![]() |
| | #2561 (permalink) | ||
|
Mario LAND nu pot spune decat: PENIBIL ![]() mixodu asta inseamna ca insa mai exista si bun simt!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #2562 (permalink) | ||
|
Au mai fost discutii si as vrea sa mai atrag atentia odata. Avem un user a carui unica activitate pe forum este sa vanda arme. Nu face niciodata referire la autorizatii si legislatia in vigoare, am verificat telefonic si le vinde fara acte. Ma intereseaza mai putin de el, dar multi useri sunt pasibili sa faca parnaie ptr ca nu sunt informatii. Amintesc ca: -conform noii legislatii armele respective fac parte din categoria arme neletale, necesita pre avizare si autorizare dupa cumparare. -armele neletale pot fi achizitionate DOAR de la armurieri autorizati. -nerespectarea conditiilor de achizitie si autorizare se pedepseste cu inchisoarea.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #2564 (permalink) | ||
| Cauta jos la administrative! Aici e doar pt publicitate!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #2565 (permalink) | ||
| Laptop/uri dell,preturi corecte - a se vedea cum se vind laptopuri p forum , cu un mic + pt buzunarul omului ca sa nu se deplaseze degeaba pana la PCMADD , si cum poate sa fie atat de penibil incat sa dea copy paste direct de pe site )))))))))
__________________ DELL Latitude D420 - Powered by Intel Core™ Duo | Vodafone - *0721366474 - Nokia N80 | Cosmote - 0763612590 - Needs a phone | Nintendo Wii | 4 x Nintendo 64 | Nintendo GameCube | 2 x Nintendo SNES | Nintendo NES | Nintendo DS Phat | Nintendo DS Lite (in plans) | Game Boy Advanced | | Atari 2600 JR | Sega Dreamcast | | Creative Audigy 2 ZS Notebook | | |||
|
| | #2566 (permalink) | ||
|
Iar ajung aici sper sa nu fie in zadar...atrag atentia asupra 2 useri cu care am probleme unul este deathwings care nu a onorat o parte a unui schimb Consola Playstation 3 60GB si unul este candya schimb/vand jocuri ps3 care nu a onorat deloc un schimb. In ambele cazuri ne-am inteles pe PM si messenger. Pe PM deathwings mai raspunde(da vina pe posta), candya deloc, raspunde pe mess dar mi-am facut alt id sa pot primi raspuns...m-a asigurat ca a trimis jocurile...Nici unul nici celalalt nu au avut probleme la primirea coletelor din partea mea. In primul caz au trecut vreo 40 de zile de cand trebuia onorata trimiterea unui joc, in al doilea caz cam 7 zile. Vad ca notiunea de schimb este foarte prost inteleasa pe forum, am mai avut semnalari si mi s-a raspuns in 2 peri de fiecare data. Sunt oameni cu care m-am inteles perfect dar sunt si oameni care considera ca pot lungi un schimb cat vor ei...Le-am solicitat ambilor o scanare a documentului prin care au fost trimise coletele...nu am primit inca raspuns.
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #2567 (permalink) | ||
| In atentia tuturor!!userul rafaleone un mincinos
Am postat la rubrica asta deoarece sa vada toti userii.Userul rafaleone face oferte pentru un playstation3 dar lui nu i este de cumparat nimic.in realitate este un copil in varsta de 11 ani analfabet.uitati conversatia mea de pe YMess cu el :***Vlad4Clau***: salut rafael rafa: sal ***Vlad4Clau***: am un playstation 3 ***Vlad4Clau***: de vanzare rafael rafa: ok rafael rafa: ce pret si de care ***Vlad4Clau***: am vazut ca esti interesat rafael rafa: da ***Vlad4Clau***: varianta de 40 de giga ***Vlad4Clau***: 1100 ron ***Vlad4Clau***: cu 2 controlere ***Vlad4Clau***: si cablu hdmi ***Vlad4Clau***: si restul firelor rafael rafa: jocuri ***Vlad4Clau***: uncharted rafael rafa: am un n81 nokia ***Vlad4Clau***: nu ma intereseaza ***Vlad4Clau***: bani daca ai rafael rafa: stiu dar am doar 10 mil rafael rafa: si as vrea si un joc ***Vlad4Clau***: pa idaca vrei ti l d au cu 10 milioane dar fara un controler rafael rafa: nu ***Vlad4Clau***: de ce? rafael rafa: am mai gasit de 60 la 11mil rafael rafa: dar nu e din buc rafael rafa: 60gb ***Vlad4Clau***: pai ar fi pomana curata sa ti l d au cu amandoua controlere si jocurile la 10 milioane sau cat vrei tu sa mi oferi rafael rafa: atat am 10 mil ***Vlad4Clau***: bine ti l las la 10 milioane ***Vlad4Clau***: cum facem ? rafael rafa: eu maine am bani sa vad daca pot sa fac rost an seara asta rafael rafa: maine iau bani rafael rafa: dar sal sun pe sefu daca poate sami dea bani acum ***Vlad4Clau***: bine suna l rafael rafa: de unde esti ***Vlad4Clau***: bucuresti rafael rafa: ok ***Vlad4Clau***: ai vorbit? BUZZ!!! Si atat a durat dupa asta nu a mai raspuns.Nu luati in considerare ofertele lui este un mincinos va tine pe loc cu niste lucruri/bani pe care nu i are!!.In realitate eu nu vand ps3 ul dar am facut asta sa va pot dovedi
__________________ Sustin campania "Aduceti inapoi vechea echipa de moderatori!". MonkY, h0stile, dark_one, we want you guys back! | |||
|
| | #2569 (permalink) | ||
|
am primit azi coletul de la candya.
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #2570 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #2571 (permalink) | ||
|
era mai bine pus acolo, la reclamatii nu mai citeste nimeni...
|
| | #2572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
tot in legatura cu rafael_one: Bitza bb (9/8/2008 7:29:48 PM): sal man tu esti cel de pe CG care mi'ai dat pm ca sa iti vand eu un arcade la 7 mil cu 2 controllere vrei? Bitza bb (9/8/2008 7:29:53 PM): si cu bonus un cablu hdmi Bitza bb (9/8/2008 7:29:56 PM): nu? rafael rafa (9/8/2008 7:35:24 PM): sal rafael rafa (9/8/2008 7:35:36 PM): da eu sunt rafael rafa (9/8/2008 7:35:40 PM): dar nu banii am doar 650 de lei rafael rafa (9/8/2008 7:35:51 PM): nu poti lasa din pret? Bitza bb (9/8/2008 7:36:00 PM): NU! rafael rafa (9/8/2008 7:36:08 PM): schimb? rafael rafa (9/8/2008 7:36:15 PM): cu un nokia n81 vrei? Bitza bb (9/8/2008 7:36:39 PM): frate am zis fara schimburi si pe forum ce naiba? Bitza bb (9/8/2008 7:36:48 PM): zi ai banii doar mai pui 500 de mii ... rafael rafa (9/8/2008 7:46:53 PM): eu sunt un gamer adevarat si consola mea a facut rrod rafael rafa (9/8/2008 7:46:55 PM): si vreau neaparat un xbox360 ca mi'a placut asa de tare rafael rafa (9/8/2008 7:46:57 PM): toata lumea ma stie ca sunt un adevarat gamer Bitza bb (9/8/2008 7:47:08 PM): poti fi si tatal consolelor pe mine ma intereseaza sa'mi platesti xboxu ! Bitza bb (9/8/2008 7:47:10 PM):zi ai banii sau nu? rafael rafa (9/8/2008 7:47:27 PM): pai sa vezi ca eu am zis ca mai scazi si tu din pret pentru ca am avut consola si a crapat rafael rafa (9/8/2008 7:47:30 PM): si sunt un mare gamer intreaba'i pe astia de aici Bitza bb (9/8/2008 7:47:48 PM): mancatias ti'am zis 700 de lei vrei sau nu? Bitza bb (9/8/2008 7:47:51 PM): ca m'ai am clienti si ma tii din treaba rafael rafa (9/8/2008 7:50:30 PM): ok man maine ma imprumut de la cineva rafael rafa (9/8/2008 7:50:33 PM): si am sa'ti dau un raspuns pe mess fix la ora 20:30 ca atunci scap de treaba rafael rafa (9/8/2008 7:51:00 PM): si te rog rezerv'o pentru mine zilele astea ca sigur ti'o iau Bitza bb (9/8/2008 7:52:48 PM): ok frate daca zici o rezerv maine astept sa ma informezi si sa'mi dai adresa Bitza bb (9/8/2008 7:52:51 PM): acum tre sa fug rafael rafa (9/8/2008 7:53:02): k Bitza bb (9/8/2008 7:53:08 PM): bye rafael rafa (9/8/2008 7:53:10): pa si a doua zi surpriza: Bitza bb (9/9/2008 8:52:51 PM): man nu m'ai mai cautat ce s'a intamplat? si nu a raspuns nici in ziua de azi | ||
|
| | #2573 (permalink) | ||
|
Feriti-va de user-ul justask, este super neserios, l-am asteptat in seara asta peste 30 de minute la Unirii (dupa ce stabilisem intalnirea cu peste doua ore inainte), n-a raspuns la nici unul din cele cateva apeluri pe care i le-am dat. Detalii aici.
__________________ Increase da peace! | |||
|
| | #2574 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm | Quote:
Un cumparator foarte neserios. Parerea mea e ca ar trebui sa ii scoti user`ului "mihaighiocel" bad trade`ul. Overkill se pare ca e un agramat care nu stie decat sa faca scandal. Am analizat mai bine situatia si toate defectele lui Samsung X1 erau prezentate. Ba chiar el mi`a zis azi ca pe Linux ii merge modem`ul de rupe...deci e prea logic ca merge si pe win. I`as da bad trade, insa nu m`am vazut cu el sau ceva de genul. Am vorbit pe messenger si o dadea in jigniri gratuite. Tot ce voiam e sa`l cumpar in starea in care e, sa vad daca il pot repara cat de cat si sa`i propun omului ce ii pot oferi, nothing more. stoicar10: salut Dick_Valentine: Salut stoicar10: tie trebuia sa iti dea laptopul tipul ala nu ? park asa tin eu minte Dick_Valentine: da stoicar10: pe el am dat 10 mil ... nu 9.5 asa cum ai spus tu stoicar10: mie nu a vrut sa imi lase la pret Dick_Valentine: scrie pe site la cat l`a lasat Dick_Valentine: nu am zis eu nimic, eu nu pot ghici stoicar10: curios stoicar10: eu iti spun ce a fost Dick_Valentine: ok stoicar10: o sa ma uit si eu oricum sa vad stoicar10: in fine ca la ce te gandisei u ? Dick_Valentine: ca la ce? stoicar10: pai de laptop vb stoicar10: la ce bani te gandisei tu Dick_Valentine: pai 1) Dick_Valentine: invata sa scrii, altfel nu inteleg Dick_Valentine: 2 stoicar10: X_X Dick_Valentine: nu ma gandisem la prea multe, am anumite conditii, fiind serios. prima data trebuie sa`l examineze fratele, ca se ocupa cu laptoape sa`mi zica cu ce ma poate ajuta, daca ma poate ajuta, iar doi...la un pret mai mic, in 2 sau 3 rate. simple, no question asked. Daca deja ma iei ca "frate nu te mai gasesc dupa aia", iti urez mult succes (Aveam ce garantie sa ii las, posed un buletin fiind cetatean roman etc. , eu doar i`am propus...daca a inteles ca nu ii mai dau nimic si ca sunt un bagabont care scuipa seminte in fata blocului...ce sa zic...nu pot sa`l incurc.)Dick_Valentine: Z1 l`as lua de fun, ca e subtire and shit. normal, nu ma intereseaza laptoape f****e, am IBM T61...si...daca numele nu`ti spune nimic, iti zic eu: e capabil Dick_Valentine: X1* stoicar10: greu sa ne intelegem pe aici Dick_Valentine: pai ce anume nu`ntelegi? stoicar10: u scrii cu capul sau dai paste Dick_Valentine: daca scriu cu, capul Dick_Valentine: nu, cu mainile stoicar10: esti dus sincer stoicar10: cat voiai sa oferi pe x1 nu ma lua cum si ce ai vrea u stoicar10: nu sunt consilier Dick_Valentine: pai daca eu sunt dus, ai deja ignore. Have a nice life. Dick_Valentine: ba te iau cu ce vreau eu, ca eu am banii Dick_Valentine: hai pa, mai ia un manual de gramatica, ca bani n`ai chef sa faci stoicar10: sa ramai cu ei Dick_Valentine: si tu cu laptop`ul stoicar10: erai la dus la una mica si acum esti nervos ... nu mai exterioriza Dick_Valentine: ma gandeam la mecla ta, oricum Dick_Valentine: :* Dick_Valentine: mars, ai ignore stoicar10: o sa iei siu Inca nu m`am prins al cui e de fapt X1...cine l`a cumparat si cine e maimutoiul asta care nu stie decat a jigni. Care`i oare combinatia? Suspect domnu` Diaconescu, suspect.
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| | #2575 (permalink) | ||
| Anunt important!!!
Va aduc in atentie urmatoarele : Useru Ionut24 este un tepar! incercati sa evitati schimburile cu el! Caz real ! I-am dat acestui user un 6300 impecabil ( in garantie cu tot ce ii trebuie) si in schimb am primit un n80 (lipit , lovit , distrus ) defecte pe care le-a ascuns !!! in momentu in care am sesizat acestea si l-am contactat sa ne intalnim ca sa reglam treaba, nu a mai raspuns la tel si a inceput sa dea mesaje de genu ca nu rasp la tel, ca pa , etc! deci dak vreti sa nu patiti ca mine , fi-ti atenti ce luati si de la cine ! eu am patit-o... sper ca veti citi si veti lua la cunostinta acestea! thx CG.
__________________ Phone : 0754390670 IM : bogdan_only4u Mail : bogdan_only4u@yahoo.co.uk Masina : Furia Verde (Oltcit 12 TRS-->> transformat in Axel 12 TRSMotto : Fa prea multe poze, razi mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata.... | |||
|
| | #2577 (permalink) | ||
|
maverick ... ms man da nu ma ocup cu destea..
__________________ Phone : 0754390670 IM : bogdan_only4u Mail : bogdan_only4u@yahoo.co.uk Masina : Furia Verde (Oltcit 12 TRS-->> transformat in Axel 12 TRSMotto : Fa prea multe poze, razi mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata.... | |||
|
| | #2578 (permalink) | ||
|
Scrie toate datele jegosului aici: CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!) sa stie lumea de ce fomisti si tepari sa se fereasca
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #2580 (permalink) | ||
|
Deci am mai vazut teluri de cacao ... da asa ca asta?? lipit cu lipici special de tranzistori... de se pune peste ei ca sa nu faca scurt!!! Doamne....
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|