![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
din punctul meu de vedere ceea ce ai expus e prea evident dar dak respectivu e chiar atat de...nestiutor sa zicem...sa cumpere cu 4 mil, dar dak se duce unu' in nustiu ce magazin si cumpara cu 5 mil ca il vrajeste vanzatoru acolo cine il atentioneaza. Iar cei care, prin absurd, vand un 256 ddr la 4 mil sunt tepari? Io prin tepar inteleg acea pers care vinde o componenta(in cazul nostru) care nu corespunde specificatiilor expuse la prezentare(nu functioneaza sau functioneaza la parametrii anormali) | ||
|
| | #222 (permalink) | ||
|
e forum...vretzi fara comentarii, try bursa.rol.ro ![]() aici e forum ca lumea sa se ajute reciproc...si daca X da cu 20% mai eftin eu de la el prefer sa iau...si daca nu stiu, as aprecia daca cine mi-ar zice... cat timp aduce dovezi (link) mi se pare absolut decent...ba chiar necesar (oareshcum o atitudine civica adecvata)...tonul sa fie calm si civilizat insa..
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Ba nu e chiar asa. E vb de altceva STL. Lasa extremele. Ca nu a fost vb de asa ceva. Vrei sa ii faci un bine aluia de vrea sa ii ia? OK, da-i pm cu toate detaliile. E vb de cazurile cand uneori din nestiinte alteori din a vrea sa faca bisnita cineva pune un pret apropiat de magazin la un produs ce este aproape nou. Sau ca sa nu zic de cazurile cand chiar pretul e mai mult decat decent la un produs second incep scandalurile. Exemplul cu placa lui alexandrus e mai mult decat elocvent. Eu sunt perfect de acord cu kata, o masura drastica in anumite cazuri se impune. Mie mi se pare nesimtire faptul ca cei ce fac scandal de regula nu cumpara. Mi se pare perfect justificata o situatie de genul: " sunt interesat de x, ofer y pentru ca...". Asa vrei sa previi tepele, Ok, pune afise pe strada ca firmele de pc au preturi nejustificate, ca se gasesc mai ieftin pe forum (hai ca am fost rau aici). De regula faptul ca respectivul produs nu se vinde e clar ca trebuie ieftinit, iar alea la preturi chiar mai mari ca in magazin din start nu se vand. Si mai e ceva: nu intra neavizatii pe computergames sa cumpere, aia cumpara din magazin. Aici din start intra cei ce au ceva cunostinte despre preturi etc. | ||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
nonononono ............. poate ca am inteles cu to(n)tii gresit ...... PAREREA MEA : -Daca X pune la vanzare un produs cu 2 mii de lei .... nu vii tu si ii spui ca decat sa cumeri de la el mai bine mai pui 0,5 lei si iti cumeri ceva mai bun decat ce are el........ca este PUBLICITATE nu Hardwear..... -intervii si spui ca la magazinul Caro ( ) este mai ieftin cu jumatate de pret doar in cazul in care X vinde cu 2 mii acelashi produs in aceleashi conditii ca la Caro ....shi iar PAREREA MEA
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
mda..hai ca m`ai lamurit cu exemplele astea ![]() se pare ca tu nu stii ca toata lumea vrea sa cumpere mai ieftin si nu cred ca deranjeaza pe cineva inafara de vanzator ca vine unu si il atentioneaza ca pretul lui este prea mare.. si cum am zis..pune`te si in locul Cumparatorului,nu doar al Vanzatorului ![]() in rest..nu mai zic nimik,ii mai las si pe altii sa zica si astept un raspuns de la un Moderator/Admin ![]() p.s: trebuia sa il pui la "Cereri/Reclamatii",dar cred k l`ai pus special aici | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2004 |
Propunerea e foarte proasta, cine vrea sa vanda marfa pe baza de anunt se poate duce linistit pe bursa rol, acolo nu comenteaza nimeni nici daca ceri 100 de milioane pe un Gf2 Mx. Cand vii sa vinzi pe un forum iti asumi automat si riscul ca forumistii sa aiba pareri despre marfa ta si despre pretul ei. In schimb, ar trebui intr-adevar banati cei care strica topicuri de vanzare cu informatii false. Nu vad o problema in a spune "e 5 milioane la Caro, de ce vrei tot 5?", in schimb mi se pare grav cand spui asta si marfa aia costa de fapt 6 milioane la respectiva firma. Nu mai zic de marfa inexistenta scoasa la vanzare pentru a face concurenta neloiala (cazul escobull). | ||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
cumparatori "e" multzi...vanzator e doar unu ![]() si cum e in favoarea majoritatzii sa fie anuntzate eventualele tzepe (sau poate sunt alte conditzii, fiecare evalueaza si decide...), consider ca e normal sa zica omu daca miroase "ceva"... in fond si in definitiv, e o discutie deschisa, o societate democratica si pana la urma, acesta poate fi SI un site de informatii...deci orice informatie e binevenita ![]() iar cu PMu e si mai mare prostie...hai sa ne facem ca facem...pai si daca cel care cumpara nici nu posteaza si suna direct? hai sa desfiintam publicitate si sa facem site de anunturi. punct.
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
S.T.L ..... nustu cate afaceri faci tu aici ..... ca mai mult esti pe post de carcotash ...... dar asta este adevarul ...eu de multe ori ma uit peste posturi si sunt threaduri de cate 5 pagini din care 4 offtopic ...... si la sfarsitul celor 5 pagini se vede un UP! ca nimeni nu mai intelege nicmic .... care mai decare cu pareri personale, din auzite sau ce a citit si el pe net ..... ma rog ..... AIWA este foarte de treaba si de multe ori trece cu vederea anumite probleme care nu merita nici 1 scuza ....poate daia au aparut atatia carcotashi ...dar pana la urma nu cred ca eu sunt cel mai in masura sa vorbeasca despre problemele astea pt. ca sunt inca un JUNIOR pe forum ...asa ca las "greii" sa spuna punctul lor de vedere ....salutare !
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
mai, respectivul(cel care vrea sa cumpere) poate sa intrebe pe Hardware dak respectiva componenta in valoare de X lei, produsa de firma Y si in vechime de Z ani merita banii. Publicitate e ca sa vinzi nu pentru sfaturi | ||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
macar daca preturile de vanzare/cumparare s-ar negocia pe pm... prin ofertele ridicole ale unor useri care se cred "cunoscatori" s-a ajuns sa se vanda numai la pretzuri de nimic...daca cumva indraznesti sa tii la pret,risti sa te trezesti cu tot felul de jigniri,injuraturi etc...
__________________ ding..ding | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
worm...da-mi un link la un thread cu 5(4) pagini de offtopic si doar UN up dupa acele 5 pagini...de la publicitate... ca mai e cate 1 pagina...true...dar, daca e offtopic adevarat, se rezolva de obicei (stie aiwa )....daca sunt discutii pe tema respectiva, pareri etc...sunt binevenite, zic eu...pana una alta, chiar e un thread care evident este FOARTE dinamic, trebuie mutat la sugestii/reclamatii... Assassin/AIWA !!!!
|
| | #235 (permalink) | ||
| Quote:
stii ce inseamna second-hand?poate sa fie doar scos din ambalaj si pus la loc,devine second-hand ![]() respectivu "Vanzator" vinde respectivu "Produs" pentru ca vrea sa isi cumpere altceva mai bun/prost sau realizeaza ca nu ii mai este de folos si are nevoie de money ![]() pentru a il vinde e logic sa lase la el minim 10% ca sa aibe sanse sa il vanda ![]() gata,il las pe Roty ca el explica mai bine ![]() W.O.R.M,nu are rost sa ma agit pentru tine ![]() eu prefer sa cumpar Lucruri Noi si prefer sa pandesc pomanele de pe aria de Publicitate,cum fac majoritate | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
kata...stii si tu ca publicitate e mult mai dinamica decat hardware...pana primesti acolo un raspuns...mai greu... publicitate e sa vinzi si sa cumperi...nu? si de ce nu e normal sa dau o sugestie pt viitorii cumparatori/vanzatori? unele chestii le-am gasit din sugestiile altor useri...pe publicitate, chiar daca EI nu vindeau asa ceva...nu e acceasi chestie? oricum, pana si (spre ex) eurogsm are pe site loc pt opinii...
|
| | #239 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Quote:
| ||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
sunt multe locuri in care se pot vinde fara comentarii...siteuri de anunturi... la forumuri e la fel peste tot... connex/orange scot mobile din pachet si se joaca cu ele...dar nu imi pasa pt macar 1 an ca dau garantie...scrisa...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |