![]() |
| | #2881 (permalink) | ||
|
Limbajul mahala (e putin spus) din discutia de pe YM nu ti se pare de reclamat ? Oricum nu doresc decat sa atrag atentia acelora care doresc sa intre in contact cu el sau sant contactati de el (cazul meu) la ce sa se astepte. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca sa dori sa se faca politie in cazul meu.
__________________ New user. | |||
|
| | #2882 (permalink) | ||
|
Eu nu reclam pe nimeni daca nu am facut vreo afacere(vanzare/cumparare/schimb), dar daca e sa luam in considerare toate detaliile consider ca limbajul acela trebuie reclamat. Daca cineva vorbeste "neadecvat" cu mine ii zic la revedere.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #2883 (permalink) | ||
| Quote:
Tine numai de educatia fiecaruia! Are dreptate sirAdrian spui pa individului si gata!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2885 (permalink) | ||
|
Am inteles asta insa ti-am aratat ca NIMENI nu te poate ajuta sa ai un dialog civilizat cu cineva de pe yahoo! daca tu ai bun simt si nu te cobori la limbaj de dupa blocuri...e foarte bine...el asta stie asta face!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #2888 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Galati |
De facut nu se poate face mare lucru, dar e bine de stiut ce caracter au oamenii. Sa te insulte asa din senin dintro discutie simpla demonstreaza ce fel de om este. Daca ai vrun print screen poti sa pui un link cu el. | ||
|
| | #2889 (permalink) | ||
|
Uite si print screen-ul http://i904.photobucket.com/albums/a...bra/axinie.jpg
__________________ New user. | |||
|
| | #2891 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #2892 (permalink) | ||
|
nu conteaza...atata timp cat in regulament scrie clar ca nu ai voie sa faci piraterie pe forum..chiar daca oferi invitati...ar trebui sa primesti ban si sa nu mai claci vrodata pe acest forum...asa ma apuc si eu acuma sa fac un thread pe sectiunea cu jocuri,filme etc. si sa dau acolo link-uri cu torentul de la un joc,film,etc sau sa zic acolo pe thread ca cine vrea un torent de la un joc nou lansat sau un film sa imi dea PM si il dau acolo....ar trebui sa primeasca ban acest user
| |||
|
| | #2893 (permalink) | ||
| Quote:
Ce frustrat esti, eu cred ca tu te oftici ca eu dau invitatii pe gratis si tu nu poti sa vinzi...asa cum fac altii.\ Contraargumentele mele se gasesc pe threadul acesta ATENTIE: probleme cu TRADER RATING.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra Last edited by sirAdrian; 26-07-2009 at 17:32.. | |||
|
| | #2895 (permalink) | ||
|
Eu nu mai repet ce am zis mai sus. Asa ca sa incheiem discutia, ca aici nu e chat. Decizia o va lua un administrator.
|
| | #2896 (permalink) | ||
|
Rog si eu un Moderator sau Admin sa imi scoata calificativul neutr acordat de userul ,acesta nu a mai dat nici un semn timp de 2 zile dupa ce a cerut poze cu carcasa dupa care a pretins produsul ca rezervat. Mai multe detalii aici: KIt watercooling/ carcasa/ fan-uri Multumesc. | |||
|
| | #2897 (permalink) | ||
|
IN Legatura CU userul Balaurul, Am observat discutiile de mahala, spuse de Prietenul meu, care e tot de la tara. Eu am Fost plecat in strainatate, doar acum am observat tot ce a a avut loc. Si in primul rand va rog sa ma iertati pe mine, si pe prietenul meu, cu care voi avea niste discutii, si in al doilea rand sa uitati sau sa ignorati toate cele intamplate. Sincer imi pare rau , Si sper sa nu mai existe astfel de persone pe CG.
__________________ Ofer invitatii pe Lockerz, gratis si imediat. Cu cat sunt mai multi doritori, cu atat mai bine | |||
|
| | #2898 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: timisoara |
Userul Mux imi datoreaza din luna aprilie 50 de lei,bani din vanzarea acestui kit microsoft kit tastatura + mouse nou . Am crezut ca e om de cuvant si isi va tine promisiunea,insa odata vazut cu sacii in caruta s-a dat disparut.Atasez si un print screen ceva mai vechi. Am postat si acum 2 zile intr un thread de al lui,insa fara nici un efect,nesimtirea lui nu are margini,pur si simplu sare peste mesaj de parca nici nu ar fi fost acolo. Consider ca am fost tras in piept si merita NEGATIV .
__________________ Userul Mux e tepar.Imi datoreaza din aprilie 50 de lei si nici acum nu am vazut banii. NU CUMPARATI DE LA EL ! | ||
|
| | #2899 (permalink) | ||
|
Intre timp, fiind plecat o lunga perioada de timp, mi-am rezolvat problema cu userul Eleetist. sunt in curs de rezolvare si cu userul burtica care nu mi-a dat negativ. Poate scoate cineva ratingul negativ de la userul Eleetist? Bineinteles dupa confirmarea lui.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #2900 (permalink) | ||
|
Ok. Vad ca s-a rezolvat multumesc. Ma ramane sa rezolv cu burtica si inca un user. sa le inapoiez si lor banii, asta cum fac rost ca sunt sume mai maricele.
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |