Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-04-2007, 16:08   #2041 (permalink)
mgv
Registered User

mgv's Avatar

.... PENTRU CE S-A INTAMPLAT IMI CER PUBLIC SCUZE ... dar pana la tot scandalul asta ...

mgv is offline    Reply With Quote
Old 19-04-2007, 16:32   #2042 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Nu este nici un scandal omule, de fapt nu ai fi avut nici o reclamatie daca nu te purtai ca un nesimtit.

Eu te-am reclamat iar tu ai retaliat, evitai "scandalul" din fasa daca iti cereai scuze de la inceput de cand te-am reclamat sau si mai bine daca iti cereai scuze la tel spunandu-mi ca nu mai e nevoie sa vin pt carcasa poate si daca iti parea sincer rau cand am ajuns ca prostul acolo nu sa-ti ceri scuze public, mi se rupe acum sa-ti ceri scuze public.
Eu nu aveam nevoie sa pierd timp sa "fac public" incidentul si nici sa vin ca prostul pana la tine, intelegi?

Acum vreau doar sa ramana o reclamatie pt viitorii tai clienti sa fiu ultimul prostit in halul asta asa ca am postat aici si il intreb pe aiwa: Pot sa-i dau un trade negative fara sa ma trezesc de la el cu unul dat inapoi pe nedrept ?

KeR is offline    Reply With Quote
Old 19-04-2007, 16:56   #2043 (permalink)
Registered User

big_seedorf's Avatar

AIWA sunt mittone2002...scuze k postez cu userul asta( e al unui prieten)...dar il folosesc pt un post in care sa lamuresc ceva!
NU ESTE CLONA!...eu am ban(stii tu pt ce incident)

Quote:
Originally Posted by KeR View Post
, i-ai si zis lui mittone ca vin de geaba ca nu o mai ai ... dar mittone nu are nici o legatura cu nesimtirea ta.
man...nu mai face afirmatii de genul asta...aici nu ai dreptate...MGV nu mi-a zis asa ceva...sa reluam putin:

plecasem de la el k aveam treaba (erati in toiul discutiei)...dupa 15 min m-ai sunat(presupun ca plecasei de la el)...la tel mi-ai zis ceva de genu:
"sti k mgv mi-a tras tzeapa?"(de parca trebuia sa-mi impartasesti mie lucrul asta)...mi-ai zis k nu avea carcasa...m-ai intrebat dak stiam ceva de asta...si ti-am zis ceva de genu:"man nu stiu ce-ai stabilit tu cu mgv,stiu k nu avea carcasa k nu am vazut niciuna"...nu stiam nici eu sigur ce s-a inatamplat cu carcasa "ta" ...eu ajunsesem cu 2 ore inaintea ta la el...si te-am asteptat...in nici un caz nu ti-am zis "pai mgv mi-a zis k vii degeaba k nu are carcasa"(cam asta reiese din ce ai spus tu)...

acum putin offtopic: dak nu v-atzi purta amandoi si u KeR si u MGV k doi cocosi nu s-ar fi ajuns la 2 pagini de condica cu chestia asta pt o "carcasa" ... u ker puteai sa accepti sa-tzi aduca caracasa acasa (si oricum nu venisei degeaba k luasei sursa de la mine si aveai nevoie si de HDD) iar mgv nu trebuia sa-tzi vorbeasca "nepasator" (cum am intzeles din discutiile de pe condica)...si ce mi-ai spus la tel
Barton 2500+@240x11=2646mhz, Scythe Katana, DFI LanParty nForce2 Ultra B, 2x512 ddr550 Corsair XMS 2.5-4-4-8, XFX 6600GT, sursa Akasa 400W ULTRA QUIET pe un Antec AMG1080, 2x80GB WD s-ata RAID, Samsung SyncMaster 795DF flat, boxe 5.1 SilverCrest (100W RMS)

Last edited by big_seedorf; 19-04-2007 at 17:20..

big_seedorf is offline    Reply With Quote
Old 19-04-2007, 17:25   #2044 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Quote:
Originally Posted by big_seedorf View Post
"sti k mgv mi-a tras tzeapa?"(de parca trebuia sa-mi impartasesti mie lucrul asta)
am zis "stiai?" nu "sti" ... te sunasem din curiozitate sa vad daca stiai si tu ca mgv mi-a tras teapa ( de altfel exact astea au si fost cuvintele mele)
Quote:
"man nu stiu ce-ai stabilit tu cu mgv,stiu k nu avea carcasa k nu am vazut niciuna"
da , corect ... m-am exprimat eu gresit.

Quote:
(si oricum nu venisei degeaba k luasei sursa de la mine si aveai nevoie si de HDD)
eu l-am intrebat ce carcasa are si mi-a zis ce are
mi-a descris-o i-am cerut si poze pe net. totul ok. hdd nu am mai vrut sa iau pt ca m-a suparat treaba cu carcasa
mi-a zis sa vin la o anumita ora si am venit. Si din nou zic... mgv degeaba zice ca vai doamne intarzia 15 min ca venea nush ce duba de a lui ... nesimtirea lui a fost ca mi-a vandut-o ca el prefera sa incurce lumea.Deci a avut-o si a dat-o nu l-a interesat ca vin eu.... ASA a stat treaba nu cum zice el ca nu avea carcase pe moment si ca mai intarzia nush cat timp ... astea sunt povesti pe care le spune el clientilor care vin pleaca capul in jos si zic ms pt produs. El mie mi-a spus clar ca nu o mai are ca a dat-o ca el nu rezerva ca prefera sa incurce oamenii etc (PUNCT)

Old 19-04-2007, 17:29   #2045 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Deci sa reluam un pic fiindca se pare ca mittone a introdus niste elemente aparent noi.

Unu la mana HDD-uri si carcase se gasesc pe forum usor, am preferat sa le iau din acelasi loc de aceea am vrut sa iau de la mgv deci nu sa alerg apoi pana in regie pt o carcasa (asa a zis initial omul mgv, apoi miraculos omu cu duba avea drum pe la obor). Desigur visul meu de a le lua din acelasi loc a fost spulberat desi eram vizibil interesat.
A doua la mana, mittone eu veneam la tine dupa sau a doua zi dar mi-ai zis ca daca ma grabesc te gasesc la mgv, foarte bine, n-are nici o legatura cu carcasa.
A treia la mana: AM VENIT DEGEABA CU UN AMIC CU MASINA CA SA IAU CARCASA SI SA AJUNG MAI DEVREME SA TE PRIND PE TINE mittone.
A patra la mana (deja sunt cam multe maini dar deh..elemente "noi") eu am ales sa iau de la mgv fiindca mi-a placut carcasa aceea din poza si din detalii iar mgv a zis clar ca o sa vina omu cu duba sa-MI ALEAGA EL o carcasa, nicdecum aceea. Ei bine, mgv carcasa oarecare se gasesc destul de usor, nu de aceea am venit la tine.

Si pana la urma toate polemicile aceastea sunt deoarece omul mgv nu a VRUT sa spuna la multiplele telefoane date de mine ca nu mai are carcasa. Aceasta se numeste rea vointa, nesimtire, lipsa de repsect cum vreti voi. Situatia era altfel atunci, faptul ca nu face rezervari nu este o scuza atat timp cat nu a fost mentionat, intelgeti voi doi?

oricum fac o paranteza si spun ca mittone nu are nici o legatura cu problema mea cu mgv, l-am bagat aiurea in discutie nu trebuia sa o fac. eu personal sunt multumit de felul cum s-a purtat, mi-a vorbit si de produsul oferit de mittone. problema mea este cu mgv.
daca el isi permite sa ia useri peste picior sa o faca cu altcienva nu cu mine. Pt ca eu daca ma duc in bucur obor si imi cumpar niste pantaloni si sunt rupti ma duc si fac reclamatie unde este cazul. Mgv este un simplu vanzator nu ma intereseaza pe mine cati useri cunoaste si cati nush ce.... pt mine este un simplu vanzator la care am ajuns prin CG forum si cum s-a intamplat ce s-a intampalt am facut reclamatie aici pe forum catre admin.

Last edited by KeR; 19-04-2007 at 17:59..

Old 19-04-2007, 19:14   #2046 (permalink)
Registered User

grandhigh85's Avatar

pt aiwa ...

Quote:
Originally Posted by grandhigh85 View Post
eu nu am dat niciodata calificativ NEGATIV pt ca nu am avut motive pt a ajunge la astfel de RAUTATI '' DAR ! ! ! userul : slimshady08_ltd ma va face sa decurg la astfel de metode ...deoarece s-a abonat la un produs de-al meu si nu a ridicat coletul / nu raspunde la telefon / zice ca are internet wireless ( si ca nu primeste ce ii scriu eu pe mess ) .... ideea e urmatoarea ! : eu daca e sa ii dau calificativ negativ ... el de rautate o sa faca la fel ... si eu nu imi permit ca am negativ la trader rating pt ca sunt 100 % pozitiv in cazul acesta l-as ruga pe AIWA sa ma sfatuiasca ce sa fac !
SLIM...1 : cand mi-a zis sa ii trimit coletul ...
SLIM...2 : cand nu ma mai baga in seama ( si mi-a zis ca a ridicat coletul si sa stau linistit )
date edificatoare :
link : http://forum.computergames.ro/115-in...e-eastbay.html
SLIM 1 ...... > http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1176504040
SLIM 2 ...... > http://forum.computergames.ro/attach...4&d=1176504040
ce sa fac ?

grandhigh85 is offline    Reply With Quote
Old 19-04-2007, 20:29   #2047 (permalink)
Registered User

grandhigh85's Avatar

PANA LA URMA EU I-AM DAT negativ ( CA VAD CA NU MA AJUTA AIWA )

grandhigh85 is offline    Reply With Quote
Old 19-04-2007, 21:18   #2048 (permalink)
Registered User

walterc74's Avatar

Referitor la problema lui Ker cu mgv.
Pe ker nu il cunosc personal,dar pe mgv da si pot spune numai lucruri bune despre el.Am cumparat\vandut mai multe lucruri de la el si nu am avut absolut nici o problema.Chiar daca se mai intampla sa nu aiba la momentul respectiv un produs il facea rost in timp foarte scurt.Eu am patit la firme mari sa vbesc la tel daca au un produs si cand am ajuns la ei sa nu il mai aiba.Asta este nu moare nimeni ptru 15-20 minute de asteptare.Iar despre faza cu rezervatul pieselor stiu din proprie experienta cum este sa refuzi 2-3 clienti deoarece lucrul respectiv este ,,rezervat,,iar dupa ce persoana respectiva nu mai da nici un semn sa stai sa astepti mult si bine sa te mai caute cineva,deoarece pe unii i-ai refuzat iar ceilalti te intreaba ce are piesa respectiva de nu ai vanduto.
Deci ca sa concluzionez,cred ca mgv este o persoana foarte serioasa si operativa si o sa cumpar in continuare de la el.

walterc74 is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 00:25   #2049 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

walterc , tu ai citit printre randuri
ca tu nu ai avut probleme cu el nu inseamna ca e un user asa de serios cum zici tu.
de mine si-a batut joc ... iar tu nu ai avut probleme cu el ... asta il face asa de serios ?
mi se pare aiurea ...

e ca si cum eu as zice ca am cumparat de la un magazin it o placa video si a fost stricata .... si as face reclamatie si vi tu si zici ca tu ai mai cumparat de la magazin si ca nu ai patit nimic ca e foarte serios magazinul ala.
nu are nici o relevanta ce zici tu si nici o legatura cu subiectul pe care il discutam noi.

Old 20-04-2007, 00:27   #2050 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Quote:
Originally Posted by walterc74 View Post
iar dupa ce persoana respectiva nu mai da nici un semn sa stai sa astepti mult si bine sa te mai caute cineva,deoarece pe unii i-ai refuzat iar ceilalti te intreaba ce are piesa respectiva de nu ai vanduto.
D
dupa cum ziceam tu citesti printre randuri
daca citeai atent ai fi vazut ca am zis ca el nu a zis nimic ca nu face rezervari
si eu ca eu l-am sunat la ora 14 si mi-a zis sa vin seara la ora 21 ... iar cand am ajuns s-a intampalt ce s-a intamplat.

Old 20-04-2007, 02:39   #2051 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

OK GATA..incetati cu acuzele am pierdut destul timp sa citesc si sa separ adevarul de nervi/frustare/orgoliu /etc!
Terminati oadata cu plinsetul de fata mare cu prezervativ in buzunar!
UN LUCRU E FOARTE CLAR pentru mine!
Aici pe acesta arie se fac bani! Unii fac bani la greu( si aici ma refer la cei ce vand cu sacosa- se stiu ei-de fapt multa lume cunoaste fenomenul dar tace din gura) si altii incearca sa mai economiseasca un ban din salar cistigind ceva din vanzarea chestiilor de pe linga casa /servici! Toata lumea vrea ieftin...cat mai ieftin...daca se poate sa fie si pomana cu instructiuni de folosire! Am incercat sa elimin teparii/bisnitarii/neseriosii ce ishi bat joc de banii vostri...o parte au disparut incet incet si cu ajutorul vostru aici trebuie sa recunosc ca multi dintre voi discret au stiut unde e butoinul de raport post sau pe cel de PM! Si asa cum imi place sa cred nu i-am dezamagit pe cei ce au avut incredere....insa de aici sa ajungem sa ne balacarim in public PMurile...discutiile de pe mess si alte chestii PERSONALE...sincer mi se pare un lucru COPILARESC! Terminati odata cu acest mod de manifestare prin care efectiv prezentati in fatza userilor un circ ieftin!
De exemplu grandhigh85 se vaita ca nu-l ajut...astfel de cazuri au mai fost si am raspuns detaliat atunci de ce nu o fac!

SA FIE CLAR nu raspund pentru "afacerile" facute de voi! Si nici FORUMUL nu raspunde! Noi aici incercam sa va punem la dispozitie o taraba virtuala unde se poate vinde sau cumpara ceva! Nu raspundem pentru marfa afisata daca e din furt sau nu...nu raspundem daca e stricata sau nu...NU RASPUNDEM DACA VANZATORUL este sau NU de BUNA CREDINTA! Am cerut sa se respecte anumite reguli si cine nu respecta este eliminat! Cind veniti si va plingeti ca x sau y nu a ridicat pachetul sau ca in urma unei discutii atzi crezut ca deja produsul respectiv sta si va asteapta pe voi sincer parca ar suna a grupa mica la gradinitza! Este un RISC asumat!
Una este sa cumperi ceva ce nu corespunde si alta e sa nu reusesti sa gasesti un vanzator de cuvint!

Ker dupa cate vad eu...parerile sint destul de impartite...de fapt NU AI LUAT TEAPA....ci doar ai fost "fraier" sa spun asa sa crezi ca te asteapta un produs! Efectiv ai fost inselat din vorbe /promisiuni etc! Sincura acuze pe care as putea sa o trimit catre MGV ar fi ca e un pic cam neserios si ca nu trebuia sa promita daca se grabea sa faca rost de bani! In acealsi timp vad ca si-a asumat greseala si-a cerut scuze si consider ca un AVERTISMENT pe linga imaginea destul de murdarita care a fost "fabricata" aici este indeajuns! Asta e..s-a grabit s-o dea poate a picat un client gras...sau poate ceva din tonul tau l-a facut sa creda ca e posibil sa te razgindesti cu acea carcasa...era inteleg patit de la un HDD(daca am inteles eu bine) Ce vina REGULAMENTARA sa-i gasesc ? Discutia a fost PRIVATA intre tine si el nu face parte din forum! Pentru ce sa-i dau banned? Pentru ce "rating" negativ? Nu poti fi nici vanzator...nici cumparator! Singura "chestie" este sa postezi in cadrul topicului in care te-ai inteles cu el ca e cam neserios cu promisiunile ! si cam asta e tot ce poti face!

Pentru unii stiu ca nu e un raspuns sa va bucure si din nou voi avea PMul plin de: AIWA M**E / Comunist ce esti! / si alte refulari de orgolii ranite dar va rog sa recititi NEUTRU si fara a asocia nume celor scrise ....si poate poate o sa intelegeti ca NU IAU BANI pentru MUNCA ASTA....NU POT FI LINGA FIECARE USER cind vinde sau cumpara ceva ...NU DORESC SA COMPLETEZ EU EDUCATIA LIPSA LA UNII DINTRE USERI!

Singurul sfat este...recititi regulile si incercati sa le respectati...in rest cu cit aveti mai mult bun simt si dovediti asta in relatiile cu partenerul de "afaceri" respectind astfel colegul de forum cu atat mai mult o sa fiti respectati pe forum si nimeni nu va arata cu degetul catre dumneavoastra acuzator!
O seara placuta!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 07:48   #2052 (permalink)
Registered User

la naiba .. am plans de emotie .. bravo AIWA ! vb serios. ma pregateam si eu sa postez si sa atrag atentia ca totusi se fac 3 pagini de KeR vs. mgv. solutia era ca tu, KeR sa zbieri o data si bine pe forum "mgv e un neserios pt ca..." si atat ! eventual puteati sa va umpleti frigiderul la telefon .. pana la urma, KeR, nu ai platit ceva ce nu ai primit sau ai platit un produs defect. doar ai fost la momentul si locul nepotrivit si ai avut incredere in omul nepotrivit . punct .. pacat ca au scos emisiunea aia de la TVR.."iarta-ma" .. acum ma scuzati, ma duc sa ma intind in pat, sa pot lesina linistit de ras ..

ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz

taxiBoy is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 10:46   #2053 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

taxiBoy- mgv a inceput sa bata campii, nu eu ... eu doar am scris am facut reclamatie si el m-a sunat sa imi faca gura la telefon si a inceput sa se apere cu minciuni si alte tampenii. punct

AIWA - ... ok
Adevarul e ca treaba asta cu mgv nu e la fel de grava ca 2 up-uri consecutive.
Dar, AIWA, te asigur ca daca iti facea tie mgv asa (fara sa stie cine esti ca altfel s-ar fi comportant cum trebuie) ... daca ti-ar fi facut tie asa acum era cu o liniuta peste numele lui.
Dar in fine m-am lamurit cum stau lucrurile.
Nici rating negativ nu am voie ... desi eu aveam thred aici CUMPAR XXXXXXXX si ...., in fine nu mai continui ca nu mai are rost.
Sa fiti iubiti

Old 20-04-2007, 17:13   #2054 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

Claudiu....zi-mi si mie omule de ce nu-ti faci si tu un useral tau?Postezi de la razvan,si mai rau...te bagi si in certuri.
Tu nu esti om facut pentru afaceri..punct.Asta pentru ca dai lucrurilor o intorsatura aiurea,pui botul la orice,si nu te guvernezi dupa ideea ca ...lucrurile se rezolva(cum se intampla intotdeauna cand se trateaza cu un user serios/ocupat ca MG).Un pic de flexibilitate nu strica.Ti s-a oferit solutie la problema in cel mai scurt timp?Mai vrei ceva?
Ce s-a intamplat?Ti-a venit clientul dupa sistem si n-ai avut carcasa....?Ti-a stat "painea" in carcasa de la MG?Unul care stie sa-si faca treaba se descurca si se "misca" chiar dc altii nu fac ce trebuie....nu vine si plange pe la "mama" ca cutaritza l-a incurcat cu nush ce kkt,si treaba tot nerezolvata a ramas.Am avut si eu probleme cu useri pe forum..si n-am raportat aiurea..si asta pentru ca..."Fiecare cu spaga lui !!" (...zice MG intotdeauna...)
Corsair HX 620W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 18:22   #2055 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

h3x0r ... daca nu stii nu vorbi ... chair nu te inteleg ... eu cu razvan am fost la mgv. si razvan a facut reclamatia ... eu in toata "cearta asta" am adaugat anumite idei si fraze. ce dumnezeu ai postat acum nu inteleg.
ce ai vrut tu sa zici prin postul asta nush

Old 20-04-2007, 20:48   #2056 (permalink)
El Habanero

h3x0r's Avatar

Hai in spanac..si razvan cumpara carcase??NU tu? Si Toata vraistea de anunturi cu cumpar 512 ram si chestii de genul e alui?MI-e greu sa cred ca el face negustorie,si mi-e greu sa cred ca el la bunul lui simt pe care stiu ca-l are,ar posta debitatiile tale pe care le postezi tu.Insa indiferent de cine e postata reclamatia...eu imi mentin apelativele si caracterizarile.
Te arde grija de ce ma bag eu asa in discutie?Pentru ca MG nu e omul pe care unii oameni de caracter de aci incercati sa-l prezentati,si cine il cunoaste nu "pune botul" la ce spuneti.Eu nu mi-as fi cerut scuze(in locul lui) in fata voastra nici cu "partea din spate".
Corsair HX 620W

h3x0r is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2007, 21:07   #2057 (permalink)
KeR
Registered User

KeR's Avatar

ba omule ce e asa de greu de crezut ??
carcasa era pt mine, si am fost cu razvan ...
razvan sincer sa fiu era mai nervos ca mine. zici tu ca il cunosti tu mai bine cand eu cu razvan ne stim din gradinita suntem cei mai buni prieteni... si imi zici mie ca il cunsoti tu ca sti pe aici si pe dincolo. hai frate tu cunosti un user de pe un forum ... eu cunosc persoana Razvan .. nu te mai da tu cu presupusul despre cum a stat faza ca habar nu ai.
Ce dumnezeu te bagi asa unde nu iti ai rostul ? ce mgv nu putea sa vorbeasca pt el ? trebuia sa vi tu sa zici ca mgv e om de cararcter etc ? lasa-l man ca are varsta necesara incat sa poata sa vorbeasca nu trebuie sa vorbesti tu pentru el.

Si sincer mai usor cu jignirile ca deja ma enervezi. Iti permiti prea multe prea multe expresii care nu isi au locul.

Old 21-04-2007, 02:53   #2058 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by taxiBoy View Post
la naiba .. am plans de emotie .. bravo AIWA ! vb serios. ma pregateam si eu sa postez si sa atrag atentia ca totusi se fac 3 pagini de KeR vs. mgv. solutia era ca tu, KeR sa zbieri o data si bine pe forum "mgv e un neserios pt ca..." si atat ! eventual puteati sa va umpleti frigiderul la telefon .. pana la urma, KeR, nu ai platit ceva ce nu ai primit sau ai platit un produs defect. doar ai fost la momentul si locul nepotrivit si ai avut incredere in omul nepotrivit . punct .. pacat ca au scos emisiunea aia de la TVR.."iarta-ma" .. acum ma scuzati, ma duc sa ma intind in pat, sa pot lesina linistit de ras ..
Sa nu spui de ce esti banned! Pentru un offtopic destul de mare OK? E problema ta...e o chestie discutabila intre mine si cei 2! Daca itzi place sau nu ce replica am dat ...e treaba ta..nu e necesar sa ne spui ce stari sentimentale ai cind citesti pe forum!
Totusi...scapi acum cu un simplu avertisment...nu de alta dar consider ca ne putem intelege si asa fara banned!
Quote:
Originally Posted by KeR View Post
taxiBoy- mgv a inceput sa bata campii, nu eu ... eu doar am scris am facut reclamatie si el m-a sunat sa imi faca gura la telefon si a inceput sa se apere cu minciuni si alte tampenii. punct

AIWA - ... ok
Adevarul e ca treaba asta cu mgv nu e la fel de grava ca 2 up-uri consecutive.
Dar, AIWA, te asigur ca daca iti facea tie mgv asa (fara sa stie cine esti ca altfel s-ar fi comportant cum trebuie) ... daca ti-ar fi facut tie asa acum era cu o liniuta peste numele lui.
Dar in fine m-am lamurit cum stau lucrurile.
Nici rating negativ nu am voie ... desi eu aveam thred aici CUMPAR XXXXXXXX si ...., in fine nu mai continui ca nu mai are rost.
Sa fiti iubiti
Eu itzi inteleg frustarea si supararea insa daca stam bine si analizam respectivul MGV nu a vindut ce spui tu pe forum iar daca a vandut..arata-mi si mie linkul unde vinde acele produse! Sa-l pedepsesc pentru ce? Pentru o discutie in afara topicului? Ce treaba am eu (implicit forumul ) cu tine si el atata timp cat el ti-a dovedit ca e "tepar" cum spui tu dar NU ARE nimic in comun "teapa" ta cu forumul! Pai asa eu cumpar ceva de la tine..dupa un timp te sun si te intreba auzi dar nu ai putea sa-mi faci rost de x sau y...ne intelegem telefonic...dar cind ajungem la bani ...hopa esti de negasit sau nu mai ai marfa! Eu ce sa fac..sa vin pe forum si sa te acuz ca esti TEPAR ca nu te tii de cuvint? Pentru ce? Pentru o discutie telefonica avuta noi doi ce nu are nimic in comun cu forumul? sa fim seriosi...te inteleg ca nu-ti place asta dar sa nu exageram! mai urmeaza sa-l pedepsesc pe x ca arunca hartii pe jos sau ca scuipa pe strada!

Iar personal am o rugaminte la tine...de fapt la voi toti cei ce in caz ca nu va convine ceva apelati la argumentul :daca erai tu in locul meu acum era banned!

-In primul rind nu sint in locul vostru si daca vreau sa cumpar ceva sau sa vand o fac public! Pe forum sa vada toata lumea! Nu ma apuc sa discut cu x sau y in particular sa negociez cu el produse ce NU LE ARE LA VANZARE pe forum!
-In al doilea rind daca risc ceva este riscul meu si imi asum acest risc...nu vine nimeni sa-mi bage mana in buzunar si nici nu ma obliga nimeni sa cumpar /vand acel produs de la acel OM!
-In al treilea rind am mers numai pe respect si incredere cind am cumparat/vandut ceva si multumesc lui Dzeu dar am gasit numai oameni unu si unu! Iar faza cu banned...sa stam linistiti cate PMuri cu "laude de mama" am primit eu sau cate astfel de refulari au fost si in public! Nu am ce face...prefer sa-l las sa se manifeste sa vada tot userul ce poate scoate x din el si abia dupa sa aplic bannedul! in viatza razbunarea e arma prostului iar cu paru toata lumea stie sa loveasca!

Va rog deci incetati cu acest scandal!
Nu pot pedepti un user pentru o marfa promisa in afara forumului, ce nu se gaseste in acest forum la vanzare! Daca inca avezti ceva neclar h3x0r si KeR...apelati la PM...nu transformati rubrica in schimb de "amabilitati" ca e pacat!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2007, 18:47   #2059 (permalink)
Registered User

Ha ! Reclamtie user

Am cumparat pe data de 19.04.2007 din sectiunea publicitate/incaltaminte.haine de la userul ardelean ciprian o pereche de adidasi.Am vb cu respectivul si m-a asigurat ca sunt originali marimea 42 si am decis sa mii trimita prin curier rapid.Mare mi-a fost dezamagirea cand am vazut ce e in pachet,erau niste facaturi de adidasi,macar daca erau copie reusita,era trecut pe eticheta 41 dar el o scris cu pixul peste 42,sincer nici 500 de mii nu dadeam in piata pe ei.La indrumarea lui AIWA voi trece adresa si voi scana bonul de la curier.
Valcan Bogdan,B-dul Traian nr 29 apartament 40 localitatea Baia Mare jud Maramures
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	scan0003.jpg
Views:	149
Size:	2.33 MB
ID:	213160  

rugina is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2007, 18:53   #2060 (permalink)
Registered User

Nea`NELU's Avatar

Am impresia ca ori AIWA era obosit si nu ti-a explicat prea bine ori tu nu ai fost atent la ce ti-a spus!
Roaga sa-ti lipeasca postul de acest topic CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!)
Viata noastra valoreaza atît cît valoreaza comportamentele noastre, dar se masoara dupa ceasul care marcheaza ritmul si trecerea zilelor noastre! Profitati de fiecare secunda din viata voastra, ca si cum ar fi ultima: iubind, fiind solidari si împartasind sentimentele si emotiile voastre, construind înauntrul si în afara voastra. Dar nu uitati ca nu este un asasin cel ce omoara timpul ci este un sinucigas.

Nea`NELU is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules