Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-05-2009, 22:12   #2841 (permalink)
ZDS
@localhost

@md76 nu doresc sa fac pe adminul.
Dar daca aveam niste poze postate cu teparii, inainte sa-i dau banii ii ceream poza, webcam sa-i vad mecla, daca se regasea in pozele cu ei => IGNORE DIRECT
Sper ca adminii sa nu fie indignati de faptul ca am incercat sa fac un lucru bun pentru comunitatea de aici.

ZDS is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 22:17   #2842 (permalink)
gmc

gmc's Avatar

ZDS du-te la politie, cu forumul nu rezolvi nimic, individul isi poate face sau chiar are alte clone cu care poate chiar ai facut sau vei face tranzactii.

gmc is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2009, 22:21   #2843 (permalink)
ZDS
@localhost

Asta si o sa fac.
Multumesc pentru suport.

Old 13-05-2009, 23:03   #2844 (permalink)
Registered User

Spreader's Avatar

sunt tepar

Spreader is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2009, 00:05   #2845 (permalink)
King of the hill

SpliffStar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Spreader View Post
sunt tepar
Recunosc si eu, sunt tepar.

SpliffStar is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2009, 00:07   #2846 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

Exista sectiunea de reclamatii ... am mutat aici

PS: fara mistouri gratuite... va pomeniti cu mici "cadouri"
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is online now    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 20:19   #2847 (permalink)
Registered User

House Addict's Avatar

http://forum.computergames.ro/members/173626-grefa.html
7 posturi , 7 threaduri

House Addict is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2009, 00:14   #2848 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
Eu zic sa nu si va spun de ce:
1)Ar fi tot timpul scandal in acel thread cu acuze din ambele parti!
2)Sigur se vor arunca invective care vor duce la 10 ban-uri pe ora!!
3)Cine are orbul gainilor si nu se uita la rating?Eu spun ca nu mai e cineva sa nu se uite la acest lucru!
4)E cineva vinovat ca nu dam negative asa cum ar trebui?Eu ar fi trebuit sa dau pana acum minim 25-30 de negative,dar am zis ca doar sa atrag atentia userului respectiv ca nu e bine!Noi suntem in primul rand vinovati!!!
5)Exista sectiunea ATENTIE: probleme cu TRADER RATING care e pentru asa ceva!!!!

Scuze de font dar vreau sa va ganditi bine la ce-am spus!!!!
SUSTIN

si mut!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2009, 00:21   #2849 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogyyogy View Post
.......................
Normal ca saracul ZDS e furios,a dat sau mai bine zis a pierdut niste bani care pentru oricine de aici reprezinta o suma mare,dar rezolvarea n-o gaseste aici prin acest thread din pacate,in threadul deja renumit are destule sfaturi ce si cum sa procedeze......................................
Pai ...daca e nervos si pe buna dreptate se intelege si de ce...dar totusi cu atatea dovezi in favoarea sa si NU merge la politie....sincer nu inteleg!
NU-L ajuta cu nimic deschisul a 3 threaduri cu acelasi subiect !
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 25-05-2009, 09:13   #2850 (permalink)
Registered User

kharloss's Avatar

salut.
aveti mai jos detaliile reclamatiei/sesizarii mele :
p5n-t deluxe

sper sa scapam de astfel de indivizi de pe CG.
pt. detalii despre mine/credibilitate, ask azd
Toate anunturile

kharloss is offline    Send Message via Google Talk to kharloss Reply With Quote
Old 25-05-2009, 11:13   #2851 (permalink)
Registered User

In threadul de aici : numar de inmatriculare auto preferential B-01-MAX + autoturism purtator este clar incalcat punctul din regulament : 4. In cadrul sectiunii PUBLICITATE produsele scoase la vanzare NU se vand in sistem de licitatie! In acest sens fiecare produs scos la vanzare va avea OBLIGATORIU de un pret estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vanzare ce are drept pret "nu stiu cat ar face" sau "astept oferta voastra"! Dupa caz se precizeaza daca suma ceruta e negociabila sau nu! ATENTIE - pretul estimativ nu trebuie sa depaseasca pretul oficial! Computer Games Online SRL nu incurajeaza BISNITA!

Intrebarea mea este : Nu ar trebui sa se inchida/stearga threadul direct , in loc de "
NU MAI POSTATI IN ACEST THREAD DECAT DACA SUNTETI INTERESATI DE ACHIZITIA MASINII (NUMARULUI)" ? .. este clar ca incalca regulamentul.

ronin_x is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2009, 20:21   #2852 (permalink)
Registered User

sh0ck3d's Avatar

Angry

Desi am putina activitate pe forum si il urmaresc mai mult "din umbra" totusi cred ca am voie sa scriu aici .
Am luat si eu o tzeapa aici pe forum , anume pe threadul asta
de la useru cataaa (Yahoo id cataaa_polo )
Iphone 2g 8GB - Necodat - Nebranduit - Pachet complet - 699 Ron

Am cumparat de la user-ul respectiv telefonul , si ne-am inteles sa il trimita prin curier . Am platit pe el 630+50 Transportul .
El a precizat in thread ca "Telefonul are mici probleme de soft, trebuie resoftat sau un up-date la soft deoarece cateodata se mai blocheaza" si in discutia de pe messenger faptul ca se blocheaza touch-ul din cand in cand si trebuie blocat si deblocat la loc prin apasarea butonului de sus si merge . Si ca partea de jos merge mai greu uneori .
Dar au fost anumite lucruri care nu le-a precizat :
- ecranul crapat in partea de jos , chiar daca doar putin.,tot trebuia precizat pentru ca era esential si din cate am inteles acea crapatura poate avansa
- geamul dezlipit (touch-ul) , chiar se misca
- partea de jos a ecranului nu merge absolut deloc ! (e o portiune de 1cm , dar este esentiala pentru ca acolo se afla taman butonul OK de pe tastatura virtuala , butonul de spatiu in mesaj , butonul de send la mesaj , .-ul in Safari ) Deci nu pot folosi deloc Safari , Youtube , nu pot Trimite Mesaje , comut foarte greu intre apeluri si tastatura (in functia Phone) - trebuie sa apas de cam 10 ori .
Imediat cum am primit telefonul , am mers la un amic care are un service GSM ( in necunostiinta de cauza atunci ) si l-am rugat sa il resofteze el . A spus ca nici macar nu se oboseste pentru ca e absolut sigur ca problema este TouchScreen-ul si ca ma sfatuieste sa scap cat mai repede de el ( cum probabil a fost sfatuit si cel de la care l-am cumparat )
Apoi am vorbit cu cel de la care l-am cumparat pe messenger ( cand inca mai raspundea ) si i-am spus de toate astea . I-am spus ca in conditiile acestea nu am ce face cu el , pentru ca nu e o problema de soft si daca i-l pot trimite inapoi . El mi-a spus " resofteaza-l si mai vorbim " .
Am cercetat problema si am resoftat telefonul , prima data prin update , a doua oara printr-o resoftare de la 0 ( in ADFU ) . In continuare persista problema .
Nu as fi ajuns aici daca userul de la care l-am cumparat mi-ar mai fi raspuns dupa asta . I-am trimis un PM si i-am explicat problema si l-am rugat sa accepte sa i-l returnez sau sa imi returneze o parte din bani pentru ca sa il pot repara . Tinand cont ca un touch este 550 , dar eu personal pot face rost de el undeva la 380-400 ron , am zis ca ~230 Ron ar fi de ajuns , sa inteleaga si el ceva din banii de pe telefon , si sa mai adaug eu de la mine diferenta pentru a-l repara . Toate astea i le-am transmis intr-un PM pentru ca pe messenger nici la telefon nu mai raspunde .
Am primit un offline pe mess "Cata este plecat din tara . Revine intr-o saptamana" . O sa astept o saptamana sa vad ce se intampla , dar ma indoiesc ca atunci imi va raspunde .

sh0ck3d is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2009, 20:41   #2853 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

Vezi ca omul are TR mic si mai are si negative si tot cumperi de la el toate cazaturile si tavaliturile?
E doar vina ta, nu te lua dupa nr de posturi ci dupa TR(in principiu) si daca cumperi prin curier cere INTOTDEAUNA verificarea la destinatie...

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 02-06-2009, 20:58   #2854 (permalink)
Registered User

sh0ck3d's Avatar

Am vazut ca are negative , dar erau primite ca si cumparator , si numai pozitive in ultimul timp cand a vandut telefoane .
Acum am vertificat si a picat faza cu "e plecat din tara" , deoarece are posturi pe forum in ultimele zile ( chiar si azi ) .
Chiar daca verificam , nu aveam cum sa resoftez telefonul in fata curierului , asa cum indicase el .
Plus ca eu am 0 aici pe forum TR, cam 15-16 pe oKazii si sunt pe site-ul ala din 2005. M-am bazat mai mult pe ce scria in TR-uri decat pe numarul lor.
Totusi apelez la onestitate si astept sa imi raspunda si sa rezolvam cumva problema .

Last edited by sh0ck3d; 02-06-2009 at 22:36..

sh0ck3d is offline    Reply With Quote
Old 04-06-2009, 23:10   #2855 (permalink)
Registered User

So3oL4Nu's Avatar

Prima mea teapa, hai sa vedem cum o rezolvam.

Nu vreau sa ma grabesc sa'i dau -TR, problema nu este de TR, vreau mouse'ul inapoi ca n'am ce sa fac cu porcaria asta de G7 care in loc dea click 1 da dublu click.

Vand Logitech G9.

Quote:
Originally Posted by razzvan08 View Post
schimb cu G7?
imi incerc norocu:P

Am finalizat schimbul cu tine insa mi'ai dat un G7 stricat, primul click daca apesi putin mai tare pe el da dublu click ...

Vreau s'o rezolvam frumos, am scris aici si o sa'ti trimit si pm, daca nu intelegi te reclam in sectiunea de "RECLAMATII" si o decida administratorii cum si ce.

Asa se intampla cand faci afaceri la colt de strada...nici "garantia" nu este valabila...nu se potriveste P/N de pe factura cu ala de pe mouse...

Exact problema asta au avut multi posesori de G7, daca stiai ca o ai de ce nu ai spus asta? Ti'ai incercat norocul si se pare ca ai avut noroc sa dai de unul ca mine care merge pe incredere...

Astept pm'ul tau.
Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller|
Mobile Phone: 0721667232

So3oL4Nu is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2009, 18:28   #2856 (permalink)
Registered User

So3oL4Nu's Avatar

Omul a dat un pm ca cica daca vreau sa ne intalnim sa facem schimbul iara sa'l sun, l'am sunat de 4 ori, i'am dat pm inapoi...numai raspunde...mai astept putin sa vad ce si cum...

Daca nu raspunde rog sa faceti ceva, banati'l macar...sa nu dea si altora tepe, daca nu pot sa recuperez nimica macar sa fie BANAT !

Daca ii dau -1TR nu rezolv nimica. Are noroc ca nu stiu unde sta.
Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller|
Mobile Phone: 0721667232

So3oL4Nu is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2009, 13:33   #2857 (permalink)
Registered User

Angry genius_god_smurf Moldovean tzepar

Daca cumva dati peste aceaste specie de moldovean inputit pe numele sau adevarat SUCHOV RADU BOGDAN CU SERIA DE BULETIN:RX 339455,din FOCSANI,care merge pe id-ul de: genius_god_smurf,si promite ca aduce tot felu de lucruri din State cu ajutorul "frete-lui sau" la un pret f avantajos,sa nu-i dati crezare,e un TZEPAR INPUTIT CU FOAMEA-NGAT.Sper sa-mi fie invatare de minte atunci cand umbli dupa comisioane ieftine.

adl61 is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2009, 09:30   #2858 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

unde l-ai intilnit?

Old 09-06-2009, 10:03   #2859 (permalink)
Registered User

L-am intanlit pe CG Forum,fizic nu ne-am intanlit........my mistake

adl61 is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2009, 18:30   #2860 (permalink)
ZDS
@localhost

I-ai dat bani ?Avans ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules