![]() |
| | #3041 (permalink) | ||
|
Ben Ami din ce deduc eu,a crezut ca daca preia proiectul de la Dr.V o sa fie totul parfum si miere si cand colo s-a trezit cu un morman de munca pe cap.Cine sa ansambleze sistemele,cine sa adune piesele de la oameni,cine sa gaseasca locuri unde sa doneze,cine sa transporte aceste sisteme?Pur si simplu n-a stiut sa gestioneze acest lucru si mai simplu a fost sa atace FARA DOVEZI palpabile pe oricine-i statea in cale spre nu stiu ce final ar fi crezut domnia sa ca se indreapta.Pacat ca de asemenea proiect s-a ales praful,mai ales acum in prag de sarbatori cand copiilor amarati le-ar fi adus multa bucurie un asemenea cadou. Ben Ami tu spui ca au furat cei implicati.Da-mi voie sa ma indoiesc de acest lucru si am si o justificare destul de clara si cu mana pe inima-ti jur ca e adevarat ceea ce voi spune: M-am intalnit cu Dr.V pentru a-i vinde o sursa pentru uz personal si in prealabil l-am intrebat daca pot sa-i aduc cateva piese pe care sa le bage la proiect,fara a ma pomeni acolo,nu era cine stie ce.Oferta mea a constat in:un hard de 80gb,unul de 40gb,doua cd-roame,un dvd-rw si o sursa dell de 250W.Raspunsul a fost,citez din memorie,hardurile de 80gb,40gb si dvd-rw nu sunt in spiritul proiectului,nu are nici un sens sa le aduci,nu pun asa ceva pe sistemele respective,trebuie ceva MULT MAI SLAB. Vin si spun,era greu sa le accepte si sa le valorifice? Exemplific si cu link: Video,hard,ram ddr2,sursa!!! Se pot vedea si cele doua harduri mai jos pe care vroiam sa le donez! Ben Ami inca o data te rog sa-ti revizuiesti comportamentul aici,e un forum public si ceea ce ai postat si ai facut pana acum nu ti-a adus nici un fel de cinste,nici un fel de aprobare din partea cuiva si mai ales te-ai ales cu o eticheta de tiran de care cu greu ai sa scapi! Si totusi iti doresc mult succes dupa revenirea din vacanta pe care din pacate ti-ai provocat-o!
__________________ FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS.AJUNGE CU MANELELE!!!! | |||
|
| | #3042 (permalink) | ||
|
ATENTIE LA USERUL forumcomp , este un mare TEPAR monitor lcd Samsung 740n
__________________ NU MAI DATI ADD LA MESS TRIMITETI UN INSTANT MESSAGE ( CTRL+M),altfel ignore | |||
|
| | #3043 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
Poate sa-mi explice si mie dl moderator Bossman de ce am primit ban 2 zile si de ce a fost nevoie sa mi se stearga ambele threaduri? Nu-mi dau seama ce regula de postare am incalcat. Vad ca alti moderatori se mai obosesc sa dea si un motiv. Quote:
| ||
|
| | #3044 (permalink) | ||
| Nick anterior: outlander Join Date: Jan 2008 Location: unde se face dacia...praf, PITESTI |
si @monstru de pe aria diverse s-a apucat sa imparta ban-uri fara macar sa anunte ceva, am mai primit si 6 puncte penalizare, deci sa fim seriosi eu am intrat de 6 7 ori intr-o luna, nu am vazut anunt sau altceva, mi-a spus un coleg de forum ca am vacanta nu stau sa las in anunt numere de telefon sa ma sune toti retardatii si bisnitarii la ora 3 noaptea ca vi s-a sculat sa se vada metoda de contact din "gugal" si nici un e-mail pe care il folosesc zi de zi deja daca imi fac altul sau pun unul fictiv, pe care nu il verific e degeaba e o regula gandita aiurea dupa parerea mea este un forum public si cine vrea sa achizitioneze ceva poate foarte frumos sa isi faca un cont, dureaza un minut sau poate nu mai stiu eu si acum se fac invitatii pentru un cont EU UNUL NU SUNT DE ACORD CU ACEASTA MODIFICARE IN REGULAMENT adica nu imi ajunge ca imi iau teapa de la un tampit din acest forum, trebuie sa mai accept si tampitii din afara forumului care stiu doar sa citeasca un numar de telefon acum sa fim seriosi, prin toate ariile sunt useri care nu au metode de contact in anunt, moderatorul mai sus amintit e plin de zel si isi face datoria? sau vrea sa ajunga administratorul forumului? adevarul e ca atunci cand ii dai putere unui om din popor stim bine ce face cu ea stupid
__________________ "he who has a thousand friends has not a friend to spare and he who have one enemy will met him everywhere" - Ali-ibn-Abi-Talib mandru posesor de Toshiba Portege 3020ct impecabil ![]() Last edited by stIks; 09-11-2009 at 19:36.. | ||
|
| | #3046 (permalink) | ||
|
net superior fata de ... ? ![]() Repet pentru ultima data : NU va obliga regulamentul sa va postati numerele de telefon !
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #3047 (permalink) | ||
|
As dori si eu sa stiu, mai exact, de ce s-a produs aceasta schimbare a regulamentului si cu ce scop? Cu ce anume a deranjat vechiul regulament care a functionat bine mersi ani de zile? Si de ce nu am voie sa-mi pun niste date false atita timp cit respect regulamentul? Regulamentul spune : "date de contact" ---nu specifica reale/fictive, asa ca eu deduc ca pot folosi si date fictive, nu? Pe cine ar putea deranja asta? Ideea generala este ca nimeni nu vrea sa vinda/sa aiba de-a face cu internet_users necunoscuti din afara forumului. Altceva este cind cumperi de pe forum, de la oameni cu vechime, cu TR mare si alta este sa te trezesti contactat insistent de fiescine necunoscut posibil tepar/infractor care nu e in stare sa-si faca un cont pe CG. Nu-ti faci cont pe CG, atunci PA, nici eu nu vreau sa am de-a face cu tine. Nu vreau sa-ti vind sau sa-ti cumpar ceva, pentru ca nu te cunosc. ASTA deranjeaza pe toata lumea!
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #3048 (permalink) | ||
|
Mai ales la cate tepe sau dat ,asa se incurajeaza si mai mult teapa. ( chiar am patito azi : ma suna unul din Pitesti ca vrea sa cumpare un laptop de la mine ,m-am carat cu el pana acolo si ..surpriza ..nu a mai raspuns la telefon ...cum sa il mai trag la raspundere?)
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #3049 (permalink) | ||
|
fozoms - nu te mai da lovit caci stii ca ai "comis-o" cu stilul tau "neconformist" in propriile-ti threaduri... actuala decizie nu face decat sa intareasca un simplu punct al regulamentului: POSTATI METODE DE CONTACT (REALE)! Lord_YU - teapa si-o ia cel care nu este consecvent si atent... nu are legatura cu modalitatea de contact... si NU incurajeaza nimeni "teapa" - asa ca te rog sa te abtii de la aprecieri subiective si nu mai incercati sa directionati vina unora catre moderatori pentru ca (repet pentru a x-a oara) MODERATORII NU SUNT POLITIE SI NICI NU AU DREPTURI DE A ACTIONA IN CAZUL UNOR ILEGALITATI ! Ei doar aplica sanctiuni conform regulilor unui forum!
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #3050 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Daca tu spui ca regulamentul NU MA OBLIGA, iar MODERATORUL BISTI spune cu totul altceva, eu sincer nu mai inteleg nimic! | |||
|
| | #3051 (permalink) | ||
|
Nu ai scris unde te "obliga" Bisti sa scrii numarul de telefon! PS: cati utilizatori ai vazut ca ar fi de acord cu noile decizii si de unde stii tu ca sunt mai multi cei care sunt impotriva? lasati-ma cu "sondaje" ... mi s-a luat deja de la campania hehelectorala...
|
| | #3052 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
Parerea mea este ca aceasta regula a fost introdusa pentru a mari traficul forumului, sa fie vizitat si de cei care nu au cont, se pare ca nu se va renunta la aceasta regula, multa lume s-a opus, dar nu a contat, eu propun sa se inchida acest thread, ne certam aiurea si e clar ca nu ajungem la nici o concluzie.
| ||
|
| | #3053 (permalink) | ||
|
Nu e nevoie de niciun sondaj, ci de 2 - 3 clickuri de maus pt a rasfoi forumul CG. E clar ca marea majoritate a userilor sunt nemultumiti de noua decizie. A aparut sticky pe Aria Publicitate - GSM cu acelasi text pe care acum observ ca il ai si tu in semnatura. L-am citit insa nu sunt de acord cu el. De cand ma stiu am metode de contact in semnatura (SPOILER, ca sa nu ma gaseasca toti cocalarii pe gugal) si mi se pare arhi-suficient. Ce ma mira de-a dreptul insa este indarjirea cu care aparati noua decizie. Ok, daca nu dai crezare observatiilor mele, sa se deschida un POLL PUBLIC in care tot poporul sa voteze daca este de acord sau nu cu regula asta. Si in urma scorului, sa se scoata sau nu. | |||
|
| | #3055 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu nu am nimic personal cu moderatorii, pentru ca ei sint pusi sa aplice regulile, cred ca nu are niciunul vreo vendetta cu careva pe aici. Tu nu ai exagerat cu nimic, chiar ai fost prea permisiv, dar am observat ca pe alte arii noii moderatori au devenit excesiv de zelosi si atunci cind muncesti & pedepsesti cu pasiune...nu e bine. Concluzia : ar trebui initiat un poll, desi nu cred ca va avea un efect. PS : inca nu mi-a raspuns nimeni care e scopul noului regulament?
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #3056 (permalink) | ||
|
scopul pare a fi cresterea vizibilitatii CG-ului. noile valuri de site-uri si portaluri extrem de bine puse la punct, noile magazine deasemenea, folosesc tehnologii noi, sau sisteme noi pentru cresterea acestei "vizibilitati". eu sper din tot sufletul sa se opreasca astia care imi dau beep cu numar ascuns... pentru ca faza e de un cretinism insolvabil, de un tembelism tenebros, de un imbecilism vomismentic... etc
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #3057 (permalink) | ||
|
inteleg ca nu mai exista idei pro si contra, ci doar exemple personale, partile implicate in discutiile de pana acum purtand bastonul de maresal al propriilor ganduri intr-un mod autoritar. recomand cu caldura, tuturor deopotriva, un cod asupra caruia zeci de mii de oameni cu o pregatire specifica s-au certat zeci de ani... poate ca rasfoirea lui o sa ne clarifice din idei. incerc sa fiu de ajutor si dincolo de propria experienta de viata. Codul deontologic Unic
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #3059 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca e buna aria unde am postat sau nu, asa ca nu e nici o problema daca mi se muta postul unde trebuie, dar vad ca nu sunt singurul in situatia asta. Aproximativ acum 3 saptamani, am avut un topic facut la aria de publicitate,in subforumul de hardware, pana aici nimic neobisnuit, s-a finalizat topicul prin vanzarea componentelor respective.In topicul cu pricina aveam trecute numerele de telefon,id de yahoo etc. ca sa existe mereu o cale de comunicare cu un respectiv cumparator. Dupa ce s-a vandut tot ce vindeam, am rugat un moderator si anume pe mache sa-mi editeze primul post in care se aflau cele 2 nr de telefon personale, ii ceream practic sa stearga numerele de acolo, lucru care se face usor din experienta mea cu forumurile, pt ca primeam tot felul de apeluri de la diverse ore din noapte si din zi de la diversi, printre care a fost si o tanti haioasa care intreba de Romeo(cred ca era Julieta). El mi-a raspuns sec "Am inchis threadul si atat" de parca n-as avea cum sa cer acest lucru.Tranzactia s-a finalizat, threadul a fost inchis, chiar nu se poate face ceva in privinta acestei doleante? mache, inca ai un PM in care-ti descriam exact de ce te-am rugat sa faci acest lucru, la care nu mi-ai raspuns in 2 saptamani, mersi de "raspuns" apropo. In concluzie, nu reclam pe nimeni, nu am nimic cu nimeni, am o singura dorinta si anume stergerea numerelor de telefon de pe threadul respectiv. Multumesc! P.S.:Linkul thread-ului cu pricina | |||
|
| | #3060 (permalink) | ||
| Nick anterior: outlander Join Date: Jan 2008 Location: unde se face dacia...praf, PITESTI |
@mache citesc acum semnatura ta si vreau sa sper ca esti un om cu capul pe umeri si stii ce raspuns sa dai thread-ul va fi sters si userul ESTE PASIBIL de ban, deci nu obligatoriu are si ban eu inteleg chestia in felul urmator: ti s-a atras atentia si nu te-ai conformat, pana mea, sa spunem, ban, sau ai antecedente si infractiuni anterioare: ban dar eu fiind la prima chestie de genul asta, de ce un supermoderator precum monstru m-a pocnit cu ban din start si culmea bataii de joc imi trimite pm cu motivul in timpul vacantei de 3 zile pe care mi-o da fortat nu cumva e un exces de zel? ar fi bine sa se revizuiasca ceva comportamente ale userilor si in special ale moderatorilor, pentru ca de la voi se asteapta ajutor ati dat "anunt lipicios" acu ceva vreme ca vreti moderatori, ati primit din plin si cu parere de rau va pot spune ca nu inteleg ce criterii s-au folosit in cele din urma chiar sunt curios ce o sa se intample in urmatoarele zile, eu unul nu mai postez anunturi de nici un fel, pentru ca nu are sens exact cum spunea un coleg mai sus, aceasta regula sa nu aibe efect total opus celui scontat
__________________ "he who has a thousand friends has not a friend to spare and he who have one enemy will met him everywhere" - Ali-ibn-Abi-Talib mandru posesor de Toshiba Portege 3020ct impecabil ![]() | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |