Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-04-2003, 02:35   #41 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

contu' geo2001 a fost sters

Eraser©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 18:23   #42 (permalink)
bdl
Boobies addicted

bdl's Avatar

ATENTIE
Fratilor,
Cred ca voi stiti mai bine cum puteti rezolva asta.
http://www.softnews.ro/forum/showthr...threadid=11687
Macar avertiza-ti posibilii cumparatori.Asta daca va lamuriti sigur ca e vorba de aceiasi persoana.

bdl is online now    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 19:05   #43 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Pare a fi aceeaşi persoană, are la „Location” tot Arad.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 19:09   #44 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Citez de la http://www.softnews.ro/forum/showthr...threadid=11685 :

Quote:
In caz ca sunteti din alt oras vin cu trenul in orice oras pentru novatie de contract!!!!

...daca mai doriti sa negociem ceva la oferta mea astept mailurile dumneavoastra la gcatean@zappmobile.ro

P.S. In caz ca va puneti intrebarea de ce doresc sa renunt la aceste abonamente este pe motiv ca din luna iulie am sa ma stabilesc in Franta cu toata familia......

Old 05-04-2003, 19:47   #45 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Un alt citat de aici:
http://www.softnews.ro/forum/showthr...threadid=11687
Ne spune ca:

Mi-am facut un upgrade la PC si au ramas urmatoarele :

1 placa video RADEON VE cu 32 mb SDRAM pe care cer 600000

1 placa de baza ASUS P2B....fara sunet cu agp 2x s SLOT 1 pe care o dau cu 800000...

1 celeron la 600 mhz cu tot cu adaptor SLOT 1 pe care il dau tot cu 800000...

ATENTIE...este in libertate inca acest individ! Care aveti cont pe SN...puteti intra sa discutati cu individul poate recuperati ceva din paguba!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 20:34   #46 (permalink)
Registered User

PiNGUS's Avatar

Ha !

Poate totusi se intalneste cineva cu el, "in legatura cu abonamentele" (vine el cu trenu), si mai recupereaza ceva din paguba..

Poate il cheama cineva in Bucuresti si il asteptam toti

PiNGUS is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2003, 22:56   #47 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Am primit mail de la „catean george <gcatean@zappmobile.ro>”, şi citez :

Quote:
vreau sa imi explicati pe ce baza imi aduceti mie acuzatile de la linkul

http://www.computergames.ro/forum/sh...0&pagenumber=2

.....eu sunt un om serios si nu vreau din cauza unui escroc care ii posibil sa se foloseasca de datele mele personale sa mi se faca faima de escroc pe forumurile frecventate de mine.....rog rezolvarea problemei si dezmintirea acuzatilor aduse mie....
Ce părere aveţi ?

dan666, pe ce adresă de e-mail ai corespondat cu el ?

Old 06-04-2003, 09:22   #48 (permalink)
Nick anterior: dan666

macuc's Avatar

adresa mail e aia de zapp
problema se rezolva,partea buna e ca se pare ca se rezolva legal(desi merita o corectie fizica) - auziti,voi stiati ca si in cazuri economice politia are doar un numar limitat de impulsuri pe care sa le faca IN INTERES DE SERVICI?? -strange country
cum am zis,ma kc in ei bani,doar ca nu posa iert faptu ca mi-am mancat aiurea unghiile vreo 3 zile,ca placå dasta nu avusesem parte si voiam s'o vad la muncå...

macuc is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2003, 09:32   #49 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Deci aceeaşi adresă cu cea de la care am primit eu mailul de mai sus ?

Old 07-04-2003, 10:10   #50 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

looooooool

mai oameni buni....de la bun inceput ZIC:
NU am nici o LEGATURA cu acest individ
NU il cunosc personal, decat prin intermediul telefonului...INSA:

acum 1 an vindea el chestia aia cu PHONE MANAGER...si i-am zis...ca poate ma ajuta si pe mine cu o copie la soft si il platesc...adik trimitea o copie ramburs....da' el neavand rw mi-a trimis originalul!!!!!!!!!!!!!! IN CUTIA originala si a zis sa imi fac eu copie si il trimit inapoi cand pot....adik a fost de treaba....dupa care a sunat si a zis ca nu mai are nevoie de ea,....deci si in ziua de azi e la mine...

daca vreti pot sa va dau adresa completa care a venit scrisa pe pachet....e una cu CATEAN GEORGE.....so..

BTW: pe aceasta cale doresc sa ii salut pe unii useri care ii cun mai de mult.....so re all

DrFan is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2003, 22:57   #51 (permalink)
xts
Guest

de la geo2001 astept acuma un ATI Radeon 9000... trebue sa-mi ajunga...
oare ma trage in piept ?
am platit 3.500.000 pe el !

Reply With Quote
Old 07-04-2003, 23:33   #52 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally posted by xts
de la geo2001 astept acuma un ATI Radeon 9000... trebue sa-mi ajunga...
oare ma trage in piept ?
am platit 3.500.000 pe el !
Daca erai atent DAN666 tot cu un RADEON a luat tzeapa!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 08-04-2003, 09:07   #53 (permalink)
Nick anterior: dan666

macuc's Avatar

xts,pai cand ai facut tranzactia?!e actualå?
individu mi-a dat un mail azi cum ca imi trimite banu sau placa,ca nu vrea politia implicata,ca tel e al unuia de 13 ani.. asta dupa ce au inceput sa se miste rotile-politia Arad avea deja azi actiunea in cauza in tematica pentrru azi - probabil ca telefonul chiar e al altuia,mai mic probabil ca pe colet era un scris de imberb (au trimis pana si fax cu scrisul ptr expertiza olografica,da asta nu stiu daca e posibil in cazuri comune,eu din fericire il cunosc pe comandantul politiei de aici) Cå cicå nu vrea implicarea politiei ca osa ajunga la åla de 13 ani.Pai?!cu atat mai bine,la primu damf,o sa ii cada chilotsii si o sa ii trimita la surså.
Deci:dupa mailu primit am fost la politie,au dat tel la Arad si au amanat actiunea ptr inca doua zile,timp in care trebuie sa primesc colet-aici iar e ceva curios:au insistat sa primesc placa mai degraba.Care sa fie motivul?legi,ceva?
ma rog... asteptam inca doua zile,da dupa cum aud la postul de mai sus,alu xts,pute råu. Probabil ca e o senzatie dulce sa mai tragi de timp ,fara probleme,inca vreo 2 zile..
bre george,ca sigur citesti aci,cunosti diferenta intre penal si contraventional? doar am zis ca o sa te coste cu mult mai mult decat face...

macuc is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 10:29   #54 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

DAN...am discutat si eu cu "rotitele mele" si persoana cu ZAPPul nu are 13 ani! Vezi sa nu fie tragere de timp pentru plecarea in Frantza ! Iar daca e adevar in mailul primit de MASI trebuia pina la aceasta ora sa fii sunat de "cetateanu respectabil" Asa ca...din nou....vad ca se joaca cu nervii si timpul tau liber!

Old 08-04-2003, 12:51   #55 (permalink)
xts
Guest

OK....azi dimineata am primit Radeonul 9000 de la un baiat numit Catean George din Arad..placa este perfect functinabila....tot in cursul zilei de astazi l-am sunat pe respectivul pe numarul care mi la dat pentru contact 0721671139 si i-am spus despre aceasta problema....a insistat ca dan666 sa ii trimita un sms cu numarul sau unde sa il poata suna si sa clarifice problema.....

deci....omul cu mine a fost corect....asa ca eu cred ca cineva ii foloseste datele personale pentru magariile astea....

...

Reply With Quote
Old 08-04-2003, 13:23   #56 (permalink)
Registered User

usercom's Avatar

xts sau esthi chair el shi incerci as il discreditezi ?
daca dan666 o sa isi ia banii inapoi atunci te credem !

usercom is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2003, 13:30   #57 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by xts
deci....omul cu mine a fost corect....asa ca eu cred ca cineva ii foloseste datele personale pentru magariile astea....

...
Da ma..cineva face magariile, iar el primeste banii de pe ramburs

Axel is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2003, 22:47   #58 (permalink)
xts
Guest

ok, eu v-am spus doar ca eu nu am tras tzeapa, cel putin cred asta. placa merge destul de bine cu exceptia unor blocari destul de rare cand las calcul aprins peste noapte. daca e defecta, cum i-o pot returna, macar se poate ?

Reply With Quote
Old 26-04-2003, 12:43   #59 (permalink)
BLK

BLK's Avatar

http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=61226

Se poate vedea si acolo despre ce e vorba. Nu e chiar reclamatie, mai mult un semnal de alarma. Cand cumparati ceva sa fiti siguri ca ati luat tot ce se putea lua, sa nu faceti cum am facut eu!

Ne-am intalnit sa cumpar walkmanul si mi-a spus ca husa e pe acasa si ca nu o gaseste, si eu am zis ok, astept sa o gasesti si ne intalnim dupa aia...

Cred ca au trecut vre-o 2 saptamani.

Nu stiu daca el a gresit sau am gresit eu.
Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc!

BLK is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2003, 16:58   #60 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

In aceasta perioada....e riscul destul de mare sa va pacaliti cu un produs de proasta calitate....apar diversi useri ca ..."vind acum asta frate repede ca am nevoie de bani ca e Pastele"....si etc si etc......asa ca...ochii in patru prieteni!

Bafta si distractie placuta diseara!

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules