Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2009, 18:56   #2801 (permalink)
Banned

pe cuvantul tau unde vezi tu ca am fost banat si unde scrie ca am venit de pe okazii cand nici nu am plecat de acolo si gunoi esti tu

sugarboy is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:18   #2802 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

e intradevar trist ca uneori internetul incurajeaza oligofrenia. Totusi regulamentul e destul de clar , nu se da ban pt pm-uri. Pm-ul e dupa cum se ii spune si numele : PRIVATE.
Cum a zis un user mai sus cel mai bine e sa il pui in iggnore list , stii doar ca nu te poti pune cu omul nebun ca nu are limita.

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:26   #2803 (permalink)

weeppi's Avatar

La urma urmei, nu se pedepsesc ele injuriile direct pe forum, da' prin PM (da, am patit-o ). Da-i ignore si asta e.

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:30   #2804 (permalink)
Banned

poate dar eu macar nu sunt bisnitar si mai esti cica si anti-fake bisnitar anti-fake tare nu si asa este nu te poti pune cu omul prost

Old 03-05-2009, 19:34   #2805 (permalink)
Registered User

olandezu1991's Avatar

pf..... aiurea ca nu se da ban pt private...:-< lasa ca fac cum ati spus voi> ignore mesages:X:X
da o sa-mi lipseasca insistenta lui)))))
si app eu nu sunt bisnitar mai "baiatule"
Detalii pe site!!! Sunt disponibile mai multe modele!!!

Viata este dura.

olandezu1991 is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:36   #2806 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

mi-a dat si mie pm, am ras si eu un pic. E frumos sa profiti de slabiciunile omului. Practic e ca un catel , noi ii spunem : injura-ne pe pm si el asta face :

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:39   #2807 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sugarboy View Post
poate dar eu macar nu sunt bisnitar si mai esti cica si anti-fake bisnitar anti-fake tare nu si asa este nu te poti pune cu omul prost
Omule, ai 35 de ani, las-o-ncolo de treaba ...

eparaipan is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:40   #2808 (permalink)
Banned

ESTI DUS CE MAI POSTUL ERA PENTRU TESHAWN DAR VAD CA EST IN ULTIMUL STADIU AL OLIGROFENIEI
[VEZI IN DEX CE INSEAMNA] CRED CA ASA TE-AI BAGAT IN SEAMA SI THREADU-RILE MELE SINGUR FARA SA ITI DAI SEAMA CE FACI ESTE FOARTE RAU ITI RECOMAND UN CONTROL

Old 03-05-2009, 19:42   #2809 (permalink)
Nick anterior: nick90

Quote:
Originally Posted by eparaipan View Post
Omule, ai 35 de ani, las-o-ncolo de treaba ...
tu chiar crezi ca are 35 de ani ? doamne, daca e asa, asta chiar ar fi extraordinar de trist, dar sincer ma indoiesc.

nick is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:47   #2810 (permalink)
Registered User

diabolic53's Avatar

shugarboy eu iti sugerez sa fii mai civilizat si sa nu mai faci atata scandal k nu faci decat sa arati cat esti de tzaran

diabolic53 is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 20:00   #2811 (permalink)
Banned

HAI SA VA EXPLIC CUM STA TREABA SI CU ASTA O SA TERMIN AM POSTAT MAI MULTE THREADURI CU NISTE SURUBELNITE DE TELEFOANE MOBILE UN INCARCATOR SI UN CARD DE 2 GB RESPECTIVUL PUSTI OLANDEZU1991 LE-A LUAT PE FIECARE IN PARTE SI LA FIECARE A ZIS CA INCARCATORUL IN MAGAZINUL CUTARE E ATAT CARDUL IN MAGAZINUL CUTARE E ATAT SURUBELNITELE SUNT ATAT DECI OMUL NU AVEA CE FACE SI A CAUTAT CEVA DE LUCRU NU A VRUT UN LUCRU SA ZICEM CARE IL INTERESA SI A DORIT SA IMI ATRAGA ATENTIA. NU, A CAUTAT LA TOATE REPLICI DACA DOREA INCARCATORUL SAU ALTCEVA PUTEAM VORBI IMI PROPUNEA UN PRET EU ERAM DE ACORD SAU NU IN FOND ESTE LUCRUL MEU DAR EL NU DOREA SA CUMPERE AM PUS UN PRE DE 20 LEI PENTRU UN INCARCATOR NOKIA ORIGINAL EU ZIC CA NU ESTE MULT SI DACA IMI OFEREA 10-15 LEI IL DADEAM DAR NU A VRUT SA CUMPERE O SPUN INCA ODATA SI DE AICI A INCEPUT TOTUL A VENIT INCA UN DESTEPT CARE MA FACUT INTR-UN FEL APOI INCA UNUL SI INCA UNUL SI ERA NORMAL SA MA ENERVEZ SI SA INJUR FRATE DACA AI CEVA DE ZIS FI BARBAT SI ZI CE AI NU TE ASCUNDE PE MINE NU MA FAC UN INCARCATOR UN CARD SI NISTE SURUBELNITE CATEVA SUTE SI NICI NU MA IMBOGATESC DE PE URMA LOR CA DIN BANI DE PE ELE AU COPII MEI O ZI LA SCOALA SI DREPT DOVADA CA NU VORBESC AIUREA LE DAU DEGEABACINE LE VREA I LE DAU PE DEGEABA NUMAI LUI IMPUTITU DE OLANDEZU NU AICI E VB DE CEVA GENERALIZAT SI SUNT MULTI PUSTI DE 15 ANI CHIAR SI DE 20 CARE SE CRED BARBATI SI DACA AU 10 MIL IN BUZUNAR SUBT SMECHERI DECI REGULAMENTUL ESTE BUN SAU RAU DAR SUNT MODERATORI CARE HOTARASC ASTA NU FIECARE VINE SI ISI FACE DREPTATE SI ATRAGE ATENTIA CA NU E BINE NU E MAI BINE CA FIECARE SA ISI VADA DE TREABA LUI SI SA FIE INTELEGERE BUN ESTE PUS UN PRET PREA MARE SI TREBUIE ATRASA ATENTIA DAR ASTA O FACE MODERATORUL NU USERUL DE RAND SI FIECARE CUM VREA DECI CA SA REZUMAM FIECARE SA ISI VADA DE TREBURILE SALE DE CE ARE DE VANDUT CE PRIMIT SI DACA NU QAVETI CE FACE LASATI CALCULATORUL IESITI LUATI PUTIN AER CA NU STRICA O ZI BUNA LA TOTI THE END OF STORY

Old 03-05-2009, 20:11   #2812 (permalink)
Registered User

[V]man's Avatar

Lol citind asta eu nu imi dau seama de ce unii se mai agita
Ar trebui sa stiti ca asa se fac "afaceri" in romania :P
Adica din cei cu care m-am intalnit cred ca maxim 1 , 2 nu au fost niste bijnitari nenorociti si tarani smecheriti :P

Pe forumul asta nu e nici o deosebire intre afacerile de aici si de la coltul strazii.
Pun pariu ca unii o sa combata acest lucru sau chiar o sa imi iau ban, dar totusi forumul asta e ca un talcioc, gen obor :P

[V]man is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 20:13   #2813 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sugarboy View Post
HAI SA VA EXPLIC CUM STA TREABA SI CU ASTA O SA TERMIN AM POSTAT MAI MULTE THREADURI CU NISTE SURUBELNITE DE TELEFOANE MOBILE UN INCARCATOR SI UN CARD DE 2 GB RESPECTIVUL PUSTI OLANDEZU1991 LE-A LUAT PE FIECARE IN PARTE SI LA FIECARE A ZIS CA INCARCATORUL IN MAGAZINUL CUTARE E ATAT CARDUL IN MAGAZINUL CUTARE E ATAT SURUBELNITELE SUNT ATAT DECI OMUL NU AVEA CE FACE SI A CAUTAT CEVA DE LUCRU NU A VRUT UN LUCRU SA ZICEM CARE IL INTERESA SI A DORIT SA IMI ATRAGA ATENTIA. NU, A CAUTAT LA TOATE REPLICI DACA DOREA INCARCATORUL SAU ALTCEVA PUTEAM VORBI IMI PROPUNEA UN PRET EU ERAM DE ACORD SAU NU IN FOND ESTE LUCRUL MEU DAR EL NU DOREA SA CUMPERE AM PUS UN PRE DE 20 LEI PENTRU UN INCARCATOR NOKIA ORIGINAL EU ZIC CA NU ESTE MULT SI DACA IMI OFEREA 10-15 LEI IL DADEAM DAR NU A VRUT SA CUMPERE O SPUN INCA ODATA SI DE AICI A INCEPUT TOTUL A VENIT INCA UN DESTEPT CARE MA FACUT INTR-UN FEL APOI INCA UNUL SI INCA UNUL SI ERA NORMAL SA MA ENERVEZ SI SA INJUR FRATE DACA AI CEVA DE ZIS FI BARBAT SI ZI CE AI NU TE ASCUNDE PE MINE NU MA FAC UN INCARCATOR UN CARD SI NISTE SURUBELNITE CATEVA SUTE SI NICI NU MA IMBOGATESC DE PE URMA LOR CA DIN BANI DE PE ELE AU COPII MEI O ZI LA SCOALA SI DREPT DOVADA CA NU VORBESC AIUREA LE DAU DEGEABACINE LE VREA I LE DAU PE DEGEABA NUMAI LUI IMPUTITU DE OLANDEZU NU AICI E VB DE CEVA GENERALIZAT SI SUNT MULTI PUSTI DE 15 ANI CHIAR SI DE 20 CARE SE CRED BARBATI SI DACA AU 10 MIL IN BUZUNAR SUBT SMECHERI DECI REGULAMENTUL ESTE BUN SAU RAU DAR SUNT MODERATORI CARE HOTARASC ASTA NU FIECARE VINE SI ISI FACE DREPTATE SI ATRAGE ATENTIA CA NU E BINE NU E MAI BINE CA FIECARE SA ISI VADA DE TREABA LUI SI SA FIE INTELEGERE BUN ESTE PUS UN PRET PREA MARE SI TREBUIE ATRASA ATENTIA DAR ASTA O FACE MODERATORUL NU USERUL DE RAND SI FIECARE CUM VREA DECI CA SA REZUMAM FIECARE SA ISI VADA DE TREBURILE SALE DE CE ARE DE VANDUT CE PRIMIT SI DACA NU QAVETI CE FACE LASATI CALCULATORUL IESITI LUATI PUTIN AER CA NU STRICA O ZI BUNA LA TOTI THE END OF STORY
Era mai bine daca-i scriai asta direct in topic decat sa-l injuri pe pm.
Insa in legatura cu atrasul atentiei cand pretul este prea mare, eu nu cred ca este impotriva regulamentului. Si in unele cazuri chiar il ajuta pe cel atentionat si ii deschide ochii si il face sa nu mai piarda 2-3 saptamani pana ajunge singur la concluzia ca trebuie sa mai lase din pret. In definitiv nu e decat comunicare pe forum. Nu cred ca este obligatia moderatorului sa-l sfatuiasca la pret daca nu depaseste pretul pietei.
Insa una este sa-i atragi atentia cu buna credinta si alta sa-i strici vanzarea.

eparaipan is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 20:18   #2814 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

Pentru mesajele pe PM nu se poate da ban din pacate.
Insa pentru Abuzul de CAPSLOCK se da.

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2009, 11:13   #2815 (permalink)
vLD
In Search of Sunrise

vLD's Avatar

hahahahahah , sugarboy and olandezu1991 , @m@nd0y @v37y n1ck`ury $UK@R3 =)) .

vLD is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2009, 18:56   #2816 (permalink)
Registered User

House Addict's Avatar

Vand blugi de dama si barbatesti!
Vand haine originale!

House Addict is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2009, 20:57   #2817 (permalink)
Registered User

olandezu1991's Avatar

vLD man asta era porecla mea de cand sunt mic(pe mine ma cheama orlando si prietenilor mei le era greu sa imi spuna numele.. si de aici olandezu... si ca sa te linistesti nu ascult manele!) si scrisul tau da de banuit ca sa sti sa fiu mai exact: de la 12 ani adica acum 6 ani.. deci poate ai de gand sa intelegi) daca nu i don't give a... nevermind>
Detalii pe site!!! Sunt disponibile mai multe modele!!!

Viata este dura.

olandezu1991 is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2009, 23:05   #2818 (permalink)
Registered User

gheorg's Avatar

Este vorba de acest thread : Canapea + Fotolii Piele Neagra Threadul l-ati inchis si nu am cum sa pun o replica. Am vorbit cu "hector" la tel. si ramasese sa ma duc la el in seara asta la 20:00. La ora 15:30 am primit un mesaj pe tel. ca le-a vandut. Daca avea un client trebuia sa-mi spuna ca daca nu le da vorbim , daca nu avea mie mi se parea corect sa am prioritate din moment ce deja aranjasem sa le vad si daca sunt ok sa le iau. Asa cu threadul inchis nu pot posta sa arat neseriozitatea user-ului.

gheorg is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2009, 23:18   #2819 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
Poti sa ii lasi TR neutru in care sa explici cum s-a purtat cu tine.

m3 is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2009, 14:09   #2820 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

In cazuri extreme dovedite ...pentru astfel de derapari se poate baga un banned definitiv!

Esti tare Olandezule...ai ajuns sa primesti PMuri foarte asemanatoare cu ce am eu in colectie de la useri!
Numai ca ale mele sint si mai explicite si incarcate de amenintari cu dat foc la casa/usa /masina!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules