![]() |
| | #202 (permalink) | ||
|
poti sa te duci si fara aviz...am fost eu azi...a cautat gagica si nimic. eu abia sambata mai ajung si ma duc indiferent daca primesc avizu sau nu. din cate am inteles le intra pachete doar dimineata (dunno why) asa ca daca nu primesti avizu cand trece postasu prin zona e clar ca nu a venit.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Quote:
CHiar personal Si stiu si dece saracu avea nevoie de telefon! Imi pare sincer rau asta e..Maine dimineatza ma duc sa verific in ce stare sin livrarile...eu daca tot le bag prioripost..si le pun valoarea ... cer si o anumita perioada de valabilitate...a coletariei..adica cat tre sa stae pachetul...bineinteles toate costa ..asa ca daca posta nu livreaza pachetul in x zile atunci mi-l aduce back sau ma despagubeste...deci mai bine ar fi sa ma despagubeasca..altfel.. pierd ca mai doau o serie de bani cind il scot! Exemplu Am bagat un colet in posta pt un user ...care la 1 zi m-a anunta ca are treaba la 50km de mine..si se repede pina la mine sa mai stam la o fripturica si un suc ..M-am dus la posta ...am scos pachetul..am avut noroc ca nu plecase masina cu priporipost ...si l-am astepta pe om..logic ca banii dati..nu se pot recupera...Dar pentru asemenea client merita ..mai ales ca ma lega si o chestie mai speciala de el! E vorba na sa va spun de userul MOROGAN. El e Leo Si va pot spune ca om mai parolist si corect eu nu am vazut pina acum...De fapt alaturi de el , BDL ,Peke, MIRcea ...cu care ma cunosc personal..si inca o mica gasca de useri care ii cunosc din auzite si cu care am avut reletii de corectitudine si seriozitate.....nu am prea vazut/intilniti oameni care sa stie ce insemana seriozitate!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
|
danell si IQz3r0 aveti raspunsul in topicul cu vinzarea telefoanelor..aici ar trebui sa discutam off topic si nu vreau!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Quote:
am inteles acum ca trebuie sa ma feresc de astfel de "combinatii", la care oricum nu castig nimic si imi pierd timpul. | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| cum pierd vremea unii
Ieri am pus si eu ca tot omu un anunt cum ca vand un sistem cu Celeron la 1.7 gigi... Dupa cateva ore ma trezesc cu un reply in care imi zice unu cu nick dan666 (culmea, se pare ca are vechime pe forum, am pretentii de la astia!) citez "on topic - te-a mancat in qur ca pe zambilica sa iti iei celeron, o sa stai cu el o mie de ani". In primu rand, ce il doare pe el ce procesor are sistemul pe care il vand io? Nu pusesem in nici-un caz anuntul ala ca sa imi dea mie sfaturi un neica nimeni ce procesor sa imi iau, si ce rau am facut ca am luat Celeron. In al doilea rand nu inteleg de ce vine el cu parerea lui "avizata" sa faca publicitate negativa la ceea ce vand eu. Daca nu are nimic de facut ii sugerez activitati acceptabile pentru mintea lui, cum ar fi un X si 0 cu prietenul, un shotron in fata blocului, si alte lucruri care sa il tina ocupat sa nu mai posteze aberatii. Astfel de interventii sunt cele ce ar trebui sanctionate, nu nimicuri cum ca nu a fost pus un pret fix, link-uri, sau mai stiu eu ce. M-am uitat pe multe thread-uri p-aici, si in 99% din ele am observat ca a izbucnit cel putin un conflict. Cred ca moderatorii ar trebui sa dea mai putina atentie abaterilor minore de la regulile lor, si sa dea mai multa atentie abaterilor majore, care deseori sunt mascate de exprimari asa zis "intelectuale". | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Da p-aia cu bizonu de ce n-ai spus-o må textual,î? apropos de titlu tau "cum isi pierd unii timpu",pai normal,pierd timpul sa intru pe un topic cu o vanzare,ma astept sa gasesc ceva la vanzare,orice,dar -atentie- cu PRETUL stabilit de vanzator.de ce?sunt mai multe aspecte:care mai e pretul la zi la sh-uri,comparatii cu alte produse sh echivalente si,de ce nu,chiar daca nu aveam in calcul sa cumpar produsul respectiv,vazand pretul,nu de putine ori te poate pune pe ganduri sa cumperi sau nu. Si cand colo,ce gasesc?un ins belicos care ,desi este un regulament,spune clar "Hai ba terminati cu prostiile, nu pun nici-un pret" "Cat despre inchis thread-ul, ete asta-i buna, ma doare pa mine-n cot ca raman fara thread, ca ma baneaza, si alte copilarii" - plus ca "Ma dezamageste sincer ce e pe forumul asta" Cin'te'a pus sa vii aici daca e asa jenant?desigur,fara sa respecti regulamentul,pentru ca sa nu ai impresia ca se lua cineva de tine daca il respectai. Treaba cu melosu åla cu "lasa'neee" cred ca se potriveste mai bine cu mania persecutiei generata de prima ta incercare de vanzare. Si mai e ceva: chestiunea cu zambilica si celeronu e adevaru gol-golut,tot poporu de pe forumu åsta o stie heh
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
Ai probleme mari de personalitate, probabil multe frustrari. In fine, n-o sa stau acum sa ma justific fata de tine de ce am pus fara pret, desi daca ai fi urmarit thread-urile de pe forumul principal de "Publicitate" si n-ai fi sarit direct la gât ai fi vazut ca undeva acolo incepusem un nou thread in care intrebam cat sa cer pe sistemul respectiv si desigur, urma sa editez postul cu anuntul introducand pretul. Dar deh, nu avea cum sa te duca pe tine capu' cum am gandit eu, tu nu stii decat sa stai cu un regulament in gura toata ziua. Capete patrate d-astea am mai intalnit si de obicei ii ignor. Fac o exceptie cu tine totusi pt ca-s in toane bune azi![]() Cat despre expresia "forumul ma dezamageste" e oarecum exagerata, recunosc. Am spus-o insa in momentul in care am vazut reply-urile la thread-ul cu anuntul, reply-uri care, cel putin al tau, erau total pe dinafara. Lasand asta la o parte, tu stai f prost si la capitolul logica: "Cine te-a pus sa vii aici daca e asa de jenant?". Pai bã Tândalã, ca altfel nu pot sa-ti spun, daca nu veneam mai aflam io daca e jenant sau nu, î? Of... Hai la mai mare | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
je2 din pacate este un regulament care OBLIGA la respectarea lui! Topicul tau cu sfatul l-am mutat la hardware...acolo ai sa primesti cele mai bune sfaturi! Din pacate orice topic pe aria de publicitate ce nu respecta regulamentul este sters
|
| | #212 (permalink) | ||
|
JE4 si clonele sint interzise de regulament sa stii!
|
| | #213 (permalink) | ||
|
je4, esti banat. A iti face clone pentru a evita sanctiunea initiala nu e o solutie. Sunt dispus sa continuam jocu' asta la nesfarsit - eu din doua click-uri banez, tie iti tre' mult mai multe pt. a face un cont. Sau poa' aterizezi pe alte forumuri unde nu se respecta Regulamentu'.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2004 |
"je4, esti banat" Bine ca nu-s muntenia, ardeal, s.a.m.d. "A iti face clone pentru a evita sanctiunea initiala nu e o solutie" Daca sanctiunea initiala suckz, sincer sa fiu imi pot aloca 5 minute pe zi sa imi fac un cont, nu atat cat sa iti raspund tie, cat sa demonstrez celorlalti utilizatori naivi ai forumului ce varzar esti:) Bineinteles ca nu voi continua la nesfarsit, nu sunt maniac ca tine, sper ca azi sa spun tot ce aveam de spus... si poate ca vei intelege chiar si tu, daca dai un pic la o parte ochelarii de cal care nu iti stau deloc bine:) "Sunt dispus sa continuam jocu' asta la nesfarsit - eu din doua click-uri banez, tie iti tre' mult mai multe pt. a face un cont." Ce valoros esti, cum banezi tu din doua clickuri, felicitari, ce sa zic :D Pacat ca tot din doua click-uri si gandesti...:) " Sau poa' aterizezi pe alte forumuri unde nu se respecta Regulamentu'." Pe alte forumuri sunt demult, pe-aici am intrat gandindu-ma ca ar fi ceva mai nou, mai interesant probabil, cand colo gasesc numa' prostii si administratori frustrati, care baneaza tzinshpe mii de conturi pt ca un anunt nu avea pretul postat. Sunteti penibili:) "JE4 si clonele sint interzise de regulament sa stii!" (AIWA) Prin clone se intelege in general doua entitati identice, care functioneaza simultan si independent. Ori, eu nu folosesc niciodata mai mult de un cont. Si a propos, ASSASSIN (ce nick marfa, esti chiar cool!), nu mai da ban, sterge conturile direct;) (Probabil ca n-o sa-ti ia mai mult de jumatate de click :))) Ca o concluzie... bleah... | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Nu-mi place sa fac asta, dar m-am gandit ca ar fi bine sa atentionez in ceea ce priveste un utilizator. Nickname-ul nu l-am retinut, din pacate (rusine mie). Respectivul mai trebuia sa-mi dea o suma de bani si nu s-a mai sinchisit a da macar un mail,mesaj (dupa cateva luni). In fine, nu fac caz din asta, doar un mic avertisment: daca faceti afaceri cu repsectivul, asigurati-va ca are "cash" si nu "mai imi trebuie X sute mii lei,ca nu am la mine.. pot sa ti-i aduc altadata?". Asta se intampla cand ai ceva binevointa si mergi pe incredere.. Asta este. Mail-ul este xxx si numele, Catalin (0723-xxx-yyy). Mare atentie! [LATER EDIT] Problema s-a rezolvat! Multumesc pe aceasta cale utilizatorului "zzz" (mi s-a cerut discretie ) pentru asistenta acordata (ai mesaj!). ![]() Pot spune, sincer, ca m-a surprins si pe mine cu "actiunea" sa! ![]() Servus, inca o data! [/LATER EDIT] Last edited by CEO; 31-07-2004 at 22:51.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |