Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-08-2004, 14:08   #221 (permalink)
Registered User

itku's Avatar

CEO, nu pot decat sa-ti spun ca ai avut mare noroc !
Eu am trimis acum cateva luni un obiect cuiva din Galati, lasandu-i posibilitatea de a-l proba mai intai si de a-l achita numai daca este multumit. Mi-a spus ca nu este tocmai multumit, ca e prea scump (desi initial fusese de acord cu pretul propus de mine), ca nu prea mai are bani in acel moment etc. si am convenit sa-mi trimita obiectul inapoi. Au trecut de atunci 3 luni, timp in care l-am abordat atat pe forum cat si telefonic, de fiecare data raspunzandu-mi ba ca "tocmai l-a trimis" ba ca "a fost foarte ocupat" si tot asa...
Rugamintea mea ar fi daca exista cineva pe forum concitadin cu el, care este dispus sa faca pe "recuperatorul", eventual contra unui comision de 20% din valoarea obiectului

itku is offline    Send Message via Google Talk to itku Reply With Quote
Old 05-09-2004, 03:28   #222 (permalink)
Registered User

Sorry, tovarasele, dar ai fost cam fraier la faza asta- cum naiba trimiti in alt oras fara ramburs?

Tot ce poti sa faci este sa ii lasi aici coordonatele cum a facut si CEO (daca cel ce te-a tepuit e membru aici), dar ma indoiesc ca o sa iti vezi tu banii inapoi.

stilnox is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2004, 03:42   #223 (permalink)
Registered User

itku's Avatar

stilnox, nu asta e problema, am trimis de zeci si zeci de ori fara ramburs, chiar si componente mult mai valoroase si nu mi-am luat teapa, oamenii au fost multumiti si mi-au trimis de fiecare data banii chiar daca era vorba de 100k sau 2M. Cu atat mai mult refuz sa cred ca mi se poate intampla asta pe un forum, unde increderea reciproca ar trebui sa fie maxima...
Anyway, pentru cine e dispus cu adevarat sa ma ajute si nu doar sa-si arunce la vrajeala o parere de doi lei, originea problemei o gasiti aici, iar mai multe date despre respectiva persoana aici...

Old 29-09-2004, 16:35   #224 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Cine poate da mai multe detalii despre userul Balenax as vrea sa o faca aici sau PM.Am o mica problema cu acest user si as vrea sa stiu cam cati useri il cunosc.

Este un tip neserios si ma face sa cred ca ar fi "tzepar". In ultime vreme nu mai raspunde la telefon si are de achitat o datorie.

PLS help me!

DOC is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2004, 16:56   #225 (permalink)
Registered User

itku's Avatar

Eu am facut o singura data o tranzactie cu Balenax si mi s-a parut a fi un tip cat se poate de serios, nu stiu ce ai gasit de impartit cu el... Parerea mea este sa te mai gandesti inainte de a face afirmatii gratuite

Old 29-09-2004, 16:59   #226 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Iti spun man ca asa am crezut si eu, dar dupa ce astept de 2 luni banii de pe o tranzactie cu el, tind sa cred altceva.Am mai facut cateva cu el si mi s-a parut ok, dar in ultima vreme nu mai vrea sa raspunda la tel si cand este vorba de intalnire de fiecare data ma anunta ca nu mai poate veni.

Old 29-09-2004, 17:13   #227 (permalink)
Registered User

itku's Avatar

Nasol sa aud asta... recunosc ca si informatiile mele sunt de-acu vreo 3-4 luni, asa ca nu stiu ce sa zic... O fi luat vreun virus ceva si nu mai e Balenax ala de pana acum. Poate gasesti pe cineva care a avut de-a face cu el mai recent

Old 29-09-2004, 17:28   #228 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Asta sper si eu sa se intample aici.Momentan nu acuz pe nimeni doar cer ajutor si poate veni si de la el.

Old 02-10-2004, 10:31   #229 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Si eu am cumparat de la el vreo 2 sisteme FARA proba, nici macar nu le-am bagat in priza. Ambele au mers ireprosabil! In ceea ce ma priveste Balenax este cat se poate de OK.

dcg is online now    Reply With Quote
Old 03-10-2004, 18:18   #230 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Pana la proba contrarie eu raman in pozitia asta. Adica pana recuperez suma respectiva care este destul de maricica.

Last edited by N-force; 03-10-2004 at 20:48..

Old 03-10-2004, 20:44   #231 (permalink)
Registered User

Quote:
Si eu am cumparat de la el vreo 2 sisteme FARA proba, nici macar nu le-am bagat in priza. Ambele au mers ireprosabil! In ceea ce ma priveste Balenax este cat se poate de OK.!
Corect. Eu am facut chiar acu' o saptamana o tranzactie cu Balenax, totul a decurs foarte frumos si fara probleme. Pretul corect si tot tacamu'. 10 stele pentru Balenax.

Pe de alta parte N-force mi se pare cam marsavel din fire ... nu prea cred gogosile bagate de el.

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2004, 20:53   #232 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

...bine mane cum spui tu, dar avand in vedere ca nu tu ai de luat 400 euro, nu vad ce te doare.Esti prea suparat pe faptul ca nu vreau sa iti acel P4.

Old 03-10-2004, 21:28   #233 (permalink)
Registered User

Frate toti userii de aici au facut tranzactii in cele mai bune conditii cu balenax, ceea ce e departe de ceea ce se poate spune despre tine. Esti un caz foarte suspicios si izolat, atata tot am spus.

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2004, 23:16   #234 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Si eu am facut 2 tranzactii, e drept nu cu sume mari.. Chiar am fost la restaurant cu el, am fost la el in casa, si nu mi s-a parut deloc suspect. Acum, nu stiu in cazul tau ce s-a intamplat exact.

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2004, 23:32   #235 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Nici eu nu imi explic.Am la el acasa, dar mai nou el zice ca a vandut apartamentul din Buc, cei drept nici eu nu am fost pana acolo sa verific.

Old 04-10-2004, 00:30   #236 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Mai bine ai explica exact despre ce e vorba, adica versiunea ta si sa speram ca si el va veni aici sa spuna versiunea lui.

Old 06-10-2004, 13:13   #237 (permalink)
Registered User

user benihux
http://www.computergames.ro/forum/sh...8#post34552378

dupa ce se angajaza ca o ia, a doua zi dau 4 telefoane aiurea ca sa aflu ca mai vrea sa negocieze...

GoD2.0 is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2004, 18:23   #238 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

... problema nerezolvata nici pana in ziua de astazi (si aproape a mai trecut o luna).Nu sunt singura persoana care se pare nu este multumita de atitudinea lui.Ce spun nu este om de cuvant...eu tot cel pagubit sunt si orice comentarii de genul eu am facut tranzactii cu el OK nu ma ajuta cu nimic.

Old 02-11-2004, 23:29   #239 (permalink)
Registered User

varzucu's Avatar

DOC, nu inteleg de ce mergi pe "incredere" mai ales cand este vorba despre o suma destul de mare de bani... dak e asa cum spui, spor la recuperare; oricum am patit-o si eu cu cineva de pe acest forum, nu spun cu cine, pentru ca s-a intamplat din cauza naivitatii mele de a pleca de la premisa ca oamenii sunt corecti (e adevarat ca am primit cea mai mare parte din bani, urmand sa primesc un telefon pentru a completa suma.... aiurea)

varzucu is online now    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 23:31   #240 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Pai spune despre cine e vorba, ca sa stim sa ne ferim.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules