![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| OFERTA DE MUNCA : Se cauta WEBMASTER PRICEPUT
Intrucat o parte dintre voi deja sint in vacanta si consider ca un ban in plus nu strica niciodata mai ales daca vine la momentul oportun va invit sa reflectati asupra celor de mai jos! ************************************ Caut WEBMASTER PRICEPUT... Cerintze: -->Experientzta: Minim 1 an programare PHP / ASP / MySQL / HTML. Dezvoltare shi intretzinere anumite web aplicatzii PHP/MySQL sau ASP/MySQL. -->Grafica, WebDesign shi Limba Engleza este un plus. -->Minim 18 ani ! -->Access internet (chiar shi dialup). -->CVurile trebuie sa contzina obligatoriu (printre altele) - contact, email / telefon - portofolio web, in directziile subliniate mai sus... - timpul pe care il putetzi aloca shi pretentziile financiare. Astept CVurile dumneavoastra pe adresa iulia_g@yahoo.com in format DOC (word) sau RTF pana in data de 15 Iulie. Cei selectionati vor fi contactati pe caile pe care le-ati indicat. *******************************************
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
20-07-2003, 05:41 asta e data ultimului post ce spui nu e asa ca ai fost neatent?
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|