![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
OK..e bine ca s-a facut lumina in caz...alte lamuriri privind aceste mici incidente va rog sa le purtati aici...si nu pe topicurile de vinzare! BTW BogdanYo-->Se redeschid topicurile inchise!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
si nu puteai sa spui asa? de fiecare data ai spus ceva de genul "SIGUR maine la prima ora, SIGUR maine dup-amiaza ..." crezi c a noi n-avem altcecva mai bunde facut decat sa stam sa ne plimbi tu cu preshu ca esti plecat din bucresti si ca ai ore si alte abureli?
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
Mda, mister BogdanYo asta chiar NU STIE sau NU VREA sa faca afaceri; avea un proc p3 la vanzare, si i-am dat mailuri si PM-uri in prostie, il doare IN CUR sa raspunda, desi guitam putin dupa procu ala... Cred ca este ceva un soi de bisnitar ...
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
Ti-am raspuns la mailuri si ti-am raspuns si la pm.... Ce mai vrei? Eu procesorul ala nu il dau cu cat dai tu? Te enervezi ca nu vreau sa las pretul si asta te enerveaza? Procesorul ala este foarte bun si nu las pretul asa ca taci si vezi ca ti-am raspuns la toate mailurile... Daca esti ofticat ca nu vezi procesorul ala la 2.100.000 taci si strange banii... Ce vrei sa-ti fac? Sa ti-l las ieftin ca asa vrea muschiul tau? | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
Aaaa.. si mai am o nedumerire: scoateti frate threadul lui Ikonet de mai jos, ca e un soi de tzeapa, haideti sa haidem, firma lulii cauta colaboratori, dar nu azi, dracu stie cind... si nici nu mai cauta de fapt, adica are nevoie doar in cazul in care daca se iveste vreo posibilitate... Si taiatii macaroana si lu Ikonet ala, sa se invete draq sa raspunda la mesaje, e badaranesc sa lasi omul sa se zbata aiurea...
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
Batrine, cred ca nu stii CE INSEAMNA sa raspunzi la mailuri si la PM... nu am vazut PICIOR de mail de la tine in care sa-mi raspuinzi la ce oferta ti-am facut, ca ASTA INSEAMNA COMERT: tu dai un pret, eu altul, tu altul, si pana la urma ajungi la ceva fix, si ai raspuns: da sau ba ! Nu am zis sa-l las ieftim pt mine, doamne fereste, nu PENTRU MINE, intelegi, ci pentru VINZARE... daca ma intelegi pe undeva.. Si este pacat ca am ajuns aici ca sa am si eu ultimul pret de la tine...
|
| | #28 (permalink) | ||
Of doamne , esti obositor... Scuza-ma ca nu ti-am cautat prin zeci de threaduri nr de telefon, chiar ai fost nustiucum la faza asta...
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Eu reclam pe numitul Elmer_Fudd http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=60551 vreau celeronu' 0721 538061 gabi@ldc.ro Gabi azi (miercuri) dupa 8 pot sa raspund la mobil (plec si il las la incarcat pana atunci) __________________ aici e ceea ce a zis apoi s-a dat la fund i-am trimis pachetul prioripost si dupa 7 zile s-a intors inapoi elmer nu s-a prezentat sa il ridice elmer a fost instintat prin pm pe care l-a citit acesta este luat din pm tracking celeron Elmer_Fudd Last online: 23:41 12-03-2003 12-03-2003 01:23 unde eu am trimis pachetul din data de 06.03 | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Elmer_Fudd...este adevarat??? Poti sa ai si o explicatie asupra celor intimplate? Nu e obligatoriu insa risti sa fii catalogat drept o persoana neserioasa...si risti sa fii exclus din aceasta zona!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
user geo2001 problema in cauza : http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=61258 am discutat telefonic,parea individ de treaba - s-a dovedit ca nici macar originalitate nu avea: a trimis coletul fics gol (macar o caramida acolea..) nu e problema - 3mil il fac in o zi jumate- si e si greseala mea,desi am zis in mail ca nu ridic coletul daca la expeditor nu e o adresa,nush cum de am uitat inainte sa platesc si sa constat d'abea cand l-am deschis postul are ca simpla utilitate sa aflati si voi ; din nefericire ptr ins,am ceva fosti colegi de scoala,nu in Arad,da paproape,problema se va rezolva intr-un mod pe care numai romanashii il pricep,da io zic ca parca nu s-ar merita una bucata fractura pentru asa o suma amarata
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
eu zic sa rezolvi pe ce cale sthii tuh mai bine, nu conteaza daca este legala, urasc tzepuitorii :fuckoff: vezi ca se poate afla la ce adresa au ajuns banii o spaga mica la posta sau am vazut mai tarziu ca Quote:
dan666 ce sa itzi zic imi pare rau ca mai sunt asemeanea oameni , itzi sugerez in viitor daca nimeni nu il cunoaste shi nu ai de unde sa il iei : SA NU IEI NICIODATA FARA PROBA !!!rog moderatorii sa ia masuri ip-ul lui banat ( daca intra de la sala degeaba dar merita efortul ) sper ca se poate afla sa nu mai se repete istoria nefericita a lui dan666 in caz ca omu se gandeste sa ishi schimbe userul ! Last edited by usercom; 02-04-2003 at 17:19.. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Au spus si la radio de Geo ! Il cheama G"sdjskd" Eduard si cica a pacalit mai multi asa ! E cercetat in stare de libertate !
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
dan666 eu zic intai sa depui si tu o plangere la politie! daca asta si in timpul cercetarilor mai face gainarii d'astea inseamna ca ori e prost ori nu au astia destule probe. asa ca mai bine fa o plangere si dupa aia cauta-l si rupe-i oasele. nu inteleg totusi cum pachetul a venit fara expeditor? imi explica si mie careva, ca eu de fiecare data cand trimiteam pachet ma punea aia sa scriu si expeditorul si destinatarul si tot, si ma tot batea la cap sa scriu mare si citet, ala cum a trimis fara toate datele pe pachet?
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
DAN666--> Catean George , tel : 0721671139 iar in caz ca nu ma gasiti pe connex tel nr.2 : 0766489252 Maine am si numele pe care este facut abonamentul Zapp!
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Io niciodata nu fac afaceri prin posta.
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Ca rasufla unii usurati sau nu...nu asta e problema! problema este ca eu si MIRcea incercam pe cat posibil sa eliminam orice sursa de indoiala privind moralitatea celor care ne calca pragul la publicitate! Inca nu sintem un site specializat in vanzari insa tocmai datorita acestui fapt ar trebui sa nu avem asemenea indivizi printre noi! Tocmai l-am sunat pe DAN666 si chiar l-am rugat ca sa posteze aici cursul evenimentelor,asta pentru a stii si altii ce si cum trebuie facut in astfel de cazuri! Ca drept dovada atasez un fragment din PMul lui DAN666 catre mine: "Si mersi pentru interes si promptitudine,nu ma asteptam la o reactie chiar asa de rapida, da io zic ca e normal - ma refer la aceasta comunitate - daca nici de aici nu poti sa cumperi relativ in siguranta,atunci de unde?" Asa ca privitor la existentza acestei rubrici (CONDICA DE RECLAMATII) cat si utilitatea ei ,depinde numai de voi stimati useri sa o facem si utila! Bafta tuturor la cumparaturi si atentie...verificati userul inainte de a perfecta o afacere...uneori 1-2-3 $ in plus la factura telefonica scad sansele unor astfel de indivizi de a se bucura de banii vostri!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|