Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-11-2005, 13:48   #1081 (permalink)
ghetto tuning

agent smith's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gembird.GSM
sunt dispus,dar sa fie prima abatere,nu caterinca sau altceva ! ok ?
pentru tine tot ce a fost pana acum a fost caterinca. sau mai bine spus, nu au fost plangeri reale. pana una alta telefonu luat de la tine inca mai zace in sertar fiind inutilizabil. asta sa-ti dea de gandit.
Quote:
Originally Posted by Gembird.GSM
Mersi frumos,am sa incerc pe viitor sa fac numai asa,si nu imi e jena sa recunosc ca am facut ceva gresit...
aiwa, atentie astea sunt cuvinte mari. este prima fraza cu un procent semnificativ de adevar.

ps: atentie cumparatori de terminale gsm, vine iarna si e foarte posibil ca dobrogea sa ramana inzapezita... daca ma intelegeti ce vreau sa spun.
=>=GheTTo TuninG=<=

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2005, 19:25   #1082 (permalink)
Banned

Vertu.GSM's Avatar

Quote:
Originally Posted by chuPa
pentru tine tot ce a fost pana acum a fost caterinca. sau mai bine spus, nu au fost plangeri reale. pana una alta telefonu luat de la tine inca mai zace in sertar fiind inutilizabil. asta sa-ti dea de gandit.

aiwa, atentie astea sunt cuvinte mari. este prima fraza cu un procent semnificativ de adevar.

ps: atentie cumparatori de terminale gsm, vine iarna si e foarte posibil ca dobrogea sa ramana inzapezita... daca ma intelegeti ce vreau sa spun.
Lol,Chupa,nu vreau sa ma mai cert cu nimeni,vreau sa o iau de la 0 , totul curat si asa sa raman ! imi dau cuvantul,la prima abatere ma retrag singur de pe forum si nu mai intru ! se poate o a doua sansa,evident si ultima ?

Vertu.GSM is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 00:43   #1083 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Am avut dreptate. Tu erai

jijea is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 00:48   #1084 (permalink)
Banned

Vertu.GSM's Avatar

Quote:
Originally Posted by jijea
Am avut dreptate. Tu erai
LoL da jijea,ai avut dreptate....so ? aiwa stia de la inceput......dar unde e aiwa ca de aproape 3 zile nu a mai dat pe forum.....

Old 20-11-2005, 10:55   #1085 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Eh, ziceam si eu.
Am ochi bun, atat
De asta ma bucur

Old 20-11-2005, 12:14   #1086 (permalink)
ghetto tuning

agent smith's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vertu.GSM
vreau sa o iau de la 0 , totul curat si asa sa raman ! imi dau cuvantul,la prima abatere ma retrag singur de pe forum si nu mai intru ! se poate o a doua sansa,evident si ultima ?
traducere: "va rog frumos sa incalcati regulamentul cg, pentru mine. o data si gata, nu cer mai mult"... si apoi apare puhoiu de useri clonati care mai cer si ei la randul lor a 2/3-a sansa (si ma refer la simpli useri cu trecutul curat, nu cei cu antecedente)
ai noroc cu aiwa ca e mai ingaduitor, ca in locul lui pentru mine era simpla deciza: clona? => BAN!
eu am incheiat. aiwa, cheia e la tine
=>=GheTTo TuninG=<=

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 12:34   #1087 (permalink)
Registered User

Am vrut sa cumpar un obiectiv 70-200f/4 L de la mugurg si am avut ceva discutii cu el pe thread si pe privat, discutii din care era clar ca doresc sa cumpar de la el. Se pare ca el nu este de aceeasi parere... Citez mai jos discutia si astept de la voi o parere... Am fost eu nehotarat sau e mugurg un vanzator de o seriozitate indoielnica?

Originally Posted by windsor
Garantie exista? Plata se poate face si echivalent in lei?

mugurg
Orice obiectiv nou isi tine garantia si se inlocuieste. te uiti cat este garantia in US la ele si gata, afli cat ai garantie. nu conteaza ca sunt lei, doar stim sa calculam.

windsor:
Bine, bine, ideea e nu sa-si tina obiectivul singur garantia, ci sa o tina vanzatorul lui. Iar perioada garantiei mi se pare normal sa o aflu tot de la vanzator, caci el ofera garantia, nu sa ma uit "si gata, afli cat e garantia" in USA

mugurg :
just, dar eu NU sunt nici magazin si NICI firma.
cat ofera canon, atat ofer si eu. ah, da. daca sunt EU serios e alta problema, dar sa ajungem noi acolo...

windsor
Acum ai acest obiectiv disponibil imediat sau trebuie sa astept sa vina? Daca il ai, lasa-mi un nr. de telefon.

mugurg
pe 23 nov vin 2 ca asta. unul promis deja, unul ca sa fie.pot sa iti mai dau un mesaj cand ridic pachetul.

windsor
OK. atunci astept 23 noiembrie

mugurg:iese din lista 70-200/4L
-pana la urmatorul transport(2 sapt max), acesta este rezervat

windsor
Salut! Am vazut pe thread ca 70-200 nu mai e valabil, fiind rezervat... Sper ca e vorba de mine, nu?

mugurg
Nu deloc. Stai linistit. Aveam client cu mult inainte sa imi scrii tu aici. NU fac prostii din astea pe banii mei. De aia nu aduc decat cate 2-3 scumpe, si restul mai ieftine.
Si oricum, fiind povestea asta la inceput, vreau sa invat,dar sa risc cat mai putin. Succes si tie.

windsor
Pai mai devreme ziceai ca aduci doua, unul deja rezervat, si inca unul. Ce s-a intamplat cu al doilea?

mugurg
E foarte simplu. Eu nu am chef sa se umple pachetele si apoi sa mi le trimita. Cum aveam deja cereri pt ce este deja in pachet nu am mai avut chef sa astept sa aterizeze si al doilea 4L (a fost comandat mai tarziu)la prietenul meu din US. Pachetul a plecat deja spre mine, si cum or sa tot vina pachete, mi se cam rupe de al doilea. Nu ma vait ca nu il vand, pt ca am deja om care il vrea sigur, tot de pe forum de aici.

windsor:
mugurg, esti cam ciudat... pai vorbim pe privat, imi spui ca ai doua obiective 70-200 f/4, unul promis si unul ca sa fie, iti spun ca il vreau pe al doilea, imi spui ca nu imi dai nr. de telefon sa vorbim pt. ca iti vin obiectivele abia pe 23 noiembrie si discutam atunci. Iti confirm ca astept 23 noiembrie si apari cu anunt ca nu mai e valabil, e rezervat, dar nu pt. mine. Pentru ca al doilea de fapt nici nu mai e, si oricum spui ca ti se rupe de al doilea obiectiv... Pai serios esti tu, ca vanzator? Cum as putea avea incredere sa mai astept doua saptamani dupa o faza ca asta????

mugurg:
Nu te rog si nu te-am rugat sa astepti nimic, Windsor. Ce fac eu si ordinea in care vand si cui vand e treaba mea. Tu ai nevoie de ceva (cineva) mult mai serios decat mine, asa ca nu te pot ajuta. Tu, NU AI VRUT niciodata un obiectiv 4L. Bafta. Si daca nu ai terminat, scuteste-ma de rest

Ce ziceti de mugurg? E tzepar sau mi se pare mie? Sau poate omul nu e tzepar, e chiar bine intentionat dar are probleme de comunicare...

HM... dupa ce a mai aparut pe thread se pare ca sunt doar probleme de comunicare... Asa sa fie...

Last edited by Dan_EOS; 20-11-2005 at 13:28.. Reason: Completare

Dan_EOS is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 18:01   #1088 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

miroase din nou a clone... : DOn corleone alias gsm-stefan alias proteina alias winetou alias gembird alias vertu... omule esti bolnav un obsedat..ahtiat sa iti vinzi marfa... in fatza tuturor forumistilor iti zic ca o sa iti stric toate trheadur-ile pt. ca pur si simplu NE-AM SATURAT PE TINE... nu stiu ce zici de aiwa ca nu a mai trecut de 3 zile..il asteptam sa treaca sa vedem ce parere are...

Teshawn is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 18:15   #1089 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Quote:
Originally Posted by chuPa
traducere: "va rog frumos sa incalcati regulamentul cg, pentru mine. o data si gata, nu cer mai mult"... si apoi apare puhoiu de useri clonati care mai cer si ei la randul lor a 2/3-a sansa (si ma refer la simpli useri cu trecutul curat, nu cei cu antecedente)
ai noroc cu aiwa ca e mai ingaduitor, ca in locul lui pentru mine era simpla deciza: clona? => BAN!
eu am incheiat. aiwa, cheia e la tine
Subscriu!
Asta pe doua forumuri.
Daca ai fost asa corect de ce nu posteaza in favoarea ta userii multumiti?
Eu zic ca nu esti reprezentativ pt forumul CG si ca deja ai avut mai multe ocazii sa faci ce spui acum ca o sa faci, insa AIWA stie mai bine.
Eu personal as vrea sa stiu cine esti si istoria clonelor tale, ca sa stiu sa ma feresc de vreo ''afacere profitabila''.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 18:27   #1090 (permalink)
Banned

Vertu.GSM's Avatar

@Teshawn Proteina nu eram eu,era un amic de-al meu ! Gembird exista si acum,si e acelasi lucru cu Vertu.gsm...... si fara suparare,dar folosesti cuvinte pe care cred ca nu le stii sau intelegi ! StefanGSM nu era una si acelasi lucru cu proteina,Don cornleone sau ce ai scris tu habar nu am ce este si de unde ai scos-o si gembird este una si acelasi lucru cu vertu,am cerut eu schimbarea de nick ca sa nu mai fac alt user,si mi-a fost schimbat nickul,sau e greu sa te prinzi,uitandu-te pe o pagina in urma sa vezi ca nu mai exista gembird ? pana una alta am vb si cu oamenii carora tu le-ai dat teapa,ii chemi la intalnire si nu vii,ba o dai la intors,ba nu mai ai telefonu etc....in locul tau nu as mai comenta ! ia cauta in threadurile tale sa vezi cum se plange lumea ca ii pui pe drumuri aiurea si nu vii,tzepare !

@valim dar a cata abatere este stimabile valim ? esti constient ceea ce spui ? care o luna doua ma valim ma,ca e aproape 1 an,la tine trece timpul mai greu ? Care doua forumuri draga valim ? De ce nu posteaza ? habar nu am sincer....poate au alte treburi(fata de altii) decat sa stea zii si noapte pe forum si sa carcoteasca una si alta.....eu zic ca poate tu nu esti reprezentativ pt forumul cg,tu nu ai nici un drept si nu esti in masura sa judeci acest lucru,ce ocazii ma avut ma sa spun si sa fac ? de cand posta pt mine proteina , a fost vreo reclamatie ? nu prea cred,dar totul a inceput iar cand m-a debanat aiwa,a sarit in sus vaiio care s-a convins cel fel de om sunt si si-a retras acuzatiile,zoot la fel si sunt multi altii ! in afara de problema de atunci cu chupa,care au mai fost TZEPE ? ca vorbesti acum fara numar....te referi la problema cu volanul ? hai ca iti explic si pe aia,omul de aici de pe forum este doar un intermediar intre mine si clientul acela,eu am luat volanul acela Thrustmaster inapoi,il am acasa,ii fac si atasez poze si acum daca vrei si este in perfecta stare si merge ca nou si ARE VIBRATII ! poate la el in cap nu avea vibratii ...... asta e,a venit dupa 3 luni si ceva la mine ca nu merge,i-am dat banii si pe urma constat ca totul e ok ! de ce ? fiindca oamenii sunt mai nesimtiti decat par,acum are si tupeul sa mai zica ceva,mai ales ca habar nu are ca volanul s-a intors la mine si merge perfect ! Acel cineva care a avut volanul,s-a jucat linistit 3 luni de zile si pe urma mi l-a adus inapoi,asta e.....prostia mea ca nu l-am incercat cand l-am luat inapoi,ca il faceam guler cand vedeam ca merge.....treaca de la mine ! si problema cu chupa,sunt deacord chupa ca tot zici ca ai acel telefon,eu personal vreau sa ne intalnim,mi-l aduci inapoi,fie ca este fie ca nu este telefonul care l-ai luat de la mine,m-am saturat sa fiu tras la raspundere pt un cacat,iti dau banii inapoi si gata,il arunc,dau cu el de peretzi ! NU ma face 1 milion,ma pishhh pe ei,doar ca atata timp cat nu gresisem nu vedeam de ce sa platesc eu.....ei bine,uite ca deja unul din cei 2 care ma acuzau,si-a dat arama pe fata,am luat volanul,l-am dat gratis sa se joace 3 luni practic asta este,acum iau si telefonul inapoi nu este nici un fel de problema,si promit ca dau cu el de toti peretii,ca nu mai suport toate kkturile astea ! istoria mea valim ? sunt stefan-gsm , am avut contul Winnetow pe care aiwa l-a banat si acum este userul de pe care iti si scriu,de care aiwa stie si am discutat cu el ! aceasta este marea istorie,te-ai lamurit ? altceva , mai doriti ?

Old 20-11-2005, 19:15   #1091 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Stefane (cred ca este cel mai potrivit nume dintre toate care au fost folosite pana acum), nu erai tu Proteina ?
Pai atunci cu cine am vorbit ? Nu cu tine sa ma intalnesc pentru manualul ala ?

Old 20-11-2005, 19:19   #1092 (permalink)
RDI
Registered User

RDI's Avatar

Frate daca n-ai mai minti atat si nu ai fi tigan cu lumea....tigan la modu cand vrea cineva ceva de la tine le evaluezi telefoanele in sume de mizerie si nu ai vinde marfa suspecta (cateodata) lumea n-ar avea nimic cu tine....da se vede ca pe tine te afecteaza la buzunar faptul ca esti/ai fost/vei fi banat.....tu esti agasant cu remarci si chestii de gen....incearca sa mai lasi si tu de la tine..

RDI is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 19:31   #1093 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Daca omu` e dispus sa ii dea banii inapoi lui chuPa si celor carora le-a mai dat "teapa"(daca mai exista,sa posteze) eu sunt de parere ca isi poate continua activitatea pe forum(bineinteles cu niste modificari de rigoare asupra limbajului)

Referitor la cele spuse de RDI...neinteresant

Care e problema ca le evalueaza telefoanele la preturi de mizerie...?e obligat cineva sa cumpere de la el?

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 19:49   #1094 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

...arata tu cui i-am dat eu teapa cui i-am vandut eu vreun telefon stricat..subscriu aici despre un anumit user cnick90 parca...cu care trebuia sa ma intalnesc sa ii dau un motorola c650 insa am fost blocat in trafic si am ajuns prea tarziu am incercat sa il sun insa avea telefonul inchis..apoi mi-am cerut scuze fatza de el si m-am oferit sa vin la el in zona sa ii aduc telefonul..si a doua faza a fost cu alexu4um ..trebuia sa ma intalnesc cu el si din nou am ramas blocat in trafic insa in f scurt timp am luat legatura cu el si am cumparat de la el un samsung e620 la 210 euro...asa ca zii tu cui am dat eu teapa? cui am vandut eu ceva stricat? zii repede tarane..arunci cu acuze pe aici..nu o sa imi strici mie imaginea..nu ai cum sa imi strici imaginea pt. ca deja esti user nesimtit toata lumea stie si uitasem inca o clona de a ta :N6600...hai sa ne uitam la condica de reclamatii sa vedem daca vezi nick-ul meu reclamat de cineva...si hai sa ne uitam daca vedem nick-ul tau pardon nick-urile tale reclamate pe aici..asa ca ai o impresie gresita despre viata...as vrea sa posteze aici daca e cineva pe care am pacalit eu...esti un bolnav frate suferi de personalitate multipla ...si mai rau este ca nu stii ca eu te cunosc pe tine deja si stiu ce fel de om esti ..

Old 20-11-2005, 20:06   #1095 (permalink)
Eastbay Power Seller

codatel's Avatar

hmm am citit si eu pe aici.. proteina este acelasi cu n6600 stefangsm vertu etc.. chiar eu am sunat pe proteina m-am intalnit cu el si cand am vazut ca e fane....................... intelegeti. in fine
sfat pt stefan.. trebuia sa fii cinstit de la inceput altfel ai de suferit la afaceri si oricate nickuri ti-ai face nu vei scapa "neprins" de forumisti. nu sa iti faci sute de clone si sa incerci sa pacalesti lumea cum ca ai fi altcineva.
dau un exemplu poate neimportant. oscior a avut o istorie cu niste parfumuri.. dar nu si-a schimbat nickul si nu si-a facut clona si acum aduce originale. eu il apreciez pt asta mai ales ca si-a recunoscut greseala si nu a incercat sa revina cu alt nick sa etc...

cat despre teshawn eu il stiu si e baiat serios. nu am auzit vreodata sa fii dat tzeapa sau ceva.

i`m out

codatel is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 21:10   #1096 (permalink)
Banned

Vertu.GSM's Avatar

@Jijea nu cu mine,chiar nu ar fi trebuit sa te intalnesti cu mine,chiar cu proteina trebuia sa te intalnesti ! El este anul I la facultate si nu mai are nevoie de ele si de aia le-a vandut.....nu eu eram cu manualele , el posta pentru el !

@RDI nu e vorba ca pun telefoanele la pret mic,ci faptul ca eu le pun la un pret mai mic decat al pietii cu aprox 15-20 de euro minim(depinde de telefon,starea in care se afla si accesorii) ! daca arata nasol,nu are decat incarcator si nimic mai mult e logic ca ii scad din pret 30-35 euro,ca sa pot castiga si eu la el 10-15 euro....nu ?atata timp cat telefonul este complet,arata foarte bine si nu are probleme,ofer preturi corecte ! Un exemplu concret era 3230-ul tau,care nu aveai decat incarcatorul la el si din cate am inteles nu era nici impecabil,de accea ti l-am socotit la accea vreme sub pretul pietii cu vreun milion,un milion si ceva daca nu ma insel......nu ? dar te-ai convins,ca am vb si la tel te-ai intalnit cu mine si ai luat si v80 daca mai tii minte,si cu prietenul tau RAZR m-am intalnit,cand te-am sunat ! a fost vreo problema ? sincer acum......

RDI nu ma afecteaza la buzunar,eu pe forum nu mai vand de ceva vreme(cam 1 luna daca nu ma insel) si cat am vandut,au fost marea majoritate sh-uri etc.....nu sigilate neaparat ! NU stau in forumul asta,am anunturi pe o gramada si ma suna lumea cum ar fi softpedia(mai mult sau mai putin ma suna de acolo) , regielive , telgsm.com , bursa.rol.ro unde am vreo 200 de anunturi active si vreo 4-5 platite momentan ! NU stau in forumul asta,dar pur si simplu m-am obisnuit cu lumea de aici si ma cunoaste o gramada de lume.....cu multi am ramas si amici,mai iesim la o bere,cu altii nu am tangetze(doar le-am dat telefoane si atata) ! eu las de la mine atata timp cat si celalalt lasa de la el,dar cand nu exista intelegere de nici o culoare,ce vrei sa fac ? stii bine,ca ai luat v80-ul ala....ne-am intalnit la unirea,am si negociat 100 la pret si te-am si asteptat vreo 10 min daca nu ma insel cand ai intarziat,nu am zis nimic,a fost totul ok,fiindca ai fost om ok ! pe urma cand am aflat defapt cu cine m-am intalnit,ca nu stiam,ca m-ai sunat direct nu ai postat,te-am sunat si am vb cu tine,corect ? Si ti-am zis cine sunt si ai zis ok si ca esti multumit de telefon ! corect ?

@S.T.L corect ceea ce spui,nu este nimeni obligat sa ia de la mine ! Ca tot vb de un caz concret,daca nu ma insel RDI ai vrut sa ii dai acel telefon si lu Alexgsm si la mai multi care au zis ca nu il vor,nu ii intereseaza,eu ti-am facut oricum un pret pe el,prea mic dupa spuse-le tale atunci,aia era.....sa stii ca nu ma obliga nimeni sa iti dau pe un telefon mai mult decat spun eu ca face(dupa parerea mea) si nimeni nu e obligat sa accept propunere mea ! nu ? eu sunt deacord sa ii dau banii inapoi lui chupa,sa iau telefonul ala si dau cu el de pereti ! si atata,fiindca altcineva nu a mai reclamat nimic,doar oameni care si-au dat cu parerea,si atat !

@Teshawn scuza-ma dar tu ai o personalitate multipla ! In afara de Chupa nimeni nu a reclamat nimic,si acea reclamatie a fost pe GSM-Stefan , pe nici un alt user nu am avut alte reclamatii,toata lumea a fost multumita de marfa si nu au fost probleme ! Teshawn nu ai de unde sa ma cunosti amice,fiindca daca m-ai cunoaste nu ai vorbii asa de mine ! RDI care ma cunoaste nu mai e RDI care acuza ca fac si dreg acum 3 luni de zile cand am luat ban,e un RDI mai intelegator,care a cumparat telefon de la mine si s-a convins ce fel de om sunt ! Tu habar nu ai cine sunt si ce fel de om,si mai usor cu injuriile si remarcile la adresa mea,eu nu te-am jignit ! Si hai sa vedem cate reclamatii am eu aici ! Te rog sa le cauti si pentru fiecare reclamatie de pe "userele mele" eu iti ofer tie aici un telefon gratis ! ce zici ?

@Codatel NU sunt aceiasi persoana,asta s-a lamurit deja.....daca vrei iti pot face cunostiinta cu proteina (andrei) sa discuti cu el ! Si prietena ta il stie daca nu ma insel Codatel , ca sa stie lumea,te-ai intalnit cu mine si nu ai vrut telefonul,fiindca nu avea tipla pe ecran(desii avea 0 secunde si tot) am zis ok ! L-ai sunat pe AlexGSM si ti-a spus si el ca era in zona si ca de la el luasem telefonul doar ca multe vin fara tipla (ma refer la 7270) daca nu ma insel asta ai vrut,nu ? ti-a spus si el ca iau telefoane cu el din acelasi loc,nu exista problema,si sunt ok ! Te-am inteles ca vrei neaparat cu tipla pe ecran etc,nu a fost probleme ! Te-ai intalnit a doua zi cu el parca si ti-a dat unu cu tipla pe geam(cu greu gasit,dupa ce am cautat vreo 1 ora) si a fost ok ! Eu nu am revenit sub alt nick,a postat un amic pentru mine cat timp am fost banat(3 luni de zile) si acum mi-am facut un user si i-am dat imediat pm lui aiwa si am discutat cu el ce si cum(dupa o discutie in prealabil la telefon) si de accea inca pot scrie aici si nu am ban(fiindca stie de mine si am fost corect cu el) , ca altfel luam ban demult pentru clone !

@Teshawn again te inseli,citeste cu atent condica de reclam

Old 20-11-2005, 21:44   #1097 (permalink)
Registered User

Teshawn's Avatar

dai pe la pagina 35-36-37-38 pe acolo parca.. si ai sa vezi ce reclamatii ti se aduc... si prietenul tai proteina cel care posta pt tine jignea foarte des..oricum acun nu stiu daca tu vorbeai pt. el sau el pentru tine dar nu incerca sa ne minti ca esti un om schimbat.....Vreau sa posteze de acum toti cei care au fost tepuiti de gsm-stefan cu telefoane cu laptop-uri sau cu ce a mai vandut el...Stefan pe langa faptul ca ai dat cateva tepe cea mai mare problema a ta e ca nu esti fair-play cu ceilalati forumisti aruncand niste preturi ciudate rau

Old 20-11-2005, 21:46   #1098 (permalink)
Registered User

vaiio's Avatar

pe mine m-a sunat stefan si i-am spus ca atat timp cat nu mai are probleme cu vreun user si este sincer si serios il vom accepta in aceasta comunitate. eu zic sa incercam sa-i dam a doua sansa sa vedem ce iese. stefan, iti recomand sa returnezi banii pe telefon lui chupa si sa aduci clientul cu volanul sa faca o declaratie aici in care recunoaste ca volanul avea vibratii sau nu.

Invatati sa mai si iertati, oameni buni, chiar asa rai am devenit?

vaiio is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2005, 21:58   #1099 (permalink)
Banned

Vertu.GSM's Avatar

@Teshawn te invit sa mai citesti odata si sa imi spui cate reclamatii ca am dat teapa mi se aduc,ok ? te astept cu comentarii ! si eu ii rog pe toti cei care au luat "teapa" de la mine sa posteze aici ! Abia astept.....sa va convingetzi de "tot" ce am facut eu ! ok ? ce preturi ciudate rau ma ? in primul rand nnu inteleg ce vrei sa zici si cred ca sunt niste aberatii si preturile pe care le arunc nu's mari,si oricum nu te obliga nimeni sa cumperi,fiecare e liber sa ia de unde vrea ! poate eu vreau sa vand un 6680 cu 20 de milioane,ca e un telefon destept,ai ceva impotriva ? incalc vreo regula ? vreo lege ? e treaba mea si a celui care vrea sa cumpere,eventual !

@vaiio da,am vb la tel ! sunt deacord sa ii dau banii lui chupa inapoi si gata ! cat despre volan,uite aici volanul(poza facut acum 2min la mine in camera cu telefonul(scuza-ti claritatea) ! volanul s-a intors la mine si sta la mine in camera degeaba,asta e !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Pozitzia(509).jpg
Views:	88
Size:	509.0 KB
ID:	66153  

Old 20-11-2005, 22:03   #1100 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Quote:
Originally Posted by Teshawn
Stefan pe langa faptul ca ai dat cateva tepe cea mai mare problema a ta e ca nu esti fair-play cu ceilalati forumisti aruncand niste preturi ciudate rau
Cred ca te-a marcat prea mult Haldan ala cu fair-play

Cand o sa vreau sa vand ceva o sa te las pe tine sa imi pui pretul...
Care e faza ca eu ii zic ca ii dau 500.000 pe un 6680?e obligat sa si accepte?e doar o oferta...
Revenind...daca da banii inapoi tuturor pe care i-a tepuit(userii in cauza sa confirme ca si-au primit banii inapoi) eu nu mai am nimica impotriva lui(oricum,pe viitor cel care va cumpara de la el va verifica de N ori produsul )

mRzv is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules