brat CONDICA DE RECLAMATII DE LA PUBLICITATE!!!
Page 1 of 254 12341151101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 5061

Thread: CONDICA DE RECLAMATII DE LA PUBLICITATE!!!

Registered User usercom's Avatar

CONDICA DE RECLAMATII DE LA PUBLICITATE!!!

acum ceva timp am dat un anuntz ca vreau un telefon mi-am gasit un 3310 era bun dar nu era nou .
    Am primit apoi un telefon de la Mishulica care mi-a zis ca are unu nou .
    I-am zis ca il cumpar in 2-3 zile apoi.
    L-am vandut pe al meu si cand sa mai dau de om i-al de unde nui
    I-am dat 2 email-uri si 2 pm-uri dar nici un raspuns nu vroiam decat sa imi zica un raspuns il mai da, il mai are sau ceva dar ???????
    eu am mai facut cateva afaceri cu el mi sa parut corect si punctual dar acum nu stiu ce la apucat .
    Ma facut sa stau fara telefon de sarbatori

aici sa postati totzi cand vi se intampla sa va luatzi tzeapa de la un membru de aici sa stim si noi ce aveam pe aici si sa nu ne luam si noi .

sa va dau u exemplu :

Originally posted by EvilGod
    AIWA am fost contactat ca a vazut anuntzul meu pe forum ... nu a dat un nick ceva, adresa lui de mail este : minik180@yahoo.com si a venit cu numele de dan popa. am luat de la el un micron 256 mb ddr pc 2100 care era detectat de bios dar nu functiona deloc. am incercat sa dau de el dar nu am reushit.
    costi da, te implica si pe tine pentru ca tre sa mai tzin de ramu ala pana imi iau altul. scuze pentru incurcatura creata.

AS RUGA MODERATORII SA FACA CUMVA CA ACEST TOPIC SA FIE UNDEVA DEASUPRA SA SE POATE VEDEA DE TOTZI SI SA POATE COMPLECTA ORICINE CREDE CA A FOST PACALIT

Registered User
    Babulu, dar nu scriu acum ptr. ca am numai mana stanga valida si e destul de scris.

Registered User

Exclamation Super ofticat pe PhoeNix

Tipul asta e cel mai nesimtit om cu care am avut de-a face pe net pana acum. Sa va spun:
    Pun si eu ca tot omul un anunt pe net ca vreu sa vand niste paduri de sticla facute de un sticlar profesionist care e coleg cu taicamiu. Pana acum toate bune si frumoase intru dupa zece minute si vad ca in asa putin timp s-au uitat 23 de persoane la anuntul meu, in comparatie cu altele la care au intrat in jur de 4-5 persoane. Stau si ma gandesc ca voi avea succes cu siteul asta si ca-mi voi vinde si eu marfa. Intru a doua zi pe mesajul pus de mine intrebandu-ma de ce in zece minute s-a uitat atata lume la el si in 24 de ore nu m-a sunat nimeni. Pai cum .... sa ma sune cineva cand vine un fraier ca PhoeNix si posteza reply ca nu stie cine e hillfinger(asta's yo) si ca daca vrea cineva sa cumpere paduri de sticla sa vorbeasca cu el. Sti el nu-si pune anunt ca vrea sa vanda si el paduri dar se baga peste al meu sa-mi ia mie toti clientii. Si le baga vrajeli in cap ca e super marfa lui care defapt nu e deloc diferita de a mea dar nu le spune ca el vinde un pad cu 30$ in comparatie cu mine care-l vand cu 150000 Lei. Apropo m-a sunat pe mobil si m-a luat la interogatoriu ca cine sunt eu si de ce vind paduri, ca si cum el ar detine monopolul de vandut paduri in Bucuresti. Asta mi-a pus capac si din cauza asta nu am putut sa ma abtin sa nu vi-l reclam.

ups sper ca are monopol paduri doar de sticla ca eu vand de alea normale din plastic ma bucur ca nu am telefon acum ca poate ma suna shi pe mine
    Last edited by usercom; 09-01-2003 at 21:32.

bdl
    bdl is offline
    Registered User bdl's Avatar
    Fratilor,
    aveti dreptate.Ma si gindeam la treaba asta uitindu-ma pe alte site-uri.Unii vor sa vinda,altii vor sa cumpere,corect,dar si mai corect e sa existe un feed-back.Un loc unde cei care au dus pina la capat o tranzactie sa-si poata spune parerea.Sau ca un fel de caracterizare a vinzatorilor de catre cumparatori.si invers categoric.Cind cineva vrea sa cumpere ceva de la mine,se duce acolo,click pe bdl si vede tot ce zic ailalti despre mine.Ca sint bun,ca dau tepe,da sa zica ceva dupa o tranzactie.Ideea poate fi imbunatatita,propunerile constructive acceptate,simplicitatea e regula de baza,moderatorii sint rugati sa-si dea o parere.

bdl sunt de acord cu tine asa ceva exista pe okazii.ro

Administrator AIWA's Avatar
    BDL...nu e rea propunerea ta...insa CG nu e specializat in vanzari...totusi pentru faptul ca sintem o mare comunitate..avem si un loc in care fiecare isi manifesta talentul de negustor!
    Faptul ca unii dintre noi...nu au invatat nici pina acum ca si intr-o societate virtuala cum este forumul CG trebuie sa manifesti acelasi respect ca in orice societate reala de zi cu zi , se vede prin calitatea posturilor ale unor useri cat si in mesajele disperate ale altor useri care "au luat tzeapa"
    Pentru ce vrei tu sa fie...am deschis acest loc...la propunerea lui USERCOM (costi suna mai uman ) Daca aici se vor aduna in scurt timp multe reeclamatii pozitive sau negative despre un anumit user..atunci poti fi sigur ca numele lui va fi undeva deasupra tuturor...pentru a se cunoaste si a sti de cine trebuie sa ne ferim!
    asadar...pentru realizarea acestei propuneri...initiativa va apartine! Mingea este in terenul vostru!
    ***A ridica piatra este cel mai usor gest posibil...restul e calvar! ***

ATENTIE! - regulile ariei publicitate au fost actualizate - APASA AICI

bdl
    bdl is offline
    Registered User bdl's Avatar
    Suna rezonabil,cel putin pt mine.

Registered User

Talking

K, for me to!

Shape Shifter PhoeNix's Avatar
    Hillfinger, cand tu o sa vinzi paduri de sticla si nu geamuri sa ma anunti.

Cand am zis eu ca cer 30 de $ pe pad?

De ce ti se pare tie ca sunt demn de reclamat? Pentru ca te concurez pe tine? Eu zic sa citesti de 2 ori ce ai scris si sa te gandesti bine ce e adevarat si ce nu e.

Registered User BillyBoy's Avatar
    Si mie-mi convine !

Registered User Mishulica's Avatar
    DECI FRATE TU CHIAR ESTI NESIMTIT
    DE-ABIA ACUM AM VAZUT CE AI POSTAT.
    DECI TI-AM DAT TELEFON SA TE INTREB DACA IL VREI SI AI ZIS CA NU STII. NU TI-A PROMIS NIMENI CA TI-L PASTREAZA. ERA UN 3310 CU GARANTIE UN AN (TEL) SI 2 ANI BATERIA LA 2 MIL IN STARE PERFECTA. TU AI ZIS CA TE GANDESTI SI CA MA SUNI ZILELE URMATOARE . EU L-AM DAT IN URMATOARELE 5 MINUTE. PM-UL IL VERIFIC DESTUL DE RAR. CREDEAM CA AM CLARIFICAT ASTA DEJA DEMULT INSA VAD CA NU TI-AI RETRAS CE AI SCRIS. DE ACUM NU O SA MAI FACEM ABSOLUT NICI O COMBINATIE. EU DE FIECARE DATA MA EXPRIM F CLAR SI COMPLET ASA CA NU AVEAI CUM SA NU INTELEGI CE AM ZIS.

OVER
    htpc

Mishulica
    1. nu sunt frate cu tine !!!
    2. sa zicem ca p.m -urile nu le verificai dar mailu ?
    3. sunt destui pesti in ocean mai pe inteles nu fac cu tine afaceri ca s-ar putea sa raman pe dinafara , dar forumul asta are multi utilizatori !!!
    4. Eu te stieam de serios de la afacere efectuate inainte si mi-am vandut telefonul sa il iau pe al tau shi cand sa te iu ial de unde nui asta ma ofticat ca am ramas de sarbatori fara telefon si am spus ce aveam de spus !!!
    5. sa imi retrag ce am zis pai nu am zis nimik decat purul adevar shi nu am jignit pe nimeni spre deosebire de tine

Registered User Mishulica's Avatar
    ignore from now on
    htpc

Cred ca in sfarsitul asta de saptamana am sa coc gazeta de perete cu asa da/asa nu....asa ca incercati sa va linistiti!

Administrator Colonelu''s Avatar

aiwa

dupa ce am citit anuntul lui bigdanyo in care anunta ca vinde placi de retea 3com am decis sa cumpar si eu cateva

am incercat sa iau legatura cu el dupa ce am postat si mi-a raspuns abia dupa cateva zile, ceva vag, ca ramane sa vorbim, a fost plecat din bucuresti - cica

a postat apoi un update la anunt cu numarul de telefon, dupa care l-am sunat si a ramas ca e prea tarziu in ziua respectiva si ca ramane pe a 2-a zi

trebuia sa ma intalnesc in regie la ora 1 cu el si la 1 fara 3 minute am primit sms ca pleaca din bucuresti si ca nu mai e valabila treaba (de parca io la 1 fara 3 minute plecam de acasa spre regie)

am vorbit peste cateva zile la telefon si din nou a spus ca nu poate in ziua respectiva si ca ramane pe a 2-a zi dupa care iar nu a mai raspuns la telefon

cred ca a mai fost o amanare de genul asta intre timp dar nu-mi mai aduc aminte (prima a fost pe 10 februarie, ultima pe 26 februarie)
    I expect nothing. I fear no one. I am free.

Administrator Colonelu''s Avatar
    nu-mi place sa ma plimbe de colo-colo un gaozar de intermediar. nu e o rushine ca face un ban, dar sa spune verde in fata: frate, si pe mine ma plimba ala de la care iau placile, lasa-mi un numar si te chem in secunda in care le am (nu s-o dea la intors ca ba e in oras, ba bleaca si alte abureli de gradinita)
    ma deranjeaza ca zice "DA, ne intalnim maine la ora 1 in regie in caminul p6 camera xxx" si apoi o da cotita...sau nu mai raspunde la telefon.
    I expect nothing. I fear no one. I am free.

Intrucat doresc ca atmosfera sa fie calma si vinzarea /cumpararea de diverse chestii sa se faca pe cat posibil lipsita de incidente de acest gen..pina la lamurirea conflictului...toate posturile numitului BogdanYo se inchid!

Bogdan astept un PM sau telefon(numarul il stii.... ca te-am sunat si eu sa te intreb de cartele de retea) si le deschid!

Papa Bear

Post Am luat la cunostiinta acuzatiile!

Am luat la cunostiinta acuzatiile care mi se aduc.
    Pentru Colonelu: Ieri nu aveam cum sa raspund la telefon, eram la scoala si telefonul era in camera!
    Placi 3com nu mai primesc decat peste 3 saptamini, stocul epuizandu-se aseara la orele 20.30. Ultimele 2 placi au fost cumparate de un user de pe forum!
    Altele vin peste 3 saptamini, transportul fiind intarziat de pe data de 10 ianuarie.
    Cine nu vrea sa nu cumpere de la mine!
    They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo)

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 254 12341151101 ... LastLast