![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
o ultima interventie..mi`am spus parerea...dar la care adaug: o oferta nu insemna stocul frecvent,o oferta inseamna o reducere.. ![]() deci daca eu postez nustu ce oferta in care x era 5 milioane si in ziua in care eu ii dau link e 6 milioane,ce fac? in rest..va las pe voi doi,ca vad ca suntetzi "prieteni" vechi | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
| Nick anterior: sangboy_ro Join Date: May 2002 |
Problema e destul de importanta. CG - dintr-un forum dedicat jocurilor a devenit un site de publicitate.Personal regret,dar asta e realitatea..De vina sunt probabil patronii/adminii care au preferat calitatea vs. cantitate.Vor useri multi,trafic si counter pe site-ul lor.Crearea unui account e antiprost iar la nr de clone nici nu vreau sa ma gandesc.Ma rog,nu e treaba mea - dar asta m-a facut pe mine si pe cei care gandesc la fel sa dam mai rar pe aici. Legat de publicitate - in primul rand este absolut insuficient un singur moderator.AIWA face o treaba excelenta,am tot respectul fata de el dar forumul ar mai avea nevoie de inca unul ca el.Pur si simplu sunt mult prea multe posturi/threaduri de urmarit pt o singura persoana.O Mana De Fier ca a lui MIR,sa faca curatenie si sa educe userii pt.o publicitate curata si corecta!! Cum se face pe forumurile din afara,mult mai versate in publicitate decat CG-ul: In primul rand se pune accent pe respectul fata de vanzarea/cumpararea fiecaruia. Cand un user pune ceva la vanzare,se considera ca este afacerea lui.Poate cere oricat pe acel produs,nimeni nu trebuie sa-l judece printr-un reply ca "are pretul cam mare" sau ca "am gasit produs similar dpdv perform. la pret mai mic".Oferta lui trebuie respectata.Ca uneori e ridicol de mare pretul cerut, ii va afecta cu siguranta vanzarea - cu cat pretul e mai mare cu atat nr de potentiali clienti e mai mic. Argumentele de genul celor spuse de altii mai sus ca "este un forum si trebuie sa fim informati de pretul corect,real al unui produs" nu sunt valabile la Publicitate.Vrei sa sti pretul corect? informaza-te,intreaba in alta parte,eventual pe aria Hardware. Zambeste sau razi in hohote de pretul cerut,Dar Nu face Thread Crapping. Asa este si la firmele care vand online.Nu au toate acelasi pret.Le studiezi oferta si cumperi de la care iti convine.E dreptul lor sa ceara pe un mouse 5 miln. dar cati clienti vor avea ?? Inca o observatie.Daca nu iti convine pretul cerut de vanzator si vrei sa-i faci o oferta mai mica,fa-o numai prin PM.Asa este corect si numai asa trebuie procedat.Nu trebuie sa ii strici vanzarea omului facandu-i publica o oferta scazuta.Fa-o prin PM. As vrea sa se implementeze in actualul regulament de publicitate al CG-ului sugestiile legate de Thread Crapping.Totul ar decurge mai civilizat pe aceasta arie. parerea mea. | ||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
Bun in sfartit am un aspect de rezolvat! 10x Sang..astept in PM o aferta despre cum vrei sa sune acel amendament! In rest referitor la 1 sau mai multi moderatori..consider ca e mai bine 1 indiferent cine ar fi el si asta chiar daca volumul de munca e mai mare! Imi rezerv sa nu comentez si care sint motivele! Din experintza personala sa nu uitam ca aceats arie e locul in care alaturi de aria tehnica si aria destinata jocurilor este locul in care se intilnesc cele mai multe orgolii! Nu as vrea sa se vada cum arata agenda in care imi notez cui am dat avertisment si cum imi notez stilul de lucru al fiecaruia si de ce pa x il mai iert sau de ce pe y la cea mai mica iesire in decor il ard! E o munca ce poate parea cam ciudata dar...pentru mine e folositoare! In rest legat de amploarea cu care a luat avint aceasta arie nu inseamna ca cineva prefera cantitatea...ci din contra..e as putea spune o recunoastintza ca incet incet se recunoastea calitatea Forumului CG si ca aici e locul in care e mult mai OK/sigur in care potzi cumpara ceva valabil! de fapt eu incercam sa aflu exact ce ar trebui facut pe acesta arie pentru a FLUIDIZA si mai mult sistemul de vanzare cumparare ...in asa fel incat sa eliminam in mod eficient pe cei ce stau mai mult pe aici sa comenteze sau sa fie "gica contra" uneori chiar deranjant de insistenzti cu recomandarile! As putea spune ca si la piatza e mai multa cultura...si asta intrucat nu am vazut pe nimeni jignind pe nimeni doar ca la tata florea rosiile sint 10lei kilu si la tata jana sint 15 lei kilu! Clientul vine se uiota si daca e ok ce vede cumpara...SIMPLU..asta inseamna sa stii sa te comporti Faptul ce e forum si nu vezi marfa ci doar pretul da posibilitatea sa intrebi ce si cum in caz ca vanzatorul a auita sa citeasca regulamentul si nu a postat exact ce trebuia specificat! Daca negocierea e ok...atunci cumpara..daca nu...trece mai departe! Faarte simplu! Din pacate inca sint destui ce le place "sa ajute" discutia daca mai sint solutii la obiect le astept ... daca nu atunci inca un topic ce isi pierde esentza dupa 3-4 pagini! Sang..astept pm!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
| Quote:
AIWA, keep up the good work!
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Deci...doar cateva ...pareri sint constructive...restul ar fi ceva gen lasa ca ti-o platesc eu
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
cam tarziu am observat acest thred dar cum se spune niciodata nu e prea tarziu. am vazut cam ce s-a spus inainte, cu unele sunt de acord, cu marea lor majoritate, deci si punctul meu de vedere acum... 1. daca cineva posteaza un obiect nu am nimic impotriva link-urilor date CU CONDITIA CA ELE SA FIE DIN .ro, altfel degeaba cineva se chinuie sa aduca un produs de afara, ca altul sa stea sa caute toata noaptea pe intenet si in sfasit dimineta BIRUITOR sa-ti posteze un link cu nu stiu ce oferta din tanzania la produsul respectiv... 2. SUNT TOTAL IMPOTRIVA celor care intra peste tot sa-si impuna ei punctul lor de vedere in legatura cu nu stiu ce produs... e varza, e mai slab, e dus, etc... sau orice off topic aiurea care nu are legatura cu nimic din acel thread. 3. ptr toti acestia recomand o PAUZA BINEMERITATA... cat despre AIWA... toata stima si incredea mea 100%... intotdeauna obiectiv si la subiect... plus ca, nu stiu cum face dar le stie domnule pe toate, foarte bine informat intotdeauna... | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Sunt absolut de acord cu sangboy. Exact asa vad si eu lucrurile. Sa speram ca se va face ceva. De asemenea ma deranjeaza cei care ii fac tepari pe altii fara sa se bazeze pe nimic concret, ba din contra ei insisi fiind de fapt aia cam suspecti.
| ||
|
| | #289 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Mie imi pare rau cand aflu ca un user "a pus botu" la un produs supraevaluat. La fel ma oftic cand vad pe unii ce vor pomana si inafara pretului ridicol oferit (e o diferenta intre pret mic si pret ridicol) mai denigraza si marfa omului cu argumente tembele sau chiar fara argumente. Comentariile sunt binevenite atat timp cat se incadreaza in limita bunului simt si au argumente valide. Asa vor fi temperati speculantii.Atentie am scris: speculanti, nu tepari.(teparii nu au ce cauta aici) Cei ce vand ceva si pun un pret de bun simt nu vor fi afectati de pomanagii deoarece acestia (sper) vor fi amendati de alti useri care cunosc valoarea reala a produsului. Se reduce riscul forumistului habarnist de a cumpara o marfa la suprapret. Daca tot ne vrem o comunitate pe internet hai sa ne pese si de ceilalti iar cei ce sunt pe forum doar pt afaceri(firme sau nu) sa isi caute alt loc sau macar sa plateasca catre CG ceva nu sa beneficieze de servicii de publicitate gratis. Oricum moderatorul are treaba grea desi singurul lucru cerut e bun simt. | ||
|
| | #290 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
De acord cu Fausta. Oriunde, organizatorii raspund de buna desfasurare a unei activitati si iau masuri pentru aceasta. Ar trebui reguli mai stricte si restrictive, lasand la oparte prezumtia de nevinovatie, pentru ca un fenomen necontrolat tinde sa evolueze in mai rau. Forum-ul e plin de tzepari si negustori de meserie (a se citi contrabandisti), si nu cred ca e departe ziua cand vor interveni "organele". http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=58516
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
De acord cu Fausta. Oriunde, organizatorii raspund de buna desfasurare a unei activitati si iau masuri pentru aceasta. Ar trebui reguli mai stricte si restrictive, lasand la oparte prezumtia de nevinovatie, pentru ca un fenomen necontrolat tinde sa evolueze in mai rau. Forum-ul e plin de tzepari si negustori de meserie (a se citi contrabandisti), si nu cred ca e departe ziua cand vor interveni "organele". http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=58516
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #292 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Cred ca cel mai bine e sa se faca un fel de review (gen e-bay) pentru fiecare vanzator (user). Astfel cei car dau tzepe vor avea un un rating mic si lumea va fugi de ei. Nu cred ca acum e bine sa se generalizeze. Stiti cum e proverbul: padure fara uscaturi nu se poate. Bineinteles ca exista si tepari, dar acestia trebuie demascati. Oricum ultimul cuvant il au moderatorii. Oricum cei care au de la 2-3 reclamatii in sus sunt dubiosi deja in opinia mea. Numai bine si PASTE FERICIT! | ||
|
| | #293 (permalink) | ||
|
S-a vorbit mult...Oricum fiecare dintre noi avem nemultumirile noastre asa ca n-o sa va plictisesc cu ale mele..... Rezumat: kata, Mandea, Demonul-noptii, sangboy si altii...Asta ca se vorbea de un sondaj
__________________ Why drink and drive when you can smoke and FLY ? ---------- VA pupa TATA | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
Iovatudor discuta direct cu un administrator! ******************************* Am primit din partea unui user un semnal de alarma! Il fac public aici dupa ce am sa cenzurez cate ceva! Quote:
http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=116863
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Intre timp userul respectiv...a luat legatura cu faptasul si a rezolvat problema! Totusi un sfat....daca nu e evident dar cind se gaseste un user cu un singur post si ala facut recent e bine sa fitzi prudentzi!
|
| | #297 (permalink) | ||
|
Intrucat anumite chestii lumesti ma tin cam departe de forum...vad ca unii sint topitzi de caldura..efectiv au ajuns sa se certe ca la usa cortului pentru un fapt simplu...o vanzare pe forum..un foarte bun amic spunea ca pe acesta arie sa nu posteze decat cei ce au 100 de posturi...stau si ma gindesc...oare....renteaza...lipsa de bun simt se vede...in spatele unui nick vad ca se spala rufele in public si faza misto ar fi ca unu din cei lezatzi..sa dea de pamint o tzara cu astia cu gura mare..sa vad ce ar fi atunci... de fapt e un mic nucleu ...si vad ca se practica platirea de politze..ce s-ar intimpla daca timp de 1 saptamina...ar fi inchisa aria de publicitate... ar fi mai liniste?
|
| | #299 (permalink) | ||
|
Subscriu.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
Parerea mea: 1. Daca se vor respectate regulile pe aria de publicitate atunci moderatorul ar trebui sa taie la sange orice abatere (regulile sunt clare nu sunt interpretabile sau neglijabile) 2. Propun standardizarea clara a unui thread pe publicitate : asa se elimina lenesii si userii de genul alora de pe bursa (aici sunt mai multe de discutat si las pe oricine sa-si exprime o parere despre un "draft" de thread de publicitate) 3. Alta propunere : un thread ar trebui sa "expire" (sa fie inchis automat) daca nu exista activitate pe el (intr-o luna sa zicem) 4. In lista mare de threaduri in dreptul Thread starterului sa fie scrisa si data la care a fost deschis (ultimele 2 propuneri sunt pt a stopa "dezgroparea" threadurilor invechite si care nu mai prezinta interes) 5. titlul threadului sa fie cat mai realist posibil (fara induceri in eroare de genul : vand ddr500 cand de fapt e ddr400 (asa cum a fost ea cumparata)care merge in 500... se va specifica asta ulterior in thread)
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |