![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Intrebare: ce pericole ma pot pandi pe mine, care trimit ceva prin posta? (eu ma gandeam ca destinatarul poate oferi o suma celor de la posta locala pentru a-l declara pierdut, astfel el scapand extrem de ieftin si eu "cu o falca in cer si una in pamant") Nu de alta, dar pe bursa.rol imi oferise cineva o suma, din pacate el nefiind din aceeasi localitate (BUH). Am refuzat; prefer sa ma intalnesc personal cu potentialul client. Astfel si el e multumit, si eu sunt multumit. | ||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Ti se pot intampla multe chestii ! Trimit pachetul si ala nu-l ridica (asa mi s-a intamplat mie) ! Si ti se intoarce pachetul (evident daca alegi tu optiunea asta) si platesti de 2 ori transportul, in traducere PAGUBA. Pai cand trimiti ceva cu posta tu ii dai pachetului o valoare pe care in mod normal Posta Romana ti-o inapoiaza in cazul in care ei pierd coletul. Cel putin asa mi se pare mie corect ! La americani exista faza aia cu Insurance la pachetul trimis ! Parerea mea ca cel mai bine sa faci afaceri numai cu cei din orasul tau sau daca sunt din alt oras sa vina la tine sa vada produsul !
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Quote:
NU SE POATE face ce vrei tu...cu alte cuvinte daca se pierde pachetul...posta plateste valoarea declarata! Asa ca nu poti sa pierzi banii!!In general...nu ai sa reusesti sa vinzi ceva loco ...si va trebui sa risti sa trimiti si prin posta...in general comunitatea CG e o comunitate serioasa...asa ca chestiile cu tzepele dupa cum vezi sint foarte rare! Ce te opreste sa negociezi cu virtualul client si sa trimiti un pachet prioripost si cu plata ramburs!? In acest fel pachetul va ajunge direct la usa celui care il asteapta(se elimina scuza...ca nu m-a anuntat posta..etc si etc) plus ca la livrare se primesc banii! deci fara sa risti ceva ...nu ai sa castigi nimic
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| REDMAN, l-ai vazut de curand? chiar sunt curios ce s-o fi ales de el... n-am mai avut placerea de a discuta cu el de cand am scris ultimul post...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Errr...astia care si-au luat teapa, ati uitat sa precizati ceva foarte important: din CE localitate e xts asta? Din ce oras venea coletu? Ca am gasit pe bursa o placa si vreau sa o iau prin posta...tot ce pot sa fac e sa ma feresc de anunturile din orasu lui xts asta... Deci din ce oras venea coletu?
__________________ Layin` low | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
catean george a.k.a xts este din arad. nu-mi inchipui ca este chiar atat de idiot sa ma practice chestia asta dupa ce a fost prins, dar asta nu inseamna ca nu mai poti lua teapa cand faci tranzactii prin posta...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Am citit acum, mersi oricum. Placa pe care vreau sa o iau de pe bursa este vanduta de un tip Dan cu nr. 0724/378938 din Braila. Stiti ceva de el? Ma risc? Costa 2.6 mil (GF3 TI). EDIT: am vb cu el la tel...avea voce mai matura asa, probabil are ~30 ani... Cei care ati vb cu xts la telefon, ce accent avea tipu asta? Ma refer la zona regionala, si cam cati ani i-ati da dupa voce?
__________________ Layin` low Last edited by Sparco; 19-09-2003 at 16:10.. | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
xts avea accent ardelenesc (arad...) si... din pacate nu avea inca 18 cand a savarsit "crima"... he was one month short of prison & sheat ![]() nu mai fi asa de stresat mah... nu toti sunt tzepari. 2.6mil mi se pare o suma rezonabila pentru un gef3ti. e destul de probabil sa fie pe bune. si daca te decizi sa o cumperi, cand primesti coletul, dai banii si deschizi coletul in fata tipului de la posta! daca nu e ce te astepti sa fie, posta nu trimite banii pana nu "ancheteaza"...
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Posibilitatea de a primi o teapa...este...de fapt nimeni nu poate garanta ...seriozitatea celui ce vinde...dar daca te zbati un pic poti vedea...dac respectivul mai are anunturi si dca toate au fost OK In cazul nostru au fost 2 tentative de inselatorie din fericire ambele rezolvate! In orice caz faptul ca ai vorbit cu el la telefon si faptul ca totusi vocea impunea respect...ma face totusi sa cred ca nu prea e o teapa! La o adica cauta un amic in zona !! si vezi poate se intilneste el cu respectivul macar sa vada placa!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Pai nu cunosc pe nimeni in Braila...stau tocmai in celalt capat al tarii... Oricum omul mi-a mai zis ca a mai trimis 2 procesoare in Bucuresti si ca fratele lui are sala de net in Braila...este oarecum ciudat ca l-am intrebat ce adresa de mail are, sa-i scriu adresa si datele mele sa trimita placa, dar a zis ca nu stie adresa ca fratele lui a pus anuntu` si trebuie sa-l intrebe. Adica sa nu stii mailu` lu fratitu`???Asta m-a pus putin pe ganduri, dar asa sunt eu, nu prea am incredere in nimeni si suspectez orice si pe oricine, cu toate ca n-am luat niciodata teapa desi am comandata destul de multe chestii 2nd de pe net.
|
| | #100 (permalink) | ||
| Huh
Dupa cateva mailuri si o discutie de vreo 2 ore pe messenger am decis sa iau placa. Tipul a fost atat de sincer si asa de tare m-a convins incat, atunci cand scoteam coletul nu aveam deloc emotii ![]() Placa este intr-o stare impecabila si merge absolut perfect...si e CHIAR Leadtek...deci ce a zis ca va fi aia a si fost. Deci daca vedeti vreun anunt cu numele, localitatea si tel persoanei postate de mine mai sus...trust him...e foarte cinstit omul. Doctor Bonez & AIWA> mersi pentru incurajare...ati avut dreptate, this one was honest
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|