![]() |
| | #2061 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: on the Razor's Edge |
AIWA, de ce esti oaie cu sorici ? am spus "bravo AIWA ! vb serios". oricum postul meu "offtopic" are 4 randuri. cate ban-uri ar trebui sa dai pt offtopic-uri care depasesc o pagina ?..
__________________ you bleed just to know you're alive.. ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz | ||
|
| | #2062 (permalink) | ||
| CE AM presupus ca o sa se intample s-a intamplat ! ! ! Quote:
am primit un NEGATIV de la un asa numit user... ''ciumea''( Join Date: 19-04-2007 ) care pur si simplu : NU A POSTAT NIMIK ! ! ! NU ARE NICI UN ANUNT ! ! ! sunt ABSOLUT SIGUR ca e o clona a userului '' slimshady08_ltd ''caruia i-am dat un NEGATIV pt ca nu a ridicat COLETUL de la posta ! ! ! in cazul de fata ... e CORECT ce se intampla ? sa mi se dea calificativ NEGATIV de la un user care nu are nici un post /thread si e de 4 zile pe forum ?
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein | |||
|
| | #2064 (permalink) | ||
| dap.......... Quote:
e f posibil sa fie userul walter_ella Sergio tacchini!!! Made italy unicat....... walter_ella : m am saturat de lepre dastea dar dau eu de ei cand nu se asteapta
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein Last edited by grandhigh85; 23-04-2007 at 01:49.. | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
as vrea sa-l reclam si eu pe GodSwift pentru frumoasa teapa pe care mi-a dat-o saptamana trecuta si as avea o mare rugaminte la un admin daca ar putea sa-mi dea PM cu ip-ul lui ca sa pot sa-l gasesc. povestea: am dat un anunt aici ca vand 3k gold ... omul ma contactat in joc am vb cu el pe Vent si i-am oferit varianta de a-i da jumate din suma iar a 2-a zi sa-mi puna banii pe card iar apoi ii voi livra restul. drept urmare m-am ales cu 500g pe minus (nu e o pierdere pentru mine).I-am trmis Pm bineinteles nu raspunde iar in joc nu a mai intrat de 3 zile deci....
__________________ Ramonel - Killcount Lost (Sylvanas)...Viva Lady Sylvanas! | |||
|
| | #2066 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
as vrea sa il reclam si eu pe userul bebebau pentru tzeapa de 340 lei ce mi-a dat-o. poveste: i-am trimis un telefon, urma sa imi puna banii pe card, s-a vazut cu telefonu si bineinteles ca nu mi-a mai trimis nici un leu! mai rau, n-a fost destul de barbat sa recunoasca ca nu are de gand sa imi dea bani si se tot fofila la telefon ca "uite acum ma duc la banca" si c@#$ de genul asta! foarte slab! daca poate fi track-anit cumva sa dau de freza lui ar fi perfect!
__________________ photo gallery | ||
|
| | #2067 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Problema cu "RATING by CIUMEA" a fost rezolvata nu ai fost singur cu daca arunci un ochi pe ATENTIE: probleme cu TRADER RATING ai sa vezi destui ce au fost atinsi de nesimtirea unui user!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by AIWA; 24-04-2007 at 14:34.. | |||
|
| | #2068 (permalink) | ||
|
As vrea sa il reclam pe userul cdpsx, care mi-a vandut un controller de Gamecube defect. Cand l-am sunat a promis ca imi da banii inapoi si am stabilit o intalnire. Bineinteles ca nu a aparut, nu a sunat, nu nimic, l-am sunat eu ca sa aflu ca nu mai vine. A mai facut aceeasi figura inca o data intr-o dimineata si apoi chipurile a plecat din Bucuresti cand trebuia sa ne intalnim iar (a treia oara). Si azi si ieri a avut telefonul inchis. Din fericire pentru mine paguba a fost de doar 50 de ron, dar inca o data, nu luati nimic fara proba.
| |||
|
| | #2069 (permalink) | ||
|
am luat si eu o teapa cu un forumist,am dat pe un hdd "ok" un dam de 128 si o tnt riva(evaluate la 40~50 ron). acum,eu am fost contactat telefonic,si cum numai pe acest forum am avut acele piese de vanzare,baniuesc ca este de aici... nr sau de tel este 0723519478,id de mess:stefanh2019. dupa tranzactie,m-a sters de pe mess,iar la tel sau mi-a rsp o alta persoana,care sustinea ca telefonul i-a fost vandut cu putin timp in urma... feriti-va de el oricum,si desigur,nu cumparati fara proba!! o s fac rost de ip-ul lui,ca mi-a dat add din nou(a uitat deja). daca cineva a mai avut prbl cu el,pm me
__________________ Contact: 0726321590 Y: noname_drl sau macar pm ca ma anunta p mail(altfel uit) | |||
|
| | #2070 (permalink) | ||
|
Astept si linkurile cu userii tepari
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2071 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/104-co...-gamecube.html, despre asta este vorba, intre timp omul m-a sunat ieri, a zis ca a zvut niste probleme si de asta nu a sunat, deci sa zicem ca nu e tepar, e doar cam neserios. Sper sa rezolvam curand, daca nu-mi recuperez banii revin.
| |||
|
| | #2072 (permalink) | ||
|
asta e linku,dar cum m-a contactat direct pe mes,n-a postat si nici n-a dat pm ![]() http://forum.computergames.ro/42-van...tii-vechi.html
__________________ Contact: 0726321590 Y: noname_drl sau macar pm ca ma anunta p mail(altfel uit) | |||
|
| | #2073 (permalink) | ||
| Quote:
link de pe alt site cu anunturi
__________________ ---0726.053.934...0765.531.497--- ---------ym: mittone2002--------- | |||
|
| | #2074 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #2075 (permalink) | ||
|
aaaa,d p ok**ii,am si acolo account ,doar pt produse noi. poate are un +1 d la mn (nu,nu are ). ms f mult mittone. pn la urma,o sa i-o dau f urat... deocamdata l-am tinut vreo 2 sapt cu vanzarea unui mobil(acum mi-a venit: un account gol,si ii scriu la fiecare licitatie TEPAR )dragosmd,nu-ti fa griji,ca acolo calificativele s dau aiurea,juma din ale mele sunt la misto...(eu:melcutzu)
|
| | #2076 (permalink) | ||
|
Mda, n-am mai recuperat nimic, a disparut ca magarul in ceata dupa ce m-a mai dus cu presul inca vreo cateva saptamani: Vand controller Gamecube.
| |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/4-publ...er-rating.html Posteaza aici mai bine, este un topic dedicat pentru astfel de probleme.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #2079 (permalink) | ||
|
Deoarece sint un pic "internat" legatura mea cu netul se face foarte greoi asa ca te rog daca nu arde ai un pic de rabdare si se rezolva!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2080 (permalink) | ||
| Adresa exista, "maimutoiul" este nascut in 1986, si se tine de bancuri pe seama banilor si nervilor altora, dupa cate se pare.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |