciat si nici nu ma intereseaza parerile celorlalti despre nebunia mea de a repara si dona computere unor copii cand am eu chef si pe banii mei. Nu incalc regulamentul forumului cu acest thread si nici nu consider ca fac ceva ilegal, imoral sau daunator.

Daca va exista cineva care are chef sa ma ajute cu componente este rugat sa-mi faca o oferta la pret rezonabil, nu accept cadouri sau donatii! Daca am nevoie de piese, dispun de bani la momentul respectiv si oferta se incadreaza in suma pe care sunt dispus sa o cheltui pentru acest hobby voi cumpara ce componente imi trebuie.

Daca vreun vizitator al threadului cunoaste copii care o duc greu din punct de vedere financiar, nu au computer, invata bine si s-ar bucura de un asemenea cadou este rugat sa ma contacteze cu detalii despre copilul respectiv (nume, varsta, locatie, situatie financiara, situatie scolara). Daca ma conving ca situatia este reala si este genul de copil pe care imi place mie sa-l ajut, va primi un computer de indata ce pot sa i-l trimit. Singura mea pretentie este sa primesc o poza cu copilul langa computerul trimis, pentru a o adauga aici la colectie.

Fiecare cu pasiunea lui. A mea este sa repar computere vechi si sa le dau cadou la copii. Unii colectioneaza timbre, carti, procesoare sau cine mai stie ce, eu colectionez poze cu copii carora le-am dat un computer. Sper sa nu deranjez pe nimeni pe aici cu aceasta chestie…
redeschidem cu conditia sa nu mai apara dispute
@Dr_V multa bafta
Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 15-11-2009, 16:25   #7 (permalink)
Registered User

Bravo ,o initiativa buna.Succes!

linkus is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2009, 15:57   #8 (permalink)
mgv
Registered User

mgv's Avatar

pot sa iti vand 7-10 monitoare crt de 17 ... pret 10 ron ... dc te intereseaza sa imi zici unde le livrez

p.s. sunt functionale toate

mgv is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2009, 22:07   #9 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

Eu pot ajuta cu transportul prin tara daca este nevoie in limita timpului disponibil si a traseelor ce le fac regulat .

Dell XPS M1330

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2009, 01:36   #10 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

Vineri am drum la : Slatina>Craiova>Drobeta>Tg.Jiu> Valcea , daca ai ceva de trimis un semn si vorbim.

Dell XPS M1330

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules