![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
ATENTIE Fratilor, Cred ca voi stiti mai bine cum puteti rezolva asta. http://www.softnews.ro/forum/showthr...threadid=11687 Macar avertiza-ti posibilii cumparatori.Asta daca va lamuriti sigur ca e vorba de aceiasi persoana.
__________________ p4 3.4 boxed,asus p4c800-e deluxe,2x1024Corsair XMS 3500LLPRO,1x80wd,,1x 300maxtor sata 16mb, Visiontek x1950pro,,carcasa lian-li 70,power antec 550w,dvd-rw sony dru-830a,dvd-rw LG GSA-10L, Gateway fpd2485w,SB X-Fi Fatality Champion Series,webcam logitech quickcam pro 4000,tast+mouse logitech mx 5000, canon i860+canon scan 8000F | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Pare a fi aceeaşi persoană, are la „Location” tot Arad.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Citez de la http://www.softnews.ro/forum/showthr...threadid=11685 : Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Un alt citat de aici: http://www.softnews.ro/forum/showthr...threadid=11687 Ne spune ca: Mi-am facut un upgrade la PC si au ramas urmatoarele : 1 placa video RADEON VE cu 32 mb SDRAM pe care cer 600000 1 placa de baza ASUS P2B....fara sunet cu agp 2x s SLOT 1 pe care o dau cu 800000... 1 celeron la 600 mhz cu tot cu adaptor SLOT 1 pe care il dau tot cu 800000... ATENTIE...este in libertate inca acest individ! Care aveti cont pe SN...puteti intra sa discutati cu individul poate recuperati ceva din paguba!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Am primit mail de la „catean george <gcatean@zappmobile.ro>”, şi citez : Quote:
dan666, pe ce adresă de e-mail ai corespondat cu el ?
|
| | #48 (permalink) | ||
|
adresa mail e aia de zapp problema se rezolva,partea buna e ca se pare ca se rezolva legal(desi merita o corectie fizica) - auziti,voi stiati ca si in cazuri economice politia are doar un numar limitat de impulsuri pe care sa le faca IN INTERES DE SERVICI?? -strange country cum am zis,ma kc in ei bani,doar ca nu posa iert faptu ca mi-am mancat aiurea unghiile vreo 3 zile,ca placå dasta nu avusesem parte si voiam s'o vad la muncå...
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Deci aceeaşi adresă cu cea de la care am primit eu mailul de mai sus ?
|
| | #50 (permalink) | ||
| looooooool
mai oameni buni....de la bun inceput ZIC: NU am nici o LEGATURA cu acest individ NU il cunosc personal, decat prin intermediul telefonului...INSA: acum 1 an vindea el chestia aia cu PHONE MANAGER...si i-am zis...ca poate ma ajuta si pe mine cu o copie la soft si il platesc...adik trimitea o copie ramburs....da' el neavand rw mi-a trimis originalul!!!!!!!!!!!!!! IN CUTIA originala si a zis sa imi fac eu copie si il trimit inapoi cand pot....adik a fost de treaba....dupa care a sunat si a zis ca nu mai are nevoie de ea,....deci si in ziua de azi e la mine... ![]() daca vreti pot sa va dau adresa completa care a venit scrisa pe pachet....e una cu CATEAN GEORGE.....so.. BTW: pe aceasta cale doresc sa ii salut pe unii useri care ii cun mai de mult.....so re all | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
xts,pai cand ai facut tranzactia?!e actualå? individu mi-a dat un mail azi cum ca imi trimite banu sau placa,ca nu vrea politia implicata,ca tel e al unuia de 13 ani.. asta dupa ce au inceput sa se miste rotile-politia Arad avea deja azi actiunea in cauza in tematica pentrru azi - probabil ca telefonul chiar e al altuia,mai mic probabil ca pe colet era un scris de imberb (au trimis pana si fax cu scrisul ptr expertiza olografica,da asta nu stiu daca e posibil in cazuri comune,eu din fericire il cunosc pe comandantul politiei de aici) Cå cicå nu vrea implicarea politiei ca osa ajunga la åla de 13 ani.Pai?!cu atat mai bine,la primu damf,o sa ii cada chilotsii si o sa ii trimita la surså. Deci:dupa mailu primit am fost la politie,au dat tel la Arad si au amanat actiunea ptr inca doua zile,timp in care trebuie sa primesc colet-aici iar e ceva curios:au insistat sa primesc placa mai degraba.Care sa fie motivul?legi,ceva? ma rog... asteptam inca doua zile,da dupa cum aud la postul de mai sus,alu xts,pute råu. Probabil ca e o senzatie dulce sa mai tragi de timp ,fara probleme,inca vreo 2 zile.. bre george,ca sigur citesti aci,cunosti diferenta intre penal si contraventional? doar am zis ca o sa te coste cu mult mai mult decat face...
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
DAN...am discutat si eu cu "rotitele mele" si persoana cu ZAPPul nu are 13 ani! Vezi sa nu fie tragere de timp pentru plecarea in Frantza ! Iar daca e adevar in mailul primit de MASI trebuia pina la aceasta ora sa fii sunat de "cetateanu respectabil" Asa ca...din nou....vad ca se joaca cu nervii si timpul tau liber!
|
| | #55 (permalink) | ||
| Guest |
OK....azi dimineata am primit Radeonul 9000 de la un baiat numit Catean George din Arad..placa este perfect functinabila....tot in cursul zilei de astazi l-am sunat pe respectivul pe numarul care mi la dat pentru contact 0721671139 si i-am spus despre aceasta problema....a insistat ca dan666 sa ii trimita un sms cu numarul sau unde sa il poata suna si sa clarifice problema..... deci....omul cu mine a fost corect....asa ca eu cred ca cineva ii foloseste datele personale pentru magariile astea.... ... | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=61226 Se poate vedea si acolo despre ce e vorba. Nu e chiar reclamatie, mai mult un semnal de alarma. Cand cumparati ceva sa fiti siguri ca ati luat tot ce se putea lua, sa nu faceti cum am facut eu! Ne-am intalnit sa cumpar walkmanul si mi-a spus ca husa e pe acasa si ca nu o gaseste, si eu am zis ok, astept sa o gasesti si ne intalnim dupa aia... Cred ca au trecut vre-o 2 saptamani. Nu stiu daca el a gresit sau am gresit eu.
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
In aceasta perioada....e riscul destul de mare sa va pacaliti cu un produs de proasta calitate....apar diversi useri ca ..."vind acum asta frate repede ca am nevoie de bani ca e Pastele"....si etc si etc......asa ca...ochii in patru prieteni! Bafta si distractie placuta diseara!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|