Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-08-2009, 11:01   #2901 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Atentie

Este un/mai multi dobitoci pe acest forum care ia idurile de mess la oameni de pe aria publicitate si ii injura dandu-se drept sir dracu. Da-ti ignore si rezolvati problema

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2009, 18:17   #2902 (permalink)
Registered User

Vitamina's Avatar

AIWA, ti se pare corect sa primesc WARN doar ca am postat aici ? Renault Clio
nu consider ca a fost OFF-TOPIC exagerat incat sa primesc warn ! rog sa mi se scoata abuzul de warn !

Vitamina is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 01:06   #2903 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

Reclamatie user phantom.i

Cu ceva timp in urma,mai exact 3 saptamani userul phantom.i a posta un anunt care consta in vinderea unui mouse.Acest anunt a fost postat pe mai multe forumuri unde avea el cont,printre care forumul de pe un traker si pe forumul de aici.
Gaming mouse Logitech g9 !!!!

Eu am vazut anuntul pe forumul de pe acel traker.
Am fost interesat de mous,si am luat legatura cu el.
Am vb la tel, si ne-am inteles sa ii pun bani pe card deoarece avea nevoie urgent si urma sa imi puna colet in aceasi zi la posta.
Iam pus bani pe card,iam dat adresa la tel,dupa care mia zis dupa masa ca,coletul a fost pus la posta de o secretara de la o firma unde are el nus ce treaba pe acolo.
Am zis ok.Au trecut vreo 5 zile coletul find pus luni...si pana vineri trebuia sa fie in Suceava.L-am sunat,nu a raspuns,mai seara intrase pe mess si am intrat pe el si mia zis ca o sa ajunga luni in tara el fiind plecat nus unde,asa a zis el...si o sa rezolvam problema.
Luni l-am sunat de mai multe ori,intr-un final a raspuns si mia zis ca secretara a gresit adresa de la 3 colete printre care si al meu.Si mia zis sa astept pana miercuri sa revina inapoi coletele.Lam sunat miercuri nu a raspuns.L-am sunat joi si mia zis k abia au venit coletele de la retur si acum sa rez problema.Ori imi pune mousul ori imi pune bani pe card.Iam zis k nu stiu datele de la card dar merg vineri in oras si aflu.Am mers vineri in oras am aflat nr de cont de la cardul meu,l-am sunat,iam dat datele si urma sa imi puna bani in 30 min.Il suna dupa 40-50 min si cik mai dureaza putin pana ce ajunge la banca pt k e aglomeratie,am zis ok.Il sun dupa vreo 20 min si deja nu mai raspundea.L-am sunat timp de 2 ore la distante de cca.20 min si iam dat si mesaje si nu mia raspuns sau imi dadea pe respins si inspre sfarsit sia inchis tel.
De atunci nu mai stiu nimic de el.L-am sunat,iam dat mesaje,iam dat pm pe aici....si nimic.Nu raspunde si gata.Sunt 3 saptamani si el nu mai da nici un semn,in ultimile zile knd incercam sa il sun are tel inchis.Pe aici il vad k tot intra pe trakerul respectiv deja are disable pe primul cont si pe al2-lea care si-l facuse.
E vorba de o suma de 150RON!
Scuze ca am mai gresit la tastat,si sper ca am postat cum trebuia.
Ce e de facut?

Last edited by teddysadboy; 25-08-2009 at 01:33..

teddysadboy is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 09:06   #2904 (permalink)
vLD
In Search of Sunrise

vLD's Avatar

n-u te cre-d .

metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com

vLD is online now    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 11:03   #2905 (permalink)
Registered User

ai pastrat chitanta sau ceva care sa justifice ca i-ai trimis banii?daca da...posteaz-o aici

scarules2006 is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 12:06   #2906 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

teddysadboy
- nu e problema acestui forum!
- posteaza un scan clar dupa chitantza!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 12:12   #2907 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

ok,astazi merg prin oras(mai dupa-masa)) si o sa fac un scan clar dupa chitanta deoarece acestea fiind facute cu tel,nu se vad clar.pana atunci:
http://img523.imageshack.us/img523/4479/image011lsn.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/2982/image012g.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/4954/image013byg.jpg

Acolo unde vedeti voi "CADOU" era vb in ce consta acei bani...si ala mi-a zis mai multe optiuni care pot fi scrise,eu iam zis ca vreau sa scriu"CUMPARARE ACCESORIU PC" si el mia zis ca nu pot scrie asa ceva,si mia zis sa scriu cadou...eu nu vroiam sa scri CADOU deoarece daca cumva o sa intervina vreo problema o sa zica ca i-am facut CADOU si "ce e scris pe foaie aia o sa se creada" dar nu e deloc asa,sunt destule dovezi cu care sa dovedesc ca bani au fost pt acel mouse si nu CADOU,am si conversatile de pe mess,exista si topicul pe acel forum unde am vazut eu anuntul.Eu am avut incredere in el deoarece avea cont pe acel traker de 4 ani si pe site aici de vreo 7 ani si de asta,el mia zis si ceva de trade rating dar eu nu aveam cont aici k sa vad ce e aia,si l-am rugat pe cineva sa vada care e treaba si mi-a zis ca e ok treaba,adik e de incredere k ia vazut trade ratingu-ul.
Daca este nevoie pot sa va arat la web si mesajele care i le-am trimis,si acolo sunt si data trimiteri mesajelor ca sa nu credeti ca va mint.Doar nu as fi deschis un topic asa de nebun doar sa ma aflu in treaba dak nu ar fi fost ceva serios.O sa revin mai diseara cu pozele scanate cat se poate de clar.

Last edited by teddysadboy; 25-08-2009 at 12:52..

Old 25-08-2009, 14:00   #2908 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

[QUOTE=AIWA;40075501]teddysadboy

Putea fi orice user de pe acest forum in locul meu.

Old 25-08-2009, 14:04   #2909 (permalink)
Registered User

dragosmd's Avatar

trebuia sa scrii clar: CONTRAVALOARE MOUSE [cum il cheama]. asa cum vad io acum lucrurile, tu chiar ai facut 150 lei CADOU. dpdv legal, n-ai cum sa-i mai recuperezi. doar daca nu stii niste raketi si sa faci rost de adresa lui. dar pana una-alta, el o are pe a ta + contul din banca... sa nu ai si alte surprize!!!

dragosmd is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 15:47   #2910 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

[quote=teddysadboy;40076064]
Quote:
Originally Posted by AIWA View Post
teddysadboy

Putea fi orice user de pe acest forum in locul meu.
RECITESTE CE CHIAR TU AI SCRIS

Eu am vazut anuntul pe forumul de pe acel traker.
Am fost interesat de mous,si am luat legatura cu el.

si retine FORUMUL COMPUTERGAMES nu se ocupa de politica altor forumuri! OK?

Faptul ca intimplator e si aici user...nu inseamna ca e un tip bun sau rau! Poate aici e un tip corect! Poate si aici a incercat si nu a reusit!
E vorba aia "...hotul cu un pacat pagubasu cu ...."

De asta am spus adu argumente! Iar cel mai bun argument e acel scan dupa chitantza in care se vede atat numele adresa si .... etc. Dar daca ai spus CADOU....e cu dus/intors treaba!
Trebuia sa nu astepti atat...ca nu de alta dar din ce ai povestit tu...se vedea clar ca e ceva putred!
In primul rind el are secretara ce a incurcat 3 adresa intre ele apoi pleaca afara de unde vine in x zile etc.
Deja mirosul era putoare insa tu poate de buna credinta ai asteptat si ai asteptat ca omul sa fie om! Din pacate pe criza asta nu cred ca e doar un caz izolat!

PS
Scuza tonul dar tocmai m-am intors de la "militie" cu un caz asemanator !
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 25-08-2009, 20:04   #2911 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

am revenit cu scanarile.salvatile pe pc.foile respective erau suprapuse una peste cealalta si s-au rupt k erau lipite doar putin in partea dreapta sus,prima fiind cea albastra din cate imi aduc eu aminte
http://img165.imageshack.us/img165/2770/act004.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/2269/act005.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/4793/act006.jpg

Exact si "CONTRAVALOARE MOUSE"dar fara nume, am vrut sa scriu dar nu ma lasat ala de acolo.

Old 25-08-2009, 21:12   #2912 (permalink)
Registered User

nu cred ca inseamna mare lucru faptul ca ai scris "cadou" acolo. "Sursa fondurilor" reprezinta modul in care ai obtinut tu banii, deci puteau foarte bine fi un cadou pe care ti l-au facut parintii. nu inseamna deloc ca i-ai facut un cadou celui caruia i-ai trimis banii.

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2009, 23:54   #2913 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

@Smiley ai dreptate.Acum am aruncat si eu o privire mai atenta pe chitanta aia si am vazut ca defapt acolo scrie "Sursa fondurilor"...

AIWA,tu ce zici ca as putea face in cazul meu?Daca vrei iti dau si conversatiile de pe mess ce le-am avut cu el,nu stiu daca sunt toate dar oricum sunt cateva care iti dovedesc ca ce zic eu aici nu e nici pe aproape minciuna.

Old 26-08-2009, 00:22   #2914 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Originally Posted by teddysadboy View Post
@Smiley ai dreptate.Acum am aruncat si eu o privire mai atenta pe chitanta aia si am vazut ca defapt acolo scrie "Sursa fondurilor"...

AIWA,tu ce zici ca as putea face in cazul meu?Daca vrei iti dau si conversatiile de pe mess ce le-am avut cu el,nu stiu daca sunt toate dar oricum sunt cateva care iti dovedesc ca ce zic eu aici nu e nici pe aproape minciuna.
Fa plangere la politie pentru inselaciune daca nu`ti da banii, daca ai vorbit la telefon despre asta inseamna ca sunt loguri si in cazul inceperii urmaririi penale vor fi folositoare, asta ca o ultima solutie. Totusi ai facut o mare prostie cu "cadou" drept sursa fondurilor.

zaone is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2009, 00:49   #2915 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

Faza e ca nu pot depune plangere aici la mine(Jud Suceava),plangerea trebuie depusa la Bucuresti de mine,cel putin asa mia zis o politista din satul in care stau eu.
Maine am drum in oras(Suceava)si daca o sa am timp,o sa merg si pana la unul din sediile de politie sa vad ce zic cei de acolo.
Astept sa vad ce zice si AIWA,din cate am vazut el a mai trecut prin faze de genul.

Old 26-08-2009, 00:51   #2916 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Smiley View Post
nu cred ca inseamna mare lucru faptul ca ai scris "cadou" acolo. "Sursa fondurilor" reprezinta modul in care ai obtinut tu banii, deci puteau foarte bine fi un cadou pe care ti l-au facut parintii. nu inseamna deloc ca i-ai facut un cadou celui caruia i-ai trimis banii.
SURSA FONDURILOR CE VIN IN CONTUL BENEFICIARULUI!
Adica mai pe romaneste banii ce vin la phantom.i sint un cadou!

Incercati sa discutati cu cineva de la unicredit si o sa va lamureasca!

Parerea mea?
Cel mai bine mergi la banca...dicuta cu cel ce se ocupa de astfel de chestii sa te lamureasca exactcare e forma legala sa cerio acei bani back! Vezi ca tre sa ajungi si la 'militie" si e bine sa-i precizezi asta domnului de la banca si ...cam asta e tot!
Ala din Radauti discuta cu cel de la Buc circa xxxx si .....hai ca nu pot scoate totul din casa...problema e ca trebuie sa ai rabdare imensa si tupeu si sa-ti ceri dreptul tau!
Mai naspa e pt el...ca pentru 1,5 mil se fece cu un dosarel frumusel!Si o sa-i cam atarne naspa chestia asta pe la locul/locurile de munca!

Old 26-08-2009, 01:38   #2917 (permalink)
Registered User

teddysadboy's Avatar

Ok,multumesc.O sa merg la banca de unde iam pus lui bani si o sa discut cu cel de la ghiseul respectiv.O sa postez imediat ce merg si ma interesez.

Old 26-08-2009, 08:03   #2918 (permalink)
Registered User

Terror's Avatar

Eu lucrez in domeniul bancar, si am stat si pe ghiseu pana anul trecut. Problema e ca nici un angajat nu poate umbla in contul unui client fara acordul acestuia si nici nu au competenta sa investigheze diverse cazuri. Problema o poti rezolva strict cu persoana care ti-a dat tzeapa.

Terror is online now    Reply With Quote
Old 26-08-2009, 09:55   #2919 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Terror View Post
Eu lucrez in domeniul bancar, si am stat si pe ghiseu pana anul trecut. Problema e ca nici un angajat nu poate umbla in contul unui client fara acordul acestuia si nici nu au competenta sa investigheze diverse cazuri. Problema o poti rezolva strict cu persoana care ti-a dat tzeapa.
Exact, banca nu te poate ajuta, degeaba discuti cu ei. Mergi la politie in Radauti si fa plangere, chiar daca ala e din Bucuresti, o trimit ei acolo, chiar daca ai scris cadou la sursa fondurilor, printeaza toate discutiile care le ai cu el si mergi si cu alea la politie, dupa asta trebuie rabdare. Pentru 150 de lei se poate lasa cu amenda penala cel putin daca e gasit vinovat.

zaone is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2009, 10:56   #2920 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Quote:
Originally Posted by zaone View Post
Totusi ai facut o mare prostie cu "cadou" drept sursa fondurilor.
Ohhh, sigur. Daca scria "tranzactie online" se schimba complet situatia. Chiar crede cineva ca ce treci la "sursa fondurilor" reprezinta ceva dpdv legal?

Quote:
Originally Posted by zaone View Post
Pentru 150 de lei se poate lasa cu amenda penala cel putin daca e gasit vinovat.
Sa stii ca o sa investigeze Politia logurile de messenger si o sa-l pedepseasca pentru inselaciune pe baiat.

Din experienta spun ca nici nu se uita la tine militienii. "I-ai dat banii de bunavoie? Te-a obligat cineva sa semnezi? Sanatate!". Nu sunt astia in stare (si poate pe buna dreptate) sa rezolve cazuri de inselaciune cand babute raman fara apartamente. Tot trebuie sa demonstrezi in instanta inselaciunea respectiva si e vorba acolo de zeci de mii de euro. As vrea sa-l vad eu pe Garcea de Radauti investigand zelos cazul si dandu-i dreptate pagubitului. Not in this life time!
Cum demonstrezi de exemplu ca teddysadboy n-a primit mouse-ul? Poate in loc de Posta Romana, vanzatorul i l-a trimis printr-un prieten. De unde stii ca nu-i asa? Crezi ca se agita vreun Garcea in Radauti la modul asta si isi pune toate intrebarile astea pentru 150 de lei dati de bunavoie?

teddysadboy, ce poti intr-adevar sa faci si cu unele efecte notabile (din pacate nu pentru tine) e sa-i dai un TR negativ.

Doctorul is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules