![]() |
| | #2001 (permalink) | ||
|
CITEZ DIN PM: ''uite adresa: Predut Victor, sat Calina, nr. 119, comuna Prundeni, jud. Valcea, cod 247525, tel. 0751956107'' trebuia sa ii trimit un procesor P4 si niste memorii.....am stat vreo 2 zile pe la posta k ba li se strica pc-ul, ba le cadea netu ba era coada prea mare si am sunat sa il intreb daca le bag pe curier.....daca el nu a raspuns nici eu nu am mai trimis....oricum nu e nimeni de prin valcea sa ii faca o vizita......cred k daca se trimit 2 sticle de wisky unde trebuie se rezolva rapid....sigur asta merita ca e culmea nesimtiriiii.... | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2004 (permalink) | ||
| Quote:
Si totul putea fi evitat cu un simplu search dupa nume pe CG sau chiar Google ![]() ______________ mintea de pe urma...
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #2005 (permalink) | ||
| Quote:
Se poate verifica foarte usor. Dai un telefon la primaria comunei si-ti spun ei care este treaba. Numarul de telefon se afla usor de la informatii.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #2007 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: on the Razor's Edge |
cine rade singur asa ca mine..cu siguranta rade bine.. ![]() pont: nu mai postati ''detalii'' relevante aici.folositi PM-urile.am o presimtire ca cineva priveste.
__________________ you bleed just to know you're alive.. ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz | ||
|
| | #2010 (permalink) | ||
|
Nu s-a intamplat aici pe forum dar este bine de stiut, teparul asta sigur are cont si aici. Half Life 2: Episode One, chipurile doar desfacut din ambalaj. In discutia initiala omul chiar parea serios. Imi place ca isi "marketa" varsta (28 de ani) ca element de seriozitate. Pungas de doi bani. User (pe xtrempc): mihai200 Tel: 0741.254.503 Toata povestea aici: Link | |||
|
| | #2011 (permalink) | ||
|
Bun de stiut!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2012 (permalink) | ||
| problema cu un telefon
asta cred ca e ultima solutie am avut vreo luna anunt ca vand k600i, si nimeni....am pus si pe okazii.ro si am gasit un tip care imi dadea un S700i- bun [zicea el] am tot vb cu tipu si am aflat ca varu lui are cont aici si "intamplator" avea si el anunt tot cu S700i.tot ala. in continuare va prezint discutia mea, ca sa vedeti despre ce user de pe forum este vorba, nu vreau sa pun eu numele direct[sa vorbesc cu pacat] : glenda (4/3/2007 10:12:46 AM): tu ai cont si pe computergames forum JE Boris (4/3/2007 10:12:52 AM): varmiu glenda (4/3/2007 10:13:05 AM): cu ce id? JE Boris (4/3/2007 10:13:10 AM): nush sigur JE Boris (4/3/2007 10:13:14 AM): ceva cu spawn JE Boris (4/3/2007 10:13:15 AM): parca JE Boris (4/3/2007 10:13:27 AM): i-am zis sa dea anunt pentru mine asta este o parte din discutie. o simpla cautare a anunturilor lui GSMSPAWN arata ca intai a postat un anunt "Problema cu S700i" in care zicea exact problema pe care o am eu acum cu telefonu luat de la el si apoi un alt anunt in care zicea ca vinde S700i in stare buna. telefonu arata bine, nu comentez la aspectul fizic,dar cel tehnic...dupa o ora mi-a aparut problema cu semnalu. acum telefonu este in service, m-a ajutat fulgerul sa-l duc, pt ca telefonul este furat, asta a fost concluzia celor de la service, pentru ca ii lipseste placa cu imei de sub baterie. i-am dat mai multe PM si lui AIWA in speranta ca ma v-a ajuta, insa nu mi-a raspuns. acum astept parerile voastre. | |||
|
| | #2013 (permalink) | ||
|
Si ce sa faca AIWA? Sa meraga cu fiecare user cind cumpara cite ceva? ![]() Sincer tu ai merge?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2014 (permalink) | ||
|
nuu...normal ca nu, scuze, nu m-am exprimat eu cum trebuie. adica eu am postat si ti-am dat PM pentru ca eram ofticat si vroiam un sfat ceva. sorry oricum, noroc cu fulgeru care m-a ajutat, telefonul s-a reparat si din punct de vedere tehnic este acum in stare foarte buna. oricum eu astept parerile voastre. | |||
|
| | #2015 (permalink) | ||
| reclamatie user "MGV"
am si eu de facut o reclamatie in ziua de miercuri am vorbit cu MGV la telefon pt a cumpara de la el o carcasa si un hdd. mi-a zis ca nu are carcasa acum dar va aduce pe seara. i-am spus ca nu pot trece la el seara pentru ca nu am cum si ca voi trece pe la el maine(adica joi-12-04) toate bune. In dimineata de joi am avut o urgenta si a trebuit sa ma duc cu mama la spital. pe la ora 14 l-am sunat pe MGV si i-am spus ca imi cer scuze ca nu l-am sunat pana acum dar am avut o problema in familie si l-am intrebat daca pot veni pentru carcasa si hdd seara in jurul orei 9. A spus ca nu este nici o problema si ca ma asteapta. L-am luat pe un preiten cu masina si am mers spre el si am ajuns pe la 20:30 ... Iar cand am ajuns mi-a spus "A pai stii ... ti-am vandut carcasa" .... am ramas asa uimit... pur si simplu m-a chemat la el de geaba. nu putea sa imi zica sa nu mai vin ? ca explicatie mi-a zis ca eu trebuia sa vin la el dimineata (desi el cand ma vb miercuri seara cu el mi-a spus CLAR "DUPA ORA 2") ... si cand l-am suant la 2 mi-a zis ca ma asteapta pe la 9 la el ca nu e nici o problema. ceea ce m-a deranjat cel mai tare a fost urmatorul lucru : cand l-am intrabat de ce m-a chemat de geaba a dat din umeri si a spus "Stii, prefer sa incurc lumea decat sa pierd niste bani" iar daca mgv neaga acest lucru inseamna ca nu are pic de demnitate. sunt pur si simplu scarbit ... mai ales dupa ce mi-a zis asta. rog pe cineva sa ia masuri. iar daca mgv neaga orice din cele spuse de mine mai sus inseamna ca nu are pic de demnitate. sunt dispus in caz ca e nevoei sa ne intalnim undeva fata in fata cu un admin ceva. pt ca am fost tratat ca un nimic. sunt pur si simplu scarbit.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #2016 (permalink) | ||
|
cateva explicatii .... --- nu am zis asa ceva ... am zis ca NU REZERV MARFA MULT TIMP (explicatie ... unii renunta si nu o mai iau ... si ar trebui, dupa stilul tau, sa le fac scandal la toti care gasesc ceva mai ieftin si renunta la rezervare uneori si fara sa anunte), iar la noi chestia cu carcasa si restul ce doreai sa cumperi mem 2*256 si hdd 80gb tot am vorbit de vreo 3 zile ca le iei ... am inteles ca mem ai gasit-o mai ieftin si nu ai mai luat-o ... hdd ti l-am oferit aseara si l-ai refuzat ( banuiesc de erai SCARBIT) ... carcasa explicatia mai jos --- am zis ca pot sa ti-o aduc rapid te-am intrebat cand iti trebuie .. ai zis ca in seara aia ... AM RASPUNS CA POTI SA O IEI DIN REGIE LA 21.30 -22.00 adica peste 30 min ai zis ca NU ... te-am intrebat unde stai si TI-AM SPUS CA TI-O ADUCE CINEVA LA ORA 21.30 adica peste 30 minute la OBOR UNDE STAI TU ... --- CONCLUZIE ... aveai hdd si carcasa cu 10 min intarziere adusa acasa la tine si TOT TU FACI SCANDAL ... "dar probabil ai prea multa DEMNITATE"
__________________ -----0723.986.986 indisponibil ... 0765.457.627----- ----- yahoo .... ... .... mgvasile001 ----- | |||
|
| | #2017 (permalink) | ||
|
si daca totusi am zis ceva care sa aduca cu cele spuse ... IMI CER SCUZE ... NICIODATA nu am gandit asa ceva ... mai incurc uneori lucrurile uneori ... si totusi, daca am zis asa ceva!!! -- am inteles de la ker ca l-au sunat oameni pe care i-am incurcat foarte tare ... ii rog sa posteze si ei aici ce si cum i-am incurcat
__________________ -----0723.986.986 indisponibil ... 0765.457.627----- ----- yahoo .... ... .... mgvasile001 ----- Last edited by mgv; 13-04-2007 at 16:00.. | |||
|
| | #2018 (permalink) | ||
|
esti un mincinos nici macar sa recunosti nu poti gasesti scuze inutile SI TU NU MI-AI SPUS CA NU FACI REZERVARI PE DURATA MARE DECAT ATUNCI CAND AM AJUNS LA TINE. Iata cum a decurs discutia noastra Miercuri dimineata te-am sunat sa te intreb daca ai carcasa hdd si memorii .mi-ai spus ca ai si mi-ai spus preturile. Ti-am spus ca nu vreau memorii pt ca le dai prea scumpe si ca iau doar carcasa si hdd dar mi-ai spus ca nu ai carcasa acum si ca pot veni doar seara sa o iau .... dar ti-am zis CLAR ca nu pot sa vin seara si o lasam pe a 2-a zi apo in ziua de joi: Te-am sunat la ora 2... si te-am intrebat daca pot sa vin pe la 9 sa iau carcasa si hdd si mi-ai spus NICI O PROBLEMA si ca ma astepti Cand am ajuns la tine pe la 8:30 mi-ai spus "nu mai am" ... te-am intrebat de ce si ai zis ca tu nu rezervi lucrurile asa mult. DE CE DUMENZEU NU MI-AI SPUS ASTA INAITNE SA VIN ? TE-AM SUANT LA 2 SI MI-AI ZIS SA VIN SEARA AM VENIT SI DE GEABA Ce sutn eu ? bataia ta de joc ? cum sa imi spui tu mie ca "Prefer sa incurc lumea" Pai daca eu te-am sunat si mi-ai spus sa vin .... de ce nu ai avut macar bunul simt sa ma suni sa imi zici "bai nu mai veni ca ti-am vandut carcasa" M-ai lasat sa vin eu de geaba pana la tine sa dai din umeri. Normal ca nu am mai vrut sa iau si hdd de la tine. Si nu mai minti nu mai cauta scuze inutile. Nu vroiam sa il bag pe mittone la mijloc pt ca e baiat serios si de cuvant.... dar ti-a zis ca tre sa vina KER la tine in seara asta sa cumpere carcasa si hdd , si ca are si el o sursa pt mine ca am vb cu el sa o aduca sa o cumpar....si tu i-ai zis ca de fapt nu mai ai carcasa. cat despre oamenii care mi-au spus ca au avut si ei intamplari neplacute nu vreau sa dau nume ca nu sunt papagal ... nu vreau sa ii bag si pe ei la mijloc.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
ker sunt vinovat ca nu am avut carcasa( nu era 100% vina mea) .... asta o recunosc ... insa m-am oferit sa ti-o aduc acasa la ora 21.30 ... sau nu am zis asta? ... 15 min in plus intarziere e mare chestie NU? venea la tine cineva cu o duba cu mai multe carcase .. deci iti si puteai alege ... in rest nu mai comentez nimic ... zi ca nu e adevarat ce am scris aici
__________________ -----0723.986.986 indisponibil ... 0765.457.627----- ----- yahoo .... ... .... mgvasile001 ----- | |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
|
nu vreau sa denigrez persoane nu-mi sta in fire dar am avut si eu probleme cu acest user cum mentiona si KeR mai sus.am facut o tranzactie cu el vara trecuta.i-am vandut o placa video ati radeon 9600 pro aproape noua cu garantie fara nicio problema vorbim pe messenger si ma intreaba la cat imi estimez produsul.ii raspund ca n-o dau sub 180 RON iar el imi zice ca da e de acord si sa merg la el s-o testam sa vada ca nu are niciun fel de probleme.ne intalnim a doua zi ajung la el acasa testam placa toate bune si frumoase si la sfarsit raman stupefiat imi zice: stii mai mult de 130 ron nu-ti pot da la mine toate produsele intra la pret de producator.ii zic pai cum n-am stabilit ca pretul e de 180 ron?.la care el spune cand? nu-mi aduc aminte probabil ca nu eram atent cand am vorbit pe messenger.eu ca un prost am acceptat banii pe moment si cand ajung acasa constat ca am facut o mare greseala acceptandu-i si i-am trimis pe mess discutia cand am stabilit de comun acord ca pretul e de 180 ron pt placa.pe messenger i-am spus ca nu eram multumit de cei 130 ron deoarece imi subestimase cu mult placa si ii zic daca poate sa-mi dea cei 50 ron.si imi zice da e ok poti veni sa-i iei ca eu nu stau in 500 mii.ajung la el si imi da restul de bani dupa care imi zice ca tot eu sunt ala neseriosul si bla bla-uri adica tot eu sunt nesimtitul cum ar veni dupa ce am strabatut drumul de 2 ori dintr-un capat in altul.deci constat ca la acest user primeaza in primul rand banii si ca seriozitatea & stuff nu prea conteaza..cam atat am avut de spus.acum astept sa fiu atacat.multumesc! o sa ziceti dc m-am trezit acum dar vad ca mai sunt useri care au probleme cu acest user si ii sprijin in totalitate!
__________________ Un popor este puternic numai cand isi cunoaste adevarata istorie. Last edited by Placebo; 13-04-2007 at 16:58.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |