![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
roty ...stiu foarte bine ce face connex/orange cu telefonu .....dar daca nu iti pasa ca ai 1 an garantie...scrisa ..... atunci de ce eu sa il dau la jumate de pret aproape acelashi telefon ...cu aceeashi garantie ...doar pt. ca am cmparat telefonu de la connex si dupa 2 ore am vazut alt terminal care m-a lasat cu gura cascata ....pt. ca e SH din puncyul multora de vedere ...pai nu e SH ...e la mana a 3ea ..... e adevarat ca trebuie sa il dau mai ieftin da nici sa pun pretul de 10.000.000 si sa vina X foarte tzantzosh si sa zica " ofer 6 milioane" si Y " ofer 6.3" ...ca undeva prin regulament scrie ca nu se merge pe conceptul de licitatie...... MARFA MEA ,BANU TAU ...cumperi bine ....nu...pa ! ......
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
l-ai luat cu 12 mil...pui 10 mil la vanzare, ca asa e decent...si daca nu de aia, macar pt ca e altu care il da cu 10 si stii tu cum e cu piatza capitalista, cu autoreglare etc... vine X si zice ca ofera 5...il refuzi frumos si ii zici (eventual dovedesti) care e pretul real (prin exemplificare)...daca el gaseste altu care se da cu 9 tot cu garantzie ca al tau...care e probl? ori strangi din .... si asteptzi sa-l prefere unu p-al tau la 10, ori lasi la pretz... libertate de exprimare...mi se pare total corect...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
hai mai W.O.R.M sincer acum,te consideri firma? ![]() si cand iti zice unu ofer 6 milioane si altu ofera 6.3 milioane,nu e licitatie,e oferta,nu? ![]() si ca sa iti raspund si tie si userului Mandea,avetzi amandoi dreptate,marfa voastra,banii nostri....deci nu te oblig eu sa fii de acord cu suma oferita de mine ![]() vedetzi ca o da in off`topic ![]() eu cred k Roty e la vreo facultate de management | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Nu ai inteles nimic din ce am zis, sau nu vrei sa citesti. Nu mai lua cazurile extreme. Uite ce zice roty, l-ai luat cu 12 il dai cu 10, corect, asa se si intampla in multe cazuri insa apare unul care dupa ce ca nu cumpara face scandal ca e mult. Pai dupa ce ca nu cumpara de ce mai face scandal cand oricum pretul e bun?
| ||
|
| | #245 (permalink) | |||||
|
Parerea mea : cei care se refera la aspecte tehnice(mai mult sau mai putin hazardate),referiri la preturi de magazin(decente) si alte astfel de remarci nu ar trebui taxati. Niste reguli si masuri clare ar trebui luate pentru ca unii depasesc cu mult limita bunului simt . De exemplu : [Vinzatorul] Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________ The truth is beyond us ... | ||||||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Quote:
sa fim seriosi totusi... | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
sa ne intelegem dragilor: nu mi se pare nesimtire sa ii spui omului ca are pretul prea mare cand vinde ceva cu 150% din pretul de magazin dar acest pret poate fi justificat in cazul in care omul iti garanteaza k procesorul X merge xxxx Mhz la voltajul y.yy testat prime N ore Deasemenea daca omul vinde exact la pretul de magazin sau la un pret mai mic atunci asta e FIX problema LUI si nu a voastra...
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Interesant topic....ramane aici deschis intrucat vreau sa vad cat mai multe pareri!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
neatza' ..... PesteImputit ...... pana acum sunt 100% deacord cu tine ..... atata timp cat Xulica vinde un monitor ( exemplu ) cu 50$ mai ieftin decat in magazin ...... nu cred ca ishi au rost offtopicurile de cateva pagini ca de ce nu il da cu 70$-80$ mai ieftin decat in magazin cu toate ca beneficiaza de aceleashi conditii ........si daca ii spui ca nu lashi la pret si sa nu mai aglomereze threadu cu off primesti cate 2-3 replayuri si cateva PM cu amenintari gen " lasa ca ne intalnim noi si iti rup mainile sa nu mai poti sa postezi" ...... Eu unul chiar ash propune desfiintarea PM ...este FORUM .... ca asa imi las numarul de telefon si cum a S.T.L vedeti VAND ...... : -> ANUNTUL -> up,up,up -> THREAD CLOSED ......
__________________ ...Sunt partea din tine care stie ce-i bine ... | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
Mă scuzaţi că mă amestec în discuţie, dar am beneficiat şi eu de aria de publicitate. Nu văd de ce un vânzător este deranjat de comentariile de pe site. Dacă este un novice poate va fi tentat să vândă pe nimic. Dar dacă este un obişnuit al acestor tip de forumuri va ştii foarte bine care este preţul de sh (inclusiv abaterile de +/- 10%). În cazul în care nu se ajunge la injurii precum cele prezentate de DrkBlad3 (şi de asta are grijă Aiwa) nu văd de ce te-ar putea deranja că tu ceri 3 mil. şi cineva îţi oferă 1 mil. (dacă preţul tău este cel real vei vinde, iar cel cu propunerea să cumpere de la altul cu 1 mil.). Banarea celor care fac comentarii nu aduce decât pierderea spiritului de forum şi îl face pe vânzător să îşi piardă simţul realităţii. Categorisirea produselor precum "noi" sau "sh" se face pe piaţă. Cumpărătorul ştie ce vrea, ştie ce i se oferă şi în magazin! Dacă vine cineva şi spune: " În cutare magazin produsul ăsta este doar 3,5 mil, eu ... potenţialul cumpărător... mă duc pe internet şi verific condiţiile (preţ real, garanţie, stoc, condiţii de livrare... şi eventual mai adaug un link către favorites ) şi mă hotărăsc dacă cumpăr de pe forum sau de la magazin. Eu cred că este în favoarea şi a cumpărătorului şi a vânzătorului.
| ||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Desfiintarea PM nu e o idee buna. Eu de ex nu am chef sa imi dau telefonul asa la oricine sa ma trezesc cu beep-uri sms si altele. Nu sunt firma sa fiu obligat sa imi dau date de contact. Plus ca imi place sa port eventuale discutii pentru un produs fara sa ma bag in thread-ul omului. Acuma ziceti si voi vi se pare normala chestia asta: x vinde o placa video. y care vinde si el o placa video cu acelasi chipset dar la un pret mult mai mare incepe sa acuze ca vezi doamne are frecventele suspect de mari si sigur e teapa. Inteleg sa tii la pret dar nu sa vii sa ii strici altuia threadul asa de ciuda. Nu dau nume dar cred ca e destul de clar la cine ma refer. dupa parerea mea nu e nevoie de o duritate exagerata, dar ceva trebuie facut in asemenea cazuri. | ||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
Să nu uităm Mandea că discuţiile chiar şi offtopic sunt un "up" binevenit pentru produsul vândut (acestea putând fi considerate chiar "up"-uri mascate). Ar putea fi considerate publicitate. Discuţia înseamnă:"produs hot", ignorarea însemnând: "nu merită".
| ||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Mandea cine a zis de desfiintarea PM?Eu am zis ca nu e o solutzie ca in loc sa zici pe thread ca uite tzapa sa zici pe PM la ala care vrea sa cumpere...era raspuns la un comentariu de mai sus... lol
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Quote:
am raspuns de pe PDA, pe fuga...Si nu-mi imaginam ca cineva ar putea sa propuna sa desfiintzam PM... ![]() Carry on
|
| | #257 (permalink) | ||
|
Gata, astea sint toate problemele?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
LoL,pey dc sa ii intimidam? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |