![]() |
| | #1042 (permalink) | ||
| Quote:
Lui vion i-am observat activitatea pe forum... Da, are preturi ceva mai mari, dar nu am auzit (vazut) pe nimeni plangandu-se ca ar fi luat teapa de la acesta pana acum, oricum sa speram ca o sa apara si el cu o replica, un raspuns.. ceva! - Pana atunci ii acord si votul meu de incredere! | |||
|
| | #1044 (permalink) | ||
|
tare rau:a dat un thread jignitor si a.. "fugeat"!am o presimtire cum ca nu o sa mai auzim de el! ps:chiar daca a luat vreo componenta defecta nu cred ca l-a obligat cineva s-o ia fara proba
__________________ Quote:
| |||
|
| | #1046 (permalink) | ||
|
VION....pina apare el..e CORECT sa explici tu cum sta problema!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | www.afaceresimpla.go.ro
Salut. Recomand tema site-ului www.afaceresimpla.go.ro ca o oportunitate buna de a face bani din comfortul propriului camin.
| ||
|
| | #1049 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | www.afaceresimpla.go.ro Quote:
Nici site-urile de unde am comandat informatii despre cum se pot face bani de pe net nu mi-au promis ca voi face mii de dolari, sau ca voi face bani inainte de a comanda produsul lor. In fine poate cele care sunt inselatorii zic asta. E treaba ta dcg daca te uiti pe site sau nu, eu oricum am o groaza de comenzi si i-mi merge foarte bine si fara sa te intereseze pe tine. Sunt convins ca sunt altii care stiu mai bine decat mine si tine ce vor de la viata si vor comanda sigur. | ||
|
| | #1050 (permalink) | ||
|
RECLAMATIE: primesc azi urmatorul mesaj de la userul cu nick-ul bobogti16v il stii aiwa...cel care a postat ultimul dupa thread closed pe thread-ul unde m-au luat toti bishnitzarii la misto. iaca si mesajul: Oagare......vrei sa-ti iei telefon de 7 mil si nu ai o chifla in stomac......sa ne pisam pe tine de husen moldovean........ ce sa-ti spun... te-ai dat pe fatza!:fuckoff: | |||
|
| | #1051 (permalink) | ||
|
BizMan - problema este alta .. ai postat pe o arie a forumului unde nu se posteaza decat RECLAMATII ... se pare ca tu ai cam ignorat acest lucru .. dupa cum vezi topicul acesta se numeste: " CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!)" ...
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | www.afaceresimpla.go.ro Quote:
| ||
|
| | #1053 (permalink) | ||
| Quote:
) si o reclama la un site,despre cum sa faci bani ) vb lui dcg,cred ca o sa faci tu un BAN repede | |||
|
| | #1054 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand laptopuri -> Vizitati-mi homepage-ul (click pe casuta de mai jos) | |||
|
| | #1055 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
:fuckoff: Asa ca ofticati-vaaaaaaaaa....... pA, Pa | ||
|
| | #1056 (permalink) | ||
|
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1057 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #1058 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
Nu o sa postez aici in ce fel a vb. rominacobzaru pt ca nu are nici un rost probabil ti-ai facut o idee despre el, oricum era un pm care nu intereseaza, dar daca vrei il postez. Ce victima esti tu......rominacobzaru....te-au luat bisnitari la misto........esti chiar de "mila" lumiiiiii
| ||
|
| | #1059 (permalink) | ||
|
Posibil neclaritati la capitolul seriozitate-> http://www.computergames.ro/forum/sh...1#post35275976
|
| | #1060 (permalink) | ||
|
Aiwa, se pare ca nu ai curatat forumul cum trebuie! Cine foloseste "umpic"??? http://www.computergames.ro/forum/sh...1#post35281272 Incearca sa iei masuri mai drastice ca nu se mai poate asa!
__________________ I would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |