Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-01-2005, 01:01   #201 (permalink)
Registered User

Stimati administratori/moderatori,
Pe zi ce trece se inmultesc anunturile "sticky"
Pentru ca nu se mai uita nimeni la ele, va propun sa va rezervati prima pagina pentru anunturile celor mai egali dintre egali, si discutiile pe forum sa se desfasoare de la pagina doua incolo.
Cu plecaciuni....

Hazna is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2005, 01:08   #202 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Ce-ar fi sa iti vezi de treaba ta si sa te lasi de asemenea propuneri? Multam pt. intelegere.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2005, 03:08   #203 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Am mai spus ca sunt f. multumit de produs. Nu sunt multumit de publicitatea mincinoasa pe care o faci. Eu voi mai cumpara poate de la tine, dar poate ar fi bine sa spui de la inceput ca nu au cum sa fie originale la preturile alea.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2005, 09:17   #204 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alice in Wonderland
Aiwa... din partea mea, LMA
stiu ca dai des pe aici
MERSI

In atentia tuturor celor ce frecventeaza aria de publicitate!
In ultima vreme isteria sarbatorilor se manifesta si dupa 1 ianuarie si duce la multe topicuri deschise HAOTIC fara cel mai elementar exercitiu de citire a regulilor de fluidizare a publicitatii! Drept urmare multa lume s-a trezit cu topicul inchis si avertizat insa sincer nesimtirea unora intrece orice limita! Eu le inchid topicul ei ..."si ce daca fac altu" (total NEindicat )
Urmatorul pas va fi stergerea topicului dupa care in caz de recidiva dau cu banul!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Last edited by AIWA; 11-01-2005 at 06:25..

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2005, 12:48   #205 (permalink)

scociu's Avatar

as dori cateva informatii despre userul "ferry tale"...poate confirma cineva ca e o persoana serioasa?vreau sa-i trimit un pachet in valoare de 6.5 mil si sa-i dau posibilitatea sa testeze componentele si abia apoi sa trimita banii....ce ziceti?

scociu is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2005, 15:52   #206 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

eu nu as face asta...
zi sa il trimiti ramburs il testeaza.. si daca nu merge.. faceti rambursul iar.. dar invers

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 15:35   #207 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

contra.
ar fi foarte time/monet consuming sa se faca asa ceva. e ca si cum ai spune ca vrei sa elimini crima de pe planeta. sau furtul. e imposibil. oricum o dam, limitam optiunile pe care le avem acum, legate de publicitate, evident inclusiv optiunea de a insela sau a fi inselati !

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 15:37   #208 (permalink)
Registered User

S7E6E's Avatar

ferry tale. am luat un joystick de la el. mi-a zis ca este bun. mi l-a dat la bani putini. mi-a zis ca era folosit 3 ore in ultimul an, decand il are de nou. Cand mi l-a dat, mi l-a dat fara cutie. doar cd si device-ul. am ajuns acasa...nu mergea force-ul. L-am sunat, i-am spus ca nu merge, omul a zis ok..hai sa ne intalnim. Mie mi-a fost lene, dupa 2 zile l-am facut. drivere cretine facute de logitech. Oricum omul s-a enervat cand i-am spus ca nu il schimb, asta e teapa mea! Mi-a spus ca vrea sa ne intalnim sa-mi dea banii inapoi. Ce vreau sa spun este ca, desi mi-a parut dubios la inceput ..a venit si cu un prieten cu 2 capete mai inalt ca mine...e un tip serios ! Mi-a vandut ce a spus ca vinde si a avut rabdarea si bunul simt sa-mi ofere banii inapoi.

offtopic : ai incredere in ce spun eu? ca nici pe mine nu ma cunosti ?....

S7E6E is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2005, 23:11   #209 (permalink)
Registered User

betax's Avatar

Quote:
Originally Posted by osc1or
BETAX care a venit cu prietena lui la intalnirea cu mine... a studiat o cutie de parfum vreo 20 de minute.. sticluta inca vreo 20 de minute.. .la care a zis (fara macar sa vada cum miroase) "cu asta vi ma tu la noi?" de ca si cum ei erau marii regi si eu un kkt de zluga.. l-am convins sa se dea cu el pe mana si i-am spus daca ii place cum tine, adica daca parfumul persista sa ma sune.. m-a sunat si mi-a zis ca e f multumit de cum miroase.. ca a simtit mirosul si de dimineata si mi-a dat comanda de parfumul care il mirosise numai ca a zis ca il vrea sigilat.. i-am facut rost de el sigilat si a disparut in ceata..!!
Daca tot sunt in top ar trebui sa clarific putin situatia care e putin denaturata: asa cum i-am zis omului, vroiam parfumul sa-l fac cadou cuiva. Mi-am dat seama din prima ca e fake( avand in vedere ca prietena mea are unul original luat din Beauty Shop)dar m-am gandit ca daca e bine facut merge si ies mai ieftin. Evident m-am razgandit, gandindu-ma ca nu are rost sa ma fac de ras si sa-mi pierd relatia.
Iar treaba cu disparutul in ceata a fost cam asa...vreo 10 zile n-am avut net(deh, retelele de cartier).
Asa ca Oscior,nici prin cap nu mi-a trecut sa dau vreo teapa, dar adevarul e ca in "afacerile" astea mai iti iei si tu teapa, ca la cate dai.....

betax is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2005, 09:53   #210 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

In ultima vreme au aparut o serie de useri TOTAL neseriosi atit din atitudinea AROGANTA pe care o au pentru regulamentul forumului cat si pentru ce inseamna OMENIE in general! Stabilesc un pret,il schimba peste noapte,stabilesc un cumparator si uita de el facindu-l sa stea ca fraierul in frig sa astepte fara macar un SMS de scuze sau etc.

ATENTIE la acesti useri!

ATENTIE la ce cumparati,verificati produsul ,eventual linga voi e bine sa mai fie un user de pe forum sau macar un amic,asta in caz ca se cumpara pe ochi frumosi fara proba sau alte chestii de acest gen

ATENTIE de la cine cumparati e bine sa avetzi de unde sa-l luatzi in caz de probleme atit cu ce cumparati cat si cu legalitatea lui. Un user corect si cinstit nu va face un mister/secret din BI sau fixul de acasa!

ATENTIE la telefonul dat....o cartela este ieftina si pentru cateva sute de mii investite in ea....cumparatorul poate lua o leapsa de cateva milioane bune

ATENTIE la NEATENTIA VOASTRA....mai bine sa plingi ca ai pierdut o oferta decat sa plingi dupa banii aruncati pe un produs necalitativ!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 19-02-2005, 14:35   #211 (permalink)
Banned

dupa mine mai bine te muti din Cartier si dupa aia iti iei ce parfum vrei.

Last edited by De Beers; 19-02-2005 at 14:45..

De Beers is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2005, 13:15   #212 (permalink)
Registered User

hop si eu pe acilisea.

Dupa ce citi aceste rinduri, spuse de inaintasi mei zisei sa ma bag si eu in seama cu riscul de a deranja pe multi dintre cei de sus. si aci ma refer la AIWA(frate nu te supara prea rau)
AM citit si ceea ce ne-a avertizat el referitor la tzepari si sunt de acord cu el si mi-am propus ca la urmatoarea tranzactie(daca va mai fi vreuna pt mine) sa il am linga mine pe AIWa (ca de e user vechi si ii cam stie pe toti). Ce zici AIWA ma secondezi la o negociere si o vinzare ? :P
acum o sa zic ceva si de CBR si de Assasin.
Eu stiu una si buna. Regula e regula. In mod normal trebuie respectata. Dar asa cum bine stim cu totii Omu e un animal care nu prea traieste dupa reguli. Si ca atare le mai incalca. Solutia de "Ban" dat permanent, temporar mi se pare o copilarie si spun si de ce. Verificarea la inscriere se face cumva dupa Ip ? Ca daca nu ce simplu imi este sa-mi fac 50 de useri si sa intru din nou. Si daca se face dupa IP ce simplu e sa ma duc la o sala si sa-mi fac cont de acolo. Nu mi se pare o solutie rezonabila sau cel putin nu este o solutie care sa rezolve definitv problema. Apoi atitudinile moderatorilor fata de cei care sunt simpli useri pot fi si abuzive: vrei sa respecti regulile bine, nu vrei ia-ti matale jucariile si pleaca. O fi bine o fi rau ? nu stiu dar mai trebuie lucrat si la atitudine.
Daca e sa respectam toti regulile scrise si nescrise cred ca Hitler ar fi incintat ca am reusit sa fim o societate perfecta, ceea ce nu e cazul
Parerea mea sincera este ca ar trebui si putina indulgenta fata de cei gresesc : caci altfel nu s-ar zice " a gresi e omeneste.
Ce spune-ti ?

calin1 is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2005, 14:49   #213 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

1. Regulamentu' e pt. useri, nu pt. moderatori si administratori. Exista si pt. acestia din urma niste reguli, principii de conduita, insa ele nu sunt accesibile userilor.
2. Banu' pe IP nu este o solutie. Ce vina are Gigel ca vine la o sala de net si vrea sa posteze si nu poa' din cauza ca IP-u' e banat ca a stat Vasile inainte si s-a dat in barci pe forum?
3. Banu' este singura solutie viabila. Daca un cont se sterge, useru' respectiv poa' refolosi adresa de email. Daca respectivu' cont este banat, tre' o alta adresa de email si asta cam dureaza, mai ales cand te trezesti cu cate un cont pe zi banat. Mie mi-e usor sa dau doua clickuri si sa banez un cont, sa faci un alt cont necesita ceva mai multe.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2005, 14:57   #214 (permalink)
Registered User

what?

Quote:
Originally Posted by Assassin
1. Regulamentu' e pt. useri, nu pt. moderatori si administratori. Exista si pt. acestia din urma niste reguli, principii de conduita, insa ele nu sunt accesibile userilor.
2. Banu' pe IP nu este o solutie. Ce vina are Gigel ca vine la o sala de net si vrea sa posteze si nu poa' din cauza ca IP-u' e banat ca a stat Vasile inainte si s-a dat in barci pe forum?
3. Banu' este singura solutie viabila. Daca un cont se sterge, useru' respectiv poa' refolosi adresa de email. Daca respectivu' cont este banat, tre' o alta adresa de email si asta cam dureaza, mai ales cand te trezesti cu cate un cont pe zi banat. Mie mi-e usor sa dau doua clickuri si sa banez un cont, sa faci un alt cont necesita ceva mai multe.
Pardon ?
Fara suaprare. Regulamentul trebuie sa fie unul si acelasi pentru toti utilizatorii acestui forum (useri, moderatori si administratori). DPdv al meu daca e pentru noi muritorii de rind este afisat ar fi normal si corect din partea voastra sa il afisati si pe al vostru. Ca e foarte simplu sa ii tragi la raspundere pe altii atita timp cit tie nu-ti poate reprosa vreodata ceva rau facut de catre tine.
Stii cit dureaza la yahoo creerea unui cont fake de mail ? crede-ma ca se face cam in 3-5 minute. si mai sunt si alte site-uri care-ti fac conturi de mail moka.
Parerea mea

calin1 is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2005, 22:15   #215 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

ATENTIE la cei ce promit ca aduc diverse chestii pe comanda! Nu aruncatzi banii ca la curve....plus de asta daca va apucatzi sa va incredetzi in astfel de persoane ajungetzi sa vindetzi in pierdere cate ceva ca dupa aia sa va trezitzi ca..ori nu mai apare comanda ori efectiv apare dar omul se uita la bani si o da in alta parte!
Atentie la persoana in care va incredetzi! Eu mi-am facut datoria si intrucat am vazut si persoane ce au pot spune lipsa de omenie!-> http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=113997

Old 13-04-2005, 23:36   #216 (permalink)
Banned

Propunere aria publicitate

Rog moderatorii sa nu inchida acest thread, eventual sa-l mute unde-i e locul(eu nam gasit )
In ultima vreme tot mai multi useri se baga absolut aiurea pe topicurile de vanzare a diferitilor vanzatori(mai mult sau mai putin cunoscuti) cu replayuri gen "haha, 7 mil, pai tu nai vazut ca la caro e 4 nou??" sau " useru xulescu vinde cu 7 mil, ia lasa tu la 6" iar acesti bagatori in seama nici macar nu cumpara, macar de ar cumpara dupa ce se baga in sema dar NU cumpara.
Propun ca dupa un anumit numar de astfel de iesiri(strict astfel de off-topicuri, nam nimic impotriva celor care spun spre ex ca o placa video are 128 biti nu 256 cum specifik vanzatorul, mai bine zis nu am nimic impotriva celor care cer sau ofera informatii tehnice), fie 5, fie 10 sa se acorde penalizare cu ban pe un anumit timp pe aria de publicitate.
Astept interventia unui administrator si eventual n poll in care userii sa voteze o anumita lege(perfectata de administratori, moderatori)

mic&gras is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2005, 23:42   #217 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

kata ...... si eu sunt de parere ca la cateva iesiri in decor a celor care doar alearga dupa un numar cat mai mare de posturi sa fie banati ....din punctul meu de vedere la 3 scapari BAN PERMANENT !!!

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2005, 23:45   #218 (permalink)
Registered User

Paladin's Avatar

sa fim seriosi
ban pentru cel ce indica un pret mai mic la concurenta ???
totusi e forum si ar trebui puse in evidenta ofertele celel mai bune.

desi,

recunosc ca multi au metode cam "rudimentare" in a-si exprima nemultumirea fata de pret (in general proasta crestere)
majoritatea discutiilor despre pret rezulta la certuri interminabile care totusi tin topicul sus dar nu aduc informatii noi despre produs
s-au auzit si de amenintari cu bataia/moartea/frustrari sexuale ...etc pe pm

parerea mea e ca ar trebui moderate mai bine flame-urile si cam atat

Paladin is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2005, 23:51   #219 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Paladin
sa fim seriosi
ban pentru cel ce indica un pret mai mic la concurenta ???
DA, aici vorbim de publicitate strict, omu vrea sa faca bani nu sa-i strice vanzarea un tanc habarnist.
Si dak e sa o luam asa...cum ar fi daca s-ar duce un user de pe forum la Caro(sa mergem tot pe acest nume) si sa zica ca DarkBlade(este renumit pt preturi decente la componente noi si cu garantie) vinde cu 30% mai ieftin-l-ar scoate aia in suturi afara.
Nu chiar ban permanent, este o masursa prea drastica dar un ban de 1-2 sapt pe aria de publicitate should be enough

mic&gras is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2005, 23:52   #220 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

kata da eu stau si ma intreb..noi incurajam tzeparii pe Forum sau ii huiduim?
adik daca unu vine si zice ca vrea pe 256 DDR 4 milioane si in magazin sunt 800.000 si vine altu si vrea sa ii cumpere cu 4 milioane,stai si te uiti cum il pacaleste?
iti zic eu ca tie nu ti`ar conveni sa iti iei teapa asta,deci mai bine sa previi

mRzv is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules