![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
mda... tocmai am primit azi "webcamul" de la xts... ai draq astia de la logitech, mai nou le camufleaza in manuale de fizica si chimie. adica am dat 750k pe un manual de chimie de-a x-a si unul de fizica de-a ix-a... daca imi spunea dinainte ii comunicam sa-mi cumpere macar o culegere de mate pentru bac, era mai multa nevoie. ![]() probabil ca adresa comunicata de el e falsa... oricum, nu cred ca se va supara foarte tare sa o postez aici... so: Quote:
[later edit]: da, location e tot arad... el a omis sa scrie orasul pe colet, dar unu' de la posta a completat... daca mai e nevoie, threadul de la care a inceput totul: http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=62222 [even later edit]: mda, acum am descoperit si un proces verbal langa colet... d'abia se intelege despre ce e vorba dar apare numele de catean george pe el. si adresa... ceva cu Str. Varful cu Dor nr. 7/9 (?? cred... nu sunt sigur, e scris cu fundul), ap. 12 arad. dar nu inteleg pentru ca e procesul verbal... cred ca a trimis de la alt oficiu postal or smth.. mai descifrez eu... mergem peste el?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
ESTE SINGURUL CARE NU A FOST TEPUIT DE CATEAN, SI DUPA CUM SE VEDE MAI SUS ESTE CHIAR CATEAN...
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Dar Kotrong Adelin de aici cine este? AICI--> http://www.computergames.ro/forum/sh...8#post34192238
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Guest |
va recomand sa nu mai dati datele personale pe internet....idioti precum CATEAN GEORGE au pus pe forumu softnews la semnatura numele si telefonul real ...aceste informatii se pot refolosi in scop distructiv persoanei...numai numele si orasul trebuie sa stii....ii afli adresa de la www.paginiaurii.ro....si dupa aceea totul se rezolva cu 50.000 la tipa de la posta ca sa iscalesti pe colet alt expeditor...DE CE??? PENTRU CA IN ROMANIA SE POATE!!...mai ales cu buletine false
| ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
eu zic sa-i datzi astuia un ban permanent..cat kkt a putut manca...catzi cretini si in Romania asta...
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
Am o intrebare: adminii de aici nu pot sapa dupa locatia individului ? Nu de alta, macar sa stim zona... si providerul lui... si cine a folosit contul respectiv - user si parola, dao dracu, orice isp are un log... Caci pana la urma politia se intereseaza indeaproape de indivizii astia (nu ca imi place sa ajut gaborii, dar urasc teparii)
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Cred ca am citit de doua ori thread-ul asta pe motiv de uluiala si stupoare. Nu-mi vine sa cred ca si aici intre noi in aceasta comunitate virtuala in care eu personal ma simt in siguranta ca sa spun asa , exista astfel de oameni. Ne mai ciondanim noi dar asa ceva nu-mi vine sa cred . Pana la urma ce s-a intamplat cu Elmer_Fudd(vezi mai sus) , cat si cu Dr Fan si XTS? Inteleg ca acestora 2 din urma(care clar din posturi sunt unul si acelasi catean) li s-au banat irevocabil conturile , nu? | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
Deci mesajul asta poate fi sters dar poate ajuta pe cineva Un user geo2001 exista pe forumul c**p. Nu vreau sa fac reclama. Ia uite din posturile lui Vand modul infrarosu ASUS IRM-100/u merge pe orice placa de baza. PRET : 450000 lei. CONTACT : George 0721671139 - mai are inca 3 ani garantie la depozitul de calculatoare Nu gasesc in Arad nici cum handsfree cu radio pt ericsson a2618s si as ruga pe cineva care stie unde gasesc sa lase aici un nr. de telefon!!! eu am zapp online 10 cam de 1 luna...acuma m-am trecut pe zapp 30....merge bine cam tot timpu in afara palierului 18:30-20 cand maximu este de 6kb/s in rest cam 15 kb/s din exterior si 19 kb/s din met ... Subiect: RDS Constanta merge ingrozitor! geo2001 Rãspunsuri: 15 Vizualizãri: 190 Forum: Internet Trimis: 06 Feb 2003 06:09 pm Subiect: RDS Constanta merge ingrozitor! si eu am avut RDS cable link in arad....mi-a mers tot asa de prost....si acuma is pe ZAPP ONLINE...merge de rupe ....download tot timpu la 18 kb/s...nu glumesc... numai bine, Subiect: Vand CDRW Teac 16x geo2001 Rãspunsuri: 2 Vizualizãri: 46 Forum: Buy & sell Trimis: 01 Feb 2003 12:42 pm Subiect: Vand CDRW Teac 16x ok, sunt interesat eu.....dar am o intrebare....de ce il vinzi??? are ceva probleme????....imi dai macar 1 zi garantie??? Subiect: vand mp3 player auto!!! geo2001 Rãspunsuri: 0 Vizualizãri: 23 Forum: Buy & sell Trimis: 31 Ian 2003 05:56 pm Subiect: vand mp3 player auto!!! vand mp3 player auto cu discuri CD. pret : 175 euro Subiect: Vand modem 56k geo2001 Rãspunsuri: 0 Vizualizãri: 15 Forum: Buy & sell Trimis: 30 Ian 2003 06:33 pm Subiect: Vand modem 56k Vand modem motorola SM56 de 56 Kb/s pe PCI!!! Pret : 350000 lei numar contact : 0788357291 daca nu raspund va sun eu inapoi in cel mai scurt timp Subiect: Vand memorie 128 MB!! geo2001 Rãspunsuri: 0 Vizualizãri: 36 Forum: Buy & sell Trimis: 30 Ian 2003 06:15 pm Subiect: Vand memorie 128 MB!! Vand un modul DIMM de 128 MB pc -133, suporta si CL2 la superpretul de 450000.....trebuie super repede bani!!! numar de contact : 0788357291....in caz ca nu raspund va sun eu inapoi....recomandat ... Ok......500000 cu tot cu taxa postale incluse. Pot sa trimit procu din ARAD(ii pus intrun soket 7 scos de pe o placa de baza) oriunde in tara prin prioripost cu plata rambus...asa ca sariti Dupa cum se vede geo2001 si george c. ala sunt aceeasi persoana. Ma gandesc ca poate moderatorii nostri iau legatura cu cei de la chip si afla ceva de asta. Numai bine | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
E greu de facut asta...indiferent daca cei de la alte forumuri ar dori sa colabora,m! Acelasi user este si pe softnews de exemplu...asa ca...se pare ca e o confuzie generala!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
daca-l putem prinde o data cand intra pe dial-up normal, cel putzin isp-ul terra-sat pe care intram eu pastra logurile cu numerele de telefon care au accesat contul. astfel puteai sa vezi de la ce ora la ce ora a intrat cineva pe contul tau si de la nr. de tel. banuiesc ca daca se face o reclamatie la politie acestia ar putea contacta isp-ul si afla numarul de pe care a intrat ... iar restul e foarte simplu (aflarea adresei, dus peste el, dat in cap )eu am realizat ca am facut si eu o `afacere` cu el, am cumparat un port irda, care a venit, a mers si pe care l-am dat mai departe, din pacate nu mai am adresa. daca ajuta pe cineva, are intra pe msn cu : gcatean@hotmail.com
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| halooooooooooooooo
eu ce am mai facut mai de trebuie sa mi se stearga contul...am zis ca am primit de la el un cd.....in fine long stry......pfiuuuu....da' mare detectiv mai esti mai MMC...no offence.... daca chiar va intereseaza adresa , cred ca o am eu...prin cutia de la cd...ca aveam de gand sa il trimit si inapoi... ![]() am zis si eu o chestie si gata sare lumea la gatul meu...maaamaa... | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
AIWA, treaba e relativ usor de facut.. si nu cred ca adminii de pe alte forumuri ar avea ceva impotriva unei colaborari.
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
mda... eu am fost mai norocos si mi-am recuperat banii... altfel decat m-as si asteptat. am primit o instiintare de la posta ca mandatul trimis de mine mi-a fost returnat. la detinatar era trecut ionescu mihai bla bla din timisoara, care evident nu exista. cum din procesul ala verbal reiese ca escrocul si-a scris adresa buna pe mandat, banuiesc ca cei de la posta l-au modificat ca sa coincida cu adresa de la expeditor de pe colet. foarte corect, imho. cat despre omul nostru, din ce mi-au spus cei de la politie si din "investigatiile" proprii, are 17 ani (nascut in '85), este din arad si adresa pe care am dat-o eu mai sus este cea reala. telefonul lui fix poate fi aflat usor din pagini aurii de exemplu. daca dupa chestia asta nu s-a invatat minte si mai face magarii, acum stiti cam pe unde sa-l gasiti. si cei care au mai avut necazuri cu el pot eventual sa depuna plangere la politie. cum motivul plangerii depuse la politie este "obsolete", avand in vedere ca mi-am recuperat banii, va trebui sa ma duc sa o retrag. oricum, politia poate decide sa continue cercetarile... azi trebuiau sa-i trimita citatie, dupa ultima descoperire: unul din manualele trimise de el avea prima pagina rupta, in locul unde omul isi scrisese numele (deh, erau manualele lui din anii trecuti, le-a "recilat" bine)... numai ca ce n-a observat el a fost ca pe urmatoarea foaie a ramas urma pixului. cu putin toner pus de politie peste urma, numele a iesit la iveala imediat. eh, io m-am cam invatat minte cu colete primite de la necunoscuti... si de oferte la "super oferta!"...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
in caz ca va intrebati ce mai face domnul catean george, va anunt ca azi a trecut pe la o oarecare sectie de politie din bucuresti... a dat niste declaratii, i s-au luat probe de "scris", s-a ales cu o ancheta sociala... ma rog, a avut treaba. pare a fi ceva important ( ) din moment ce a mers 10 ore cu trenul din arad pana aici (cu tot cu tatal lui, mind u!)... politistul mi-a spus ca plangerea aia depusa de mine nu mi-o mai pot retrage si de-acum ancheta isi urmeaza cursul. cel putin cat va avea treaba cu politia ma indoiesc ca o sa-i arda sa mai tepuiasca si pe altii. oricum, fiti cu ochii-n patru, ca nu se stie de unde mai apar unii ca el... btw... peste o luna face 18 ani baiatu'... marfa majorat ce va avea, presimt eu...
|
| | #79 (permalink) | ||
| xts zicea el multe... si uite unde a ajuns... ca sa-ti raspund la intrebare, da, xts sau geo2001 sau catean george e tot un draq. sunt una si aceeasi persoana. daca sunt sigur? da, sunt. nu stiu cate o fi facut, dar el mi-a facut-o mie si asta ma intereseaza. oricum, una peste alta cred ca a facut o afacere foarte proasta de data asta...
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Chestia cu ulciorul...si mersul la apa....
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|