Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-11-2008, 14:55   #2661 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
Sper sa intelegi ce ti'am scris acolo!
Bafta si numai bine!
mersi frumos

2.

NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2008, 23:08   #2662 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

Domn` Aiwa mai goleste si tu casutza de pm-uri . Bafta

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 14:53   #2663 (permalink)
Registered User

m3th4don's Avatar

Quote:
Originally Posted by MagicOne View Post
Hi, am o intrebare, problema, cum vreti.
Toti cei care au anunturi cu telefoane SH, prezinta starea lor ca fiind buna, foarte buna, etc. fiecare om are aprecierile lui, in concluzie el ca vanzator poate sa zica ce vrea numai ca eu ca si cumparator sau oricune nu prea inghite ce zice el, drept urmare cred ca ar fi bine venite 1-2-3 poze ale produsului vandut, (in special baietzii care au "cea mai mare varietate etc etc" ).
Ca fiecare user in control panel are sectiunea pictures and albums, cred ca se pot pune ceva poze acolo daca nu neaparat un album, si al toate...
si inca ceva treaba cu euro, nu ar trebui o banca ceva un site, dupa care sa se ia cursul, ca eu nu gasesc euro mai jos de 3.80 lei la anunturi.
multumesc.

Chestia cu descrierea si cu pozele este specificata si in regulament si au fost foarte multi indemnati de ..foarte multe ori sa puna poze...insa daca zice omu ca "domne n-am aparat, n-am cu ce" (- cum fac extrem de multi) ce poti sa-i faci? E nasol, intr-adevar, toti stim asta dar nu poti sa sanctionezi un om pt ca (poate intr-adevar) chiar nu are cu ce...

Cursul valutar acceptat pe forum CG este cursul zilei ?(de ref) la BNR . nu conteaza ce si-a scris fiecare pe site ca e 3.8 / 3.9 / etc. Daca vrei sa cumperi de pe CG / sa vinzi si pui preturile in euro .. te orientezi fata de cursul de referinta. NU oferi mai mult sau mai putin de atata ! .. sau ii platesti direct in euro daca ai

m3th4don is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 15:52   #2664 (permalink)
Registered User

MagicOne's Avatar

Quote:
Originally Posted by m3th4don View Post
Chestia cu descrierea si cu pozele este specificata si in regulament si au fost foarte multi indemnati de ..foarte multe ori sa puna poze...insa daca zice omu ca "domne n-am aparat, n-am cu ce" (- cum fac extrem de multi) ce poti sa-i faci? E nasol, intr-adevar, toti stim asta dar nu poti sa sanctionezi un om pt ca (poate intr-adevar) chiar nu are cu ce...

Cursul valutar acceptat pe forum CG este cursul zilei ?(de ref) la BNR . nu conteaza ce si-a scris fiecare pe site ca e 3.8 / 3.9 / etc. Daca vrei sa cumperi de pe CG / sa vinzi si pui preturile in euro .. te orientezi fata de cursul de referinta. NU oferi mai mult sau mai putin de atata ! .. sau ii platesti direct in euro daca ai

Nu ma refer la "x" care vinde un telefon, ma refer la Y si la Z care au in anuntul lor telefoane care insumat ajung la mii de euro, sa nu mai pune 8800 arte,black..... etc care ele singure fac cam 1000 de coco, aici nu poate sa imi spuna ca nu are banutzi sa isi ia un aparat amarat de 5mp, care il gasesti si la 200 lei, sau mai exista o varinta cel putin un telefon din anunt are camera peste 3.15mp si nu e nou deci nu desigileaza, pur si simplu ii face o proba la camera, un lucru bun si pt el pt ca isi face cunostinte mai aprofundate despre marfa s-a vanduta.

Cu euro nu stam bine deloc. il intrebi: Cat e euro? Suna-ma si vorbim, raspunsul tuturor bisnitarilor. si cand ai sunat si ai intrebat iti zice pretul telefonului in lei direct, tu ca un bun cetatean te apuci si imparti si iti da euro sa zicem 4 lei, si ii spui ca cel mai scump e sa zicem 3.85...... RASPUNS: vrei bine nu pa asta e. daca faci reclamatie, nu ai dovezi.....

MagicOne is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 16:15   #2665 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

Bine punctat dar cum intelegerile din 'spatele' forumului nu pot intra sub incidenta moderarii nu prea ai ce sa rezolvi cu reclamatia... trebuie s-o rezolvi tot tu cu vanzatorul

PS: scurteaza rapid semnatura la 4 randuri
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 16:38   #2666 (permalink)
Registered User

MagicOne's Avatar

Quote:
Originally Posted by mache View Post
Bine punctat dar cum intelegerile din 'spatele' forumului nu pot intra sub incidenta moderarii nu prea ai ce sa rezolvi cu reclamatia... trebuie s-o rezolvi tot tu cu vanzatorul

PS: scurteaza rapid semnatura la 4 randuri
sunt perfect de acord cu tine. cu pozele mai salcam, asta e ma plimb juma d oras si vad telefonul, imi place bine nu asta e, bag mana mai adanc dupa benzina.
dar o propaganda cu euro, cursul euro banuiesc ca se poate face.
btw, daca incerci sa rezolvi problema, se suceste omu si nu iti mai vinde sau mai simplu ca sa nu fie de kko nu il mai am. cius!

p.s. adica scoate degetelele, ok

Old 20-11-2008, 00:39   #2667 (permalink)
Registered User

m3th4don's Avatar

idem mache.

gandeste-te ce putem / ce nu putem face si noi in aceste situatii. iti dau perfecta dreptate, nu ma intelege gresit

Old 20-11-2008, 16:08   #2668 (permalink)
Registered User

MagicOne's Avatar

...........ok, nc.

Old 23-11-2008, 09:47   #2669 (permalink)
Registered User

driku's Avatar

salut..am o problema cu userul greddy!e un nesimtit...desi credeam ca pe forumul asta nu prea sunt,cel putin cei cu mult TR +1 dar se pare ca m-am inselat!
asa ca va rog,nu cumparati de la acest user greddy decat daca FACETI PROBA la el sau la voi! am luat niste componente de la el fara proba...dupa ce le-am probat aksa mi-am dat seama ca doar cateva functioneaza!mi-a zis sa ma duc la el sa facem proba dar nu a mai venit la intalnire si nici la telefon nu raspunde...nici macar pe pm sau ym nu raspunde desi posteaza in thread-urile lui!aveti grija...se pare ca numarul de Trader Rating pozitiv nu reflecta seriozitatea omului!

driku is online now    Reply With Quote
Old 23-11-2008, 21:13   #2670 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

Quote:
Prietene: http://forum.computergames.ro/search...archid=6213185 . aritmetica clasa a 2-a .. aveai 3 anunturi deschise. Eu am ajuns la concluzia ca nu poti intotdeauna restirictiona la 1 singur anunt ..si am zis..hai treaca de la mine ii las cu 2 daca e, DAR NU MAI MULT. Asta pentru ca an considerat ca totusi sa vinzi 1-2telefoane nu te face bisnitzar si nici nu ocupa toata pagina cu anunturile unui singur user (bineinteles cei are se ocupa cu telefoane au avut de ales intre 1unic thread sau 2threaduri cu distinctie clara cf unui criteriu: pret, stare,etc). Si asta o stie toata lumea (nu am facut un secret din asta) care ma contacteaza cu frumosul. Imi pare rau pentru tine daca traiesti cu frustrarea ca esti urmarit, dar daca nu faci decat sa atragi atentia atunci poti sa fi sigur ca vei fi foarte popular

cat despre AIWA, daca are ceva sa-mi spuna imi va spune si nu cred ca esti tu omul care se ascunde in umbra lui ca "sub fusta mamei" ca doar nu sunt de azi de ieri pe forum ca sa fac vendete personale cu userii. Ai facut o afirmatie, ti-am venit cu argumentul.

DACA insa ma vor ruga colegii, AIWA, ASSASSIN, SILVIU, BOSSMAN, etc sa respect la sange regulamentul i voi respecta. respectiv voi incepe SA BANEZ PE TOATA LUMEA CARE ARE MAI MULT DE 1 ANUNT, aducand ca argument postul tau de mai sus. citat ca atare, cu tot cu autor.

In rest banuiesc ca nu mai este nevoie sa readuc aminte tuturor anumite injective folosite de tine pe forum pentru care ai fost si banat, iar doar din bunavointa nu s-a dat BAN si pe ip. Daca vroiam sa te "vanez" nu trebuia/trebuie decat sa ma uit un pic pe ip-uri la tine si la un anumit user inca activ pe nume "andain_andain" dar banuiesc ca nu ti-ar conveni lucrul acesta...iar pana acolo. nu ma oprea nimeni pt infractiuena de mai sus sa te sanctionez(ci doar le-am inchis, fiind sigur ca intelegi apropo-ul asa cum am procedat si cu altii)

Revenim la discutia noastra. Acum vad ca ma acuzi ca as avea o clona andain_andain . Rad cu hohote. Esti foarte amuzant si minti cu nerusinare. "ip-uri la tine" adica ip-urile mele , interesanta exprimare. Niciodata nu am avut un astfel de id, infestezi forumul cu debitatiile tale demne de mila.Am intrat pe forum de acasa, de la servici , de la rude , de la munte dintr-o sala de internet. Nu sunt toate deci ip-urile mele. Wake up !

Referitor la trhead-urile mele inchise am un mic exemplu pentru tine domnule 1 trhead pentru sigilate si 1 pentru sh-uri.

Sigilate : Nokia N96 Finlanda - 529 EUR / Iphone 3G 8GB Black - 435 EUR !

Nokia 8800 Sapphire Arte sigilate-699 EUR / 8600 Luna-349 EUR !

tel deosebite : Nokia 8800 Sirocco Black Mercedes / Nokia 8800 Sirocco Gold Versace

Telefoane Second Hand - Garantie REALA - Preturi exceptionale - Actualizare Zilnica !

Toate ale aceluiasi user .

Bine poate te-a pacalit formularea unuia din trhead-uri si anume : "vand telefoane deosebite" . Sa ne anunti si pe noi sa stim , ca baietii vor fii inventivi daca e nevoie si in curand vom avea trhead-uri gen : Vand telefoane beeeeton , Vand telefoane smecher s.a.m.d

P.S nu am nimic cu acel user pur si simplu e un exemplu

Old 24-11-2008, 12:39   #2671 (permalink)
Registered User

m3th4don's Avatar

s-a rezolvat. Acel user imi ceruse voie acum mai mult timp sa ramana pe ace formula si i-am spus sa si le separe clar daca vrea sa ramana cu telefoane "speciale" (unice/custom) si "mai putin speciale" in afara de cel de sigilate si sh. Aparent este foarte deranjant pentru unii, probabil ca exista destule vendete personale intre useri (care vad ca si stau sa ii gaseasca "vezi d'ne ca ala e X-gsm,il stiu io..."). nu este nici o problema, s-au luat masuri.

p.s.: e usor de tot sa schimbi semnatura si numerele de telefon. imi aduc aminte cam bine ca in acea semnatura erau atat numerele tale cat si ale prietenului tau vanti (cele care sunt afisate si pe ste) si mai si scriai ca desi userul este nou, tu esti vechi pe forum. dar bineinteles, nu ar fi corect sa banez pentru asta acum cand puteam sa o fac de atunci. Eu doar ti-am atras atentia.

Last edited by m3th4don; 24-11-2008 at 13:05..

Old 26-11-2008, 18:58   #2672 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Rog scoaterea ranking-ului negativ de la userul http://forum.computergames.ro/members/73839-alesul.html intrucat am rezolvat problema.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Last edited by Bimm3r; 26-11-2008 at 19:16..

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2008, 00:32   #2673 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Scriu aici exact ce s-a intamplat. Am cumparat de la userul alesul un joystick de xbox 360. Cand am vorbit cu el la telefon mi-a spus ca joystick-ul la 100 ron nu il mai are, dar are unul sigilat la 120 ron, am zis ok si sa mi-l trimita prin posta. Joystick-ul a ajuns la mine dar se vede ca e folosit pt ca are urme de mizerie in literele de pe "tragace" si pe butonul start si back. Am zis, aia e, nu-i nimic, macar sa mearga ok. L-am conectat, functiona si m-am jucat cu el, dupa circa o ora a inceput sa imi faca faze, de gen, nu merge sa dau in jos, nu ia comanda, sau la mortal kombat desi nu e apasat butonul de mers inapoi, el asa face, merge inapoi, deci are ceva probleme. I-am schimbat bateriile am zis ca e de la ele, nu era de la baterii. Deci nu stiu ce sa zic, dar nu sunt multumit de tranzactie. Eu am spus exact ce s-a intamplat si ce produs si in ce stare am primit, iar alesul zice tocmai inversul, ca era sigilat joystick-ul si ca nu avea absolut nici o problema.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 27-11-2008, 11:34   #2674 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Nu aici tre sa postezi...ci aici: ATENTIE: probleme cu TRADER RATING
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 28-11-2008, 04:11   #2675 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Mi-am dat seama si ce problema are joystick-ul. Ramane blocat analogul din stanga din cauza uzurii si de-aia face contact continuu, dar isi revine daca il centrezi, deci e uzat joystick-ul. Aia e, am luat teapa cu userul ALESUL. Nu mai imi retrag rating-ul negativ intrucat consider ca a fost neserios.

Old 02-12-2008, 22:05   #2676 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

Quote:
s-a rezolvat. Acel user imi ceruse voie acum mai mult timp sa ramana pe ace formula si i-am spus sa si le separe clar daca vrea sa ramana cu telefoane "speciale" (unice/custom) si "mai putin speciale" in afara de cel de sigilate si sh. Aparent este foarte deranjant pentru unii, probabil ca exista destule vendete personale intre useri (care vad ca si stau sa ii gaseasca "vezi d'ne ca ala e X-gsm,il stiu io..."). nu este nici o problema, s-au luat masuri.

p.s.: e usor de tot sa schimbi semnatura si numerele de telefon. imi aduc aminte cam bine ca in acea semnatura erau atat numerele tale cat si ale prietenului tau vanti (cele care sunt afisate si pe ste) si mai si scriai ca desi userul este nou, tu esti vechi pe forum. dar bineinteles, nu ar fi corect sa banez pentru asta acum cand puteam sa o fac de atunci. Eu doar ti-am atras atentia.

Am inteles, sa inteleg ca ai vorbit personal cu acel user si s-a rezolvat. Deci ca sa incalcam regulamentul ne trebuie o scurta conversatie cu tine si e ok nu ?
Nu inteleg ce numere aveam eu la semnatura dar in fine, poti suna la oricare sau poti suna lavodafone au un fel de pagini albe , spui numele meu : Stefan Andrei si ceri numerele mele de telefon de la abonament si vei vedea ca astea sunt .

In rest sunt curios cati de pe forumul asta cred ca expresia : " Infestezi forumul cu debitatiile tale demne de mile " are o capacitatea jignitoare sau ofensatoarea asa incat sa primesc BAN pt ea. Probabil ca este o ofensa pentru ego-ul tau , altceva nu vad. Bafta

Old 08-12-2008, 20:22   #2677 (permalink)
Paranoia is natural

Nvm :d

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 09-12-2008, 11:07   #2678 (permalink)
Registered User

Cautam un loc unde sa postez o problema pe care o am de cand am fost banat pt 2 zile si am dat de acest post din partea unui moderator. (si asta dupa ce am trimis PM-uri si postat si in zona HELP DESK, dara fara nici un raspuns, ce sa mai vorbesc de rezultat)

Sa inteleg ca AIWA a vorbit cu "un user tot de aici de pe CG" care l-a ajutat, iar acel user este angajat Yahoo Inc?
Spune la toata lumea cum sa-si recupereze parola, ca sunt atatia care dau clickuri de orice link primesc pe mess. Banuiesc ca si tu ai patit la fel? Sau cumva vreun mail cu atasament?
Oare ce incredere sa mai aiba userii amarati din CG ca au moderatori buni, cand ei se lauda ca isi pierd conturi (parole) si le recupereaza cu ajutorul altora?
Ma faci sa rad.

Inteleg ca ti-ai pierdut "prietenul de calatorii" si pentru asta imi exprim regretul.

Si daca tot citesti acest mesaj, poate imi dai un raspuns la intrebarea:
"de ce apar stelute (adica *****) daca vreau sa scriu ADIDASI,INFO (in loc de , trebuie sa fie . )
problema e descrisa si aici

Sarbatori fericite la toti

Quote:
Originally Posted by AIWA View Post

YAHOO si restul metodelor...sincer...pt mine sint =ZERO atata timp cat (de 2 ori mi-am gasit yahooul spart si a trebuit sa vorbesc cu un user tot de aici de pe CG sa ma ajute s-o recuperez!!
.
.
.
Eu nu te mai am in lista cum nu mai am multa lume de pe CG de la ultima spargere...

Last edited by lautuxxx; 09-12-2008 at 11:23..

lautuxxx is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2008, 23:28   #2679 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

lautuxxx

nu am inteles nimic

Poti incerca sa detaliezi de unde e acel fragment scos si ce reprezinta el pt tine daca l-ai scos din discutia unde era?
Ca sa te pot ajuta sa intelegi nu de alta!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 12-12-2008, 14:02   #2680 (permalink)
Nick anterior: CrissXman

CrissX's Avatar

Sursa Thermaltake ToughPower 750W

Am si eu o reclamatie, ma simt nedreptatit. Am vandut o sursa in toata regula, si cu garantie, si m-am ales cu -1, pentru ca nu am acceptat sa returnez banii. Am considerat ca sunt corect si ca nu merita sa fiu bataie de joc la mana oricui.Sursa se schimba in garantie, dupa ce a fost distrusa de cumparator.Dar eu ma aleg cu reputatia stirbita.

CrissX is offline    Send Message via Xfire to CrissX Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules