Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-04-2007, 06:39   #2061 (permalink)
Registered User

AIWA, de ce esti oaie cu sorici ? am spus "bravo AIWA ! vb serios". oricum postul meu "offtopic" are 4 randuri. cate ban-uri ar trebui sa dai pt offtopic-uri care depasesc o pagina ?..

ASUS&BARTON3200+...xTrEmEz

taxiBoy is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2007, 00:45   #2062 (permalink)
Registered User

grandhigh85's Avatar

CE AM presupus ca o sa se intample s-a intamplat ! ! !

Quote:
Originally Posted by grandhigh85 View Post
eu nu am dat niciodata calificativ NEGATIV pt ca nu am avut motive pt a ajunge la astfel de RAUTATI '' DAR ! ! ! userul : slimshady08_ltd ma va face sa decurg la astfel de metode ...deoarece s-a abonat la un produs de-al meu si nu a ridicat coletul / nu raspunde la telefon / zice ca are internet wireless ( si ca nu primeste ce ii scriu eu pe mess ) .... ideea e urmatoarea ! : eu daca e sa ii dau calificativ negativ ... el de rautate o sa faca la fel ... si eu nu imi permit ca am negativ la trader rating pt ca sunt 100 % pozitiv in cazul acesta l-as ruga pe AIWA sa ma sfatuiasca ce sa fac !
SLIM...1 : cand mi-a zis sa ii trimit coletul ...
SLIM...2 : cand nu ma mai baga in seama ( si mi-a zis ca a ridicat coletul si sa stau linistit )
date edificatoare :
link : http://forum.computergames.ro/115-in...e-eastbay.html
SLIM 1 ...... > http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1176504040
SLIM 2 ...... > http://forum.computergames.ro/attach...4&d=1176504040
dupa cum se vede...
am primit un NEGATIV de la un asa numit user... ''ciumea''( Join Date: 19-04-2007 )
care pur si simplu :
NU A POSTAT NIMIK ! ! !
NU ARE NICI UN ANUNT ! ! !
sunt ABSOLUT SIGUR ca e o clona a userului '' slimshady08_ltd ''caruia i-am dat un NEGATIV pt ca nu a ridicat COLETUL de la posta ! ! !
in cazul de fata ... e CORECT ce se intampla ? sa mi se dea calificativ NEGATIV de la un user care nu are nici un post /thread si e de 4 zile pe forum ?

grandhigh85 is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2007, 00:59   #2063 (permalink)
Registered User

nu fii absolut sigur ca e clona alui, cium(e)a m-a lovit si pe mine si pe multi altii

Aladdin is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2007, 01:35   #2064 (permalink)
Registered User

grandhigh85's Avatar

dap..........

Quote:
Originally Posted by Aladdin View Post
nu fii absolut sigur ca e clona alui, cium(e)a m-a lovit si pe mine si pe multi altii
ce sa zic... treaba asta cu CALIFICATIVELE e cu dus si cu intors ... chiar daca esti in masura sa dai un calificativ negativ ...userul invinovatit va face acelasi lucru ( chiar daca nu are nic un drept ) asa am facut eu slimshady08_ltd >>>> si se pare ca ... si-a facut o clona pt a da negativ

e f posibil sa fie userul walter_ella
Sergio tacchini!!! Made italy unicat.......
walter_ella : m am saturat de lepre dastea dar dau eu de ei cand nu se asteapta

Last edited by grandhigh85; 23-04-2007 at 01:49..

grandhigh85 is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2007, 17:14   #2065 (permalink)
Registered User

bengi's Avatar

as vrea sa-l reclam si eu pe GodSwift pentru frumoasa teapa pe care mi-a dat-o saptamana trecuta si as avea o mare rugaminte la un admin daca ar putea sa-mi dea PM cu ip-ul lui ca sa pot sa-l gasesc.

povestea: am dat un anunt aici ca vand 3k gold ... omul ma contactat in joc am vb cu el pe Vent si i-am oferit varianta de a-i da jumate din suma iar a 2-a zi sa-mi puna banii pe card iar apoi ii voi livra restul. drept urmare m-am ales cu 500g pe minus (nu e o pierdere pentru mine).I-am trmis Pm bineinteles nu raspunde iar in joc nu a mai intrat de 3 zile deci....

bengi is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 13:32   #2066 (permalink)
Registered User

as vrea sa il reclam si eu pe userul bebebau pentru tzeapa de 340 lei ce mi-a dat-o.

poveste: i-am trimis un telefon, urma sa imi puna banii pe card, s-a vazut cu telefonu si bineinteles ca nu mi-a mai trimis nici un leu! mai rau, n-a fost destul de barbat sa recunoasca ca nu are de gand sa imi dea bani si se tot fofila la telefon ca "uite acum ma duc la banca" si c@#$ de genul asta! foarte slab!
daca poate fi track-anit cumva sa dau de freza lui ar fi perfect!

hartagramz is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 14:16   #2067 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by taxiBoy View Post
AIWA, de ce esti oaie cu sorici ? am spus "bravo AIWA ! vb serios". oricum postul meu "offtopic" are 4 randuri. cate ban-uri ar trebui sa dai pt offtopic-uri care depasesc o pagina ?..
Incearca intrebarea in alta parte! Eventual catre tatal tau! Cu toate ca nu prea cred ca ai fost educat asa dar in fine!

Problema cu "RATING by CIUMEA" a fost rezolvata nu ai fost singur cu daca arunci un ochi pe ATENTIE: probleme cu TRADER RATING ai sa vezi destui ce au fost atinsi de nesimtirea unui user!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Last edited by AIWA; 24-04-2007 at 14:34..

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2007, 21:36   #2068 (permalink)
Registered User

Eleetist's Avatar

As vrea sa il reclam pe userul cdpsx, care mi-a vandut un controller de Gamecube defect. Cand l-am sunat a promis ca imi da banii inapoi si am stabilit o intalnire. Bineinteles ca nu a aparut, nu a sunat, nu nimic, l-am sunat eu ca sa aflu ca nu mai vine. A mai facut aceeasi figura inca o data intr-o dimineata si apoi chipurile a plecat din Bucuresti cand trebuia sa ne intalnim iar (a treia oara). Si azi si ieri a avut telefonul inchis. Din fericire pentru mine paguba a fost de doar 50 de ron, dar inca o data, nu luati nimic fara proba.

Eleetist is offline    Send Message via Google Talk to Eleetist Reply With Quote
Old 25-04-2007, 21:58   #2069 (permalink)
LED

Dr.L's Avatar

am luat si eu o teapa cu un forumist,am dat pe un hdd "ok" un dam de 128 si o tnt riva(evaluate la 40~50 ron). acum,eu am fost contactat telefonic,si cum numai pe acest forum am avut acele piese de vanzare,baniuesc ca este de aici...
nr sau de tel este 0723519478,id de mess:stefanh2019.

dupa tranzactie,m-a sters de pe mess,iar la tel sau mi-a rsp o alta persoana,care sustinea ca telefonul i-a fost vandut cu putin timp in urma...
feriti-va de el oricum,si desigur,nu cumparati fara proba!!

o s fac rost de ip-ul lui,ca mi-a dat add din nou(a uitat deja). daca cineva a mai avut prbl cu el,pm me

sau macar pm ca ma anunta p mail(altfel uit)

Dr.L is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2007, 22:34   #2070 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Astept si linkurile cu userii tepari
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 26-04-2007, 12:52   #2071 (permalink)
Registered User

Eleetist's Avatar

http://forum.computergames.ro/104-co...-gamecube.html, despre asta este vorba, intre timp omul m-a sunat ieri, a zis ca a zvut niste probleme si de asta nu a sunat, deci sa zicem ca nu e tepar, e doar cam neserios. Sper sa rezolvam curand, daca nu-mi recuperez banii revin.

Eleetist is offline    Send Message via Google Talk to Eleetist Reply With Quote
Old 26-04-2007, 15:43   #2072 (permalink)
LED

Dr.L's Avatar

asta e linku,dar cum m-a contactat direct pe mes,n-a postat si nici n-a dat pm
http://forum.computergames.ro/42-van...tii-vechi.html

Old 15-05-2007, 07:16   #2073 (permalink)
Registered User

mittone2002's Avatar

Quote:
Originally Posted by lazarq View Post
am luat si eu o teapa cu un forumist,am dat pe un hdd "ok" un dam de 128 si o tnt riva(evaluate la 40~50 ron). acum,eu am fost contactat telefonic,si cum numai pe acest forum am avut acele piese de vanzare,baniuesc ca este de aici...
nr sau de tel este 0723519478,id de mess:stefanh2019.

dupa tranzactie,m-a sters de pe mess,iar la tel sau mi-a rsp o alta persoana,care sustinea ca telefonul i-a fost vandut cu putin timp in urma...
feriti-va de el oricum,si desigur,nu cumparati fara proba!!

o s fac rost de ip-ul lui,ca mi-a dat add din nou(a uitat deja). daca cineva a mai avut prbl cu el,pm me
uite aici un link cu ceea ce mai vinde acest stefanh2019 dak vrei sa te intalnesti cu el sa "rezolvi problema"
link de pe alt site cu anunturi

mittone2002 is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2007, 09:23   #2074 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

Quote:
Originally Posted by din saitul ala, despre s.h2019
NESIMTIRE MAXIMA! A LICITAT, L-AM SUNAT, RASPUNDE PRIETENA CARE NU STIE NIMIC. ASTEPT 2 ZILE SUN SI ACEEASI PERS. IMI SPUNE CA A CONTRAMANDAT LICITATIA! NU PIERDETI VREMEA!
Raspuns: sa moara mata
parca seamana cu ceea ce a patit si colegul nostru... ciudat este totusi ca 3 din 4 oameni i-au dat calificativ pozitiv!

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2007, 17:43   #2075 (permalink)
LED

Dr.L's Avatar

aaaa,d p ok**ii,am si acolo account ,doar pt produse noi. poate are un +1 d la mn : (nu,nu are ). ms f mult mittone. pn la urma,o sa i-o dau f urat... deocamdata l-am tinut vreo 2 sapt cu vanzarea unui mobil(acum mi-a venit: un account gol,si ii scriu la fiecare licitatie TEPAR )
dragosmd,nu-ti fa griji,ca acolo calificativele s dau aiurea,juma din ale mele sunt la misto...(eu:melcutzu)

Old 17-05-2007, 12:47   #2076 (permalink)
Registered User

Eleetist's Avatar

Mda, n-am mai recuperat nimic, a disparut ca magarul in ceata dupa ce m-a mai dus cu presul inca vreo cateva saptamani: Vand controller Gamecube.

Old 27-05-2007, 13:17   #2077 (permalink)
Registered User

Don Ciolanu''s Avatar

reclam userul zeul[p@c] pt un vot negativ la trader rating pt ca i-am cerut explicatii in legatura cu tipurile sale de garantii

Don Ciolanu' is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 14:26   #2078 (permalink)
CPU Collector

CrysMM's Avatar

http://forum.computergames.ro/4-publ...er-rating.html

Posteaza aici mai bine, este un topic dedicat pentru astfel de probleme.

Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie
YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825

CrysMM is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2007, 04:02   #2079 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Deoarece sint un pic "internat" legatura mea cu netul se face foarte greoi asa ca te rog daca nu arde ai un pic de rabdare si se rezolva!

Old 05-06-2007, 13:10   #2080 (permalink)
CPU Collector

CrysMM's Avatar

Quote:
Originally Posted by glycon View Post
Nu se poate verifica in vrun fel daca adresa asta exista cu adevarat?
Si ce a zis Dragon Warrior mi se pare destul de probabil.
Daca vreti neaparat sa va duceti la el,luati legatura cu taxiBoy.
Adresa exista, "maimutoiul" este nascut in 1986, si se tine de bancuri pe seama banilor si nervilor altora, dupa cate se pare.

Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie
YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825

CrysMM is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules