Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-11-2004, 23:37   #241 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

DOC, te rog spune-ne de cine este vorba...

Se pare ca pe vineri o sa adaug si eu o persoana neserioasa pe lista de aici... Si ca veni vorba, cred ca intr-o zi o sa iau post cu post si fac o lista cu persoanele care nu si-au respectat cuvantul.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2004, 23:39   #242 (permalink)
Registered User

varzucu's Avatar

ok... nu asta a fost intentia mea, dar sa zicem... este vorba despre userul "bibicul" caruia i-am vandut un telefon siemens c60, pretul era 2,5 milioane "batut in cuie" si cand ne-am intalnit avea, "din intamplare", doar 2,3 milioane la el ... i-am explicat ca telefonul este impecabil si ca nu il las mai jos, dar am incredere ca imi va da restul de bani cu alta ocazie; el a spus ca ma suna in cateva zile si au trecut cateva saptamani de atunci... va dati seama ca nu raman eu nemancat pentru 200.000, dar este vorba de calitatea omului, care din punctul meu de vedere lasa de dorit

varzucu is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2004, 03:20   #243 (permalink)
DOC
Registered User

DOC's Avatar

Il mai las o mica perioada de timp sa vedem poate omul chiar are probleme (dar parca nu aproape 4 luni) si va spun daca nu se rezolva.

DOC is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2004, 12:15   #244 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR
Se pare ca pe vineri o sa adaug si eu o persoana neserioasa pe lista de aici...
Cum spuneam... Persoana neserioasa rau este Coffinwitch. Omul vroia sa imi cumpere un cd cu B&W (http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=90865). M-a tinut cu "da, il cumpar" cam 3 sapatamani in care aproape in fiecare zi imi zicea ca maine vine si il ia. M-am si plimbat cu cd-ul dupa mine in speranta ca ma voi intalni cu el. Nimic. Macar de imi zicea din prima "frate, nu imi place de tine, nu vreau sa il cumpar", ca numai ziceam nimic. E alegerea lui. Dar nici pana in momentul cand scriu postul acesta nu a dat nici un semn ca nu il mai ia. S-a dat la fund si acolo a ramas. Aici nu e vorba de bani, pentru ca e o suma mica si nu am nevoie de ei, dar ca idee. In plus nu poti sa spui ca stateam departe de el. El sta pe xxx in blocul cu xxxxx si eu in xxxx. MAXIM 15 minute facea pana la mine si tot atat inapoi... Nesimtirea e mare.

AIWA here...toate corecte mai putin postarea adresei!

Last edited by AIWA; 07-11-2004 at 23:08..

Old 07-11-2004, 21:09   #245 (permalink)
Nick anterior: Coffinwitch

Coffinwizard's Avatar

Uite care e faza. Asta e, nu la-m luat. Cu ce te supara asta pe tine? Si nu mai inflori de la tine ca te sunam in fiecare zi si-ti ziceam ca-l luam ca nu e asa. Si tu mi-ai zis ca suni si vii intr-o joi si n-ai mai venit. Asta de ce nu mentionezi in reclamatia ta? Credeam ca o sa-l cumpar si dupa aia nu a mai fost nevoie deoarece l-am gasit la un prieten tot original si mi l-am copiat. De-asta am stat atat ca sa vada ala daca il mai are sau nu. Si nici nu am avut foarte mult timp la dispozitie. Daca nu-l vroiam sa stii ca nu te sunam de atatea ori si nu imi consumam creditul. Nu crezi? Sper sa incheiem discutia cu acest mesaj.

Coffinwizard is offline    Send Message via Google Talk to Coffinwizard Reply With Quote
Old 07-11-2004, 21:48   #246 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

This message is hidden because Coffinwitch is on your ignore list.

Old 08-11-2004, 21:11   #247 (permalink)
Nick anterior: Coffinwitch

Coffinwizard's Avatar

Multumesc AIWA pentru intelegere. Din pacate nu vad ce a postat CBR dupa mesajul meu deoarece sunt pe lista lui de ignore dar sper ca nu postat din nou adresa.

Coffinwizard is offline    Send Message via Google Talk to Coffinwizard Reply With Quote
Old 25-11-2004, 03:36   #248 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

Quote:
Originally Posted by CEO
Nu-mi place sa fac asta, dar m-am gandit ca ar fi bine sa atentionez in ceea ce priveste un utilizator. Nickname-ul nu l-am retinut, din pacate (rusine mie).

Respectivul mai trebuia sa-mi dea o suma de bani si nu s-a mai sinchisit a da macar un mail,mesaj (dupa cateva luni). In fine, nu fac caz din asta, doar un mic avertisment: daca faceti afaceri cu repsectivul, asigurati-va ca are "cash" si nu "mai imi trebuie X sute mii lei,ca nu am la mine.. pot sa ti-i aduc altadata?".
Asta se intampla cand ai ceva binevointa si mergi pe incredere.. Asta este.

Mail-ul este xxx si numele, Catalin (0723-xxx-yyy). Mare atentie!

[LATER EDIT]

Problema s-a rezolvat! Multumesc pe aceasta cale utilizatorului "zzz" (mi s-a cerut discretie ) pentru asistenta acordata (ai mesaj!).
Pot spune, sincer, ca m-a surprins si pe mine cu "actiunea" sa!
Servus, inca o data!

[/LATER EDIT]

cumva utilizatorul "zzz" este userul "-zzz-" ?

alex_boo is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2004, 03:49   #249 (permalink)
Burn-Out

alex_boo's Avatar

Quote:
Originally Posted by itku
CEO, nu pot decat sa-ti spun ca ai avut mare noroc !
Eu am trimis acum cateva luni un obiect cuiva din Galati, lasandu-i posibilitatea de a-l proba mai intai si de a-l achita numai daca este multumit. Mi-a spus ca nu este tocmai multumit, ca e prea scump (desi initial fusese de acord cu pretul propus de mine), ca nu prea mai are bani in acel moment etc. si am convenit sa-mi trimita obiectul inapoi. Au trecut de atunci 3 luni, timp in care l-am abordat atat pe forum cat si telefonic, de fiecare data raspunzandu-mi ba ca "tocmai l-a trimis" ba ca "a fost foarte ocupat" si tot asa...
Rugamintea mea ar fi daca exista cineva pe forum concitadin cu el, care este dispus sa faca pe "recuperatorul", eventual contra unui comision de 20% din valoarea obiectului
ti l-a trimis pana la urma? daca nu, platesti drumul ploiesti-galati si retur+1 cola la 2 litri? am rude prin galati si macar sa le vizitez cu ocazia asta... sau sa vb cu rudele sa faca pe recuperatorii

alex_boo is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 19:17   #250 (permalink)
Registered User

dr_psht's Avatar

ovidiugm

Am avut si io o intamplare mai putin fericita referitoare la userul ovidiugm
Omul da anunt ca vinde MB+Proc+RAM. Vorbim, stabilim ca in ziua urmatoare mai pe seara il sun eu si trec pe la el sa facem deal-ul (nu puteam atunci ca inca nu-mi vandusem compu vechi si n-aveam destui bani).
Ma intreaba daca sigur vreau sa stie sa-l refuze pe unul si sa nu ramana cumva cu el nevandut. Zic OK! 100% il vreau. Reusesc sa vand in seara aia compu, il sun, zice ca ma suna el pe la 21:00-21:30 sa ne intalnim, ca pleaca putin de-acasa.
Dupa ce-mi vand compu, suna si zice ca... "stii, l-am dat unui amic care avea nevoie".
Si io acuma stau fara comp ca s-a trezit el ca il ar da unui amic. Cam asta aveam de zis.

dr_psht is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 12:24   #251 (permalink)
Registered User

itku's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_boo
ti l-a trimis pana la urma? daca nu, platesti drumul ploiesti-galati si retur+1 cola la 2 litri? am rude prin galati si macar sa le vizitez cu ocazia asta... sau sa vb cu rudele sa faca pe recuperatorii
alex_boo, multumesc pentru oferta insa am rezolvat pana la urma cu respectivul, determinandu-l prin mijloace proprii sa-mi trimita placa inapoi, dupa discutii indelungate prin e-mail si telefon (probabil considera ca nu merita efortul sa se deplaseze pana la posta). Asa ca povestea mea a fost cu happy-end.
Succes tuturor celor ce lupta in continuare pe acest thread!

itku is offline    Send Message via Google Talk to itku Reply With Quote
Old 19-12-2004, 20:52   #252 (permalink)
CEO
Registered User

Quote:
Originally Posted by alex_boo
cumva utilizatorul "zzz" este userul "-zzz-" ?

Niciodata nu e prea tarziu..

Nu este vorba de utilizatorul 'zzz' sau '-zzz-', doar am cenzurat nickname-ul lui, pentru ca m-a rugat si macar atat puteam face pentru el.

CEO is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2004, 15:15   #253 (permalink)
Registered User

ferrari_vp's Avatar

domnilor moderatori ..de ce sunteti pusi aici? ...nu cumva sa faceti curatenie de toti 'bagatorii de seama' de pe forum...sau paziti oile pe camp...
m-am cam saturat de forumu asta ... unde sunt numai idioti notorii care sa apuca fiecare sa-si dea cu parerea shi ce e mai rau e ca nici macar nu-i intereseaza ...pur shi simplu de dragu de a posta ....deci revizuitiva regulile oameni buni ..parca e la usa cortului aici.....

user: AlexandruD

Fucking retard.... Sunt sub 3 milioane noi... Daca te uiti pe price.ro le gasesti. Macar da-le si tu la pretul cel mai mic din magazine, retard!

toti gresim dar tre sa stim care e limita..la asta e ......departe rau....
deci.....
LUATI ATITUDINE DOMNILOR!!!

http://www.computergames.ro/forum/sh...6#post34672466

astept raspuns pe pm

Last edited by ferrari_vp; 27-12-2004 at 15:29..

ferrari_vp is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2004, 17:31   #254 (permalink)
Nick anterior: dan666

macuc's Avatar

de acord,dar marea problema e chestia cu "trebuie sa stim care e limita" - chestiune care e valabila si pentru admini.spun asta pentru ca mi s-ar parea imposibil sa nu comentez pe un post in care se vinde ceva daca stiu ca acel lucru se gaseste ori mai ieftin,ori la diferente care se justifica ,de cateva sute de mii,in magazin.macar aici comunitatea trebuie sa se ajute .... in felul asta,daca se interzice orice eventual sfat sau chiar si o parere personala.,chiar o sa cumparam ca pe bursa sau okazii...parerea mea..

macuc is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2004, 21:40   #255 (permalink)
Registered User

ferrari_vp's Avatar

Quote:
Originally Posted by macuc
de acord,dar marea problema e chestia cu "trebuie sa stim care e limita" - chestiune care e valabila si pentru admini.spun asta pentru ca mi s-ar parea imposibil sa nu comentez pe un post in care se vinde ceva daca stiu ca acel lucru se gaseste ori mai ieftin,ori la diferente care se justifica ,de cateva sute de mii,in magazin.macar aici comunitatea trebuie sa se ajute .... in felul asta,daca se interzice orice eventual sfat sau chiar si o parere personala.,chiar o sa cumparam ca pe bursa sau okazii...parerea mea..
sunt de acord cu tine !!!!! insa uiti un lucru ca aici nu se comenteaza pt a ajuta ci pt a se 'baga in seama' sau pt a face un post in + a se intelege sa maoara shi capra vecinului (sunt fff putini cei care intradevar pot comenta shi care au cunostiinte in domeniul la care se referea postul)
zic eu ca se poat face si comenatarii dar in limita bunului simt

Old 27-12-2004, 23:29   #256 (permalink)

eu cred ca acolo meritai toate cometariile doar vroiai sa vinzi ceva la un pret mult prea mare, uneori bagatorii de seama fac si lucruri bune
alteori ...

Lord is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2004, 00:00   #257 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by ferrari_vp
domnilor moderatori ..de ce sunteti pusi aici? ...nu cumva sa faceti curatenie de toti 'bagatorii de seama' de pe forum...sau paziti oile pe camp...
m-am cam saturat de forumu asta ... unde sunt numai idioti notorii care sa apuca fiecare sa-si dea cu parerea shi ce e mai rau e ca nici macar nu-i intereseaza ...pur shi simplu de dragu de a posta ....deci revizuitiva regulile oameni buni ..parca e la usa cortului aici.....

user: AlexandruD

Fucking retard.... Sunt sub 3 milioane noi... Daca te uiti pe price.ro le gasesti. Macar da-le si tu la pretul cel mai mic din magazine, retard!

toti gresim dar tre sa stim care e limita..la asta e ......departe rau....
deci.....
LUATI ATITUDINE DOMNILOR!!!

http://www.computergames.ro/forum/sh...6#post34672466

astept raspuns pe pm
CAnd ceva nu place la tine exista un buton de raport POST....acest topic este de reclamatii privind neseriozitatea unora ce vand caramizi sau etc ...nu pentru comentarii privind ce se discuta!
Doi la mana....atentie la exprimarea ta referitor la activitatea de "paza a oilor pe camp"
Trei la mana...atita timp cat cineva are un pret exagerat fata de pretul real din mag atunci un asemenea comentariu este chiar binevenit! Un moderator sau un Admin nu este aici sa verifice daca pretul ceruteste mai mare sau nu fata de magazin! Acest lucru este facut de cel ce doareste sa cumpere!
Repet atentie la situatia de hotul care striga hotul!
Si sa nu uitam comentariile sint normale e un forum!
Bine ca unii au limbajul mai colorat asta e alta treaba...aia incet incet vor disparea din peisaj!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2004, 01:13   #258 (permalink)
Registered User

ferrari_vp's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA
CAnd ceva nu place la tine exista un buton de raport POST....acest topic este de reclamatii privind neseriozitatea unora ce vand caramizi sau etc ...nu pentru comentarii privind ce se discuta!
Doi la mana....atentie la exprimarea ta referitor la activitatea de "paza a oilor pe camp"
Trei la mana...atita timp cat cineva are un pret exagerat fata de pretul real din mag atunci un asemenea comentariu este chiar binevenit! Un moderator sau un Admin nu este aici sa verifice daca pretul ceruteste mai mare sau nu fata de magazin! Acest lucru este facut de cel ce doareste sa cumpere!
Repet atentie la situatia de hotul care striga hotul!
Si sa nu uitam comentariile sint normale e un forum!
Bine ca unii au limbajul mai colorat asta e alta treaba...aia incet incet vor disparea din peisaj!

Old 28-12-2004, 01:23   #259 (permalink)
Registered User

ferrari_vp's Avatar

CBR has just replied to a thread you have subscribed to entitled -
Condica de reclamatii - in the Publicitate forum of Computer Games Forum.

ferrari_vp: In primul rand daca nu iti convine, nu te constrange nimeni
sa stai pe aria Publicitate sau mai mult, pe acest forum. Poti foarte
frumos sa eviti aceasta sectiune daca nu esti de acord cu
regulamentul/post-urile/thread-urile/etc. de aici. Cat despre AIWA... Cred ca esti
unul dintre foarte putinii care il critica. Lucrez cu el si inca ma ajuta
in acest domeniu (moderatul pe forum), si crede-ma... Stie ce zice.

ok...dar trebuie facut ceva [BAN IP] pt ca limbajul e destul de colorat...dupa cum observi...iar criticile se pot face shi pe un ton civilizat nu ca la usa cortului....
DACA ASTA 'Fucking retard.... Sunt sub 3 milioane noi... Daca te uiti pe price.ro le gasesti. Macar da-le si tu la pretul cel mai mic din magazine, retard!' TI SE PARE UN COMENTARIU NORMAL ...SCUZAMA DAR ESTI IN ACEASI OALA ...LOOL

POATE ....MA GANDESC SAL PUN LA LOC ......CA ALTFEL CE? LUAM BAN ..EXTRAORDINARRRRRRRRRR. .....SA FIM SERIOSI AM DREPTATE !!!!

Last edited by ferrari_vp; 28-12-2004 at 01:39..

Old 28-12-2004, 01:28   #260 (permalink)
fun
Strange Space Adventurer & Traveler

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
lool, ferrari bine ai facut ca ai sters ce ai scris si ai recosiderat postul anterior !!!

fun is offline    Send Message via Google Talk to fun Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules