Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-07-2009, 17:09   #2881 (permalink)
Registered User

balaurul's Avatar

Limbajul mahala (e putin spus) din discutia de pe YM nu ti se pare de reclamat ? Oricum nu doresc decat sa atrag atentia acelora care doresc sa intre in contact cu el sau sant contactati de el (cazul meu) la ce sa se astepte. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca sa dori sa se faca politie in cazul meu.

balaurul is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2009, 19:02   #2882 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Eu nu reclam pe nimeni daca nu am facut vreo afacere(vanzare/cumparare/schimb), dar daca e sa luam in considerare toate detaliile consider ca limbajul acela trebuie reclamat.
Daca cineva vorbeste "neadecvat" cu mine ii zic la revedere.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra

sirAdrian is online now    Reply With Quote
Old 21-07-2009, 20:19   #2883 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by balaurul View Post
Am de vanzare un PSP si am fost contactat pe YM de un individ cu ID-ul axinie_emil, care dorea un schimb, i-am spus ca nu fac schimb, m-a intrebat daca stiu pe cineva care vrea un PS2 i-am spus ca nu si dupa asta am fost insultat. Folosind search-ul am aflat ca este userul 007 razvan. Nu incercati sa discutati cu el ca nu aveti cu cine.

P.S. Pentru cine doreste ii pun la dispozitie print screen-ul.
Chiar si cu print ...chiar si fara print....nu pot sa te ajut (nimeni nu te poate ajuta!!!) sa ai un dialog cu un user in particular civilizat!

Tine numai de educatia fiecaruia! Are dreptate sirAdrian spui pa individului si gata!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2009, 22:34   #2884 (permalink)
Registered User

balaurul's Avatar

Iar ma repet, nu am cerut ajutorul, doar avertizez cu priviinta la caracterul omului.
Print-ul este pentru eventualii curiosi.

Old 21-07-2009, 23:08   #2885 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Am inteles asta insa ti-am aratat ca NIMENI nu te poate ajuta sa ai un dialog civilizat cu cineva de pe yahoo!
daca tu ai bun simt si nu te cobori la limbaj de dupa blocuri...e foarte bine...el asta stie asta face!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 00:24   #2886 (permalink)
Registered User

balaurul's Avatar

Iti dai seama ca nu m-am obosit sa ii raspund.

Old 22-07-2009, 15:27   #2887 (permalink)
Registered User

007 razvan's Avatar

Si balaure, ca sa ma bag si eu in discutie, poate vei intra si u aici! Sa nu ma intrebi dupa accea de ce.

007 razvan is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 15:46   #2888 (permalink)
Registered User

De facut nu se poate face mare lucru, dar e bine de stiut ce caracter au oamenii. Sa te insulte asa din senin dintro discutie simpla demonstreaza ce fel de om este.

Daca ai vrun print screen poti sa pui un link cu el.

zyx1141 is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2009, 13:51   #2889 (permalink)
Registered User

balaurul's Avatar

Uite si print screen-ul http://i904.photobucket.com/albums/a...bra/axinie.jpg

Old 26-07-2009, 14:01   #2890 (permalink)
Nick anterior: yakas16

Garver's Avatar

user-ul sirAdrian ofera invitatii pe mai toate trackerele iar nimeni nu ii face nimic.in regulament scrie clar ca aceasta infractiune se pedepseste cu ban

Garver is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2009, 15:18   #2891 (permalink)

sirAdrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by yakas16 View Post
user-ul sirAdrian ofera invitatii pe mai toate trackerele iar nimeni nu ii face nimic.in regulament scrie clar ca aceasta infractiune se pedepseste cu ban
Contraargumentele mele se gasesc pe threadul acesta ATENTIE: probleme cu TRADER RATING.

Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra

Old 26-07-2009, 15:23   #2892 (permalink)

Garver's Avatar

nu conteaza...atata timp cat in regulament scrie clar ca nu ai voie sa faci piraterie pe forum..chiar daca oferi invitati...ar trebui sa primesti ban si sa nu mai claci vrodata pe acest forum...asa ma apuc si eu acuma sa fac un thread pe sectiunea cu jocuri,filme etc. si sa dau acolo link-uri cu torentul de la un joc,film,etc sau sa zic acolo pe thread ca cine vrea un torent de la un joc nou lansat sau un film sa imi dea PM si il dau acolo....ar trebui sa primeasca ban acest user

Old 26-07-2009, 15:52   #2893 (permalink)

sirAdrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by yakas16 View Post
nu conteaza...atata timp cat in regulament scrie clar ca nu ai voie sa faci piraterie pe forum..chiar daca oferi invitati...ar trebui sa primesti ban si sa nu mai claci vrodata pe acest forum...asa ma apuc si eu acuma sa fac un thread pe sectiunea cu jocuri,filme etc. si sa dau acolo link-uri cu torentul de la un joc,film,etc sau sa zic acolo pe thread ca cine vrea un torent de la un joc nou lansat sau un film sa imi dea PM si il dau acolo....ar trebui sa primeasca ban acest user
M-ai vazut pe mine ca fac asa ceva?
Ce frustrat esti, eu cred ca tu te oftici ca eu dau invitatii pe gratis si tu nu poti sa vinzi...asa cum fac altii.\
Contraargumentele mele se gasesc pe threadul acesta ATENTIE: probleme cu TRADER RATING.

Last edited by sirAdrian; 26-07-2009 at 17:32..

Old 26-07-2009, 16:55   #2894 (permalink)

Garver's Avatar

eu nici nu am cont pe trackere asa ca nu am cum sa vand invitatii.un moderator sa il baneze pe acest user care face warez pe forum

Old 26-07-2009, 22:59   #2895 (permalink)

sirAdrian's Avatar

Eu nu mai repet ce am zis mai sus. Asa ca sa incheiem discutia, ca aici nu e chat.
Decizia o va lua un administrator.

Old 27-07-2009, 22:34   #2896 (permalink)
Registered User

zamoldac's Avatar

Rog si eu un Moderator sau Admin sa imi scoata calificativul neutr acordat de userul ,acesta nu a mai dat nici un semn timp de 2 zile dupa ce a cerut poze cu carcasa dupa care a pretins produsul ca rezervat.

Mai multe detalii aici:
KIt watercooling/ carcasa/ fan-uri

Multumesc.

zamoldac is offline    Send Message via Xfire to zamoldac Reply With Quote
Old 03-08-2009, 21:40   #2897 (permalink)
Registered User

007 razvan's Avatar

IN Legatura CU userul Balaurul, Am observat discutiile de mahala, spuse de Prietenul meu, care e tot de la tara. Eu am Fost plecat in strainatate, doar acum am observat tot ce a a avut loc. Si in primul rand va rog sa ma iertati pe mine, si pe prietenul meu, cu care voi avea niste discutii, si in al doilea rand sa uitati sau sa ignorati toate cele intamplate. Sincer imi pare rau, Si sper sa nu mai existe astfel de persone pe CG.

007 razvan is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2009, 20:56   #2898 (permalink)
Registered User

Userul Mux imi datoreaza din luna aprilie 50 de lei,bani din vanzarea acestui kit microsoft kit tastatura + mouse nou .
Am crezut ca e om de cuvant si isi va tine promisiunea,insa odata vazut cu sacii in caruta s-a dat disparut.Atasez si un print screen ceva mai vechi.
Am postat si acum 2 zile intr un thread de al lui,insa fara nici un efect,nesimtirea lui nu are margini,pur si simplu sare peste mesaj de parca nici nu ar fi fost acolo.
Consider ca am fost tras in piept si merita NEGATIV .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mux_tepar.jpg
Views:	112
Size:	353.8 KB
ID:	508044  

quAch is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2009, 21:30   #2899 (permalink)
CPU Collector

CrysMM's Avatar

Intre timp, fiind plecat o lunga perioada de timp, mi-am rezolvat problema cu userul Eleetist. sunt in curs de rezolvare si cu userul burtica care nu mi-a dat negativ.

Poate scoate cineva ratingul negativ de la userul Eleetist? Bineinteles dupa confirmarea lui.

Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie
YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825

CrysMM is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2009, 16:51   #2900 (permalink)
CPU Collector

CrysMM's Avatar

Ok. Vad ca s-a rezolvat multumesc. Ma ramane sa rezolv cu burtica si inca un user. sa le inapoiez si lor banii, asta cum fac rost ca sunt sume mai maricele.

Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie
YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825

CrysMM is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules