Chiar nu vede nimeni ce face tipu aici? Vand monitor de 19 lcd LG 250 Ron 1280x1024 cate ridicari de theard are voie pe zi?
Chiar nu vede nimeni ce face tipu aici? Vand monitor de 19 lcd LG 250 Ron 1280x1024 cate ridicari de theard are voie pe zi?
Nu cumparati fara proba!Contact id: bogdanmanea1985
inca astept si tot nimic....
jupanucg E USER TEPAR AVETI GRIJA LA EL :Mocanu Mihai Iulian sat Floresti strada Bisericii nr 41 jud Giurgiu
OrPh3U, dar inainte sa cumperi cv nu te uiti si tu la calificativele userului, avea 3 plangeri de user neserios la activ pana sa ''cumperi'' tu, asa ca jumatate de vina este si a ta, oricum in afara de calificativul negativ de la tine nu va mai primii sanctiuni asta o spun din proprie expeienta, nu se preaagita lumea pe aici mai ales pt 30 lei. o zi buna!
http://forum.computergames.ro/44-gsm...-gb-white.html
VAND iphone 3gs 32 gb white full la cutie ORIGINAL 100%
http://forum.computergames.ro/44-gsm...-la-cutie.html
3 thread-uri si 100 de up-uri.
iar moderatorii dorm...
My Audio Setup: Yamaha RX-V467 + Yamaha AX 750 + Xonar D2X + Wharfedale Vardus VR-300
My Gaming Setup: PS3 + Xbox 360
La 22.38 normal ca dorm. Sau vrei sa iti dau contul sa imi virezi ceva euro ? Ai dat report si nu s-a rezolvat ? Tu chiar crezi ca n-am ce face noaptea si stau sa urmaresc potentialii "infractori" ?
Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy
da)
My Audio Setup: Yamaha RX-V467 + Yamaha AX 750 + Xonar D2X + Wharfedale Vardus VR-300
My Gaming Setup: PS3 + Xbox 360
Conform :
7. Este interzisă folosirea mesajelor UP sau similare ("scump doamnă, scump, dincolo era mai ieftin", "super preţ", "mai scade dacă vrei să vinzi" etc) într-un thread ce nu vă aparţine. Singurele reply-uri acceptate sunt cele ale utilizatorilor direct interesaţi de produs şi care doresc informaţii suplimentare, unde este cazul.
Cer sanctionarea userului nicu1991 si modificarea postului sau din threadul meu : Vand Liteon Ihas 224 B pt full xdg3 este ultimul post la ora actuala.
Poate cineva sa se ocupe de asta? Multumesc
http://forum.computergames.ro/search...archid=2292619
Daca ne spui si ce cautai, probabil.
Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy
Userul oake11 incalca regula 5. Are 6 threaduri deschise in care vinde jocuri si console retro. Toate alea puteau fi puse intr-un singur thread.
Last edited by solecon; 20-02-2012 at 15:25.
Salutare, vreau sa fiu si eu lamurit intr-o problema, am luat o placa video de la un user de aici de pe forum, deocamdata nu-i dau numele dar in functie de raspunsul pe care-l voi primii voi posta sau nu si numele userului. Deci, cumpar placa toate bune si frumoase pana cand, dupa 5 zile de folosinta doar in filme si internet ma hotarasc sa instalez un joc si ce sa vezi, surpriza, monitorul intra in stand-by dupa cateva minute de joc ( clar o defectiune la placa video). Bun, instalez si alte jocuri ca na, poate o solicita fifa 2011 prea mult) si degeaba, aceasi problema la absolut toate jocurile noi si vechi, ba chiar sacadeaza imaginea si la rezolutii foarte mici. Il sun pe respectivul si ce imi spune "pune pasta termoconductoare pe procesorul placii video si baga riva tuner sa-i dai turatia de la vent la 100%'' zis si facut, pun pasta asamblez coolerul bn la locul lui, montez placa pe calc ba mai si instalez riva tuner si setez vent la 100% de face un zgomot infernal. Intradevar placa sta mai rece dar degeaba simtomele nu inceteaza sa apara, il sun pe om si ce imi raspunde '' nu am ce sa-ti fac,eu nu ti-am oferit garantie si din start iti zic sa nu te astepti sa o iau inapoi sustinea sus si tare ca la el a functionat perfect desi ma indoiesc'' halal raspuns, nici macar sa imi spuna cv de genu ca se uita la placa ca imi da alta in schimb si etc.Rog un moderator sa imi raspunda si sa ma indrume ce sa fac mai departe cu respectivul, i-am mai dat si calificativ pozitiv! Multumesc!
Am si eu o problema cu urmatorul user: gopo2004
Povestea e urmatoarea:
Eu am pus la vanzare un key de Dota 2 pe forum aici.
El m-a contactat primul prin sms (20 februarie).
Am vazut ca are 80+ TR, in seara zilei in care am fost contactat l'am sunat si i'am dat key-ul, pentru ca la un TR asa mare l-am considerat de incredere.
Ne'am fixat o ora si un loc de intalnire la care el nu a ajuns (am stat 40 de minute peste ora de intalnire; nu a aparut si nu a raspuns la telefon).
Cand l'am contactat ulterior pe forum imi zice sa ii dau numarul de telefon (pe care nu i'l dadusem in prima faza, deci putea sa faca rost de el ca si inainte) si sa'mi spuna ca a avut nush ce probleme cu telefonul. Mi'a spus sa ii las un mesaj pe telefon ca ma contacteaza el "azi sau maine" (n.r. 23,24 februarie). Nu am primit nimic inca, daca incerc sa'l sun pare ca are telefonul inchis.
Intre timp, am observat ca are activitate pe forum. Pe mine insa nu incearca sa ma contacteze.
acum sa iti raspund si eu la fiecare acuzatie. cu toate ca nu ar trebuii sa imi pierd timpul cu oameni care aduc acuze inainte sa astept un raspuns
1. am contactat vre-o 5 persoane prin sms , mi-au raspuns toate. cu tine am facut acest trade
2. stai linistit, am facut trade-uri dinastea pe sume de peste 500euro si nu am inselat pe nimeni.
3. am avut o problema(si inca o am) cu telefonul. merge este deschis am acoperire dar nu pot primii sau raspunde... traiasca samsung cu al lui android.
4. am formatat telefonul si am bagat alt rom si tot asa face... dupa cum ti-am spus te contactez cand ai pun softul original.
5. banii sunt pusi deoparte din prima zis, stai linistit... nu iti pierzi tu banutii pe un invite primit moca. nu dispera. la ce ai facut acum trebuia sa iti dau ignore si sa nu iti mai raspund...
am mesajul tau. te voi contacta zilele astea.
cheers!
Vrei gsm de la baieti?! citeste(FOARTE BINE) inainte aici: http://forum.computergames.ro/131-va...oaneshgsm.html
Imi zici ca ma contactezi zilele astea de destul de mult. Daca erai serios ma sunai de pe numarul altcuiva si rezolvai. Iti bati joc si de timpul si de banii mei.
Se pare ca acest topic a ramas doar pt ca userii nemultumiti sa se certe cu tzeparii sau cu cei care incearca sa vanda marfa defecta, un moderator cv sa intervina sa ne lamureasca, nimic, lipsa totala de interes! Pacat pt ca din ce in ce mai multi dau tzepe si vand produse cu defecte sau nefunctionale la care daca-i contactezi pt lamuriri mai mult te baga in ceata gen'' nu am oferit garantie'' Asta inseamna ca sa ajuns aici pe forum sa se practice ruleta ruseasca cand vrei sa cumperi un produs! Functioneaza bn, nu, ramai cu bani dati si iti incerci norocul la alt user! O zi buna tuturor!
Bogdanmanea tu ai spus ca un moderator sa intervina in problema ta,ori aici e doar Aiwa care are si el problemele lui,nu sta sa va deschida voua ochii la ce si cum cumparati.Iar la problema ta,care este majora de altfel,da-mi voie sa ma pronunt si eu ca un user vechi si cu ceva experienta de viata si cg.
Daca ai fi citit cu atentie in thread,ai fi vazut ca:
a)Placa este sh
b)Placa are racirea schimbata
c)Garantia era fix 24 ore
De ce ai testat placa in profunzime abia dupa cinci zile?De ce n-ai facut teste sau nu te-ai jucat orice joc in cele 24 ore,cand dai o poala de bani,e primul lucru pe care trebuie sa-l faci mai ales tinand cont de ceea ce spun la cele trei puncte de mai sus?Vezi doar ca el are si un print in thread cu test Furmark 9 min si ceva,adica aproximativ cat spui tu ca merge.
Dupa cum singur ai dedus,vanzatorul este 100% acoperit!
Nu ma intelege gresit,imi pare rau daca placa e dusa.
Inca o intrebare,ce sursa ai acolo?Esti sigur ca tine?Pentru ca ce vad eu ca-ti trebuie pentru ea,nu are oricine:
Sapphire Technology Web Site#
600 Watt Power Supply is required.Si asta inseamna de obicei ca este minimul necesar,adica 600W reali!
Cunosc multi care si-au luat placi video cu 256 biti si le-a pleznit sursa din start,chiar le-a luat foc sau nu le-a plecat deloc.
Bafta!
Last edited by bogyyogy; 25-02-2012 at 15:15.
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS,STEAMHAMMER.AJUNGE CU MANELELE!!!!
bogyyogy eu nu am dat nici numele userului nici ce placa am cumparat, asa ca nu ai avea de unde sa stii continutul anuntului care de altfel este pe departe de ceea ce ai specificat tu mai sus.nu are racirea schimbata si nu a avut garantie verbala! Oricum sursa este un raidmax de 500 destul de buna zic eu fata de alte no nameuri si pocnitori.....
Cred ca la anuntul asta se referea bogyy Sapphire 5850 Vapor X
Nu despre placa asta este vorba ?
Daca te uitai cu atentie in captura de gpu-z vedeai ca transferul pe portul PCI-E se face conform specificatiilor reviziei 1.1 si nu 2.0 cum era normal (limitare). Ori captura arata ca gpu-z e pus impreuna cu Furmark mergand, asa ca musai trebuia sa fie 2.0 ca la orice placa ce functioneaza normal. In consecinta, acolo este/poate fi o mica mare problema...
CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT
I'd rather push a HONDA than drive a VW!
Ai reducere la PcGarage folosind voucher-ul: PCBZ6KBT!!!
Bogdan imi pare rau pt tine dar vina iti apartine 99% ti-a oferit garantie verbala 24de ore, unii nici macar nu beneficiaza de asa ceva... de ce nu ai facut testele de rigoare? pe deasupra ii dai si rating-ul.... deci.. nu cred ca mai e nimic de spus.
El o sa vina simplu si o sa spuna i-am dat garantie ... ce vina mai am eu? poate asta era si ideea placa video are o problema si el s-a acoperit cu garantia daca vede problema in 24 de ore bine.. daca nu nu. Nu zic cu rau ca se poate intampla oricui majoritatea trazactiilor de-aici se merge pe incredere ... cu toate astea mai trebuie si putina implicare puteai lasa orice alte activitati in cele 24 de ore si testai temeinic placa dar atunci acuzele tale erau fondate, acum... indiferenta costa.
nu e asa greu sa-ti dai seama ce tranzactie ai facut mare lucru sa te uiti pe ultimele feedback-uri... e vorba de acel hd 5850 si de dorobantucosmin.
Voucher reducere pcgarage: 6QF5W6RP
Bookmarks