![]() |
| | #1022 (permalink) | ||
|
GSM-Stefan: Am scris Hmmm pentru ca altfel nu ma lasa sa pun post-ul (min 2 litere, blabla). In rest nu am nimic de comentat. Las la latitudinea fiecaruia. PS: Nu de alta dar mi-e cam lene sa ma bag in scandaluri acum...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1023 (permalink) | ||
|
mda...naspa situatie... Aiwa vreau sa iti zic ca respect munca ta si esti un mare caracter ca reusesti sa tii atatia pasionati de gsm pe forum aici si ai toata stima din partea mea...idem 4 CBR
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #1024 (permalink) | |||
|
Se pare ca cineva ori nu stie sa citeasca ori datorita nervilor nu intelege: Quote:
Quote:
Daca IN MAREA MAJORITATE e STEFAN cel ce vinde! Daca toate plingerile facute au fost facute in vant adica toata lumea e proasta si vorbeste aiurea! Daca toata lumea care REPET nu se cunoaste cu toata lumea spune un lucru...eu pe cine sa mai cred? Ca tot itzi pare rau ca faci parte...nu e nimic rezolvam si asta....imi pare mie rau ca nu am facut acest lucru din prima dar nu e nimic azi e zi de curatenie. Cind am discutat te-am inteles ..se vede clar ca a fost doar "frate cu dracu pina treci puntea" Quote:
************************** CBR ,Chupa si restul ce atzi intervenit va multumesc pentru interventie ...sincer nu mai aveam timp sa rascolesc prin "caietul cu amintiri" sa vad fiecare ce a facut si am rugamintea ca acest scandal sa se inchida aici! Deja a fost alocat prea mult spatiu unei probleme simple! Vanzare placuta tuturor!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | ||||
|
| | #1025 (permalink) | ||
|
wow...chiar am scapat de tepar !!!!!!!!!!!!!!!bv Aiwa n` the rest
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
|
Atentie la userul oct-AV Mai multe amanunte se gasesc aici: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=145290
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1028 (permalink) | ||
|
Ti-am citit PMul ...ti-am raspuns la el si chiar recomand sa faci aici lamuririle necesare!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1029 (permalink) | ||
| Lamuriri
Revin cu lamuriri la sugestia lui AIWA, desi sincer nu-mi face nici o placere. Asadar postez pentru doua amarate de placi audio si video, si raspund unui user cu o poza a placii video cat mai aproape de realitate, evident luata de pe net. In scurt timp ma apeleaza reclamantul ca vrea ambele placi. OK, vorbim la tel., ne intalnim si ii inmanaz placa video pe care o aveam la mine. (ii trebuia pt. a o cupla cu un tuner tv pe conectorul dedicat). Astept vreo 3-4 zile si nimic (urma sa vina sa ia si placa audio), ii scriu de unde sa ia driverele...si primesc un PM in care incearca sa-mi revanda placa pe motiv ca ceva nu-i merge lui la interfata cu tunerul tv. I-am explicat ca tocmai luasem un cooler de la UltraPro cu banii de pe placa video si ca pe moment nu pot. Ba mai mult, cand un alt user a intrebat de placa video, l-am redirectionat spre acest individ, incercand sa-l ajut sa scape de ea. Finalul este terifiant (dupa cum puteti citi pe post); eu i-am luat mintile si el nu stiut ce a cumparat, fiind nevoit sa revanda la jumatate din pret !!!...au urmat urarile "de bine". Fac o paranteza: santem vecini de cartier, am vorbit atat pe tel. cat si pe PM si am fi putut oricand rezolva civilizat disputa prin a returna banii/placa, insa a preferat in acest mod. Oare cum o persoana ca acesta care are mai mult de 260 de posturi in mare parte pe hardware poate fi considerata "naiva" si ca nu stie pe ce pune mana. (eu unul am rezerve foate mari in privinta sa dupa ce am rasfoit prin posturile sale) Sincer regret cele intamplate si nu pentru ca am fost si eu pe lista lui, ci pentru ca se intampla sa avem deaface cu persoane ata de "marunte" si "meschine". In rest, vorba lui "AIWA": ATENTIE cu cine faceti afaceri !!! Octav. | |||
|
| | #1030 (permalink) | ||
|
oct-AV: Totusi, despre cine e vorba?
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1031 (permalink) | ||
| Autodenunt :)
In urma cu ceva zile am avut un anunt pe forum ca vand 3 monitoare 19" .. ele faceau parte dintr-un lot de 5 dar 2 erau promise.. in fine.. avand nevoie urgenta de bani duminica am facut oferta ..1,5 mil oricare.. userul Zyklon5 mi-a facut oferta de 1.5 mil sa le ia pe toate 3 .. am acceptat (din cauza urgentei ) ramand ca luni sa ma intalnesc cu un amic de al lui sa le ia luni.. am rezolvat treaba iar oferta lui Zyklon5 nu prea mai imi semana a afacere ..dar m-am dus la intalnirea cu amicul sau .. acesta dintr-o greseala mi-a platit monitoarele cu pretul cerut initial (1.7 si 1.8 mil).. lucru care evident mi-a convenit si nu am comentat nimic cum ca ne-am fi inteles la un pret mai micnormal.. acum mi se cere diferenta inapoi fatza de intelegerea initiala.. cum 1.5 mil e un pret mult prea mic.. am oferit 400.000 pt transport inapoi si evident returnarea banilor deoarece acele monitoare sunt minim 2.5 mil pe piata (cu garantie 1 an !!) si as pierde mult prea mult.. deci.. refuzand sa ii dau cei 700 de mii diferenta va anunt ca nu sunt o persoana parolista.. sunt un profiterol si imi place sa tin la banii mei ATENTIE cand faceti afaceri cu mine (daca o sa mai fac aici vreuna.. m-am cam saturat de hiene) ..intrebati cat de mare e foamea de bani ..daca e super afacere si nu prea mai am nevoie de bani ma voi suci (cu toate ca a fost singura data asta..)
__________________ sweet lille me 0721.269.934 - Bogdan Y!: kelye00 | |||
|
| | #1032 (permalink) | ||||||
| Join Date: Dec 2000 |
Nu am primit nici o garantie .. voi posta deseara cand ma intorc in oras absolut toata discutia de pe PM. Deocamdata doar un extras. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
El a facut oferta sa vanda cele trei monitoare la 1.500.000 bucata in postul sau. Ulterior pe PM a incercat sa ma fraiereasca marind pretul. Eu nu am picat de prost si a ramas stabilit ca a doua zis livreaza monitoarele in bucuresti la cineva. Si-a uitat geaca si cardul la prietenul meu care i le-a dat inapoi. Acest individ a tepuit omul care i-a inapoiat cardul si un bun de-al sau .. ganditi-va ce ar face oricui altcuiva. In cele din urma am cumparat 4 monitoare de la acest individ asa de mult i-a parut rau ca le da ... Problema se pune in felul urmator i-am dat PM sa imi returneze diferenta si s-a speriat crezand ca ii cer 900.000 adica diferenta de la 4 monitoare ... si nu i-am cerut doar 700.000 diferenta de la cele trei monitoare despre care am discutat initial nu vreau mai mult decat mi se cuvine ... dar nici mai putin este vorba de un principiu si de corectitudine. Am stabilit 3 monitoare la 1.500.000 adica 4.500.000 tu ai incasat 5.200.000 acea diferenta o vreau inapoi. Ca am mai luat si monitorul ala in plus la 1.700.000 este ok o noua afacere un nou set de preturi si reguli. Iti dau monitoarele inapoi cu cea mai mare placere daca imi dai banii pe benzina pe doua drumuri Bucuresti - Ploiesti, banii pentru timpul pierdut si o dobanda pentru cele 5.200.000 bani blocati la tine timp de o saptamana. Ori 700.000 diferenta de la pretul negociat ori faci un calcul la ce ti-am enumerat mai sus. PS: amice crede-ma pe cuvant ti-am zis si pe PM luandu-ma de prost nu a fost o idee buna ai sa vezi cam cat de inversunat pot fi si ce probleme ai cand vinzi marfa fara factura ca firma ...
__________________ Last edited by Zyklon5; 30-10-2005 at 23:29.. | ||||||
|
| | #1033 (permalink) | ||
|
stii ce urasc cel mai mult? oamenii care ma ameninta ..si cand se lauda si cu relatii deja imi provoaca scarba.. raspuns final: NU MAI RESTITUI NIMIC ..nici macar cei 400 pe care ii ofeream pentru benzina.. daca amicul tau cumpara monitoarele din targ si din greseala dadea 100 de milioane?? te duceai sa strangi de gat lumea in targ ca s-a pacalit singur? ai probleme cu unul din monitoare? s-a stricat dupa o zi.. a fost altceva decat ce am zis ca ar fi ? a fost marfa o teapa ? NU ! .. deci nu vad ce reclami aici ..faptul ca s-a prostit singur amicul tau ? ca nu sunt un om de principiu ? mergi la rubrica de filosofie .. si inca un fapt care ma enerveaza.. ai acceptat ultimul monitor la 1.700.000 considerandu-l un pret bun totusi dar primele nu meritau.. trebe sa mai storci ceva... sa mai bagi la burta inca... ai dat link la management computers.. link pe care l-am dat si eu cand am prezentat marfa (Nokia 446x Pro si Eizo t68) link-ul meu a fost pur informativ .. nu stiu de unde ai sarit tu cu ideea ca as reprezenta cumva acea firma ...problema ta consider-o o afacere de targ (pentru ca asa preturi urmaresti.. de coltz de bloc) in care te-ai prostit singur platind mai mult ma astept sa critici marfa vanduta de mine si nu faptul ca te-ai prostit singur pentru amenintarile astea nu vei vedea nici un ban.. faptul ca ma aburesti cu dobanda la 5 milioane si nu stiu ce dovedeste ca iti convine pretul si nu vrei sa le returnezi .. banii au fost ai amicului tau pt ca am fost cu el cand i-a scos de pe card.. deci nu vorbi de banii TAI blocati si nu stiu ce.. in problema asta mi-am expus parerea/deciziile ..evident sunt curios si de parerea altora
__________________ sweet lille me 0721.269.934 - Bogdan Y!: kelye00 | |||
|
| | #1035 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2000 |
kelye ai sa fi surprins la ce se poate ajunge pentru sume mai mici. Ti-ai aratat valoarea, mai bine zis lipsa acesteia. Nu nu am acceptat ultimul monitor pentru ca era un pret bun am acceptat pentru ca nu a fost decizia mea ... eu am vorbit intotdeauna doar de cele 3 dar tu nu ai capacitatea sa actionezi ca un om vertebral .... Cine crezi ca a pus banii aia pe card ? sincer nu te mai chinui sa ne arati limitele-ti caci sunt evidente pentru toti. PS: m-am gandit mai bine ca sa vezi diferenta dintre noi .. cand am drum prin Bucuresti iti cumpar eu 3 paini si o sana.
__________________ | ||
|
| | #1039 (permalink) | ||
|
Eu am procesorul ce lucreaza in desktopul meu de un an aproape.Cumparat(combinatie)de la el.Oricum ,neserios nu mi s-a parut...iar tepar,nu stiu cum ar fi devenit asa deodata...(bine daca esti unul dintre cei care numesc un om ce a castigat dintr-o tranzactie,TEPAR...atunci sunt multi tepari in toata lumea,ba chiar vreo 80% din populatia planetei,iar tu ar trebui sa lasi deoparte ideile lui tati despre munca si viata,mai ales daca este unul din cei pe care "i-a inaltzat comunismul" cu ajutorul sutelor de hectare si a imobilelor confiscate pana-n '49 de la strabunicul meu si de la altiii altii asemenea,al caror neam muncise si facuse sacrificii 10generatii ,fara betii in carciumi si alte distractii,pentru ceea ce aveau) Acuzatiile trebuiesc insotite cu exemple/argumente in favoarea faptului ce-l sustii. Si NU AICI ! Incearca la rubrica Reclamatii ! PS: Scuze daca am ofensat pe cineva.M-a luat valul Last edited by Artistu'; 02-11-2005 at 03:08.. | |||
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
ma simt obligat sa sar si eu in apararea lui vion, am luat de la el un prescott cu 5 mil in februarie, nici o problema, si un lcd cu 10.5 mil in iulie parca, tot asa, nici o problema. De ce am pus preturile? ca sa se vada k nu au fost mizilicuri. As face oricand afaceri cu el, dimpotriva as putea spune k este foarte serios, nu il cred in stare sa dea tepe...poate o fi fost o incurcatura. Si cum zice si artistu' asta trebuia sa fie la reclamatii...
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |