Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2009, 01:19   #2821 (permalink)
Registered User

gameru's Avatar

stiu ca nu postez unde trebuie dar nu gasesc nici un thread pentru problema mea.
Rog un moderator sa-mi schimbe si mie numele la threadul acesta http://forum.computergames.ro/106-el...eboda-2bg.html am scris din greseala 2bg inloc de 2gb si acum am realizat greseala pe care am facuto.Scuze inca odata ca postez aici

gameru is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:10   #2822 (permalink)
ZDS
@localhost

BlackList - Lista teparilor CG

Propun, doar daca adminii sunt de acord sa facem sticky acest thread.
Pentru ca sunt destui tepari si o lista sticky reprezinta o verificare rapida.
Nmele real al teparilor, chiar daca au mai multe conturi/nume, o poza posta aici poate reprezenta un mare avantaj pentru un posibil cumparator.
Astept acordul adminilor si apoi voi posta primul tepar.
Daca nu, va rog macar sa gasim o metoda sa facem cumva sa-i avem in evidenta.
Multumesc.

ZDS is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:12   #2823 (permalink)
Registered User

Adadu's Avatar

Location: *Onesti City/Bacau County*-* pt Bucuresti, autogara Obor*
Ai si votul meu pt initiativa ta. Daca are vre-o importanta.

Adadu is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:13   #2824 (permalink)
Banned

Ai si votul meu....

Fabiann11 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:13   #2825 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

total de acord---sa stie lumea de ce rahati sa se fereasca

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:19   #2826 (permalink)
Registered User

si bine ar fi sa se actualizeze in vrun fel lista neagra, sa nu stea lumea sa caute prin pagini si sa citeasca zeci de randuri

florin68 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:22   #2827 (permalink)
Registered User

cred ca mergea mai bine asta pe aria de cereri si reclamatii. Oricum +1

Deceiving is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:22   #2828 (permalink)
Wonderful Electric

Portishead's Avatar

Subscriu!
1. nu am afacere IT, nu fac specula si nici bisnita 2. nu va plac preturile? ma doare fix in bashketi! 3. nu am purtat, nu port si nu voi purta niciodata bashketi, deci va dati seama cat de rau ma doare 4. X sau Y a vandut aia cu atata?! tzeapa, eu nu sunt X-Y; eu am un nume, trei chiar! 5. nu suntem veri, nu suntem frati, nu suntem <<omu'>>, nu suntem <<bre>> si alte apelative de kkt 6. nu va convin acestea? revenim la bashketi!

Portishead is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:24   #2829 (permalink)
Registered User

Whisker's Avatar

buna idee!

Whisker is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:26   #2830 (permalink)
ZDS
@localhost

Quote:
Originally Posted by Deceiving View Post
cred ca mergea mai bine asta pe aria de cereri si reclamatii. Oricum +1
Nu toti intra sa citeasca acea arie, in schimb thread-ul fiind sticky este mult mai usor de vazut

ZDS is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:30   #2831 (permalink)
Registered User

Un topic sticky, in primul post sa fie un link catre Google Spreadsheets, un sheet pe care sa-l poata actualiza oricine (cu informatii sistematizate despre respectivii + linkuri catre pozele lor, urcate pe site-uri de photo hosting gratuit), iar in thread (pentru evitarea supraaglomerarii cu mesaje inutile/prostesti) sa posteze doar cei care updateaza sheetul, cu cateva informatii de baza despre respectivul tepar (eventual masuri impotriva celor "offtopic"... warn, ban..)

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:35   #2832 (permalink)
Registered User

lambdadryver's Avatar

+1 pentru aceasta initiativa! O idee foarte buna!

lambdadryver is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 20:40   #2833 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

Thumbs down

Eu zic sa nu si va spun de ce:
1)Ar fi tot timpul scandal in acel thread cu acuze din ambele parti!
2)Sigur se vor arunca invective care vor duce la 10 ban-uri pe ora!!
3)Cine are orbul gainilor si nu se uita la rating?Eu spun ca nu mai e cineva sa nu se uite la acest lucru!
4)E cineva vinovat ca nu dam negative asa cum ar trebui?Eu ar fi trebuit sa dau pana acum minim 25-30 de negative,dar am zis ca doar sa atrag atentia userului respectiv ca nu e bine!Noi suntem in primul rand vinovati!!!
5)Exista sectiunea ATENTIE: probleme cu TRADER RATING care e pentru asa ceva!!!!

Scuze de font dar vreau sa va ganditi bine la ce-am spus!!!!
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!!

bogyyogy is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:06   #2834 (permalink)
Registered User

md76's Avatar

e un nonsens threadul asta,vezi ca risti sa iei ban,pt ca incerci sa faci pe adminul aici,fiecare vine cu versiunea lui,si o sa iasa aici o cearta nonstop,
Ex:"nr1 zice de nr2 ca e tepar,vine nr3 care a facut o afacere cu nr 2 si spune ca e multumit de nr2,mai intelegi ceva???si ex pot continua,cea mai buna modalitate de a te feri de tepe sau neintelegeri in comunicare e PROBA PE LOC LA ORICE PIESA!de multe ori ne luam tepe cand nu avem timp sa probam,si culmea la sume mici,deci threadul asta este subiectiv,si un focar de cearta

md76 is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:34   #2835 (permalink)
Registered User

funkymanu's Avatar

Desi intentia ta este buna si laudabila, trebuie sa le dau dreptate lui bogy si lui md76. Acest thread s-ar transforma intr-un scandal continuu.....

funkymanu is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:41   #2836 (permalink)
Registered User

PerditioN's Avatar

Nu ar fi un scandal continuu daca ar fi permise postarile pe el doar de catre moderatori de exemplu. Adica user-ul tepuit trimite un PM in care da detalii despre teapa primita, apoi un admin posteaza in thread povestea si numele teparului. Cred ca asta ar fi cea mai buna idee ca sa nu se transforme in scandal. Ideea e buna si o sustin si eu. E cam greu sa citesti Condica de Reclamatii la cate pagini sunt. Aici ar fi o postare despre fiecare teapa si nu ar ajunge thread-ul la sute de pagini.

PerditioN is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:49   #2837 (permalink)
Registered User

eugigigigi's Avatar

+1 ...... dc nu ???? moderatorii pot sterge comenturile oricand...si nu ar exista scandaluri ......dar sa nu se apuce lumea sa zice de ex : Tzepar : XXXXXXX un idiot si cretin si etc sa imi s*** p*** etc .....nu ar fi frumos .....scuzati limbajul .....deci fara injurii .....

eugigigigi is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:50   #2838 (permalink)
Registered User

eugigigigi's Avatar

LE : mi-a luato inainte perdition si nu am vazut postul sau ......decat dupa refresh

eugigigigi is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:54   #2839 (permalink)
Registered User

cati tepari sunt pe forumul acesta ?

kooc is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 21:55   #2840 (permalink)
Living In The Past

bogyyogy's Avatar

PerditioN ar fi un thread deschis nu cred ca poate fi accesat doar de admini!?Pai cat adminul are si el alte treburi,ca n-o sa stea sa pazeasca non-stop,te asigur ca pe langa cel acuzat de teapa ar mai posta inca 10 bagatori de seama cu acuze,scuze,fiecare in functie de preferinte.Sa vezi atunci 'mnezei,sfinti,bagari,scoateri samd.
Daca ar putea sa posteze doar adminii ar fi super as vota si eu pentru idee!!!
Normal ca saracul ZDS e furios,a dat sau mai bine zis a pierdut niste bani care pentru oricine de aici reprezinta o suma mare,dar rezolvarea n-o gaseste aici prin acest thread din pacate,in threadul deja renumit are destule sfaturi ce si cum sa procedeze.

Inca ceva,si-a luat negativ sau se vede in acest thread te asigur ca in secunda doi si-a facut clona!
Kooc,90% din "tepari" sunt mai mult inconstienti sau din prostie nu testeaza ceea ce vand.Nu trebuie sa generalizezi,in 2,5 ani am luat o singura teapa adevarata cu o placa video!In rest au fost doar "mici" probleme de starea fizica,uneori si la functionalitate,ambalaj,garantii.Atat,dar totusi de ajuns pentru un vot negativ sau neutru!
FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!!

Last edited by bogyyogy; 13-05-2009 at 22:08..

bogyyogy is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules