![]() |
| | #141 (permalink) | ||
|
Ooooups...INCA UN TEPAR? Care e linkul cu produsele scoase la vanzare? DARKCRY...tu nu spui nimic in pararea ta?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucharest | Probleme tot cu Darkcry
Si eu am avut probleme de curand cu Darkcry. Eu am postat urmatorul thread: http://www.computergames.ro/forum/sh...ghlight=savage Omul a zis ca-mi trimite in schimbul placii video un hdd. Am vb cu el pe mail. Dupa cum se vede din thread, i-am trimis placa video ramburs si el mi-a trimis hdd-ul tot ramburs, cu aceeasi valoare cu a placii (am vb sa punem cu aceeasi valoare amandoi coletul). Dar surpriza: cand m-am dus sa ridic coletul de la posta, IN LOC DE HDD AM GASIT IN EL ZIARE SI ALTE CHESTII, frumos aranjate si in asa fel incat sa cantareasca cat un hdd (ca daca era prea greu sau prea usor coletul nu-l ridicam). Mentionez ca pana in ziua de azi nu mi-au venit nici banii pe placa video si nici placa inapoi. Deci teapa a fost a mea, bine ca nu a fost cine stie ce suma.... Faza naspa e ca eu chiar aveam nevoie de hdd-ul ala pt un prieten caruia ii murise hdd-ul si avea nevoie repede de altul. Pana la urma am luat un hdd de la Para.... tot de aici de pe forum. Sper sa se rezolve problema, sa nu mai pateasca si altii la fel.... oricum, eu nu cred ca mai fac afaceri prea curand prin posta. | ||
|
| | #145 (permalink) | ||
|
Darkcry sper ca esti pe faza si vezi ce se discuta aici. De ce nu raspunzi? Mai baieti dar daca s-a intimplat asta inseamna ca voi sinteti in posesia adresei reala sia numelui...e chiar asa greu de postat aici? Nu de alta dar sint destul de multi din acelasi oras cu individul si ...vorba lui DIOSRL....nu se stie de unde sare unu care sa-l cunoasca!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
Numele lui e Madalin nr de tel. 0723866435 care e nr lui pt ca l-am sunat si noaptea si ziua si cu private number si el raspunde, dar cand imi aude vocea inchide. Quote:
| |||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
frate zi numele complet si orasul din care e ca n-o fi greu de gasit
__________________ Abit NF7s 2.0~xp1800@2420@221x11@1.8v~SLK-900U+ThermalTake Scf2 ~Gigabyte 9800Pro 380@680~440@740 on LG Flatron 775FT~HDD Seagate 7200.7 120 gb s-ata, Maxtor d740x 80gb@7200 pe seriel ata, Maxtor Slim 30gb@7200~Kingston HyperX 2x256@221 11-3-3-2.5~Chieftec DA-01WD with 360W~Plextor PX-W5224TA Cd writer, Plextor PX-116A DVD-Rom, LG GSA-4040B DVD writer~Intelli Mouse Explorer 3.0+Compaq Black~Nvidia Soundstorm+Jazz J9940 | ||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
vin cu o propunere pt. administrator -Pe threadurile pe care se pot naste drepturi si obligatii ( cum sunt cele de drept comercial: oferta si cererea de oferta), se poate conditiona inregistrarea userilor de publicarea nr. de mobil, eventual (in limita posibilitatilor) chiar transmisia prin SMS a unei parole primare (pe care userul o poate schimba ulterior), asta pentru a evita furnizarea de numere de mobil aleatorii...si atunci, nu ne mai intereseaza localitatea omului,pt. ca in caz de teapa, politia are de unde sa-l apuce... Eu zic ca e un compromis, pt. ca totusi, nu e tocmai usor sa identifici posesorul unui nr. de mobil... Intr-un final, indiferent de faptul ca administratorii, vor implementa sau nu acest sistem (sau altul similar), userii, pot avea aceasta minima precautie, de a nu lega conventii cu indivizi care nu-si dezvaluie minime elemente de identificare (un email pe iahu, nu poate constitui un asemenea element...). In rest, salut observatia lui DioSRL, ca se intampla si pe la case mai mari, porcarii si tzepe, spun asta, pt. ca s-au cam generalizat afirmatzii de genul "numai in Romania","numai pe la noi",si alte refulatii de persecutati oropsiti...cashti ochii sau punga! | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
lupo17 ideea asta ar merge cu un nr de fix, in nici un caz cu unul de mobil. Foarte bine omul poate sa aiba o cartela reincarabila (iar Connexul si Orange-ul detin foarte putine informatii cu privire la posesorii lor ~ incarcari si cand le blocheaza).
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Imi inchipui ca au ceva informatii (cum ar fi datele de reincarcare si implicit locurile, numerele pe care le-a apelat, numerele care l-au apelat), dar tot nu au numele ca in cazul unui abonament.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
Esti sigur ca nu au cum sa te afle? Stan patitul!
|
| | #155 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Intrebarea ta ma jigneste! Sincer AIWA tepe? Nu am dat si nici nu inghit cand aud ca se mai gasesc unii care se ocupa de asa ceva! stan patitul se refera ca te pot gasi cei de la GSM si dupa cartela si dupa numerele apalate!
|
| | #157 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
adicatelea cum ar veni .. facand ilegalitati !!! ca nu stiu daca chiar e voie sa publice (nici macar sa STIE) pe cine suni ... unde dumnezeu mai este intimitatea personala ??? totusi, cum te gaseste dupa cartela ? dupa semnal ?
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti |
ce spui baroane ? deci te identifica dupa telefon, nu dupa cartela ? mai, vorbiti si voi calumea, sa inteleaga omul ! sau sint raspunsuri care nu le suporta .. "hartia" ? intra pe un mesenger, si da-mi ceva detalii, ca mor de curiozitate .. daca se poate, evident
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |