![]() |
| | #3021 (permalink) | ||
|
calm amandoi...
__________________ Moderator "indisciplinat" ? Locul pentru dreptate : http://forum.computergames.ro/29-anu...eclamatii.html ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3022 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Ce ma enerveaza pe mine de fapt e obligativitatea: de ce sa fie toata lumea obligata sa posteze si alte metode de contact doar pentru a-i "corija" pe cei cativa care nu mai dau atentie anuntului dupa ce l-au postat? Pana la urma, lipsa de raspuns la PM sau in thread ar trebui sa fie un prim indiciu in legatura cu seriozitatea vanzatorului, eu unul as evita sa cumpar de la un astfel de vanzator si as cauta in alta parte. Iar daca esti asa grabit, de ce nu muti tu pe alt forum? Pe anunturi A-Z isi trece toata lumea numarul de telefon. | ||
|
| | #3023 (permalink) | ||
|
Nu mi se pare tare ideea cu datele de contact , poate eu vreau sa vand doar persoanelor cu TR mare , am tot dreptul sa-mi aleg cumparatorii , nu vreau sa ma sune unu si sa-mi zica ca vinde nu stiu ce si e stricat , cum mai dau de el ? Mi-e foarte greu cu userii noi pentru ca apar din ce in ce mai multi si iti iei teapa. Daca vrea sa cumpere un produs sa-si faca nene user si sa-ti dea PM , d-asta ai postat pe forum , sa-ti dea PM si sa se descurce , daca vrei sa-i raspunzi bine. Inca o chestie : Daca e sa o luam asa cu datele de contact ar trebui ca la aria GSM toti care isi vand telefoanele sa puna si IMEI-URILE , sa vedem si noi cate telefoane furate sunt pe forum si cati hoti exista , sa vezi atunci ce scad vanzarile la telefoane , se intampla cateodata sa-ti fure telefonul si sa ajunga tot pe forum . Sa puna toti IMEI-URILE la telefoane in thread daca nu-s noi si n-au garantie sau acte la ele .
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com | |||
|
| | #3024 (permalink) | ||
|
vLD - IMEI-urile sunt elemente "fizice" de identificare... nu le poti compara cu un email ... daca ajungi sa ceri IMEI-ul de ce nu ceri si CNP-ul omului ? Haideti sa pastram o discutie productiva aici... nu inteleg de ce va scandalizati atat de faptul ca trebuie sa postati o metoda de contact dinafara forumului... este un lucru normal mai ales ca nu toata lumea verifica actualizarile zilnice din aceasta arie.
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #3025 (permalink) | ||
|
eu tot nu inteleg ce va supara cu adevarat: ca trebuie sa adaugati o metoda de contact la un anunt sau ca va e frica ca va suna bau-bau noaptea? @vLD poti pune o adresa de mail in anunt, pe ea un vizitator iti poate trimite o cerere, e alegerea TA daca ii dai curs sau nu, daca iti e frica ca o sa fii deranjat noaptea de cineva care nu are somn sau e pus pe prostii
__________________ Moderator "indisciplinat" ? Locul pentru dreptate : http://forum.computergames.ro/29-anu...eclamatii.html ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3026 (permalink) | ||
|
Monstrule, ai idee cate telefoane am primit eu noaptea de 3 ani si jumatate de cand am dat drumul la Proiectul pentru copiii saraci? si ai idee ce a insemnat asta in "economia" cuplului meu, a vietii de familie? stai doar un pic si cumpaneste toate astea!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #3027 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
Eu as propune sa faca un poll, sa vedem cati sunt pentru si cati sunt impotriva, asta in cazul in care s-ar putea schimba ceva in urma rezultatului, daca este impusa si irevocabila, ar fi bine sa fie precizat acest lucru si atunci avem 2 variante, una sa incetam sa contestam aceasta regula si ne continuam activitatea pe forum sau, a doua, sa ne indreptam atentia catre alte forumuri.
| ||
|
| | #3028 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ce se poate face aici, insa, tine de scaderea entropiei sistemului, implicit cioc-mic-uirea celor care nu se ridica la un nivel acceptat de civilizatie, lasand altora atat grija gramaticii limbii romane, cat si problemele conexe ale unei asemenea "indeletniciri" (preocupari, griji, nevoi... etc). degeaba te gandesti ca cineva iti vrea raul... la noapte, ca nu asta e mai rau, ci faptul ca FARA SA TI-L VREA CINEVA ti se intampla ziua, in amiaza mare, pe un palier populat al realitatii. si asta NUMAI FIINDCA NU intrebuintam un limbaj comun. fiindca nu ne pasa de ce crede lumea, intrucat suntem smecheri. fiindca "ce stiu aia?" e doar partea frumoasa a expresiei care ne traverseaza mintea... la o adica... si tot asa. prin urmare... cineva trebuie sa statueze, sa legifereze, sa urmareasca cateva principii de bun simt, apeland daca trebuie si la aceasta "urmarire" prin mai multe mijloace decat sunt necesare (intr-o alta tara, lume, societate!). e pretul pe care trebuie sa-l platim devenirii celor din jurul nostru. a evolutiei lor! asa ca daca o sa continuam sa-i imbrancim, sa le dam coate, sa le pleznim cefele... in loc sa fim mai buni cu ei (si cu noi insine)... o sa ne tot intalnim in discutii d-astea (si poate c-o sa ne bagam si cip-uri in palma... doar doar o sa traim in lumea in care avem chef!). pentru ca cea mai buna dintre lumile posibile nu e cea in care putem face afaceri sigure, ci cea in care ne putem lasa copilul sa se joace... pe afara!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
Last edited by Ben Ami; 03-11-2009 at 14:30.. | |||
|
| | #3029 (permalink) | ||
| Quote:
Si e varianta cea mai buna : postarea/afisarea unor date de contact fictive. In acest fel respecti si regulamentul si nici nu te cauta nimeni din afara forumului. Nu stiu de ce se dezbate atit de mult la acest subiect si minti luminate se chinuie sa gaseasca o solutie...cind solutia este ridicol de simpla : Quote:
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior Last edited by fozoms; 03-11-2009 at 17:45.. | |||
|
| | #3030 (permalink) | ||
| Quote:
Daca toti am proceda la fel, nu ar mai vinde nimeni nimic sau ar fi totul o dezordine. Chestia e de respect, dar bineinteles, trebuie sa fie si oameni care judeca tot dupa propriile lor reguli.
__________________ R | |||
|
| | #3032 (permalink) | ||
| Pai tot chestie de respect e, din partea lui, desigur. Poti inchide telefonul atunci cand ai treaba / il dai pe silent (vorbesc in general), dar iti dai seama ca numai om normal nu e acela care procedeaza astfel. Asta nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel.
|
| | #3033 (permalink) | ||
| Quote:
Toti se agita ca vor sa vinda doar userilor de pe forum si nu vor sa fie contactati de necunoscuti din afara dar nici nu accepta metode alternative. Afla ca atunci cind pui la prosteala niste date, dar specifici ca nu stai pe YM si nu raspunzi la telefon, un user de pe forum (in afara de unul retardat), va intelege sa posteze in thread sau sa trimita un pm. Adica exact ca inainte de modificarea regulamentului. Explica-mi si mie te rog, ca sint mai greuceanu de cap in aceasta seara, unde/cum va domni dezordinea si haosul si cum de nu voi mai vinde nimic prin aceasta metoda? Si pune in balanta----sa pun niste date de contact false si sa primesc pm-uri doar de la forumisti sau sa ma trezesc la 04:37 ca sa-i raspund unuia care ma intreaba de parinti? Hm...grea alegere....
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #3034 (permalink) | ||
| Quote:
Eu asa sustin si cred ca trebuie sa se procedeze; acum, fiecare face ce vrea, cum am zis si mai sus.
|
| | #3035 (permalink) | ||
|
Eu oricum i-mi puneam datele si inainte, le am si in semnatura. Dar am uitat odata si am luat ban pe cand alte anunturi de pe aceasi pagina nu. Oh, well, nu mai conteaza. Ce mai patesc frecvent, tot primesc telefoane pentru anunturi vechi de cateva luni chiar. Ar trebuie sa nu se poata vedea nimic pe forum daca nu esti logat, ca pana la urma nu este un forum public. Sau este ?
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie YM: pfamocanucristian \\ Tel: 0762.646.825 | |||
|
| | #3036 (permalink) | ||
|
se da situatia : vinzi ceva pe forum in ianuarie la care specifici clar pt. toti ca s-a vandut ! prin octombrie te suna mai multe persoane care doresc sa cumpere acel lucru de la tine , cu toate ca este specificat vandut . unii nici macar nu urmaresc anuntul pana la sfarsit , altii nu citesc nici macar ca pretul nu este negociabil , altii suna la 3-4 noaptea , etc eu zic ca ar trebui sa ne obisnuim cu lumea retarda , cu userii de pe okazii si cu unele reguli care sunt puse pt. a face putina ordine printre useri . cum a zis si fozoms mai sus , puteti pune niste date de contact fictive sau va puteti face un mail sau id de yahoo special pt. vanzari ! CrysMM - "Eu oricum i-mi puneam datele si inainte, le am si in semnatura." http://dexonline.ro/corect.php
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #3037 (permalink) | ||
| ce e cu adevarat nasol e atunci cand se gasesc cate unii sa te imite si intai TE FURA (de piese, spre exemplu) apoi fac ce au vazut ca faceai tu, deci TE IMITA la modul real, (pentru ca o perioada tu nu mai poti sa faci ce faceai intrucat esti in spital, operat, cu probleme...) apoi tzipa ca tu nici n-ai existat, iti dau telefoane noaptea ca sa te lasi de treaba. asa ca... tu vi taiat, operat, terminat de boala... si revii ca sa nu lasi lumea sa fie PROSTITA... Proiect pentru copiii saraci! degeaba isi dau ratinguri intre ei... cei care se agita in ultima vreme sa PRIVATIZEZE Proiectul pentru copiii saraci. cat traiesc eu... acest proiect si conceptele care stau la baza lui... nu vor fi manjite decat ocazional cu materia aceea maro de care cativa useri CG (foarte seriosi la prima vedere) sunt excedentari. asa ca datele din profil vin ca o manusa tuturor acelora care vor sa distruga CELE MAI SERIOASE LUCRURI FACUTE VREODATA DE CG... si daca nu se intelege asta din numarul de vizionari sau de posturi... nu se mai intelege din nimic. CHIAR NU INTELEG de ce moderatorii NU STERG posturile RAPORTATE care manjesc PROIECTUL PENTRU COPIII SARACI. de ce nu le stergeti, domnilor? nu e de ajuns ca am inceput sa primesc telefoane de amenintare noaptea din partea celor pe care i-am dat afara de la PROIECT intrucat i-am prins cu boticul in savarine? chiar asa ne permitem sa lasam pe oricine sa-si bata joc de un PROIECT REAL la care au participat SUTE DE USERI CG? ce e cu adevarat nasol sunt comentariile celor care n-ar da de la ei vreunui copil sarac nici macar un amarat de maus, dar combat, si striga, si se bat cu caramizile in piept, si nu spun niciodata nimic, sau doar mint, abereaza, inseala increderea celorlalti... si poate, cand mai cresc, cand se mai smenarizeaza un pic, pun de-o clona de-a PROIECTULUI pentru copiii saraci... ca poate se lipesc din greseala de piese de la cei prea grabiti sa mai discearna cui incredinteaza bietele vechituri. ma mir ca Trader Rating nu e folosit ca lumea sa-si dea seama cine face afaceri si cine chiar se ocupa de un PROIECT UMANITAR ![]() desi e atat de usor de interpretat pana si de ce unii iau apararea altora (pai nu fac afaceri impreuna? nu si-au dat ratting? cu cine sa tina? cu Steaua?) e 3.40 acum si ultimul telefon a sunat la 3.10... cine sa le urmareasca? cine sa le contorizeze? cine sa te creada? in felul asta ce devine CG?
Last edited by Ben Ami; 04-11-2009 at 03:43.. | |||
|
| | #3038 (permalink) | ||
|
"Tovarase" Ben eu nu as intelege de ce sa le taie? Se vede cumva magaria "mizerabila" din acel scandal inceput de dumneata ? Chiar nu inteleg ce sentimente de marire simti ca ai realizat ? Eu stiu ca o opera caritabila trebuie sa fie altruista nu cu scop sa ii spunem "electoral"..... Oricum din cauza sentimentelor dumneavoastra de preamarire acel proiect a ajuns unul de....chiar dumneavoastra l-ati descris cel mai bine : Pacat... [edit] Nu inteleg unde este "imitarea" intr-o opera de caritate????? Sau ati inregistrato la OSIM ?? In loc sa ne bucuram ca sunt mai multe persoane ce se ocupa de "proiecte" asemanatoare dumneavoastra va zbateti sa subminati orice initiativa in acest scop..... [edit2]PM Quote:
__________________ Dell XPS M1330 Last edited by Lord_YU; 04-11-2009 at 02:55.. | |||
|
| | #3039 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3040 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | am probleme cu userul madalin27
sunt userul alexbard dar fiindca m-ati banat am facut alt cont.vad ca moderatorii sunt prea obositi sa citeasca ce am scris.asa ca pun aici un link in speranta ca se vor obosi sa vada ca totusi am dreptate: ATENTIE: probleme cu TRADER RATING .am pus poze cu data expeditiei si chitanta cu care am platit la posta.am explicat acolo care a fost problema.magarul de madalin27 se scoate ca nu i au ajuns componentele in 2 saptamini.eu ce vina am daca atita a durat prin posta?el a vrut prin posta nu eu.si pot sa vad arat si mesajele cu data si tot.cer sa se faca dreptate.nu am avut alt mijloc prin care sa imi arat nemultumirea decat sa ii dau mai multe calificative negative.eu credeam ca asta este forum serios, dar daca asa se pune problema atunci imi cam schimb parerea.si chiar nu as vrea sa fac o plingere penala acestui site dar daca vad ca nu va obositi sa cititi macar ce scriu si sa comentati la subiect atunci am sa trec la fapte.nu este vorba ca am pierdut nu stiu ce suma, este vorba de respect.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |