![]() |
| | #1001 (permalink) | ||
|
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1002 (permalink) | ||
|
ok Aiwa eu incetez aici cearta asta cu acel user.In orice caz nu ai sa stii niciodata care de unde posteaza ca posteaza de la vecini cu alt nick sau chestii din astea.Cel putin jumatate din forumul de gsm(publicitate) stie ca proteina este gsm-stefan...e rusinos pt. el sa minta in halul asta.Oricum eu aici am incheiat chestia asta...am incercat doar sa va avertizez si atata tot.Toate cele bune si daca se uita userii la condica asta sa dea fiecare un up care stiu ca proteina e gsm-stefan a.k.a N6600
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #1003 (permalink) | ||
|
tu ori esti prost,ori te prefaci.....tu chiar nu intelegi limba romana ? deci noi vorbisem atunci si ti-am spus clar, nu ma intereseaza 3660,daca vrei vii cu cash ! tu mi-ai zis ca te mai gandesti ca sa astept sa il vinzi.....nu vad care este shmenul ? si intradevar,posibil,am avut oferta si l-am dat cu banu jos,ce vroiai sa fac ? sa te astept pe tine 1 an de zile ? dar nu vad ce e relevant in discutia aia ? ca ce,ca eu ti-am zis ca am un 6230,tu ai zis ca vrei schimb,eu am zis ca vreau doar cash si tu ai zis pe urma ca's tepar......esti dus fratele meu ! Apropo,ai zis ceva ca m-am intalnit cu un prieten de-al tau si i-am dat teapa.....te rog spune-mi cine esti,unde si cu ce i-am dat teapa si cand ! Vad ca nu raspunzi la intrebarea asta,de ce oare ? fiindca minti ? ia gandeste-te ! @Jaroevil cu ce ocazie iti dai cu pararea ma incapabilule aici ? de cand si pana cand ma faci tu pe mine tepar ma jegosule ca deja nu mai pot de nervi,asta e culmea tupeului si a nesimtirii.....ma cunosti tu pe mine,sau avem vreo treaba noi 2 ? nu cred....asa ca de cand si pana cand spui tu despre mine ca tepuiesc lumea ma obositule.....uite-te in postul de mai sus,sunt doar o parte din cei carora am vandut eu cu stefan,poti sa ii contactezi sa te lamureti si singur , si nu mai acuza aiurea ! Pana una alta si tu faci partea din grupul celor care alearga dupa posturi si se baga in seama sa se simta importanti,ca si cei de pana acu care ma acuza pe mine si pe stefan ca dam tzepe,dar defapt nimeni nu ne cunoaste,nu au avut treaba cu noi....dar ei vorbesc in continuare,din lumea lor,lumea povestirilor nemuritoare si a basmelor ! dar cei carora am vandut si stiu ce fel de om sunt,de ce nu reclama ? Fiindca nu au ce , si stiu ca's om serios, si eu si Stefan,doar voi bagatorii de seama vreti sa va simtiti importanti asa ca va aflatzi in treaba postand......statzi in banca voastra si gura mai mica , ca suntetzi penibili ! Imi cer scuze aiwa pt iesirea asta dar nu mai suport ca toti mucosii si toti copii sa imi spuna ca sunt tepar eu si stefan,cand defapt ei doar se baga in seama si nu au nici o treaba cu noi sau chiar cu viata....fiind oameni lipsiti de ocupatie ! | |||
|
| | #1004 (permalink) | ||
e amuzant tot ce scrie aici...da nu e de ras e de plans!
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #1005 (permalink) | ||
|
proteina: Cu limbajul de genul asta am impresia ca o sa ai parte de o mica vacanta...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
PRECIZARI: Acest user adica GSM-Stefan fost N6600 a mai avut un cont pe FORUMUL ComputerGames si anume StefanGsm cont pe care l-a pierdut datorita nerespectarii regulamentului imediat si-a facut clona cu numele paHaR clona ce si-a pierdut si ea contul. Intrucat era necasar sa-si desfasoare activitatea pe acesta arie si-a facut cont nou tot cu numele StefanGsm cont ce a primit imediat Permanent Ban din partea adminului SR pe data de 03-11-2004 Se poate vedea foarte simplu aici istoria: http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=92731 sau aici http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=92834 Cu alte cuvinte http://www.computergames.ro/forum/me...p?userid=21778 este cont valabil pe FORUMUL CG dar sufera de "Permanent Ban" Pentru ca nevoia de a vinde era arzatoare dupa 3 zile mai precis pe data de 06-11-2004 are norocul sa se folosesca de arie de data asta este inscris cu numele de [b]N6600[/] ca sa nu va tin prea mult la povesti sar peste chestiile mai nesemnificative si ajungem la schimbarea de nume unde se transforma din N6600 in GSM-Stefan bineinteles ca si dupa toata acesta "schimbare la fatza " tot vechile obiceiuri sint prezente, din nou "calca pe bec" si astfel se trezeste din nou in imposibilitate de a posta. E si aici intervine userul Proteina http://www.computergames.ro/forum/me...p?userid=20704 un amic bun ce din ce am discutat am aflat ca sint tovarasi si il mai ajuta cu cate ceva. Intrucat in regulament nu am gasit undeva asa ceva scris...am considerat ca "asta e, sint amici si-l ajuta" ...omul a profitat de acesta lipsa si astfel dovedind ca nu e clona nu aveam ce face! Intre timpde pe contul acesta au inceput sa apara diverse anunturi ce erau destul de clare ka apartinind userului GSM-Stefan si culmea uneori la intilniri in loc de Proteina ajungea GSM-Stefan si tot asha. A trecut perioada de pedeapsa si userul GSM-Stefan mi-a dat de inteles ca am ceva cu el si de ce nu il debanez. Intrind sa fac cuvenitele setari am descoperit ca uite mai are un user banat forever...acum stau si ma uit la cel/cei ce ma acuza de "batut palma" cu el...mai cred asta si in clipa de fatza? Daca inca nu sint convinsi ca e asha le recomand sa citeasca cu MARE ATENTIE "condica de reclamatii" si vor vedea de cate ori am intervenit in acesta condica cu informatii despre "ispravile" userului si daca nu ma insel chiar si cu locatia exacta unde poate fi gasit de cei ce trebuie sa recupereze "tzepele" luate. Si pe celalat forum (softnews) a avut probleme si acolo l-am pedepsit! Dezgustul pe care l-am simtit in momentul in care am fost acuzat ca "sint corupt "de N6600 nu cred ca am sa-l sterg usor,dar in fine....se pare ca unii au un talent deosebit de a arunca cu vorbe fara acoperire! ************************** -Momentan nu am sa "dau cu banu` " pentru scandalul si vorbele grele pe care le-am gasit aici am sa stau sa citesc cu mare atentie fiecare post in parte si am sa hotarasc fiecare ce procent de pedeapsa va primi! Ce pot spune ca dca se continua cu apelativele de maidan....e posibil sa fie ultima vizita pe forum -propunerea pe care am facut-o ....va fi cat de curind pusa in practica intrucat mai sint useri ce se folosesc de contul unui prieten si prinzi cu "ocaua mica" se ascund in spatele "Aiwa esti chior nu vezi ca e un alt IP" Asta ca sa dau un simplu exemplu dintr-un PM primit saptamina trecuta! Aviz celor ce se stiu in neregula....daca va pasa de contul vostru pe acest forum...lasa-ti prietenia deoparte si procedatzi corect. Uneori amicul/prietenul ajutat e un mare neserios si atunci ...e pacat nu sa scotzi tu castanele aruncate in foc de el! *********************** O seara placuta
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
|
nu pot sa nu ma intreb... daca Proteina e alt individ dar vinde in comun cu N6600, atunci N6600 nu vindea in comun cu Proteina mai demult cand era membru activ al forumului? oricum ai da-o, astia 2 nu au ce cauta aici! Proteina, nu am nimic cu biznis-ul tau, dar ma seaca cand vad ca te aperi cu atata inversunare, jignind si calomniind pe altii.
__________________ I would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity... | |||
|
| | #1008 (permalink) | ||
| Quote:
DUPA TOT CAT AM FOST ACUZAT EU SI STEFAN,II ROG SA SPUNA AICI CEI CARE AU FOST PACALITZI,TZEPUITZI,ETC.....DE STEFAN SAU DE MINE ! SA POSTEZE AICI TOTI ACEIA ! o sa ramanetzi surprinsi......in afara de scandalul care l-a avut Stefan cu Chupa care a ramas in pom....NU exista nici o reclamatie reala,doar oameni care dau din gura....atata tot ! Si nu erau anunturile mele.....marea majoritate este Stefan care vinde,eu il mai ajut cand el chiar nu poate......atata tot ! am zis si mai sus.....nu inteleg ce e asa neclar ?! cat despre obiceiurile mele,aiwa exagerezi,iti pun aceiasi intrebare,da-mi si mie un caz concret care a fost ! NU este nici unul,doar vorbe in vant,acuzatii gratuite si jigniri ! imi pare rau ca tre sa fac parte din aceiasi comunitate cu astfel de oameni.....marea majoritate care au tot comentat impotriva mea gratuit,fara sa aiba vreo dovada ! DOAR VORBE GOALE ! Teshawn unde a disparut.....parca zicea ca am dat teapa unui prieten de-al lui,eu sau stefan,nu stiu exact de cine a zis.....acu nu mai raspunde,nu a dat detalii.....drept dovada ! si el este la fel,posteaza aiurea,doar sa se afle in treaba si sa se razbune pe mine ca i-am atras atentia in 2-3 randuri cu niste preturi mult prea exagerate la telefoane ! daca cautati cu atentie threadurile lui......o sa gasitzi oameni care il acuza ca stabileste intalniri si nu apare si ca e tepar ! Trezirea oameni buni.....nu e bine ce se intampla aici ! @vaiio eu tot nu inteleg de ce te tot bagi in vorba ? eu sau stefan de ce nu am ce cauta aici ? daca e cineva care nu are ce cauta,tu esti acela.....deoarece faci acuze gratuite,cataloghezi oameni fara nici sa ai idee despre ce e vorba ..... pe cand eu,ce am facut spre exemplu ? ce teapa am dat ? cui si cu ce ? esti nebun din punctul asta de vedere ! nu inteleg,ce treaba ai cu mine ? de unde ma cunosti ? nici macar nu ai habar cine sunt sau ce fac.....acum serios,stai in banca ta ca nu cunosti si vb aiurea ! ce te seaca,ca ma apar ? pai nu ti se pare normal sa ma apar si sa nu mai pot de nervi....cand sunt oameni care te acuza cand ei nici nu te cunosc,nu stiu nimic de tine si nu au avut si nu au nici o treaba cu tine.....doar acuza si posteaza sa se afle in treaba,sa piarda vremea ? nu ti se pare normal ? | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
eu am facut o simpla observatie (poate fi luat ca si concluzie daca vrei), nu am acuzat pe nimeni in postul de mai sus, si cum adica de ce ma bag??? pana la urma te intreci cu gluma...renunta la apelativele care deja te-au consacrat pe acest forum si lasa-ne sa ne cumparam telefoane bune, fara sa ne fie frica ca dam de unul ca tine. asa ca o precizare: nu am nici o legatura cu userii tepuiti sau netepuiti sau cu userul Teshawn. asta sa fie CLAR!
__________________ I would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity... | |||
|
| | #1010 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1011 (permalink) | |||
|
Ce repede uita lumea : Quote:
Quote:
Quote:
| ||||
|
| | #1012 (permalink) | ||
|
proteina sau gsm-stefan sau care oi mai fii ca m-ai ametit rau..eu am zis clar ca un prieten de al meu s-a dus sa se intalneasca cu ''proteina'' insa a venit stefan...asta da mult de gandit si de inteles.din partea mea poti sa vinzi si telefoane-bricheta ca sincer nu ma intereseaza.ca esti ahtiat dupa vanzari e treaba ta si ca iti tremura mainile daca nu vinzi ceva e tot treaba ta.treaba mea a fost sa imi dau seama de o neregularitate.la inceput ai spus ca habar nu ai cine e stefan...apoi ai spus ca esti vecin cu el...ce urmeaza?eu nu traiesc de pe urma vanzarilor.poti vedea ca nu activez decat pe acest forum. acum iti dai seama ca tot forumul stie cine esti.daca erai negustor cinstit nu se lua toata lumea de tine...crede-ma!!!! aa si asa ca faza...de ce tu ai inceput sa deschizi trheaduri doar dupa ce gsm-stefan a fost banat
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 Last edited by Teshawn; 26-10-2005 at 21:41.. | |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
scuze de post dublu insa interfata s-a ca bulit si nu vad optiunea de edit. inca ceva ca sa arata ce am cu proteina...desi ai cont din 2004 ai inceput sa postezi doar dupa ce gsm-stefan a fost banat...ciudat nu ?
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #1014 (permalink) | ||
|
@diablobb81 valim nu a acuzat oarecum nimic,el doar a publicat adresa mea si atata,dar de 3 luni de zile nu m-a cautat nimeni si nu am primit nici un fel de vizita de vreun fel.....drept dovada de toti cei care erau impotriva mea ca i-am tepuit si ma cauta.....deci era o afirmatie falsa ! RDI poti vb cu el,si el a vorbit in necunostiinta de cauza,iar pe urma a venit si a cumparat un telefon de la mine si stie asta si totu a decurs foarte ok si e multumit ! si-a schimbat si el parerea..... Marneth ce pot spune despre el ? un om caruia am vandut un volan,care a fost al meu si era ok,si dupa 3 luni si ceva vine sa imi zica ca ba e stricat ba nu merg vibratiile....dupa 3 luni de zile ? eu ce sa fac ? sunt magazin sa dau garantie 1 an ? a mers,a facut proba,a fost ok.....dar acum ?nu mai conteaza , nici el nu m-a mai cautat,drept dovada..... @Teshawn tu chiar nu intelegi ca proteina ma ajuta sa vand telefoane,el punea anunturile mele in marea majoritate,si mai vindea si el cate ceva.....si de multe ori m-am intalnit eu cu clientii lui proteina si ei stiu asta,nu au avut nimic impotriva,totul a fost ok......apropo de prietenul tau.......nu inteleg de ce il tot bagi in fata ? i-am dat teapa ? nu merge telefonu ? are probleme ? sau ? Proteina nu a spus ca nu ma cunoaste,sau o fi gresit,el a spus defapt ca NU e una si aceiasi persoana cu mine.....asta a vrut sa spuna,nu stiu ce s-a inteles.....Suntem 2 persoane diferite,daca vreti putem sa ne intalnim sa va convingetzi ! De ce proteina posteaza abia dupa ce iau eu ban ? tu nu intelegi ca dupa ce eu am luat ban,am vb cu el si posta pt mine si ii mai dadeam si lui telefoane sa vanda,sa scoata un ban ? ce nu intelegi ? Cat despre ce stie forumu,da intradevar,stiu ce parere au oamenii de mine,cei care au luat de la mine si clientii......nu cei care vorbesc doar sa se afle in treaba......apropo,prietenul ala al tau cu telefon,e ok ? are vreo problema ? i-am dat teapa ? te rog raspunde ! | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
Da CBR,ai dreptate.....cateva ip-uri coincid (3-4 ip-uri) ! Sunt din reteaua Romnet,te poti interesa,suntem vreo 400 si ceva,aproape 500 si de 1 luna de zile se tot fac lucrari pt imbunatatirea transferului si se mai schimb ip-urile dar unele coincid ! nu inteleg ai postat ip-urile alea si ai spus Hmm.... ! De ce ? ce este rau ?
| |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | ca sa vedeti ca l-am cautat dupa 3 luni si ceva
calculati si voi 3 luni de la 3.07.2005 marneth16 (7/3/2005 11:40:16 AM): daca mai ai volanul Ferrari 360 Modena Pro sunt interesat care e ultimul pret fanelush2004 (7/3/2005 11:59:23 AM): da spune marneth16 (7/3/2005 12:01:58 PM): mai ai volanul? fanelush2004 (7/3/2005 12:02:13 PM): da fanelush2004 (7/3/2005 12:02:53 PM): te intereseaza ? marneth16 (7/3/2005 12:02:57 PM): si care e ultimul pret ca am un prieten care il vrea marneth16 (7/3/2005 12:03:47 PM): da un nr de tel si vb cu el direct fanelush2004 (7/3/2005 12:04:15 PM): 0721285395 fanelush2004 (7/3/2005 12:04:23 PM): tzinand cont ca in magazin e vreo 2.8-2.9 milioane marneth16 (7/3/2005 12:04:40 PM): sigur are force feedback? fanelush2004 (7/3/2005 12:04:49 PM): mai jos de 1.7 nu las,si asa e impecabil si merita mai fiecare banutz marneth16 (7/3/2005 12:05:03 PM): ceva garantie? fanelush2004 (7/3/2005 12:05:16 PM): iti dau eu garantie 3 luni la el Pana la 18.08.2005 marneth16 (8/18/2005 10:25:52 PM): sal marneth16 (8/18/2005 10:26:32 PM): a zis tipul care a luat volanul daca imi poti da mie setarile fanelush2004 (8/18/2005 10:26:40 PM): sal marneth16 (8/18/2005 10:26:43 PM): daca nu vrea sa ti-l dea inapoi fanelush2004 (8/18/2005 10:26:56 PM): ai rabdare umpic ca abia am intra in casa marneth16 (8/18/2005 10:27:10 PM): cica nu are nici macar vibratii marneth16 (8/18/2005 10:29:36 PM): yo nu pot sa mai stau aku marneth16 (8/18/2005 10:29:48 PM): trimite-mi pe mail Plus ca nu a mers ff de la inceput si nu a facut nicio proba.Si nu l-am mai cautat pentru ca mi-am dat seama ca nu am cu cine discuta. | ||
|
| | #1018 (permalink) | ||
| Quote:
observ ca discutia merge cam pe aceeasi traiectorie ca ultima data... N6600 nevinovat, om serios iar toti ceilalti niste prosti si incapabili ca il acuza si se iau de el fara motiv si fara sa il cunoasca. ps: acum ca-s doi, puterea creste. daca se poate spune asa | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
Deci din prima conversatie.....eu nu am zis ca are force feedback ! nu am afirmat acest lucru niciodata ! Volanul are vibratii,nu force feedback,este o mare diferenta ! eu cu ce sunt de vina ca tu nu stii sau prietenul tau sa instalezi un driver ? volanu merge perfect,nu avea si nu are nici un fel de problema ! modelul exact putem sa il verificam pe net , l-am verificat de atunci si a fost ok,este prevazut cu vibratii si era ok ! Eu cu ce sunt devina ca instalezi de nu stiu cate ori windows-ul si bagi 2003,milenium,xp,98 sau ce ai bagat tu....? eu cu ce sunt devina ? cd-ul cu drivere este la tine ! eu cu ce te pot ajuta ? Lol....ce a fost a fost ! Si din cauza scandalului cu marmeth si cu tine chupa am luat ban,asta e....a trecut ..... ai adresa mea,nu te-ai deranjat sa vii la mine ,tu sau marmeth daca aveai ceva de impartit cu mine sau daca te-am tepuit are rost sa mai dezgropam mortii ? uite adresa mai sus,daca vrei te astept cu cea mai mare placere sa discutam,sau ce vrei tu sa faci....P.S. NU MAI RASPUND LA NICI UN POST DESPRE VECHIURILE SCANDALURI ! CE A FOST , A FOST , POATE NU AM GRESIT,POATE AM GRESIT,AM PLATIT , POATE VINOVAT/POATE NEVINOVAT.....ASTA E ACUM ! NU MAI TRAITZI DIN AMINTIRI.....VIATA MERGE INAINTE ! eu am trecut peste ban , am stat 3 luni fara user,asta e....acu care mai e problema ? nu voi mai raspunde/comenta la nici un fel de afirmatie ! | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
Vibratiile cred ca le aveai tu in cap, iar drivere instalez de prin 97
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |