![]() |
| | #1101 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1102 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Hai sa asteptam sa posteze si chuPa&Aiwa,eventual cei care au mai fost tepuiti(daca au mai fost,nu da in cap) ca restul care fac acuzatii nu conteaza atata timp cat nu le exemplifica... | |||
|
| | #1103 (permalink) | ||
| Quote:
@Teshawn cei tepuiti cu laptopuri sau telefoane ? ce laptopuri ma baiete ? de ce vorbesti daca nu cunosti ? cel de pe ocazii,a licitat,dar laptopul se vanduse si i-am spus ca am unul asemantator la performante,la un pret mai mic,ne-am intalnit si nu l-a vrut ca nu avea ecran de 17 inci.....aia a fost ! aia consideri tu teapa ? aia sunt oamenii tepuiti ? nu inteleg de ce te dai rotund si vb la plural,care "TEPE" ? ca eu nu prea vad decat una mai clara un pic !
| |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
|
hmm STL ai reusit si tu sa te bagi aiurea in seama..sa iti explic.. Catalin Haldan a fost un jucator de fotbal mijlocas defensiv capitan al echipei Dinamo Bucuresti ... el a murit acum cativa ani.cat despre fair-play acesta se poate manifesta in multe domenii cu preponderenta in sport in toate ramurile sportive..cand am vb de fair-play fatza de useri m-am referit la ceea ce mi-a facut mie stefan cand aveam un moto v3 de vanzare cu garantie 11 luni si ceream 7 mil discutabil.el mi-a oferit 150 de euro si io am refuzat si el a facut gura ca de obicei pe acolo pe trhead..deci concluzia : STL esti un bagator de seama care nu intelege mai nimic iar stefan esti acelasi ''domn'' ca intotdeauana
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #1105 (permalink) | ||
|
@Fan Haldan(mie lene sa dau copy-paste la nick) Trecand peste partea cu "explicatia ta filozofica" despre cine a fost/ce a facut/ce amprenta a lasat asupra unora,care sincer nu ma intereseaza... Sa analizam putin ce ai spus:ai avut un "moto v3" si el nu a fost fair-play ca nu ti-a dat 6.900.000 pe el,ca sa fii fericit tu,dar in schimb ti-a oferit 150E...si ma rog ce te-a oprit pe tine sa dai report bad post si sa te faci ca nu il vezi? Oricum,dupa ce am citit ce ai scris,se vede ca ai ceva personal cu el(si el nici macar nu ti-a dat teapa,asa cum a facut cu ceilalti 2 useri,dar care vad ca au avut doar 2-3 interventii si au asteptat decizia lui Aiwa) pentru ca ti-a stricat un anunt. Totusi,eu iti sugerez sa il dai si in judecata...te duci la Tribunal si le zici la aia:uite domne,si-a batut unu joc de mine pe NET ...eventual sa ii ceri si daune morale ![]() NU am intentia sa il apara pe Stefan,nici macar nu ne cunoastem,dar cand vad ca unii care nu au treaba cu evenimentul se baga,nu pot sa ma abtin... Revenind... Daca ma mai faci o data bagator de seama o sa dau Report Bad Post ![]() Iar cand mai faci o afirmatie/acuzatie sa ai si exemplu | |||
|
| | #1106 (permalink) | ||
|
@Teshawn eu doar ti-am explicat ca este 210 euro (parca) nou nout sigilat,si ti-am facut o oferta mai reala.....lucru de care te-ai convins si tu cand mi-ai zis ca nici eu nu vand v3 cu pretul ala,dupa care ti-am dat link , ai vazut si l-ai retras de la vanzare ! am dreptate ? nu vorbesc aiurea,cand fac o oferta,desii poate la prima vedere ti se poate parerea deplasata,dar analizeaza si ai sa vezi ca nu este ! @S.T.L Teshawn este doar printre ultimii care s-au bagat in seama,dar in fine,nu mai comentez nimic,las la latitudinea lui aiwa ! | |||
|
| | #1107 (permalink) | ||
|
Eu nu vorbesc numai de faza cu unchiul, uite ce spunea AIWA recent: Quote:
http://forum.softpedia.com/index.php...pic=67358&st=0 Las pe altii sa spuna daca meriti sau nu sa vinzi pe CG, eu doar aduc aminte. Oricum, daca ti se acorda iar clementa, ar trebui sa ai in semnatura toate clonele sub care ai defilat ca sa stie lumea unde sa caute in caz ca are intrebari...asa este corect! Eu am exprimat doar o opinie, mai departe AIWA are cuvantul, drept pt care ma retrag din discutia asta!
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #1108 (permalink) | ||
|
stefan, tata... e normal sa incerci sa-ti scoti basma curata, dar gandeste-te simplu: NU avea nici un sens sa te reclame cineva fara sa aiba vreun motiv anume!! nu e logic... ai fost aratat cu degetul de unul si de altul tocmai pentru ca undeva la mijloc s-au ivit niste probleme in tranzactiile efectuate de tine. crede-ma ca as fi preferat sa stau in debara sa numar doua castane patrate decat sa ma cert cu tine pe 20 de pagini de condica pentru un telefon, care, din cele spuse de tine, tot EU l-am stricat. nu mai incerca sa spui ca oamenii scornesc evenimente nefavorabile tie ca sa-ti strice afacerile. nu se plictiseste nimeni asa rau... si nu uita ca e in interesul tau sa ai clienti multumiti, trebuia sa stii asta pana acum. serviciile de calitate au continuitate, baga la cap. tu vrei sa continui sa vinzi telefoane pe forum, dar cand apare o problema eschivezi si te faci ca ploua (sau mai rau, intorci vina). nu se procedeaza asa. eu sunt de acord sa-ti dau telefonul inapoi si sa-mi returnezi banii dar sa nu incepi apoi cu "da, i-am dat banii inapoi desi oricum nu era telefonul care i l-am vandut eu... dar treaca de la mine, am fost generos... etc" | |||
|
| | #1109 (permalink) | ||
|
01. vad ca se pune mare caz pe acel telefon dat ,in care ai discuta cu mine si pe care spui ca l-ai inregistrat ca "asa inregistreaza telefonul tau orice apel" (banuiesc ca e un prototip special ) telefon in care eu promisesem ca te ajut! Foarte CORECT...asa si a fost insa daca nu ma insel(si aici ar trebui sa-mi dai mp3ul cu convorbirea noastra pe aiwaman@mail.com) am facut ceva precizari.02. la un post al meu am spus clar ca vreau sa vad pina unde poate merge o anumita limita a bunului simt...din pacate am fost profund dezamagit...si cu "amicul" proteina si cu persoana ta! 03. rog a se citi cu atentie posturile lui VALIM...sint mult mai mult decat stravezii...as putea spune chiar o lectie de bun simt aplicata in cazul de fatza...si te asigur ca nu mi-e amic si nici macar nu il cunosc personal! 04. vad ca tot o tragi cu acei clienti supermultumitzi in care aduci uneori "nume grele" ce ar putea avea un cuvint hotaritor in eliberarea contului tau...din pacate trebuie sa recunosc nu am reusit sa discut cu unul din acele nume sa ma pot lamuri dar o voi face cat de curind si atunci sa stii ca va fi si ultima data cand mai acord atentie cazului tau! Nu uita ca noi moderatorii sau adminii sintem obligatzi sa veghem asupra aplicarii regulamentului si asta in timpul nostru liber personal...cel putin eu personal nu sint platit de CG sa stau zi lumina pe forum asa ca...afirmatia ca de 3 zile nu am dat pe aici..PICA (potzi da search post by AIWA si vezi ca am posta si pe 19 si pe18 si pe 17...a da nu am postat pe 20 ca ... poate am voie sa lipsesc si eu o zi din fatza PCului ) Si cum regulamentul e clar...pozti considera ca am avut destula rabdare si chiar MAXIMA bunavointza
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1110 (permalink) | ||
|
Dupa cum se vede aici: http://www.computergames.ro/forum/sh...4&postcount=95 Userul GSM-Stefan si-a terminat pedeapsa deci e free!! Clonele sale http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=452 au fost banate definitiv!!!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1111 (permalink) | ||
|
STL acum sincer uita-te la tine cum ii iei apararea...sa iti zic ceva... daca stefan era asa nevinovat de ce atunci cand i-am zis ca are clone nu a recunoscut? de ce atunci cand posta de la proteina nu a recunoscut si m-a jignit ca la usa cortului ? de ce chiar si acum cand i s-a spus ca l-am descoperit el tot zicea ca visam noi clone ? de ce spui ca eu am ceva personal cu el cand deja a avut BAN si cand 80% din useri stiu ca e un negustor cinstit . Dai condica asta de reclamatii mai in spate si ai sa vezi ca nu am ceva personal cu el ..de ce ma face pe mine tepar? de ce la un telefon care la acel moment userii cu state vechi aici il aveau sigilat cu 225 euro adik 810ron iar eu il aveam in garantie 11 luni si vroiam 700 ron el arunca cu un pret de mizerie (550 ron) pentru a strica trheadul nu e vorba de 690 ron cum ai zis tu prietene dar nici tu nu cred ca negociezi la ceva chiar 150 ron nu ? sa fim seriosi..in orice caz poti sa imi dai report post ca ti-am zis ca esti bagator de seama dar o faci degeaba pentru ca nu e o jignire.iar iti zic din nou faza cu Catalin Haldan mai ai de invatat
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #1112 (permalink) | ||
|
si ma simt nevoit sa amintesc: Zoot Jul 25 2005, 14:26 Post #16 Junior Group: Members Posts: 127 Joined: 13-March 03 Member No.: 3 225 Stefane, telefonu avea vorbit pe el 22 ore, daca tu crezi ca varu meu e nebun sa vorbeasca atata de cand l-a luat din Bucuresti si pana l-a adus in Cluj atunci te inseli amarnic. Plus ca nu are nici o prietena oana sau mama care sa si-o fi bagat la contacte. telefonul se vede ca a fost folosit, putin e adevarat dar a fost folosit asa ca nu are rost sa o lungim aiurea. te rog macar nu mai baga vina ca a facut nu stiu ce varu meu in 12 ore cat a facut drumu de la buc la cj. Iar de zgarieturi iar ma abtin, cum sa-l zgarie domnule in cutie ? Plus ca nu sunt sgarieturi sunt mici basicute pe plastic ca si cum ar fi ars. Oricum nu asta ma deranjeaza, ma deranjeaza ca ai postat spre vanzare un obiect ca fiind nou si el era folosit si peste toate astea se mai adauga si difuzoru ala care se aude dubios. In cazul in care ai fost un intermediar al telefonului nu iti reprosez nimic, l-ai intermediat si nu ai stiut exact starea lui, in cazul in care ai fost vanzatorul direct atunci sa-ti fie rusine pentru reclama mincinoasa. Iar telefonul nu era sigilat, daca vrei imi sacrific o zi si iti aduc un telefon sigilat la Bucuresti sa vezi cum arata. Sa nu mai amintesc ca initial anuntul suna ceva de genu Garantie orange 11 luni, desi telefonu are cutie si soft de tmobile. Aici ce s-a intamplat pana la urma?? aa stiu ai gresit si tu si noi trebuie sa ne rugam in genunchi de tine sa revii pe forum ca sa ne delectezi iar cu telefoane ''sigilate'' si apropo ...l-ai tepuit pe chupa si pe baiatul asta cu v3 si se pare ca pe inca unul cu 6610i.. deci ar fii cam a 4-a sansa pt. tine..ciao
|
| | #1113 (permalink) | ||
|
Teshawn nu este adevarat ceea ce spui tu ! Uite linkul ca threadul tau in care cereai 7.8 milioane pe v3,nicidecum 6.9 cum zici tu, si in momentul acela la cursul euro , 225 euro veneam undeva la 7.8-8 mil , facusem eu un calcul, si chiar ti-am postat !deci era la acelasi pret cu al tau....nu mai spune ca defapt era 8 si nou si tu il dadeai cu 6.9....da ? ai vrut 7.8 , ai scazut la 7.6 si ai spus ca cu 225 euro nu il vand nici eu ,apoi ti-am dat linkul si drept urmare l-ai scos de la vanzare , v3-ul ! Deci tu ai vrut 7.8 pe el,nu 6.9 , si sigilat e aprox 7.8 , de accea ti-am atras atentia ! Nu mai induce userii in eroare,se poate verifica pe acel thread pretul tau de vanzare , si cat era sigilat la acel moment ! Si tot in acel thread este omul de care iti spun ca nu te-ai intalnit cu el si l-ai pus la unirea sa astepte ! S-a dus acolo si te-a astept singur si nu ai venit ! Si nu l-ai sunat cum ai spus si el cica avea telefonul inchis,tu nici nu te-ai deranjat,doar i-ai lasat pe messenger un mesaj......asa ca te rog eu nu mai spune neadevaruri ! Am spus ceva gresit in ceea ce am scris mai sus ? cine nu crede in invit in acel thread sa se convinga cu ochii lor ! Cu asta am incheiat aici si nu mai vreau certuri si tot felu de prostii ! fiecare sa ne vedem de treburile noastre ! numai bine Later edit : Teshawn cel cu v3-ul nu este de pe CG , nu stiu de ce amesteci farfuriile,si uite-te pe pagina precedenta,ca a postat chiar zoot in favoarea mea sa mi se mai acorde o sansa ! Am discutat la momentul acela cu el si pana la urma ne-am inteles despre ce a fost vorba si ca a fost o oarecare neintelegere de ambele parti ! si repet,acela nu este de aici,este pe SoftPedia ! Nu inteleg pentru ce tot mai postezi acilea ? Care 6610i stimbalie domn ? pe aia de unde ai mai scos-o ? | |||
|
| | #1114 (permalink) | ||
|
of of of ce mai incerci sa intorci oamenii...io zic sa cauti si trhead-ul in care ceream pe v3 7milioane nu ma intereseaza cine iti mai acorda o a 2-a sansa important e ca ai dat TEPE
|
| | #1115 (permalink) | ||
| Quote:
numai bine | |||
|
| | #1117 (permalink) | ||
|
oameni buni... din punctul meu de vedere problema e simpla. stefan a facut o magarie cu chupa si acum vrea sa isi repare greseala. foarte frumos, admirabil am putea spune. dar totusi, chiar el a recunoscut ca acea "afacere" a fost o teapa si a incercat sa ascunda chestia asta mult timp (povestea cu unchiul inzapezit and so on). aici nu e vorba de un o teapa data cu un telefon... poate sa fie unica "abatere", ci de faptul ca a procedat in felul respectiv in loc sa recunoasca. poate atunci nu avea sa dea milionul ala inapoi, iar acum i-au mers afacerile si isi permite. ceea ce inseamna ca moralitatea depinde de confortul material. oricum... stefane, daca ii dai banii inapoi iesi bine in ochii multora. asta nu te face automat un om moral si cu principii sanatoase, pentru asta trebuie sa muncesti din greu la a-i convinge pe cei care deja au suspiciuni la adresa ta. toate bune... si vanzari profitabile
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #1118 (permalink) | ||
|
am tot citit ce s-a scris pe aici....trist pe de o parte, ai grija stefane ca poate pana la urma ti se infunda, si de la unu` asemenea tie cu mai putine maniere, o sa ti-o iei zdravan, cat pt. toate tzepele date. Modul prin care incerci sa te disculpi ma dezgusta. Sorry Aiwa pt. offtopic.
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #1119 (permalink) | ||
|
@varzucu nu am spus de teapa aia,ce a fost a fost,asa sa fie ! ceea ce am spus atunci pe loc,intradevar era real,dar pur si simplu nu am mai tinut legatura cu unchiul meu,poate el stia de telefon si nu mi-a spus,cert e ca eu am sustinut acest lucru sus si tare , deaorece am luat de buna ceea ce mi-a zis el,ca e ok telefonul ! in fine,eu am picat de prost ! @[stryder] nu are ce sa se infunde,atata timp cat vand lucruri bune,nu am probleme de orice gen,ce s-ar intampla ? nu mi-e frica de faptul ca mi-o iau zdravan fiindca nu am de ce in primul rand si in al doilea rand nu mi-e frica de asa ceva,daca cineva are asa ceva ca obiectiv este invitatul meu(desii nu ar avea motive) ! nu incerc sa ma disculp,eu am avut o problema,faptul ca am avut si inca poate am prea multa incredere in oameni,cum este si cu unchiul meu,asta este,nu mai are importanta ! tot eu am picat de prost,tot eu platesc ! | |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru tine STL =) lectii de romana... se zice ''satisfacut'' nu ''sadisfacut'' saracu de tine. uite eu zic sa incepem un trhead prin care punem toti bani facem o cheta pentru tine. iti vom cumpara un manual de romana si vom plati o meditatoarea sa te ajute in intelegerea si pronuntarea corecta a cuvintelor din limba romana.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |