Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-11-2005, 07:39   #1041 (permalink)
地獄の戦士

mrENigma's Avatar

poate ar trebui sa dezvolti afirmatia pe care ai facut-o...nu cred ca sunt suficiente date. expune problema si poate ceilalti vor intelege ce si cum.

cheers

mrENigma is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2005, 09:32   #1042 (permalink)
WZY
Terminator

WZY's Avatar

Quote:
Originally Posted by F.U.N.K.Y
E Un Mare Tepar Si Neserios.
- Neaparat trebuie sa dai o explicatie... exact ceea ce s-a petrecut intre voi !
Lui vion i-am observat activitatea pe forum... Da, are preturi ceva mai mari, dar nu am auzit (vazut) pe nimeni plangandu-se ca ar fi luat teapa de la acesta pana acum, oricum sa speram ca o sa apara si el cu o replica, un raspuns.. ceva!
- Pana atunci ii acord si votul meu de incredere!

WZY is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2005, 11:35   #1043 (permalink)
Registered User

FUNKY boy ar trebui sa explice. El lanseaza acuzatia.
Dupa stilul mesajelor private pe care le practica, sint convins ca va fi concis si edificator.

vion

vion is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2005, 11:46   #1044 (permalink)
manic driver

3rr0R's Avatar

tare rau:a dat un thread jignitor si a.. "fugeat"!am o presimtire cum ca nu o sa mai auzim de el!
ps:chiar daca a luat vreo componenta defecta nu cred ca l-a obligat cineva s-o ia fara proba

3rr0R is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2005, 12:15   #1045 (permalink)
Registered User

Cred ca doarme, inca. O sa apara.
Nu a cumparat nimic de la mine. A fost cit pe ce, dar... sa va povesteasca el!

vion is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2005, 14:04   #1046 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

VION....pina apare el..e CORECT sa explici tu cum sta problema!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2005, 16:40   #1047 (permalink)
Registered User

www.afaceresimpla.go.ro

Salut. Recomand tema site-ului www.afaceresimpla.go.ro ca o oportunitate buna de a face bani din comfortul propriului camin.

BizMan is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2005, 19:13   #1048 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Pana sa facem noi bani cred ca o sa faci tu un ban

dcg is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2005, 20:09   #1049 (permalink)
Registered User

www.afaceresimpla.go.ro

Quote:
Originally Posted by dcg
Pana sa facem noi bani cred ca o sa faci tu un ban
M-am dus intro zi la Diverta sa cumpar o carte despre bunele maniere. Ei bine, cartea e extraordinara dar nu m-am gandit niciodata din acest unghi, si nu-mi amintesc ca acea carte sa-mi fi promis ca o sa devin manierat.
Nici site-urile de unde am comandat informatii despre cum se pot face bani de pe net nu mi-au promis ca voi face mii de dolari, sau ca voi face bani inainte de a comanda produsul lor. In fine poate cele care sunt inselatorii zic asta. E treaba ta dcg daca te uiti pe site sau nu, eu oricum am o groaza de comenzi si i-mi merge foarte bine si fara sa te intereseze pe tine. Sunt convins ca sunt altii care stiu mai bine decat mine si tine ce vor de la viata si vor comanda sigur.

Old 05-11-2005, 21:01   #1050 (permalink)
Registered User

rominacobzaru's Avatar

Red face UN Nesimtit!

RECLAMATIE: primesc azi urmatorul mesaj de la userul cu nick-ul bobogti16v il stii aiwa...cel care a postat ultimul dupa thread closed pe thread-ul unde m-au luat toti bishnitzarii la misto. iaca si mesajul:
Oagare......vrei sa-ti iei telefon de 7 mil si nu ai o chifla in stomac......sa ne pisam pe tine de husen moldovean........
ce sa-ti spun... te-ai dat pe fatza!:fuckoff:

rominacobzaru is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2005, 22:20   #1051 (permalink)
BusinessMan

banica.alex's Avatar

BizMan - problema este alta .. ai postat pe o arie a forumului unde nu se posteaza decat RECLAMATII ... se pare ca tu ai cam ignorat acest lucru .. dupa cum vezi topicul acesta se numeste: " CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!)" ...
Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro

banica.alex is offline    Send Message via Google Talk to banica.alex Reply With Quote
Old 06-11-2005, 00:11   #1052 (permalink)
Registered User

www.afaceresimpla.go.ro

Quote:
Originally Posted by banica.alex
BizMan - problema este alta .. ai postat pe o arie a forumului unde nu se posteaza decat RECLAMATII ... se pare ca tu ai cam ignorat acest lucru .. dupa cum vezi topicul acesta se numeste: " CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!)" ...
Da, este adevarat, totusi am avut unele motive ale mele. I-mi cer scuze daca acest lucru a ofensat pe cineva.

Old 06-11-2005, 02:01   #1053 (permalink)
Banned

Winnettow's Avatar

Quote:
Originally Posted by BizMan
Da, este adevarat, totusi am avut unele motive ale mele. I-mi cer scuze daca acest lucru a ofensat pe cineva.
nu te supara pe mine,dar tu esti chiar idiot ? m-a amuzat faza asta.....ai avut motivele tale,personale,sa postezi aici ? ) si o reclama la un site,despre cum sa faci bani ) vb lui dcg,cred ca o sa faci tu un BAN repede

Winnettow is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2005, 10:51   #1054 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Thumbs down

Quote:
Originally Posted by BizMan
... I-mi cer scuze daca acest lucru a ofensat pe cineva.
Tu ziceai ceva despre o carte a bunelor maniere pe acolo...eu i-ti recomand de urgenta o carte de gramatica. Do not worry, o sa ai timp destul sa o citesti. I-ti acorda AIWA o mica vacanta sa te ajute in acest sens

dcg is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2005, 14:27   #1055 (permalink)
ManBiz
Guest

Arrow www.afaceresimpla.go.ro

Quote:
Originally Posted by dcg
Tu ziceai ceva despre o carte a bunelor maniere pe acolo...eu i-ti recomand de urgenta o carte de gramatica. Do not worry, o sa ai timp destul sa o citesti. I-ti acorda AIWA o mica vacanta sa te ajute in acest sens
Da mah ! Sunt un idiot care face bani :fuckoff: Asa ca ofticati-vaaaaaaaaa....... pA, Pa

Reply With Quote
Old 07-11-2005, 07:06   #1056 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

BizMan & ManBiz
http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=403

Distractie placuta!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 07-11-2005, 07:17   #1057 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by rominacobzaru
RECLAMATIE: primesc azi urmatorul mesaj de la userul cu nick-ul bobogti16v il stii aiwa...cel care a postat ultimul dupa thread closed pe thread-ul unde m-au luat toti bishnitzarii la misto. iaca si mesajul:
Oagare......vrei sa-ti iei telefon de 7 mil si nu ai o chifla in stomac......sa ne pisam pe tine de husen moldovean........
ce sa-ti spun... te-ai dat pe fatza!:fuckoff:
Intrucat e vorba de PM....concluzia e clara! Vrei sa-ti arat cate PMuri am cu limbaj de cartier?

Old 07-11-2005, 08:28   #1058 (permalink)
Registered User

Nu o sa postez aici in ce fel a vb. rominacobzaru pt ca nu are nici un rost probabil ti-ai facut o idee despre el, oricum era un pm care nu intereseaza, dar daca vrei il postez. Ce victima esti tu......rominacobzaru....te-au luat bisnitari la misto........esti chiar de "mila" lumiiiiii

bobogti16v is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2005, 20:23   #1059 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Posibil neclaritati la capitolul seriozitate-> http://www.computergames.ro/forum/sh...1#post35275976

Old 13-11-2005, 12:29   #1060 (permalink)
Registered User

vaiio's Avatar

Aiwa, se pare ca nu ai curatat forumul cum trebuie! Cine foloseste "umpic"???

http://www.computergames.ro/forum/sh...1#post35281272

Incearca sa iei masuri mai drastice ca nu se mai poate asa!

vaiio is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules