![]() |
| | #1781 (permalink) | ||
|
Osama, ce parte din "Cei banati pot trimite mailuri din interfata forumului catre moderatori." nu ai inteles? Orice user banat, cand da sa se logheze si ii apare ecranul prin care i se refuza accesul, are un buton de trimis un comentariu catre administratori. Crede-ma ca stiu. Been there, done that.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #1782 (permalink) | ||
| Quote:
Uite semnatura sa: ************************ >< Wings Of An Angel >< VODAFONE LIVE! - 0721366474 |Intel Pentium 4 2.8 Ghz|Shuttle AS45GT/R|DDR500 Vitesta 1GB|GeForce 4 Ti4200|DVD-RW ASUS|Thermaltake TR2-420W| "Old Will Go Out In Style" ***************************** Asta in primul rind....si daca ma uit bine DA e BANNED pt semnatura dar nu de mine ci ce cel ce este moderator pe GENERALITATI in spetza colegul meu ASSASSIN in urma verificarii acestui thread: Program TV + (Online) Asa ca comunica amicului tau ca e si prost informat dar si habar nu are sa foloseasca forumul! Ce spune DRAGON WARRIOR e perfect adevarat! Ca sa te lamuresti si tu uite apasa aici: http://forum.computergames.ro/members/45488-level.html si vei profilul amicului! PS e ultima data cand mai raspund la astfel de probleme aici! Acest thread e pentru al;tfel de reclamatii!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1783 (permalink) | ||
|
back imi cer yo scuze in numele lui Osama , dar chiar si atunci cand dadeam contact us ... nu mergea , am dat si mail la office@computergames.ro cat despre banul meu , chiar cred ca se putea rezolva altfel , un warn sau PM. oricum fuse si se duse dar sper ca data viitoare sa ma avertizeze careva, chiar nu vedeam rostul unui ban pt ca timp d cateva luni am avut semnatura si uite cum deodata am primit ban. si sper ca aiwa sa ma intelegi , limbajul meu era la nervi , crede-ma ca dak si tu erai in locul meu, nu erai super bucuros P.S. "Nu este permisă includerea în semnătură a nici unui link" - si totusi sunt n utilizatori cu link-uri .... ca exemplu si u AIWA ai 4 randuri cum aveam si yo , dak si spatziul se considera rand atunci ai 5. nu vreau sa zicetzi ca sunt nesimtzit sau ceva, ci doar realist dak e ceva raspund p PM sau yahoo ca sa nu zicetzi ca sunt Offtopic O zi buna si data viitoare n-o sa mai ofer nici un motiv pt un ulterior ban
__________________ DELL Latitude D420 - Powered by Intel Core™ Duo | Vodafone - *0721366474 - Motorola E398 (Starter XP) | NINTENDO - Wii| SEGA - Dreamcast | Creative Audigy 2 ZS Notebook | Last edited by level; 14-11-2006 at 17:52.. | |||
|
| | #1784 (permalink) | ||
|
Salutare , am primit un bad Rating Notification , pe motiv ca nu am stat cu el pe messenger la taclale in timp ce eu intarziam la munca . uitati cum procedeaza un om cand doreste un produs : http://forum.computergames.ro/privat...pm&pmid=969164 Normal un om interesat te suna pe mobil , daca am oferit varianta de yahoo nu inseamna ca sunt legat de un messenger nenorocit . Ma supara nesimtirea si chiar ma deranjeaza cand vad acest comportament dupa ce vin de la munca dupa 9 ore de munca facute de dimineata si nu mai pun la socoteala programul de ieri seara de la 15:00 la 24:00 . Oamenii astia chiar nu au de lucru ? Chiar nu inteleg ca altii au probleme, dureri si oboseala acumulata ?
__________________ Mobile: 0723 716 000; YM id : tiranux | |||
|
| | #1785 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita... In a world without walls and fences, who needs windows or gates? | |||
|
| | #1786 (permalink) | ||
|
poti gasi la trade rating . am unul negativ ... de la un user cu 102 posturi , am primit bad post desi a vorbit cu mine doar 2 min pe messenger pentru ca eram in intarziere la munca si nu a avut 7 centi sa sune pe mobil sa se informeze de un obiect pe care vrea sa-l cumpere .
__________________ Mobile: 0723 716 000; YM id : tiranux | |||
|
| | #1787 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1788 (permalink) | ||
|
MaDaMan: sal tiranux: ALK MaDaMan: afk vrei sa zici? tiranux: p;0\ (apasarile astea d taste.....sau oprit doar knd a vazut k vreau sa cumpar ceva) MaDaMan: MaDaMan: in leg q ipod nou d 6gb.......... tiranux: 4 gb tiranux: nu 6 tiranux: cel nano ? MaDaMan: 4 gb MaDaMan: da MaDaMan: cel nano MaDaMan: sunt noi sigilate? MaDaMan: nu d alta dar in poza.........s vedeau km folosite si spatele era zgariat rau....... tiranux: asa se vede in blit tiranux: ele au venit fara cutii tiranux: si le poti vedea in relaitate tiranux: ca nu sun folosite MaDaMan: knd n putem vedea? MaDaMan: u unde stai? tiranux: militari MaDaMan: unirii e ok? MaDaMan: sau p linia lui 41 discutia a durat aproape 20 d minute........timp in care raspundea ff greu(eu ii raspundeam instant el raspundea greu si p trader rating a motivat k eu trageam d timp-vroiam sa ajung la penaltyuri nush c avea in cap knd a zis asta).... si la sfarsitul discutiei sa deconectat linistit(putea sa zik dak era asa d grabit - "sunama p mobil k nu mai pot sa stau p mess"-nu era nici o problema).......in conditiile in care am intrebat unde n putem vedea mi s pare k eram interesat-ii lua 20 d secunde max sa scrie acele randuri........ p langa motivarile k spatele Ipodului s vedea zgariat doar datorita blitzului(desi uitanduva singuri la poze va puteti convinge k....asta in conditiile in care PRODUSUL S VINDEA K NOU ASA K........) am observat thread rating mai mic dkt normal..........am citit si am observat k ink 2 persoane au patit acelasi lucru........iam dat thread rating prost..... si p urma sa dezlantuit........ au inceput jigniri gen sai dau un sms simi da o bere........sau intrebari d genu dak nu am 7 centi sa dau un tlf atunci qm vreau sami cumpar ceva....... si dupa k sa demonstreze nush eu c.....mia pus si mie bad rating doar pt k iam pus eu....... Faptul k eu am 102 d posturi nu inseamna nimic........am apelat la tine dintre toate ofertele pt k un user din 2001 q pst 1700 d posturi trebea sa fie d incredere........ Eu am vrut clar sa cumpar produsul respectiv,dar comportamentul lui ma facut sa ma razgandesc instant.......Dak vrei sati cumpere lumea numai dupa c tea sunat SPUNEO.....si nu iti bate joc d un cumparator doar pt k tea contactat p messenger(desi tu insuti ai pus aceasta modalitate d a fi contactat) eu sincer as vrea sa am trader ratingul scos pt k nu e normal k oricine isi ia bad rating sa s razbune astfel doar pt k poate...... si in conditiile in kr nam fost singurul kr a patit acest lucru q acest user........ Last edited by MaDaMan; 18-11-2006 at 01:19.. Reason: ... | |||
|
| | #1790 (permalink) | ||
|
Extras din "Regulile de pasare ale thread-ului la rating sunt următoarele": 1. Dacă eşti vânzător trebuie ca thread-ul să fie iniţiat de tine şi cel căruia îi dai calificativ să se regăsească ca poster în thread 2. Dacă eşti cumpărător trebuie sa te regăseşti ca poster în thread, iar cel căruia îi dai calificativ să fie iniţiatorul thread-ului 3. Dacă este schimb trebuie ca ambele părţi să se regăsească în thread Din cele 3 ratinguri negative nici unul nu se refera la faptul ca TiranuX a dat vreo tzeapa, este vorba doar de lipsa comunicarii intre parti. Mai mult, doi dintre cei ce au dat rating negativ nici nu aveau dreptul s-o faca ( vasloz si MaDaMan) si sunt pasibili de warn, intrucat nu au respectat regulile de acordare a ratingului (nu se regasesc cu posturi in thread-ul reclamat). In aceeasi ordine de idei nici ratingul dat de TiranuX lui MaDaMan nu respecta regulamentul. Singura faza imputabila lui TiranuX este ca a trecut ca metoda de contact YMessenger (daca stia ca nu este confortabil pt el trebuia sa specifice). Toate cele trei ratinguri negative + cel dat de TiranuX mi se par date aiurea, nici unul dintre respectivi nici macar nu a pierdut un bilet de autobuz, au pierdut mai mult timp cu acordarea ratingului decat cu discutia in urma careia au ramas nervosi pe motiv de nebagare in seama. Exact astea sunt motivele pt care au fost atatea discutii inainte de introducerea unui sistem de rating, ca exista si vor exista useri ce vor abuza de acest drept.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" Last edited by H2H; 18-11-2006 at 06:52.. | |||
|
| | #1791 (permalink) | ||
|
1.DISCUTIA A DURAT 20 D MINUTE-raspundea fffff greu 2.a fost bataie de joc apasarile alea d taste aiurea la inceput(chiar nu i s pare nimanui anormal asa ceva???) 3.spatele era zgariat si motivezi in bataie d joc k ar fi fost d la blitz 4.nu mi s pare normal sa pleci in momentul in kr cineva vrea sa stabileasca contactul si sa s intalneasca pt a cumpara produsul....dak ai ceva important d faqt makr anunti si zici unde sa fii cautat si la c ora 5.a mai faqt chestiile astea si q altii kr nu lau sunat ci au incercat sal contacteze p YMessenger 6.iam luat idul si am vrut sa vb q el direct sai dau post sai zic c: "MARFA DISCUTIA D DIMINEATA IMI PARE BINE K NU VREI SA VINZI PRODUSUL SI k T COMPORTI K UN RAHAT DOAR PT K TEAM CAUTAT P MESS" dupa toate astea mai cumpara tu..........si colac pst pupaza dupa incepe q jigniri si da un trader rating doar pt k poate........trader rating mi s pare introdus pt profesionalismul q kr s produce o tranzactie........dak intarzie 1 ora,vb k ultimu om si stai 3 ani dupa el atunci pot sai dau trader rating prost......... dar dak sa comportat complet nepotrivit si nam ajuns nici makr sa ajung sa cumpar produsul din acest motiv nu am voie deoarece..........?????? si dak eu knd vreau sa vand sau sa cumpar caut lumea direct in functie d contact si nu stau sa fac cateva d mii d posturi intrun an jumatate si nu ma intereseaza d trader rating asta nu inseamna k sunt tzepar sau k ma comport total aiurea q cel care vrea sa vanda sau sa cumpere Last edited by MaDaMan; 18-11-2006 at 09:15.. Reason: ... | |||
|
| | #1792 (permalink) | ||
| Quote:
1. Bataia de joc pe mess NU este motiv suficient pt rating 2. Spatele zgariat NU aveai cum sa-l vezi pt ca nu te-ai intalnit sa vezi produsul 3. Aveai telefon, puteai sa suni sau sa renunti la cumparare. NU este motiv pt rating. 4. Si ceilalti au dat rating din burta pe aceleasi motive. 5. Treaba ta, probabil luai un warn pt injurii. colac peste pupaza, TU ai dat un trader rating negativ aiurea doar pt ca ai putut. In mod normal in momentul asta tu si ceilalti ar fi trebuit sa aveti ban pt abuz de trade rating, inclusiv TiranuX pt ca in loc sa faca reclamatie impotriva voastra, s-a lasat prins de nervi si a facut exact aceeasi magarie ca si voi. Asta e parerea mea si din cate stiu e in conformitate cu Regulamentul CG. In orice caz, AIWA va lua decizia corecta ca intotdeauna. Propun sa incetam discutia in asteptarea lui AIWA.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #1793 (permalink) | ||
|
imi cer scuze de off-topic, dar mie imi vine sa-mi pun mainile in cap cand vad cum poate scrie cineva. MadaMan, nu am nimic cu tine, dar scrii sub orice critica, este efectiv obositor sa poti tine pasul cu toate greselile facute si cu toate literele inlocuite. si, din cate tin minte, pe undeva pe la regulament scria ca este interzis un limbaj neadecvat gen mirc; dar al tau il depaseste pana si pe ala. si ca sa nu fiu total pe langa subiect... rating-ul negativ a fost o "razbunare" pentru ceva considerat deranjant de tine, dar care analizat la rece este o copilarie. nimeni nu este obligat sa faca nimic atata timp cat nu-si asuma nicio responsabilitate... si nici macar cei care si-o asuma nu sunt obligati decat de bun simt, asta daca il au.
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #1794 (permalink) | ||
|
E posibil sa se mai fi discutat (oricum in regulament e mentionat dar nu se respecta) problema intervenirii intr-un topic cu posturi de genul: "User serios, recomand!". Cine e interesat daca un user este serios sau recomandat de cineva, poate sa consulte Trader Rating si se lamureste pe loc. Parerea mea! Nu ar trebui sanctionate aceste bagari in seama off-topic pe langa subiect si in afara discutiei etc.?
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| | #1795 (permalink) | ||
| ... @valim Daca te-ai uitat cu ochii tai la pozele reale ale produsului ai fi vazut ca existau zgarieturi p spate,nu asa zise reflectii de la blitz Conform 5. trebuia sa postez conform regulamentului CG un post p threadul respectivului individ ca sa am dreptul sa ii dau trader rating.......trebuia sa pun un raspuns la bascalie doar ca sa fie indeplinite cerintele regulamentului...... Din cate stiu e TRADER rating ci nu TRADE rating asa ca mi s pare ca nota o ia vanzatorul ci nu produsul......... @varzucu Eu m-am obisnuit sa scriu cu multe prescurtari in fata calculatorului........Sincer nu cred ca a fost vreun ASL PLS U1 pe acolo.... Consider ca trader rating este in functie de profesionalismul de care ai avut parte in relatia cumparator-vanzator........ Asa cum in multe magazine vanzatori care se comporta nepotrivit pot fi reclamati la patron datorita felului in care s-au comportat si te-au determinat sa nu mai cumperi produsul asa consider eu trader ratingul........Din aceasta cauza s-a inventat Employee of the month si de aceea vanzatorii care au prea multe reclamatii ajung sa fie disponibilizati.......... Toata lumea considera ca am fost off topic si ca sunt genul care se baga in fiecare vanzare si ofera preturi proaste total aiurea,sau spune ca un alt user vinde nu stiu ce la alt pret si tot felul d prostii d genu..... ONTOPIC VROIAM SA CUMPAR Nu mai stau sa intru cu nimeni in polemica.........Astept decizia lui Aiwa.......sper doar sa nu fie influentata de multimea care presupune ca sunt innebunit dupa off-topicuri si imi pasa sa stric vanzarea cuiva doar ca sa ma aflu in treaba... Last edited by MaDaMan; 18-11-2006 at 15:13.. Reason: ... | |||
|
| | #1796 (permalink) | ||
|
MaDaMan, aici nu e magazinu' din colt, e CG Forum. Exista niste reguli pe care trebuie sa le respectam atata timp cat defilam pe aici. Daca nu esti de acord cu ele, nu te obliga nimeni sa faci parte din userii CG. Insa, daca te-ai hotarat sa defilezi pe aici, atunci descalta-te la usa si sterge-te pe picioare asa cum cer gazdele. Eu am incheiat, ce am avut de spus am spus, cine a vrut sa inteleaga a inteles.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #1797 (permalink) | ||
|
Daca tu frecventezi doar magazinele din colt succes in continuare....Eu vorbeam de magazinele civilizate care doresc sa isi pastreze clientela........Nu inteleg care iti e problema si imi dai tot timpu replica......... Eu am vrut sa cumpar si am primit un raspuns.......AIA A FOST TOT.......Nu am vrut sa ma aflu in treaba,am vrut limita bunului simt.......sper sa fii pus in aceeasi situatie ca mine cat de curand asta in viata de zi cu zi.......si sa t vad ce faci cand o sa ai partea de o servire complet...... Am zis ca vreau sa astept decizia lui Aiwa.........sa vedem ce a hotarat si gata....fara parerile baietilor enervati d off-topicuri si cu idei fixe gen "produsul meu spart,zgariat cu 1 milion peste ce se vinde doar pentru ca a fost al meu si am nevoie de bani".......va rog pastrativa parerile........lasati-l pe Aiwa sa decida si gata | |||
|
| | #1798 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
ALO NENEA ratingu ala e acolo pt cazu in care Ai CUMPARAT SI AI FOST NEMULTUMIT nu pt toti tampitii care se cred prea importanti ca nu ii baga in seama, deci ai cumparat sau macar l-ai vazut pe om? dak nu atunci stai in banca ta! sa dai rating negativ doar pt ca esti prost/esti nebagat in seama/ai vedenii si/sau esti paranoic cu privire la starea unui produs fara sa-l fi vazut nu e un motiv v-as rupe mana si v-as bate la cur cu ea...dupa cum zicea la un mom dat AIWA | ||
|
| | #1799 (permalink) | ||
|
Aiwa=judecator User=jurat Forum=loc in care fiecare user isi spune parerea personala si suporta consecintele. Nu poti tu sa ne zici sa nu comentam ca asa vrei tu...si revin: Personal mi se pare pueril sa dai rating negativ ca nu a vorbit cu tine...chiar daca vroiai sa-i cumperi toate iPodurile.Aici nu e un magazin care sa aplice strategii de marketing pentru a atrage/mentine clientela. Iar de 'servirea' de 'kkt' din viata de zi cu zi sigur am fost serviti 'aiurea' si sigur n-am apelat la OPC | |||
|
| | #1800 (permalink) | ||
| MaDaMan, eu nu-ti dau replica. Incerc doar sa-ti arat unde gresesti, dar esti prea injectat si nervos, deja o iei personal si nu este cazul. Gandeste-te putin: e vorba despre o simpla conversatie pe mess si ti s-a parut aiurea reactia vanzatorului. Si i-ai fript un minus pe rating ca te-a enervat. Nu ti-a vandut marfa proasta, nu te-a facut sa stai ca fraieru' pe undeva juma' de ora, nici macar nu ti-a consumat minutele de pe cartela...Ti se pare ok sa-i dai negativ? De fapt ce-i reprosezi? Ca te-a enervat? C'mon!!! Relax, hug an Emo! Cred ca si eu te-am enervat, ia baga un minus pe iTrader sa ne distram ca si-asa am 0
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" Last edited by H2H; 18-11-2006 at 23:14.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |