Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-01-2004, 21:18   #121 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

FUN incearca sa nu mai faci asa ceva...dupa cum vezi propunerea ta catre Zeeker nu a fost inteleasa....asta inseama ca nu ai fost explicit!
Da in asemenea litigii nu am prea mult ce interveni! Decat sa va dau pe amindoi afara sa va racoriti si sa reveniti mai calmi!
In definitiv se vand niste reviste de suflet! Cine vrea cumpara cine nu...trece mai departe!
Presupun ca...nu mai comentam pe marginea subiectului! si toata lumea a inteles ce am dorit sa spun!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2004, 00:33   #122 (permalink)
Registered User

salutare la toata lumea.pe mine personal ma enerveaza toate offtopic-urile fara sens pe un anunt pe care eu il dau ca sa vand ceva nu ca sa primesc in schimb:lasanee de la cobra sau 'pretul este prea mare esti nebun'de la caligula etc.va rog frumos cei care faciti asa ceva daca nu aveti ce face acasa si stai pe forum bafta voua dar va rog fara sa ne suparam intre noi ca nu sunt un pusti fraier sau ce mai credeti voi ca sunt.respect pe respect. mare grija!nu va ascundeti dupa nick-uri ca nick-urile nu va ajuta la nimic .......va respect atat timp cat ma respectati!va urez succes.....

benjamin99 is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2004, 01:11   #123 (permalink)
fun
Strange Space Adventurer & Traveler

fun's Avatar

Location: Living in the Milky Way - Rigel and Betelgeuse during winter, Antares and Altair during summer
OK, AIWA
Nici o problema.

fun is offline    Send Message via Google Talk to fun Reply With Quote
Old 22-01-2004, 10:05   #124 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

mda, si mie mi s-a adresat Zeeker pe PM cum cica as fi "furat" clientii lui prin publicarea gratuita a revistelor Game Over pe care el le vinde, pe ftp-ul Computergames . anyway - no harm done pana la urma.

LS is online now    Reply With Quote
Old 11-02-2004, 18:35   #125 (permalink)
Registered User

kimi's Avatar

Pana la urma DrFan e de incredere sau nu?

kimi is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 07:54   #126 (permalink)
Registered User

dece, i-ai dat 5000 coco sa-ti cumpere piese "din afara" ?

Cain is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 12:01   #127 (permalink)
Registered User

kimi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cain
dece, i-ai dat 5000 coco sa-ti cumpere piese "din afara" ?
Nu, vroiam sa stiu ce fel de om e pt ca scrie mesaje ciudate pe post-ul meu....

Old 12-02-2004, 12:16   #128 (permalink)
Registered User

Hello Cain,

kimi has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Condica de reclamatii - in the Publicitate forum of Computer Games Forum.

This thread is located at:
http://www.computergames.ro/forum/sh...6&goto=newpost

Here is the message that has just been posted:
Nu, vroiam sa ii vand ceva....

There may be other replies also, but you will not receive any more notifications until you visit the board again.

Yours,
Computer Games Forum team
yeah, right !

later edit: ce jigodie sint ....

Old 12-02-2004, 15:03   #129 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

Quote:
Originally Posted by kimi
Pana la urma DrFan e de incredere sau nu?

de ce man...?care e problema...

nu cred ca am postat fara rost...

ai zis ca ai un mp3 player nou nout...neatins...bla bla....la cutie...
si te-ai prezentat cu o jucarie putin zgriata pe display(nu asta-i baiul)...si cu probleme la display...nu mergea o linie...m-au enervat 2 chestii la tine

felul de a pune problema..eu am gasit pe net 2 anuturi de ale tale unul unde cereai 1.350.000 lei pe aceeasi jucarie(deci erai dispus sa o dai la pretul asta) si aici pe forum unde ceri 1.500.000 lei... si cand ti-am zis ca am vazut anuntul cu 1.350.00 ai inceput sa o dai la intors...

si lucrul care m-a enervat la culme...faza cu displayul...cu linia care era lipsa...si tupeul nesimtit(iarta-ma ca zic asa...dar ma enervasei la culme..) cu care incercai sa ma minti...ba ca nu era de la inceput...ca deh..."ce ai vazuto tu prima data cand te-ai uitat la el?...".....ba ca e de la frig...ca de la frig incep sa dispara liniile...

chestia asta m-a enervat la culme...

imi pare rau ca ai impresia ca scriu mesaje aiurea pe "postul" tau...apropo...pe postul tau nu pot scrie mesaje..cel mult pot posta pe un thread/topic...so..mai gandeste-te..

DrFan is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 16:13   #130 (permalink)
Registered User

kimi's Avatar

Despre ce jucarie vorbesti omule? "Jucaria" ai vazut-o in poza asa ca stiai bine cum arata si despre ce e vorba. Nu incerca sa iti arati acum indignarea si uimirea pt ca stiai cum arata.

Spui ca te-au enervat 2 chestii la mine. Prima era cea legata de pret. Cand m-ai sunat ai spus clar: "In legatura cu anuntul de pe forum-ul ComputerGames." Nu era clar ca pretul pt mp3 player era cel pus pe forum? Ca ai gasit tu dupa aia un alt pret pe un cu totul alt site......pai chiar nu vad legatura. Ai spus clar "Anuntul de pe forum-ul ComputerGames". Dar asa e la romani: Trebuia sa te tiganesti la pret pt ca nu ti-a convenit ca nu l-am redus. Nu eram la piata. Era pretul clar scris pe forum.

In ceea ce priveste a doua problema - display-ul. Se vede foarte bine, imaginea nu tremura, nu dispare este cat se poate de normala. Faptul ca nu se vede asa cum se vede la un telefon nu inseamna ca e stricat. Pur si simplu asta e afisajul mp3 player-ului. Punct.

A, si faza cu castile? Ca sunt luate din piata, ca nu se aude bass-ul, ca hai sa il asteptam pe un alt prieten sa aduca el alte casti Sony "luate din Carrefour cu 500.000 lei"(ca ai repetat chestia asta de n'spe mii de ori ca parca ma interesa pe mine de unde le-ai cumpart), prieten care a venit, insa, din pura intamplare, a uitat castile acasa (pai nu l-am asteptat ca sa aduca castile? cum draqu de le-a uitat? ), ca hai sa mergem pana la un alt prieten sa probam acolo alte casti si tot felul de faze de genul asta.( si mai era si ora 21.30). Tot incercai sa ma convingi sa il vand cu pretul pe care il vroiai tu. Tiganeala asta e cel mai naspa lucru.....

Intr-adevar, my mistake, nu trebuia sa scriu "pe post-ul meu".

Cam atat. Nu are rost sa ma cert cu tine. Vezi-ti de treburile tale.

Old 12-02-2004, 16:39   #131 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

man...nu imi place sa ma cert...so..calmeaza-te...

anyway...cand iti preziti oferta intr-un loc public...nu trebuie sa faci chestii de astea..gen "ce conteaza ca ai vazut pe okazii cu 1350k lei...conteaza ca pe forum vindeam cu 1.500.000 lei..si tu ai vazut prima data pe forum.."...si ti-am explicat cum sta treaba cu displayul...PRECIZEZA CA ACELUI DISPLAY ii lipseste o LINIE... te-am intrebat daca e bun...si ai zis"daaaaaaaa frate..in cutie a stat...".

PS: daca vrei mutam aceasta discutie pe PM..ca nu am chef sa creada lumea ca sunt magar..din simplul fapt ca am fost sa vad un obiect care nu s-a conformat precizarilor...si vanzatorul e acum ofiticat ca am vazut ca mp3 playerul lui are un defect major....daca ai cva de comentat fa-o pe PM..cum zici eu nu am zis in gura mare pe forum ca e distrus playerul tau ca poate ai noroc si il dai asa..daca cineva nu vede....Tot ce m-a frapat..a fost felul in care negociai...si de aia am zis NO COMMENT

Old 12-02-2004, 17:25   #132 (permalink)
Registered User

kimi's Avatar

Zici ca nu iti place sa te certi. Dar prin tot ce ai scris mai sus ai incercat sa ma denigrezi si sa arati ca vand ceva "cu un defect major". Sunt ofticat pt ca esti nesimtit si pt ca tot o ti cu pretul ala. Omule, la telefon am vorbit ceva. De ce o tot intorci ca ai vazut in alta parte mai ieftin? Ne-am intalnit in urma discutiei de pe forum-ul CG. Pt ca nu ti l-am vandut cu cat vroiai tu ai inceput acum sa faci tot felul de afirmatii. Las-o balta. Cred ca in celalalt mesaj am explicat clar cum sta treaba cu mp3 player-ul. Cine vrea sa se ia dupa tine, ok, cine nu, ok. Asta e ultimul mesaj pt tine.

Old 12-02-2004, 17:44   #133 (permalink)
Paranoia is natural

kimi, faptul ca vinzi in 2 locuri acelasi aparat cu 2 preturi diferite e cam ... fishy, dar sa zicem ca pe ocazii pretul e fix, si nu poti negocia, dar, in acelashi timp, erai dispus sa il dai la acel pretz, ceea ce presupune ca pretul de pe cg e negociabil, am i right??? Daca omul te suna de pe alt numar si iti spunea ca e cineva de pe ocazii?? .

Orikum, discutiile de genul asta ridica semne de intrebare asupra ambilor.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 18:11   #134 (permalink)
Registered User

right ! oricum, tinem minte ca piesa are defect !

ps. amice, fiind o bursa, pretul se N E G O C I A Z A ! ca tii la el, treaba ta, dar sa nu te mire cand esti refuzat; plus ca coitu ala al tau... e jenant...

oricum, moderatorul e rugat sa stearga ce este in plus aici, inclusiv postarile mele, daca au sarit calul.

Old 12-02-2004, 19:34   #135 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

sunt curios daca cumparatorul va fi de pe cg...sau daca cineva de pe cg se va mai intalnii cu el...sa se convinga lumea cat de pueril e in argumente...in fine...

aiwa....poti sa cureti dc ai timp..

Old 13-02-2004, 02:48   #136 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

NU CURAT NIMIC...e exact locul in care se pot tine astfel de discutii!
Singura obiectie care o am e ca userul KIMI sa citeasca regulamentul cu atentie mai ales la partea cu ...semnatura!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 16-03-2004, 11:49   #137 (permalink)
Trader

methadon's Avatar

AIWA n-ar fi bine sa-i strangem pe toti cei care au fost reclamati intr-un loc?!
un "hall of shame" cu cei care n-au fost cinstiti la vanzari/cumparari! asa o sa-i putem recunoaste mai lejer(nu sa citim tot threadu' si toata telenovele!)!
si daca se poate cate un link la fiecare! cu ce-a facut!! cum face assasin cu banatii!!

methadon is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2004, 05:26   #138 (permalink)
Registered User

hmmm, scuze de off-topic, dar methadon are dreptate!
mie mi-a luat mai mult de juma' de ora sa citesc tot threadul asta pana aici , asa ca ar trebui pusi toti cei reclamati intr-un singur loc, ca sa fie recunoscuti mai bine --- parerea mea

danell is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2004, 11:40   #139 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Chestia e ca unele chestii in acest fel pot fi razbunari si parca e mai bine sa le discutam aici si poate dupa aia sa tragem o parere si poate asa parerea ar fi corecta si ar trebui postata undeva!

Old 14-04-2004, 23:56   #140 (permalink)
Registered User

alexxus's Avatar

deci am si eu o problema cu anume user "darkcry" care mi-a livrat o game de produse IT prin curier si faza e ca unele au fost defecte. Initial am crezut ca a fost greseala dar m-am convins ca a fost teapa cand n-am mai dat de om nici pe mobil nici pe forum nici pe yahoo.... il stie cineva?? darkcry Craiova

alexxus is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules