![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Furt de componente de proportii mari!
Primit in e-mail: "In dimineata zilei de 16 Noiembrie 2003 intre orele 00:00 si 02:15 sediul firmei noastre din Brasov a fost jefuit de persoane inca neidentificate. S-au furat produsele de valoare mare si cu volum mic, cum ar fi Memorii, CPU, Mainboard, CDRW, LCD, laptop, TV Tuner, placi video, etc. Au mai furat si cca. 8.5 Milioane lei, dar valoarea componentelor furate a fost mult mai mare. S-au furat si cinci computere si alte componente. Desi cercetarile continua, politistii afirma ca este extrem de putin probabil sa se poata identifica faptasii prin metode criminalistice, deoarece acestia au procedat intr-o maniera profesionista, scurtciruitand sistemul de alarma, fara sa faca nici un zgomot. Dar avem convingerea ca o cantitate atat de mare de marfa va ajunge cu siguranta in circuitul comercial, de aceea am publicat pe site-ul nostru numerele seriale si lista produselor ce au fost identificate. Hotii, pentru a putea lua cat mai multa marfa, au lasat cutiile goale, luand doar continutul. Astfel daca veti putea identifica produsele din lista publicata pe site-ul nostru sau daca vedeti produse ASUS bulk (fara ambalaj) sau oricare dintre produsele acolo mentionate fara serial-numberul producatorului va rugam sa ne anuntati imediat. Firma noastra este dispusa sa ofere o recompensa de pana la 100 Milioane lei pentru oricine poate furniza informatii ce pot duce la capturarea faptasilor si/sau la recuperarea pagubei. La adresa: http://componente.net/furt.html puteti gasi mai multe informatii despre acest furt. Lista publicata este deocamdata provizorie, dar se actualizeaza pe masura ce se finalizeaza cercetarile."
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Si ei inteligenti...nu au asigurat nici cladirea si nici bunurile din ea....cu aia 100 de milioane...le asigurau de 5 ori.
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ce se intampla din punct de vedere legal daca eu cumpar un produs furat? Mi se confisca produsul? Imi ramane? Ma refer atat la situatia in care am cumparat produsul legal, cu factura, cat si daca l-am cumparat de la cineva de pe strada. Si evident, raportez ca e din lista de obiecte furate.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ti se confisca
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Teoretic
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Deci (teoretic ) daca declar ca am cumparat un produs si ulterior am descoperit ca e furat sunt un dobitoc.Lasand la o parte posibilitatea sa incasez suta de milioane recompensa.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: In fata monitorului |
Parerea mea e sa se duca sambata si duminica in targ poate gasesc ceva, desi e putin probabil sa le scoata la vanzare asa repede. Oricum o alta metoda e sa urmareasca anunturile (ziare, bursa , etc , etc) nu cred sa se riste sa le bage in alt magazin la vanzare, daca au fost profesionisti la furat o sa fie profesionisti si la vandut. Oricum daca sunt baieti destepti si cam par, deja cred ca sunt scoase din tara in Ungaria, Bulgaria sau alte tari vecine cu vama mituibila. Oricum sper ca erau asigurate. Pot sa pun pariu ca toata treaba a fost organizata de cineva care cunoste treaba bine, posibil un angajat sau poate chiar client fidel. De astia tre sa te feresti cel mai mult. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Daca e cumparat de la magazin cu factura si toate alea legale...nu au ce sa faca! Cel mult sa te streseze o perioada cu ...va rugam frumos sa ne imprumutati proba...pentru cercetari !!! ETC..dar nu te pot obliga!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
pfff, i got a quick reply box
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ M-a facut unu' sa strang 470 RON sa-mi iau Lian-Li V1000, si cand s-o iau, mi-a zis ca e 670 RON +TVA.... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
"<xxx> am fost <xxx> la m**e la ala <xxx> la magazin <xxx> e pirat <xxx> de hard <xxx> p**a mea preturi cu 10euro mai mici decat la cel mai ieftin magazin <xxx> garantie <xxx> dubioasa <xxx> comision <xxx> dc vrei factura <xxx> p**a <xxx> mea " Un prieten de al meu din brasov vorbiind despre firma pagubita.
__________________ I'm going slightly mad. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Para din pacate...sint diverse forme legale care daca ai un avocat bun in spate...te ajuta sa discuti cu obiectul pe masa! Teoretic da e posibil sa gresesc insa ..atita timp cat eu am mers la magazin..am cumparat ce acte in regula un HDD de exemplu...EU nu ma fac vinovat de nimc! Magazinul va raspunde pentru acest lucru! Inchipuieste cum marfa furata ajunge pe diverse cai intr-un magazin! De acolo tu mergi si cumperi...ca tine mai vin o parte din clienti! Hotul este prin ...este batut si spune exact traseul pe unde a vindut marfa... ajunge la magazin! OK aici ce se intimpla...merge la fiecare client acasa?Buna ziua museul si Hddul cumparat este de furat!....Looool e penibila situatia..! NU ...pagubitul in acest caz cere contavaloare componentelor vindute...Iar magazinul care a vindut ce era de furat suporta rigorile legii! E treaba lui...a celui ce vinde! Eu in calitate de cumparator nu pot cere la magazin sa-mi verifice daca HDDul pe care eu il cumpar repet LEGAL cu factura si etc...este din marfa furata si bagata in raft! Incearca tu sa mergi la un magazin sa ceri sa-ti demonstreze ca Placa video din raft e legal importata! Cunosc cazuri in care se fura un cass auto ....obiectul se gaseste pe masina unui taximetrist... Hotul e prins si spune ..uite la ala l-am vandut! Soferul spune ..imi pare rau...l-am cumparat din piatza demonstreaza-mi ca acesta e cel care l-ai vindut! Sau merge la misto si spune! Pai bai frate ...ce mi-ai vindut ma...ca s-a stricat a doua zi..si uite a trebuit sa mai cumpar unu....sa-l fac din 2 unu functionabil! E de ajuns sa schimbe 2 fire sau sa faca 2-3 lipituri mai naspa prin el si la o eventuala...proba cu aparatul in fata sa spuna pagubesul "Da se aseamana cu al meu insa al meu era cu fire albe sau etc"
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
1. AIWA nu e chiar asa ... politia iti confisca bunul si iti spune ca poti da in judecata vanzatorul ca sa iti recuperezi dauna. pe ei nu ii intereseaza caile tale de atac sau intimidare. 2. V-ati gandit la o "smecherie" din partea firmei ? ... poate produsele sunt de mult afara (16 nov fiind duminica) si nu cred ca s-a constatat furtul pana luni dimineata. S-a mai intamplat prin "complexul Europa" ca "chinejii" sa dea foc la stand si sa strige ca au avut produse de 500 milioane, in prealabil marfa fiind bine dosita in alta parte. 3. Nu cred ca hotii sa fie atat de fraieri sa revanda marfa catre un alt magazin, e putin probabil si riscant.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
fals....daca nu au asigurare isi fura singuri caciula.......
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|