![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | publicitate
VANZARI DE CABLU UTP , AUDIO SI COAXIAL LA PRET DE PRODUCATOR , ADRESA . xxxxxxxx TEL xxxxxxxxFAX xxxxxxxxx RAMONA TIRON
__________________ producator de cablu utp ,coaxial si audio Last edited by AIWA; 19-09-2003 at 23:34.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | cabluri
VANZARI ORICE CE TIP DE CABLU IN SPECIAL UTP CAT 5E LA ROLE DE 305M SAU 100 M xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx TIRON RAMONA VANZARI ORICE CE TIP DE CABLU IN SPECIAL UTP CAT 5E LA ROLE DE 305M SAU 100 M
__________________ producator de cablu utp ,coaxial si audio Last edited by AIWA; 19-09-2003 at 23:34.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Aici este un anunt de catre o firma sau ma rog postat de catre o persoana ce lucreaza la firma respectiva!! Pe aceasta cale fac urmatoarea precizarea: Atita timp cat FIRMA reprezentata de TIRON RAMONA nu are nici un contract de publicitate cu firma COMPUTERGAMES ; asemenea anunturi nu sint admise pe forum! In vederea lamuririi situatiei create exista urmatoarea adresa la care va va raspunde persoana ce se ocupa cu astfel de treburi: sales@computergames.ro
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am verificat si adresa http://www.itimat.home.ro/ deci acum sint lamurit E vorba deci de o firma ce are ka obiect de activitate exact ce se specifica in reclama facuta pe forum! Deci pot inchide acest post fara sa mai am ceva dubii legate de cum inteleg unii sa-si fac publicitate "penibila si lipsita de buna crestere"
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|