Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-04-2005, 00:24   #241 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

roty ...stiu foarte bine ce face connex/orange cu telefonu .....dar daca nu iti pasa ca ai 1 an garantie...scrisa .....

atunci de ce eu sa il dau la jumate de pret aproape acelashi telefon ...cu aceeashi garantie ...doar pt. ca am cmparat telefonu de la connex si dupa 2 ore am vazut alt terminal care m-a lasat cu gura cascata ....pt. ca e SH din puncyul multora de vedere ...pai nu e SH ...e la mana a 3ea ..... e adevarat ca trebuie sa il dau mai ieftin da nici sa pun pretul de 10.000.000 si sa vina X foarte tzantzosh si sa zica " ofer 6 milioane" si Y " ofer 6.3" ...ca undeva prin regulament scrie ca nu se merge pe conceptul de licitatie...... MARFA MEA ,BANU TAU ...cumperi bine ....nu...pa ! ......

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:28   #242 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

l-ai luat cu 12 mil...pui 10 mil la vanzare, ca asa e decent...si daca nu de aia, macar pt ca e altu care il da cu 10 si stii tu cum e cu piatza capitalista, cu autoreglare etc...

vine X si zice ca ofera 5...il refuzi frumos si ii zici (eventual dovedesti) care e pretul real (prin exemplificare)...daca el gaseste altu care se da cu 9 tot cu garantzie ca al tau...care e probl? ori strangi din .... si asteptzi sa-l prefere unu p-al tau la 10, ori lasi la pretz...

libertate de exprimare...mi se pare total corect...
~~~ Boo-media dot com ~~~

roty is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:32   #243 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

hai mai W.O.R.M sincer acum,te consideri firma?
si cand iti zice unu ofer 6 milioane si altu ofera 6.3 milioane,nu e licitatie,e oferta,nu?
si ca sa iti raspund si tie si userului Mandea,avetzi amandoi dreptate,marfa voastra,banii nostri....deci nu te oblig eu sa fii de acord cu suma oferita de mine
vedetzi ca o da in off`topic

eu cred k Roty e la vreo facultate de management

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:38   #244 (permalink)
Registered User

Nu ai inteles nimic din ce am zis, sau nu vrei sa citesti. Nu mai lua cazurile extreme. Uite ce zice roty, l-ai luat cu 12 il dai cu 10, corect, asa se si intampla in multe cazuri insa apare unul care dupa ce ca nu cumpara face scandal ca e mult. Pai dupa ce ca nu cumpara de ce mai face scandal cand oricum pretul e bun?

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:40   #245 (permalink)
Registered User

DrkBlad3's Avatar

Parerea mea : cei care se refera la aspecte tehnice(mai mult sau mai putin hazardate),referiri la preturi de magazin(decente) si alte astfel de remarci nu ar trebui taxati.
Niste reguli si masuri clare ar trebui luate pentru ca unii depasesc cu mult limita bunului simt . De exemplu :
[Vinzatorul]
Quote:
vand 128 ddr este nou cu garantia aferenta si se vinde in 65 RON.pentru cine a facut rost deja sau 650000 ROL.
[Eu]
Quote:
Ti-l iau eu numai sa -mi daui un argument pt asta...
Merge in timinguri agresive sau ce are asa special ???
Nu are rost sa-ti spun cit e nou in magazin ...
[Vinzatorul]
Quote:
drkblad, tu citesti in general anunturile sau iti place doar sa-ti dai cu parerea???
pentru ca daca ai fi facut-o ai fi citit ca ram-ul e nou, nu a fost folosit niciodata,tipul di media galaxy nu a auzit f. bine ca de fapt i s-a cerut un sdram de 128 nu ddram. garantia lui iti poate dovedi asta.
si acum o deductie logica:daca nou "in magazin" s-au platit 800.000 de lei => ca ar trebui vandut nou,dar nu in magazin cu 300.000?
i rest my case!!!
[Eu]
Quote:
Chiar ma intereseaza ramul si retine nu am vrut sa-ti stric threadul . Ti-am sugerat finut sa ma te uiti odata la preturi ;Daca nu stii unde sa cauti te ajut eu :
http://www.caro.ro/defa.php?cat=28
asta inseamna 546.ooo lei cu tot cu TVA .
Intrebarea mea a fost foarte logica
[Vinzatorul]
Quote:
tip....iti urez un interminabil: "................"(nick-ul tau adik)fu-two-ten-koor
te caracterizeaza? heyyy it's a free world out there after all.
stii ce a zis vulpea la arici?
pana afli ti-as sugera sa casti bine ochii la ce scrie pe site-uri si dupa sa vii sa faci pe desteptu' p'aici
hai pa
Ce e de feacut in astfel de cazuri . Eu fiind mai nervos din fire i-as crapa teasta ca sa scap lumea de el. Dar traind intr-o lume civilizata trebuie sa las de la mine

DrkBlad3 is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:41   #246 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Quote:
Originally Posted by kata
Rog moderatorii sa nu inchida acest thread, eventual sa-l mute unde-i e locul(eu nam gasit )
In ultima vreme tot mai multi useri se baga absolut aiurea pe topicurile de vanzare a diferitilor vanzatori(mai mult sau mai putin cunoscuti) cu replayuri gen "haha, 7 mil, pai tu nai vazut ca la caro e 4 nou??" sau " useru xulescu vinde cu 7 mil, ia lasa tu la 6" iar acesti bagatori in seama nici macar nu cumpara, macar de ar cumpara dupa ce se baga in sema dar NU cumpara.
Propun ca dupa un anumit numar de astfel de iesiri(strict astfel de off-topicuri, nam nimic impotriva celor care spun spre ex ca o placa video are 128 biti nu 256 cum specifik vanzatorul, mai bine zis nu am nimic impotriva celor care cer sau ofera informatii tehnice), fie 5, fie 10 sa se acorde penalizare cu ban pe un anumit timp pe aria de publicitate.
Astept interventia unui administrator si eventual n poll in care userii sa voteze o anumita lege(perfectata de administratori, moderatori)
eu inteleg ce zice kata,si el propune ca daca eu deschid un topic,sa nu vad pe el decat Up`urile din fiecare zi,propuneri si in ultima instanta "Sold,Topic Closed"
sa fim seriosi totusi...

Old 14-04-2005, 00:46   #247 (permalink)
Registered User

PesteImputit's Avatar

sa ne intelegem dragilor:
nu mi se pare nesimtire sa ii spui omului ca are pretul prea mare cand vinde ceva cu 150% din pretul de magazin dar acest pret poate fi justificat in cazul in care omul iti garanteaza k procesorul X merge xxxx Mhz la voltajul y.yy testat prime N ore

Deasemenea daca omul vinde exact la pretul de magazin sau la un pret mai mic atunci asta e FIX problema LUI si nu a voastra...

PesteImputit is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:51   #248 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Interesant topic....ramane aici deschis intrucat vreau sa vad cat mai multe pareri!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 00:54   #249 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

Lol,nu il mai gaseam
Aiwa,mi`ai dat un PM si nu mergea sa iti raspund,ti`am raspuns la Cereri/Reclamatii->Pentru Aiwa

Old 14-04-2005, 09:36   #250 (permalink)
paranoic borderline

W.O.R.M's Avatar

neatza' .....

PesteImputit ...... pana acum sunt 100% deacord cu tine ..... atata timp cat Xulica vinde un monitor ( exemplu ) cu 50$ mai ieftin decat in magazin ...... nu cred ca ishi au rost offtopicurile de cateva pagini ca de ce nu il da cu 70$-80$ mai ieftin decat in magazin cu toate ca beneficiaza de aceleashi conditii ........si daca ii spui ca nu lashi la pret si sa nu mai aglomereze threadu cu off primesti cate 2-3 replayuri si cateva PM cu amenintari gen " lasa ca ne intalnim noi si iti rup mainile sa nu mai poti sa postezi" ......

Eu unul chiar ash propune desfiintarea PM ...este FORUM .... ca asa imi las numarul de telefon si cum a S.T.L vedeti VAND ...... : -> ANUNTUL -> up,up,up -> THREAD CLOSED ......

W.O.R.M is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 09:46   #251 (permalink)
Registered User

Mă scuzaţi că mă amestec în discuţie, dar am beneficiat şi eu de aria de publicitate. Nu văd de ce un vânzător este deranjat de comentariile de pe site. Dacă este un novice poate va fi tentat să vândă pe nimic. Dar dacă este un obişnuit al acestor tip de forumuri va ştii foarte bine care este preţul de sh (inclusiv abaterile de +/- 10%). În cazul în care nu se ajunge la injurii precum cele prezentate de DrkBlad3 (şi de asta are grijă Aiwa) nu văd de ce te-ar putea deranja că tu ceri 3 mil. şi cineva îţi oferă 1 mil. (dacă preţul tău este cel real vei vinde, iar cel cu propunerea să cumpere de la altul cu 1 mil.). Banarea celor care fac comentarii nu aduce decât pierderea spiritului de forum şi îl face pe vânzător să îşi piardă simţul realităţii. Categorisirea produselor precum "noi" sau "sh" se face pe piaţă. Cumpărătorul ştie ce vrea, ştie ce i se oferă şi în magazin! Dacă vine cineva şi spune: " În cutare magazin produsul ăsta este doar 3,5 mil, eu ... potenţialul cumpărător... mă duc pe internet şi verific condiţiile (preţ real, garanţie, stoc, condiţii de livrare... şi eventual mai adaug un link către favorites ) şi mă hotărăsc dacă cumpăr de pe forum sau de la magazin. Eu cred că este în favoarea şi a cumpărătorului şi a vânzătorului.

valaur is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 09:50   #252 (permalink)
Registered User

Desfiintarea PM nu e o idee buna. Eu de ex nu am chef sa imi dau telefonul asa la oricine sa ma trezesc cu beep-uri sms si altele. Nu sunt firma sa fiu obligat sa imi dau date de contact. Plus ca imi place sa port eventuale discutii pentru un produs fara sa ma bag in thread-ul omului.

Acuma ziceti si voi vi se pare normala chestia asta:
x vinde o placa video. y care vinde si el o placa video cu acelasi chipset dar la un pret mult mai mare incepe sa acuze ca vezi doamne are frecventele suspect de mari si sigur e teapa. Inteleg sa tii la pret dar nu sa vii sa ii strici altuia threadul asa de ciuda. Nu dau nume dar cred ca e destul de clar la cine ma refer.

dupa parerea mea nu e nevoie de o duritate exagerata, dar ceva trebuie facut in asemenea cazuri.

Old 14-04-2005, 09:54   #253 (permalink)
Registered User

Să nu uităm Mandea că discuţiile chiar şi offtopic sunt un "up" binevenit pentru produsul vândut (acestea putând fi considerate chiar "up"-uri mascate). Ar putea fi considerate publicitate. Discuţia înseamnă:"produs hot", ignorarea însemnând: "nu merită".

valaur is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2005, 10:06   #254 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

Mandea cine a zis de desfiintarea PM?
Eu am zis ca nu e o solutzie ca in loc sa zici pe thread ca uite tzapa sa zici pe PM la ala care vrea sa cumpere...era raspuns la un comentariu de mai sus...

lol

Old 14-04-2005, 10:13   #255 (permalink)
Registered User

roty ia citeste ce a zis W.OR.M. ultima oara. Got it?
Mai greu dimineata, inteleg.

Old 14-04-2005, 14:30   #256 (permalink)
Registered User

roty's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
roty ia citeste ce a zis W.OR.M. ultima oara. Got it?
Mai greu dimineata, inteleg.
Ah...acu am vazut...sorry am raspuns de pe PDA, pe fuga...
Si nu-mi imaginam ca cineva ar putea sa propuna sa desfiintzam PM...

Carry on

Old 15-04-2005, 23:53   #257 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Gata, astea sint toate problemele?
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2005, 00:01   #258 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

da,toata problema era lamurirea lui kata
parerea mea ™

Old 16-04-2005, 00:11   #259 (permalink)
Banned

cred ca sunt mai multi care sustin ideea mea da iati intimidat voi

mic&gras is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2005, 00:26   #260 (permalink)
Banned

mRzv's Avatar

LoL,pey dc sa ii intimidam?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules