![]() |
| | #2102 (permalink) | ||
|
Acest Predut Victor Frauda e fenomenal. Era sa ma ard si eu cu el. Din fericire, citind condica mai inainte, am retinut acest "sat Calina" din adresa lui. Uitati convorbirea purtata cu jegosu pe PM in data de 12-11-2006. Daca nu ati trecut inca pe lista, va sfatuiesc ca treceti si userul darkdyj, pardon clona. darkdyj: daca te hotarasti sa trimiti in provincie o iau eu. Evil Yuri: Cred ca o trimit si in provincie, dar suporti tu taxele postale. darkdyj: care a ramas ultimul pret? Evil Yuri: 85RON. darkdyj: deci 90ron cu tot cu taxe. sa-mi zici daca esti de acord. Evil Yuri: Depinde prin ce vrei sa o trimit. Parca prin posta romana nu m-ar tenta, ci printr-un curier. Pe mine ma intereseaza sa iau in mana 85RON. Intra pe messenger pe racer_yuri sa vorbim. darkdyj: e prea mult la curier. da un click pe profilul meu si pe threadurile mele, poate mai gasesti ceva de vanzare sa merite curieratul. Evil Yuri: Cum vrei tu, prin posta romana atunci. Pun intr-o cutie calumea "blindata" etc. darkdyj: atunci asa ramane? sa-ti dau adresa? Evil Yuri: Cum vrei. Deci o bag prin posta romana. Dar nu o pot trimite maine, marti o trimit. darkdyj: era bine maine ca-ti ajungeau banii vineri, asa iti ajung luni. Predut Victor, sat Calina, nr. 29, com. Prundeni, cod 247527, jud. valcea, 0729319059 Evil Yuri: Hmm...erau ceva useri care se plangeau de tine ca nu ridici coletele... darkdyj: ai dreptate, am cam dat-o in bara. daca nu ai incredere maine iti pun bani pe card si ii ridici si trimiti coletul. e cel mai corect asa. Evil Yuri: Daca platesti inainte poate iti trimit. End of story. Nu a mai zis nimic de plata in avans sau asa ceva ). A vrut doar sa se dreaga cu propunerea asta.Pentru acest Predut Victor FRAUDA eu trimit prin colet in orice moment multa carne pentru bagat la frigider, ca sa aiba de supt in zilele singuratice. Multa mUE de la mine pentru el, si feriti-va de tzepari. Cautati cu indeamanuntul dinainte cand trimiteti prin posta. Una e sa zici ca te intalnesti cu el in oras, si sa nu vina, si alta e sa trimiti si sa nu ridice coletu, sau sa primesti in colet in loc de hardware, produse leguminoase. | |||
|
| | #2104 (permalink) | ||
|
Foarte ciudat - tocmai am primit pe yahoo un mail in care cineva posta pe thread-ul asta - e vorba de useru-ul BigRack3000 dar vad ca nici postul nu exista, nici user-ul... desi daca in cazuta de search incepi sa tastezi primele litere user-ul apare. Poate explica cineva?
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| | #2107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Asa vreau si eu sa zic sa aveti grija la userul ice_man fiindk este mare tzepar .ne-am inteles sa facem un schimb si eu iam trimis produsul iar el nu a mai trimis deci aveti grija cu el .eu am mai facut schimburi cu el si pana acum ultima data a fost totul ok da uite.......aveti grija mare Tzepar k lam sunat si knd a auzit k sunt eu la telfon mia inchis si dupa aia sia inchis telfonul .bafta
| ||
|
| | #2108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Asa vreau si eu sa zic sa aveti grija la userul ice_man fiindk este mare tzepar .ne-am inteles sa facem un schimb si eu iam trimis produsul iar el nu a mai trimis deci aveti grija cu el .eu am mai facut schimburi cu el si pana acum ultima data a fost totul ok da uite.......aveti grija mare Tzepar k lam sunat si knd a auzit k sunt eu la telefon mia inchis si dupa aia sia inchis telfonul .bafta
| ||
|
| | #2110 (permalink) | ||
|
Domnilor admini am luat si eu o tzeapa,banuiesc ca mai toata lumea de aici de pe forum indiferent ca e vorba de componente,telefoane si altele.Am postat gresit,din aceasta cauza rog pe AIWA sau altcineva sa inchida threadul respectiv: http://forum.computergames.ro/42-van...ostia-mea.html Singura mea dorinta ar fi sa vedeti daca e vorba de un user nou sau unul vechi si-a facut o clona pentru a da tunul.N-am nevoie sa-mi recuperez banii,vreau,daca e posibil,ca userul respectiv sa nu mai poata da vreodata tzepe.Sa-l depistati dupa IP si sa-l banati. Multumesc.
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #2111 (permalink) | ||
|
cand trimiteti si faceti schimburi nu e mai usor sa procedati asa? trimite unu ce are de dat si celalalt ii plateste produsu si apoi trimite celalalt si plateste si produsu si diferentza adica procesor de exemplu 3000.000 si tu vrei upgrade la altu de 6000.000 tu ii trimiti procesorul...el plateste 3000.000 apoi el trimite procesorul lui si tu platesti 6000.000 ca sa numai luati tzeapa | |||
|
| | #2112 (permalink) | ||
|
de ce nu mai avem avatare ??? LE acum vad k am :| LLE au revenit
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 Last edited by satiriadis; 30-08-2007 at 12:04.. | |||
|
| | #2113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Rog moderatorii sa atentioneze/sa penalizeze userii JOKERO69 si WAMPY pt limbaj indecent,injuraturi,si alte jigniri la persoana,si familie conform Regulament de ordine interioară !!!! in special userul JOKERO69 !!! | ||
|
| | #2116 (permalink) | ||
| BAga si un link ca sa vedem ce si cum
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2117 (permalink) | ||
|
Probabil te referi la asta. Nu ştiu la ce reacţii te aşteptai având in vedere că i-ai pus pe drumuri aiurea şi nici măcar nu ai avut bunul simţ să-ţi ceri scuze. Intr-adevăr, JOKER69 ţi-a adresat nişte cuvinte nu prea ortodoxe, dar in nici un caz "injurături,şi alte jigniri la persoană,şi familie". In privinţa lui wampy, el ţi-a vorbit chiar civilizat.
__________________ Another megabytes the dust | |||
|
| | #2119 (permalink) | ||
|
userul lotofthings se baga aiurea in licitatii, nu stie exact ce vand eu, dar comenteaza pe motiv ca a vazut undeva un produs asemanator la un pret mai mic. Vand incarcator rapid nou ptr acumulatori AA si AAA | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |