![]() |
| | #863 (permalink) | |||
| Quote:
![]() Quote:
Quote:
__________________ | ||||
|
| | #864 (permalink) | ||
|
01. Am discutat cu Fusion a ramas sa lamureasca exact identitatea vanzatorului si sper ca in acest moment a inteles si el ca eu nu am inteles inca cine e vanzatorul 02. Am discutat cu Shadow si am inteles ca telefonul a fost vazut, pipait, placut cumparat dupa care la un interval de timp Fusion nu a mai dorit pastrarea lui 03. Nu ma plateste FORUMUL CG sa sun partile impricinate dar am facut-o totusi pe un simplu motiv de omenie si mai ales intrucat nu doresc asemenea scandal pe acesta arie! Intrucat in acesta clipa consider ca ADEVARUL e undeva la mijloc am rugamintea catre cei doi sa lamureasca repede acesta neintelegere intrucat deja o intindem cam de multisor!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #865 (permalink) | ||
|
1. cum spune si AIWA... x a vandut un telefon lui y [telefon, cablu de date, CD, incarcator, card, pen] in stare de functionare... inclusiv BATERIA care din cate am inteles ca nu tine... ceea ce nu e adevarat; 2. telu a fost testat in 2 randuri... deci BANII nu se mai returneaza; 3. fusion sper sa nu te mai stresezi sa iti iei banii pt ca nu ai de ce sa ii mai vezi. cat despre Quote:
![]() P.S. e ultimul meu post aici... bafta la service-ul GSM!
__________________ Last edited by [Shadow]; 09-09-2005 at 12:49.. | |||
|
| | #867 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
Pe mine sincer nu m-ai convins, atata timp cat Nedelcu Alexandru (Iubitel) a recunoscut clar ca e tzepar, iar tu (daca intr-adevar esti alta persoana - Lupescu Andrei) e clar ca l-ai ajutat sa-si vanda marfa. Daca sunteti cunostinte, ca sa nu zic prieteni, cum a recunoscut "cu ce se ocupa" la fel de bine putea sa te si dezvinovateasca (sa spuna ca nu ai stiut nimic de tzepele pe care le trage el), dar nu a facut-o ! Iar daca o face de acum incolo nu mai are practic nici o valoare. Si apropo de faptul ca sunt useri multumiti de coletele pe care le-ai trimis tu, nu demonstreaza si ca nu ar exista si altii nemultumiti mai ales cu ajutorul "prietenului tau". La fel de bine cum probabil Nedelcu Alexandru a trimis si el 1-2 pachete corecte pana si-a dat seama ca e mai rentabil sa se apuce de tzepuit lumea.
__________________ ... | ||
|
| | #868 (permalink) | ||
|
Vreau sa denunt si eu un user neserios.Username Amadeus ,vorbesc cu el cu 2 zile in urma sa ii cumpar CF de 256 si stabilesc un pret cu el,mai exact 500 mii(am negociat 50mii,lol) stabilesc ora ziua..intre 11-12 vineri,adica azi,ajung acolo,intreb de domnul X,si imi raspunde o tipa ca nu e( cu toate ca stabilisems a fie acolo) da daca am vreo treaba cu el sa-i zic ei. Eu nu aveam nici o treaba cu ea,dar tot in acelasi timp ma intreaba da nu cumva tre sa cumpar un card de mem,eu zic da,ea imi si spune direct,ca e 550mii,eu logic stabilisem alt pret cu omu,mincerc sa-i explic,ea nimic,nimic,am plecat...ce dreq sa fac,mie scarba de neseriosi de astia. dau peste om pe yahuu mai cateva ore dup aia,ma ia ca cica eu am venit sa cumpar cardul ala fara nici un ban,auzi ce aberatii ca eu vin sa iau de pomana de la o secretara un card,ca eu sunt neserios.Apoi ma luat tare ca nu are nevoie de mine,ca el oricum da cardul,ca oricum nu il intereseaza CG,ca bla-bla... asa ca aveti grija cei ce cumparati,sau aveti de gand sa cumparati de la nenea amadeus asta,eu unul m-am lecuit,daca ptr 50mii e in stare de asa ceva... | |||
|
| | #870 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Mareee Atentie!AZI L-AM SUNAT PE ROBERT15 PENTRU ACEST TELEFON,AM VORBIT AM STABILIT UN PRET,MI-A SPUS CA NU ARE NICI INCARCATOR NICI CABLU DE DATE LA TELEFON,APOI IMI BAGA O VRAJEALA CA PENTRU PUSTI DE VARSTA LUI CA ESTE LANGA EL CORADO77(FOOOARTE POSIBIL CLONA) SE FACE CA NEGOCIAZA CU EL PENTRU UN CABLU DE DATE DE LA UN MOTOROLA V525 PE CARE CORADO77 IL ARE LA VANZARE ,EL ACCEPTA, SI APOI IMI SPUNE MIE CA IMI DA SI CABLU DE DATE(MENTIONEZ CA VOCEA LUI"CORADO77" NU SE AUZEA DELOC CU TOATE CA ERA ACASA SI ERA LINISTE DEPLINA)AM VAZUT CA ESTE CAM INDECIS IN VOCE CU TOATE CA MA ASIGURA CA VA VENI LA INTALNIRE,I-AM SPS DE VREO 3 ORI SA NU MA INCURCE CA MA DUC LA O NUNTA SI CA SUNT IN CRIZA DE TIMP,MA ASIGURA CA VA VENI SI IMI DA INTALNIRE LA ORA 12.00 LA HALA TRAIAN UNDE A SPUS CA LOCUIESTE "PRIETENUL" LUI CORADO77....EU CA ELEMENT DE SIGURANTA I-AM ZIS CA DACA ESTE CEVA SI NU POATE AJUNGE SA IMI DEA UN BEEEP CEVA SAU UN SMS CA SA NU MA INCURCE CA ERAM IN INTARZIERE MARE....BUUUNN AJUNG LA ORA 12.00 LA LOCUL INTALNIRII LA 12.05 IL SUN SI IMI DA TON OCUPAT...EU MA GANDESC:'POATE ESTE ACUM IN DRUM SI DE AIA NU A RASPUNS`...PE DRACU! LA 12.15 MINUTE IL SUN DIN NOU DAR DE ACESASTA DATA NU IMI MAI RASPUNDE.ATUNCI MI-AM DAT SEAMA CU CINE AM DE AFACE. am sa postez acest anunt pe toate anunturile tale...restul mai vedem noi! aiwa man scuze ca am postat pe mai multe anunturi dar m-a scos din sarite dupa ce ca i-am si spus ca ma grabesc si nu am timp... | ||
|
| | #871 (permalink) | ||
|
Am citit si eu ultimele pagini si mi-a sarit in ochi o afirmatie pe care am intalnit-o tot mai des in ultima vreme... Am vazut de nenumarate ori persoane care se disculpa cu "x a postat de pe contul meu"... Daca nu sunt in stare sa aiba grija de contul lor, mi se pare corect sa ii ia lumea peste picior...si sa ii banuiasca de nereguli... Asta este plata pt. nepasarea si indolenta lor... Dupa mine, explicatiile de genul acesta, ascund tot felul de smecherii...de fapt, sunt incercari tardive de a acoperi clonele... Cat de fraier trebuie sa fii ca sa nu-l cunosti pe cel care intra la tine in casa si pe care il lasi singur la pc-ul tau ????????? Si cat de fraier trebuie sa fii ca sa crezi o explicatie ca asta ????????? P.S.: Nu neg ca e posibil, totusi, ca 5% din afirmatiile de genul acesta, sa fie adevarate...
__________________ 1. Asus P5E, Q6600 G0@3,6, Tuniq Tower, 2x2GB A-Data Extreme DDR2 800@1080 (15-5-5-5), Gigabyte 8800GT 600/1800@700/2000, RAID0 7200.11 2x500GB, Antec Neo 550W, Horizon 2206SW. 2. Dell Inspiron 1520, T7500, 2x2GB DDR2 667, 8600GT 475/800@650/1000, 200GB/7200RPM | |||
|
| | #872 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=137809 rog un moderator sa se uite aici si sa ma lamureasca si pe mine userul ANDREI_CGK posteaza la ora 00:51 si-mi spune sa dau un sms sau sa-l sun... la ora 03:31 posteaza ca la vandut (mentionez ca ambele posturi au fost facute inj aceeasi zi) | |||
|
| | #875 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #877 (permalink) | ||
|
Daca imi amintesc bine, acum un an i-am vandut userului Amadeus un LCD de 15" si nu a fost absolut nici o problema. Avea un Tico alb cu care a venit la mine. Oricum astept confirmarea lui
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #878 (permalink) | ||
| Pt. Busybilut
Busybilut te rog sa nu ma implici pe mine in certurile tale cu alti membri ai forumului, pt. ca nu ma cunosti iar pustiul ala este un tampit daca a spus ca ia cablu de la mine,este adevarat ca acum cateva zile am vandut un motorola v400p fara cablu si incarcator unui pusti de vreo 16 ani dar ma sunat si nu stiu ce id are el pe CG,m-am intalnit cu el la unirea si a intarziat cam 10 min,nu il cunosc nu stiu unde sta ,pe viitor te rog fii mai atent ca imi creezi mie probleme si nu este frumos.
| |||
|
| | #879 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
coradoo77 apoi m-am uitat si pe anunturile postate de tine si am observat ca nu are cum sa fie una si aceiasi persoana...so scuze sincer dar pe moment cand era cu mine la telefon el se facea ca vrb cu tine si ca te intreaba daca ii dai cblul de la motorola ,tu ai acceptat si uite asa ca mi-l dadea mie ...si am crezut ca este clona. id-ul lui este robert15 sal si scuze ... | ||
|
| | #880 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |