![]() |
| | #264 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Quote:
)si ale lui roty.
| ||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
faptul ca sunt activ p-aci si ca am postat mai mult pe threadu asta arata ca sunt interesat de aceasta problema...cine nu e, nu se baga...mi se pare corect...
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
| Quote:
hai sa fim seriosi,mai nou te crezi si moderator p`aici ![]() vezi`ti de treaba ta,cu propunerile tale de a "perfectiona" "aria de publicitate" si poate vei avea noroc,daca vei argumenta,sa se tina cont de parerea ta ![]() cat despre posturi,sa fim seriosi,nu cred ca esti tu in masura sa imi zici mie ca postez cam mult ![]() si ca sa nu te mai lauzi atat de mult ca esti sfant,baga un ochi aici p.s: imi cer scuze ca nu ti`am luat neonu` ala cu 200.000 cand nou in magazin la inedit era 180.000 | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
stai linistit mai ca ceea ce am postat acolo este o parere, parerea mea nu o contra publicitate, el cumpara nu vinde si pretu este chiar...Cumpara neoane cu 180k cine te tine, ti-l dadeam da nam vrut pur si simplu ![]() Si dak tot vrei sa analizam posturile fiecaruia sa vedem care e sau nu sfant si care se crede moderator sau nu uita-te in gradina ta, cre' ca juma de posturi ale tale sunt pe matricea: "link, pret, regulament???" Eu chiar nu as vrea sa fiu moderator sa pierd timpul(pretios de altfel) certandu-ma cu nebuni ca tine(ups, am comis-o, ma dai in judecata pt. afirmatie calomnioasa?), ba chiar tu visezi la postul de moderator pe acest forum(vizualizeaza-ti posturile si vei constata acest fapt, as face-o eu in locul tau dar cum am mai spus...nu am timp). Inca imi sustin ideea si sunt sigur ma multi sunt de acord dar... | ||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
bine,hai ca te las in lumea ta,mi`am dat seama ca esti undeva departe de realitate si nu are rost sa imi bat capu cu tine(ca sa nu iti ocup timpu` pretios ).si mi se pare ca topicu` asta l`ai facut ca sa mai strangi si tu cateva posturi,nu de alta,dar cum poti sa propui ceva ce tu nu respecti?mi se pare penibil. daca vrei sa reclami ca am prea mult posturi fa frumos un topic la Cereri si Reclamatii si spunetzi acolo off`ul ![]() pana acum de pe topicul asta am auzit doua lucruri super tari: desfintarea PM`ului si orice thread sa contina doar: Up in fiecare zi si la sfarsit Sold!;Thread Closed! | |||
|
| | #269 (permalink) | ||
dak ai pricepe ce am zis in primul post si ai constientiza neregulile pe care le reclam poate te-ai prinde dar atata timp cat tu ai ochelari de cal si vezi lucrurile dintr-o singura pozitie... Vezi exemplele din primul post date e mine, acelea l consider nereguli | ||
|
| | #270 (permalink) | ||
| mda
mda..a fost intelept ala care a zis zicala aia "cu prostii nu te pui" lumea iti demonstreaza ca e penibil ce propui,si mai ales tu iti "spui" parerea aici(dupa care o editezi,ca sa nu vada Aiwa cum tu insutzi,fondator al unui topic in care propui ca totzi cei care posteaza off-topic sa ia ban) vrei ca altii sa ia ban,dar tu sa iti permitzi. pana aici oricum ai dat`o in bara urat...dar continuam ![]() cu riscu de a deveni mai penibil,incepi sa te iei de mine,cum poti sa faci in 3 luni 1000 de posturi?cum iti permitzi sa faci posturi cerand link`uri,poze,detalii asupra unui lucru care este de vanzare? trecem cu vederea lucrurile astea penibile pe care le`ai afirmat... dupa care,iti trece tie iar prin cap sa te iei de posturile mele ca iti e frica sa nu te depasesc si spui (citez) conteaza ca in momentu' in care intra un oarecare user pe acest thread vede numai posturile tale si ale lu` roty. pey bine mai kata,cu ce il incurc eu p`ala care intra si vede posturile mele? mergem mai departe...ti se argumenteaza ca nu e deloc bine ceea ce propui,dar (citez: tu ai ochelari de cal si vezi lucrurile dintr-o singura pozitie...) insisti ca nu avem dreptate si ca mai sunt si altii care te sustin,dar nu au curaj sa vorbeasca(de parca ar patii ceva)...pey bine mai kata,cand 3 iti zic ca esti beat,nu te duci frumos la culcare? | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Quote:
2. dak ai fi observat reason for editing ai fi observat ca editarea e legata de acuzatia ta(copilareasca) de mai sus, citeste cu atentie dar...in prostia ta te vei plictisi dupa ce vei citi de 100 de ori ceea ce ai scris si tot nu vei intelege unde bat 3. nene, ti-am repetat de n ori ca io nu propun ca toti cei care posteaza off-topic sa ia ban(si o maimuta ar fi inteles asta, stii tu...tu de airport, tuu de airport) ci cei care posteaza in scopul de a strica vanzarea initiatorului threadului, ce draqu e asa greu de inteles. Chiar imi pierd timpul... AIWA, inchide pls acest topic, se pare ca putzoi ca acest S.T.L se opun tocmai pt. a nu le strica placerea de a face posturi aiurea(vezi exemplele din primul post) | ||
|
| | #272 (permalink) | ||
|
ok,esti mandru de tine acum?mie cel putin mi`ai schimbat parerea despre tine,inainte te credeam om,acum te cred tigan prost ![]() iti explica omu...tu incepi sa il jignesti,facandu`l prost&co. iti argumenteaza omu ca nu ai dreptate,tu o tii pe a ta. asta ca sa nu zici ca nu am dreptate ![]() si astept sa imi zici mersi ca nu am dat la nici o jignire de`a ta "Report Bad Post", ca altfel ai fi iesit din decor | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
|
As dori sa vad si eu o discutie argumentata cu PROBLEME ce necesita reziolvare sa pot sa gindesc o OPTIMIZARE a acestei arii si ...ca orice chestie..ce incepe poate bine se sfarseste cu scandal...se pare ca ..va trebui coborita militaria din pod...si am sa cenzurez si sa pedepsesc fiecare iesire in decor...chiar nu se poate fara asta? E chiar asa greu sa intru pe FORUMUL CG si sa nu vad cum unii nu au alta distrectie decat scandalul si acuzele? Am cerut o lista de probleme aparute la care voi considerati ca ar trebui lucrat si ce vad? Cum va spurcatzi unu pe altu parca ...discut cu cei de clasa a V-a (Ufff oare cind o sa intelegetzi ca nu duce la nimic bun ..o clipa de nervi varsata pe forum?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #274 (permalink) | ||
AIWA, o lista de probleme vrei ![]() 1. Antireclama(ex: un 9700 pro e mai bun ca 5900xt tau) 2. Afirmatiile care...strica vanzarea (la mag x e cu 3 mil mai ieftin)In special a doua problema ma enerveaza...rrrau, si nu cred ca as fi singurul, in 5 min gasesc o gramada de exemple ![]() Cam asta ar fi, multumesc anticipat in cazul unei eventuale rezolvari | ||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
Si eu o lista de probleme: 1. Antireclama in limite decente sa fie acceptata...doar nu cenzuram acu totu, nu? e normal sa facem un raport intre ele ca sa putem evalua pretzul; iar in detaliu i-ar sta bine pe hardware... 2. Afirmatiile cu la mag e de 3x mai ieftin sa NU fie interzise...ar fi aberant...am deschide portzile larg pt tezpari...asta era (este) una din treburile frumoase aici (filtru anti-tzepar)...cat timp sunt afirmatzii sustzinute, evident (e de 3x mai ieftin AICI: link)
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
cu prima problema a lui roty sunt partial de acord iar la a doua o posibila rezolvare ar fi deschiderea pe hardware-tech a unui topic i sa scrie mare: Liste magazine cele mai mici preturi or smth. nau ce cauta astea la publicitate ce o fi asa de ilogic
| ||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
il completez pe roty: 1. antireclama sa se incadreze in aceeasi suma,adik nu sa vina X si sa sa zica: pey mai pui atatia bani si iti iei un 6600 care matura cu placa ta pe jos(clasicul ESCOBULL) 2. intradevar,afirmatiile care afirma ca pretul este mare/prea mare/foarte mare sa fie foarte fondate...nu sa vina sa arunce un link,dupa care sa intru eu pe el si sa vad ca de fapt nu e acelasi lucru cu ce vind eu,sau nu a adaugat si TVA`ul. 3. sa se respecte REGULAMENTU',ca sa nu se mai ajunga la topicuri gen cel al lui Lupo17,Smokedawg... @kata: si stai tu sa reactualizezi in fiecare zi preturile? | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
kata...e bine ca esti de acord cu probl mele care sunt FIX inversul alor tale...en fene... treaba cu hardware-tech -> lista celor mai mici etc...cred ca itzi dai si tu seama ce nefezabila e...iar un n00b care nu nimereste nici macar publicitatea prea usor...sa mai caute? sau ala devine carne de prada?
|
| | #279 (permalink) | ||
treaba lui ce devine, dak cumpara de pe forumuri si nu e in stare sa caute...sa se duca la magazin atunci.@S.T.L nu, orice user ce mai trece pe acolo si i-si duce aminte ca a vazut el o super oferta la mag x posteaza acolo | ||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
mda...atitudine la tine kata...in loc sa vrei sa ajutzi n00bii din care faceai si tu parte acu ceva timp... qed
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |