![]() |
| | #2021 (permalink) | ||
|
placebo sau Nick anterior: guns'n roses ai discutia de atunci de pe msg ca sa vezi ce postezi ... e acolo pretul oferit de mine, si cat am dat ... altcineva care a avut probleme ?
__________________ -----0723.986.986 ... 0765.457.627----- ----- yahoo .... .... .... mgvasile001 ----- Last edited by mgv; 13-04-2007 at 17:42.. | |||
|
| | #2022 (permalink) | ||
|
mgv nu inteleg de ce o ti pe a ta e ca si cum eu te-ash intreba cat e ceasul si tu mi-ai raspunde ca afara ploua eu zic ca te-am sunat la 2 mi-ai zis sa vin la 9 seara am venit si ai dat din umeri ai zis ca ai vandut deja carcasa ca am venit prea tarziu. am venit degeaba si mi-ai zis ca tu preferi sa incurci oamenii. pai ce e asta ma bataie de joc ? nu mi-ai zis niciodata ca tu nu rezervi produsele, daca imi ziceai asta de la inceput nu mai veneam. tu o ti pe a ta. frate macar daca ma sunai si imi ziceai nu mai veni ma ca ti-am vandut deja carcasa ca eu nu astept lumea.... daca ma sunai si imi ziceai asa nu ma deranja asa azi dimineata ai putut sa ma suni sa imi faci gura ca de ce ti-am dat eu reclamatie ... sa ma suni sa nu mai vin degeaba la tine nu te-ai obosit. si azi cand m-ai sunat la telefon parca traiai pe alta lume nu mai stiai nimic sigur din ce s-a intamplat ... ba ziceai ca eu sunt de vina ca nu te-am suant sa te intreb ... ba ziceai ca e vina mea ca am venit prea tarziu ca auzi ca am venit la 9 jumate.... ca ai tu apelul meu pe telefon atunci cand am dat bip din fata blocului tau... si cand colo cand te-ai uitat si ai vazut ca apelul era dat la 20:22 ai zis ca de fapt asta nu e improtant incerci sa o storci sa gasesti orice scuza sa nu iesi tu vinovat.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #2023 (permalink) | ||
|
omule tu acolo ai selectat partea din discutie care ti-a convenit tie. unde e partea aia in care cazusem de acord la pretul de 180 ron? si ca sa-ti aduc aminte pana la urma ai dat tot 180 ron cum am stabilit nu 140 ron..nu mai minti lumea pe fata..doar ca ti-a facut placere sa faci misto de mine si sa ma pui pe drumuri de 2 ori.intr-un final pe mine m-ai scos nesimtit.NO COMMENT!
__________________ Un popor este puternic numai cand isi cunoaste adevarata istorie. | |||
|
| | #2024 (permalink) | ||
|
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #2025 (permalink) | ||
|
Este necesar un trader rating negativ. NUmai in felul asta vede toata lumea cu cine sta de vorba.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #2027 (permalink) | ||
|
MGV doar atata poti spune in apararea ta?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
|
eu nu am dat niciodata calificativ NEGATIV pt ca nu am avut motive pt a ajunge la astfel de RAUTATI '' DAR ! ! ! userul : slimshady08_ltd ma va face sa decurg la astfel de metode ...deoarece s-a abonat la un produs de-al meu si nu a ridicat coletul / nu raspunde la telefon / zice ca are internet wireless ( si ca nu primeste ce ii scriu eu pe mess ) .... ideea e urmatoarea ! : eu daca e sa ii dau calificativ negativ ... el de rautate o sa faca la fel ... si eu nu imi permit ca am negativ la trader rating pt ca sunt 100 % pozitiv in cazul acesta l-as ruga pe AIWA sa ma sfatuiasca ce sa fac ! SLIM...1 : cand mi-a zis sa ii trimit coletul ... SLIM...2 : cand nu ma mai baga in seama ( si mi-a zis ca a ridicat coletul si sa stau linistit ) date edificatoare : link : http://forum.computergames.ro/115-in...e-eastbay.html SLIM 1 ...... > http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1176504040 SLIM 2 ...... > http://forum.computergames.ro/attach...4&d=1176504040
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein Last edited by grandhigh85; 17-04-2007 at 11:59.. | |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
ce anume sa propun ca nu inteleg ? eu am zis ce era de zis. AIWA ia hotararea pe care o considera el corecta daca ar fi sa propun eu propun ban AIWA i-a hotararea nu eu. daca as fi fost eu admin ti-ash fi dat ban permanent sincer sa fiu iar daca AIWA venea la tine si ii faceai exact cum mi-ai facut mie cred ca era de acord cu mine. eu astept decizia adminului.
|
| | #2033 (permalink) | ||
| Quote:
Nu zic ca nu a gresit cu Ker .. nu sunt eu in masura sa apreciez asta .. eu doar am vrut sa evidentiez ca in relatia care am avut`o cu mgv a fost 110 % de treaba . LE:Nu sunt clona chiar daca am 50 de posturi.. se poate verifica ip`u de sv
__________________ > Taste me you will see < > More is all you need < > You're dedicated to < > How I'm killing you... < | |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
|
AM avut si eu o intamplare, nu a fost mare branza. am un n70 codat de vanzare, aveam o oferta de la cineva. si dotatu mi-a dat un pm : "daca nu l dai lu bugati contact me ca ma intereseaza! sergiu_yo_man" mentionez ca pe topic am specificat clar ca N70 e codat pe vodafone. dupa ce am discutat destule cu tipu, am dat poze de toate, am stabilit pretu, la un moment dat imi zice ca nu si-a dat seama ca telu e codat, ca vroia sa-l foloseasca pe cosmote. si rapid mi-a spus ca nu ii mai trebuie si salut. ideea e ca pe cand sa-l trimit pe curier mi-a spus ca nu-i trebuie ca e codat. mi-am facut sperante dejaba... | |||
|
| | #2035 (permalink) | ||
|
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2036 (permalink) | ||
|
Dks: daca tu cumperi de la mgv pe datorie probabil o faci pt ca il cunosti de mai mult timp si toate alea, nu are nici o legatura cu vanzarea si cumpararea de produse pe forum. daca eu ma duceam la mgv si ii ziceam ca vreau sa cumpar ceva, ca sunt KeR de pe forum dar nu am bani acum si sa imi dea pe datorie iti spun eu ca nu o facea. asa ca faza cu datoria nu are nici o relevanta.
|
| | #2037 (permalink) | ||
| Quote:
Nu vreau sa intorc balanta in nici un fel, dar vreau sa spun ca si eu am cumparat de la mgv, si nu au fost probleme niciodata. Postez pentru a evidentia ca sunt si oameni multumiti. | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
|
AIWA --- am o singura chestie de subliniat .... cu toate ca l-am incurcat (nu a fost numai vina mea dar nu intru in detalii), m-am oferit sa aiba carcasa acasa la el .. (VENEA O DUBA CU MAI MULTE CARCASE) INTARZIEREA PROVOCATA CA NU AVEAM IN MOMENTUL ALA ERA DE 15-20 MINUTE ... sa zicem ca ma port foarte urat cu oamenii care cumpara ceva de la mine ... ASTEPT SA POSTEZE AICI CINE SE SIMTE CA A FOST TEPUIT ... SAU ALTE CHESTII ... nu are rost sa intru in polemica cu KER si nici cu altcineva ... am si alte chestii de rezolvat --- iar Placebo (Nick anterior: guns'n roses .... Y msg sick_of_you_666 of you) poate sa vina sa ii pun la dispozitie ce am discutat cu el ... si posteaza ce doreste din discutie .. EU NU AM DORIT SA SUBLINIEZ DECAT ca afacerea cu el i-am oferit de la inceput 1.4 mil ... i-am dat 1.4 mil (nu 1.3) vindeam in mod curent pl cu 1.8 mil ... si dupa ce a facut gura etc ca i-am tras teapa .... etc .. i-am dat si restul de bani ( eu am vandut pl tot cu 1.8 mil)
__________________ -----0723.986.986 ... 0765.457.627----- ----- yahoo .... .... .... mgvasile001 ----- | |||
|
| | #2039 (permalink) | ||
|
te-ai oferit sa imi aduci carcasa la obor deabea dupa ce ti-a zis cienva de acolo din grupul tau sa dai un telefon ca poate poate iar asta ai facut-o deabea dupa ce m-ai intrebat ce hdd vreau si am zis "nu ms". Apoi ai zis ca il suni pe ala sa "IMI ALEAGA O CARCASA" si mi-o aduce la obor. Pe cand eu am vrut ceva anume dupa ce mi-ai dat detalii si am vazut poze cu produsul. Si cand vin la tine dai din umeri si zici "a pai nu o mai am" ca mi-ai vandut-o ca tu nu faci rezervari ca preferi sa incurci oamenii ... Puteai foarte frumos sa ma suni sa imi zici sa nu mai vin ca prostul, i-ai si zis lui mittone ca vin de geaba ca nu o mai ai ... dar mittone nu are nici o legatura cu nesimtirea ta. Ai fost un mare nesimtit perfect voit si constient ca si modul in care mi-ai zis ca "ah, nu o mai am". Nu te-a durut nicaieri ca vin degeaba, chestii de genul asta se fac la mine in piata obor, nu pe CG Forum. Ce ma intereseaza pe mine ca tu ai dube si tiruri cu produse si ca vai doamne de la tine vin si pleaca oameni odata la 2 minute, eu am cerut bun simt si respect....dar se pare ca tu nu pui pret pe oameni ca oricum ai destui clienti sa iti pese doar de unu.
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
DECI SUBLINIEZ: nu mai insista cum ca imi aduceai carcasa acasa, ca eu nu m-am suparat ca nu o aveai atunci si era o mica intarziere... eu m-am suparat ca am ajuns la tine si mi-ai zis ca ai dat-o deja si ca tu preferi sa incurci oamenii. !!! ce nu intelegi ? pai ce e asta bataie de joc ? eu nu sunt bataia ta de joc. ti-am zis, lucruri ca astea se fac in piata cand ofera unu cu 5 ron mai mult pentru ultimul kil de cartofi. ce faci tu pe CG forum se numeste bisnita
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |