![]() |
| | #282 (permalink) | ||
|
ferry tale. am luat un joystick de la el. mi-a zis ca este bun. mi l-a dat la bani putini. mi-a zis ca era folosit 3 ore in ultimul an, decand il are de nou. Cand mi l-a dat, mi l-a dat fara cutie. doar cd si device-ul. am ajuns acasa...nu mergea force-ul. L-am sunat, i-am spus ca nu merge, omul a zis ok..hai sa ne intalnim. Mie mi-a fost lene, dupa 2 zile l-am facut. drivere cretine facute de logitech. Oricum omul s-a enervat cand i-am spus ca nu il schimb, asta e teapa mea! Mi-a spus ca vrea sa ne intalnim sa-mi dea banii inapoi. Ce vreau sa spun este ca, desi mi-a parut dubios la inceput ..a venit si cu un prieten cu 2 capete mai inalt ca mine...e un tip serios ! Mi-a vandut ce a spus ca vinde si a avut rabdarea si bunul simt sa-mi ofere banii inapoi. | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
fuck. ferry tale nu e omul de care am zis mai sus ! nu luati in seama ce am spus mai devreme. i-am incurcat ! asta a vrut sa-mi dea mie un hard la schimb pentru ceea ce vand eu acum....in fine...mi s-a parut super dubios la faza cu garantia hardului lui. parerea mea! poate omul e super serios! dar la mine are ignore! PT ferry tale : e doar parerea mea. nu te supara. mi-ai lasat o impresie ciudata ca sa nu zic mai mult. | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Din cate stiu eu, daca ii dai cuiva ignore, acea persoana automat nu poate sa mai vada ce scri tu (ii apare "The user X has you in his ignore list." etc.).
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Userul clau64 vinde o placa de sunet. Ne intelegem pe yahoo, ne dam intalnire la 9:30 astazi in fata la TNB. Stau jumate de ora in frig si il astept pe stimabil , asta la -3C. Putea sa dea un telefon un sms ceva. Nimic. M-a lasat sa astept ca fraierul. Trageti voi concluzia. Thread ps. astept explicatii totusi. poate a avut o problema... | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
AS dori shi eu sa sesizez moderatori in legatura cu atitudinea a 2 persoane de pe acest forum 1. escobull 2. The don argumentez cu urmatoarele linkuri http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=104674 http://www.computergames.ro/forum/sh...light=vacheron P.S. "Asa ca ciocu mic ca nu facem parte din aceiasi clasa sociala......" E o rusine pt cei din "clasa ta sociala" sa nu stie ce e vacheron constantin ! dar ce sa faci ... | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
X3n0n: Din cate am vazut eu Escobull si The Don sunt una si aceasi persoana, asa ca nu te mira...
|
| | #289 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Acum mi-am aruncat si eu ochii aici. Am un topic, vand niste casti, si doi indivizi, printre care si ESCOBULL, s-au 'infiltrat' acuzandu-ma de pretul f. mare cerut, in comparatie cu oferta din Magazinul Muzica. Se pare ca, in cele din urma, pretul acela s-a dovedit a fi o gogomanie, pretul distribuitorului oficial fiind cu totul altul. Inteleg ca fiecare doreste o oferta cat mai buna, dar cat de buna?!? In fine, nu mai au rost alte cuvinte. CBR, daca sunt aceeasi persoana, nu erau interzise clonele pe forum? Mai demult, parca asa era. | ||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Din pacate se pare ca de data asta s-a sarit calul destul de tare!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | dreptul la replica Quote:
Din pacate, nu mi-a spus ca isi vinde calculatorul lui in seara aia (nici prin cap nu-mi trecea ca-l las fara calculator). Prietenului meu i se stricase un calculator care era luat tot de la mine, si care era in garantie, asa ca a trebuit sa-i dau componentele, si fara nici un ban , asa ca a avut prioritate.
| ||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #294 (permalink) | ||
|
Mda. AM luat teapa de la userul MasterKind. Mi-a vandut un audigy partial ars, oricum neoperabil, de bun. Adica am dat un live 5.1 + 500k pe el. Telefonul este 0722-326-590. Dupa tranzactie( nu am testat placa, prostia mea) am sunat de 5 ori, nu mi-a raspuns, dupa care si-a inchis telefonul. Cam atat ar fi de zis. In general concluzia mea de forumist de 4-5 ani si tranzactionist de muuulte ori, este ca foarte multi din cei cu pana in 50-100 de posturi sunt tepari. Beware. | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Stege, daca nu e sigilat, cu toate cele, nu te arunca asa usor. Rareori mai vand si eu cate ceva, si de fiecare data incerc, pe cat posibil, sa testez produsul de fata cu respectivul cumparator, sa nu fie discutii. Unii nu au dorit lucrul asta, dar am insistat. Si ca sa-ti dau un exemplu, dpvd al unui vanzator, o patanie de vara trecuta. Am vrut sa dau un DVD Writer Plextor, l-am dat in rate cuiva, cu acte facute ok, semnaturi, etc. Nu am avut posibilitatea sa i-l testez pentru ca nu am avut pe ce. Am mers la el, l-am instalat, dar nu a mai dorit el sa il testam. Dupa 2-3 saptamani, ma cauta omul disperat, ca el nu poate scrie DVD-uri mai repede de 2.4X (writer-ul e de 12X). L-am ajutat pe cat posibil, daca tot nu a rezolvat nimic, i-am dat banii inapoi (prima rata, sau cat mi-a dat, nu mai stiu exact). Timp de 6 luni, l-am tinut la cutie, convins ca writer-ul are ceva si chiar nu scrie mai mult de 2.4X, pana am apucat, de sarbatori, sa il testez si... surpriza! Nu are absolut nici o problema!! ![]() Tipul era un om in toata firea, pe la 50 ani, cu familie, om serios. Mi se pare ca ma contactase pe bursa.rol.ro, din cate imi aduc aminte. Asta e, sunt tot felul de nenorociti. Trebuie sa fii un pic mai precaut. | ||
|
| | #299 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 | Quote:
un ultima vreme numa bishnitzari pe aici... io in ultimele 2 luni m`am lovit de lipsa de seriozitate a unor copilashi pushi pe shotii. Nici nu shtii ce placut ie sa ashteptzi in frig cate juma de ora dupa unu care`tzi tot zice ca apare in 5 minute..
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |