![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
DOC, te rog spune-ne de cine este vorba... Se pare ca pe vineri o sa adaug si eu o persoana neserioasa pe lista de aici... Si ca veni vorba, cred ca intr-o zi o sa iau post cu post si fac o lista cu persoanele care nu si-au respectat cuvantul.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
ok... nu asta a fost intentia mea, dar sa zicem... este vorba despre userul "bibicul" caruia i-am vandut un telefon siemens c60, pretul era 2,5 milioane "batut in cuie" si cand ne-am intalnit avea, "din intamplare", doar 2,3 milioane la el ... i-am explicat ca telefonul este impecabil si ca nu il las mai jos, dar am incredere ca imi va da restul de bani cu alta ocazie; el a spus ca ma suna in cateva zile si au trecut cateva saptamani de atunci... va dati seama ca nu raman eu nemancat pentru 200.000, dar este vorba de calitatea omului, care din punctul meu de vedere lasa de dorit
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
Il mai las o mica perioada de timp sa vedem poate omul chiar are probleme (dar parca nu aproape 4 luni) si va spun daca nu se rezolva.
__________________ Contact: 0751.194.100 sau YM: obdtuning OBD chiptuning - remapari pentru masini turbo-diesel fabricatie 2000-2006 | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Quote:
AIWA here...toate corecte mai putin postarea adresei!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 Last edited by AIWA; 07-11-2004 at 23:08.. | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
Uite care e faza. Asta e, nu la-m luat. Cu ce te supara asta pe tine? Si nu mai inflori de la tine ca te sunam in fiecare zi si-ti ziceam ca-l luam ca nu e asa. Si tu mi-ai zis ca suni si vii intr-o joi si n-ai mai venit. Asta de ce nu mentionezi in reclamatia ta? Credeam ca o sa-l cumpar si dupa aia nu a mai fost nevoie deoarece l-am gasit la un prieten tot original si mi l-am copiat. De-asta am stat atat ca sa vada ala daca il mai are sau nu. Si nici nu am avut foarte mult timp la dispozitie. Daca nu-l vroiam sa stii ca nu te sunam de atatea ori si nu imi consumam creditul. Nu crezi? Sper sa incheiem discutia cu acest mesaj.
| |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
This message is hidden because Coffinwitch is on your ignore list.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
| Quote:
cumva utilizatorul "zzz" este userul "-zzz-" ?
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
| Quote:
am rude prin galati si macar sa le vizitez cu ocazia asta... sau sa vb cu rudele sa faca pe recuperatorii
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
| ovidiugm
Am avut si io o intamplare mai putin fericita referitoare la userul Omul da anunt ca vinde MB+Proc+RAM. Vorbim, stabilim ca in ziua urmatoare mai pe seara il sun eu si trec pe la el sa facem deal-ul (nu puteam atunci ca inca nu-mi vandusem compu vechi si n-aveam destui bani). Ma intreaba daca sigur vreau sa stie sa-l refuze pe unul si sa nu ramana cumva cu el nevandut. Zic OK! 100% il vreau. Reusesc sa vand in seara aia compu, il sun, zice ca ma suna el pe la 21:00-21:30 sa ne intalnim, ca pleaca putin de-acasa. Dupa ce-mi vand compu, suna si zice ca... "stii, l-am dat unui amic care avea nevoie". Si io acuma stau fara comp ca s-a trezit el ca il ar da unui amic. Cam asta aveam de zis. | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Succes tuturor celor ce lupta in continuare pe acest thread! | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania | Quote:
Niciodata nu e prea tarziu.. ![]() Nu este vorba de utilizatorul 'zzz' sau '-zzz-', doar am cenzurat nickname-ul lui, pentru ca m-a rugat si macar atat puteam face pentru el. | ||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
domnilor moderatori ..de ce sunteti pusi aici? ...nu cumva sa faceti curatenie de toti 'bagatorii de seama' de pe forum...sau paziti oile pe camp... m-am cam saturat de forumu asta ... unde sunt numai idioti notorii care sa apuca fiecare sa-si dea cu parerea shi ce e mai rau e ca nici macar nu-i intereseaza ...pur shi simplu de dragu de a posta ....deci revizuitiva regulile oameni buni ..parca e la usa cortului aici..... user: AlexandruD Fucking retard.... Sunt sub 3 milioane noi... Daca te uiti pe price.ro le gasesti. Macar da-le si tu la pretul cel mai mic din magazine, retard! toti gresim dar tre sa stim care e limita..la asta e ......departe rau.... deci..... LUATI ATITUDINE DOMNILOR!!! http://www.computergames.ro/forum/sh...6#post34672466 astept raspuns pe pm Last edited by ferrari_vp; 27-12-2004 at 15:29.. | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
de acord,dar marea problema e chestia cu "trebuie sa stim care e limita" - chestiune care e valabila si pentru admini.spun asta pentru ca mi s-ar parea imposibil sa nu comentez pe un post in care se vinde ceva daca stiu ca acel lucru se gaseste ori mai ieftin,ori la diferente care se justifica ,de cateva sute de mii,in magazin.macar aici comunitatea trebuie sa se ajute .... in felul asta,daca se interzice orice eventual sfat sau chiar si o parere personala.,chiar o sa cumparam ca pe bursa sau okazii...parerea mea..
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
| Quote:
zic eu ca se poat face si comenatarii dar in limita bunului simt | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Quote:
Doi la mana....atentie la exprimarea ta referitor la activitatea de "paza a oilor pe camp" Trei la mana...atita timp cat cineva are un pret exagerat fata de pretul real din mag atunci un asemenea comentariu este chiar binevenit! Un moderator sau un Admin nu este aici sa verifice daca pretul ceruteste mai mare sau nu fata de magazin! Acest lucru este facut de cel ce doareste sa cumpere! Repet atentie la situatia de hotul care striga hotul! Si sa nu uitam comentariile sint normale e un forum! Bine ca unii au limbajul mai colorat asta e alta treaba...aia incet incet vor disparea din peisaj!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
CBR has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Condica de reclamatii - in the Publicitate forum of Computer Games Forum. ferrari_vp: In primul rand daca nu iti convine, nu te constrange nimeni sa stai pe aria Publicitate sau mai mult, pe acest forum. Poti foarte frumos sa eviti aceasta sectiune daca nu esti de acord cu regulamentul/post-urile/thread-urile/etc. de aici. Cat despre AIWA... Cred ca esti unul dintre foarte putinii care il critica. Lucrez cu el si inca ma ajuta in acest domeniu (moderatul pe forum), si crede-ma... Stie ce zice. ok...dar trebuie facut ceva [BAN IP] pt ca limbajul e destul de colorat...dupa cum observi...iar criticile se pot face shi pe un ton civilizat nu ca la usa cortului.... DACA ASTA 'Fucking retard.... Sunt sub 3 milioane noi... Daca te uiti pe price.ro le gasesti. Macar da-le si tu la pretul cel mai mic din magazine, retard!' TI SE PARE UN COMENTARIU NORMAL ...SCUZAMA DAR ESTI IN ACEASI OALA ...LOOL POATE ....MA GANDESC SAL PUN LA LOC ......CA ALTFEL CE? LUAM BAN ..EXTRAORDINARRRRRRRRRR. .....SA FIM SERIOSI AM DREPTATE !!!!
Last edited by ferrari_vp; 28-12-2004 at 01:39.. | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
lool, ferrari bine ai facut ca ai sters ce ai scris si ai recosiderat postul anterior !!!
__________________ Rainbow Warrior II : Nature melted with science ______________________________________________________ Tel 0722 732 580 yahoo ID : fullmooninbluewater, e-mail : starswars@gmail.com | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |