Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-05-2005, 20:58   #301 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

AIWA: Ramane valabila propunerea mea sa te ajut cu moderarea Publicitate - GSM.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2005, 10:22   #302 (permalink)
Banned

GSM-Stefan's Avatar

E o idee buna ! sa fie toti obligati sa citeasca regulamentu ...... sa aiba un anumit nr de posturi sa intre pe aria de publicitate,si oarecum si o vechime de 2-3 luni sa zicem.....asta e parerea mea ! si cine greseste si nu respecta regulamentul , sa fie aspru sanctionat !

GSM-Stefan is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2005, 10:32   #303 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

N6600: Tu pana una-alta ai un scandal mare la activ (cel cu chuPa) si altele mici cu alte thread-uri (ala cu hartia de 2$ vanduta cu 5000$), asa ca nu iti recomand sa te bagi in treburi administrative...

Old 24-05-2005, 04:41   #304 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Bai Oscior ma lasi ? Cate zile te-am sunat eu ma sa imi dai parfumu ala ? Cate zile m-ai dus tu cu zaharelu...acum stai aici si faci pe victima. In fiecare zi te sunam sau vorbeam pe messenger si a doua zi iar ma amanai...ba ca nu poti, ba ca ti-a ros cainele cutia ba ca nu stiu ce...

Daca tu crezi ca stau eu dupa fundu tau sa imi dai parfumu cand ai tu chef...asa meriti. Altadata sa stii sa faci afaceri cum trebuie. Ca sa nu mai vorbim ca ai mintit pe toata lumea ca sunt parfumurile originale iar acum te folosesti de multele si intortocheatele sensuri ale limbii romane sa ne duci iar cu zaharelu.

Eu inteleg ca ti-e foame...dar intreci limitele. In locul tau nu as mai comenta, ai uitat cand vroiai sa imi dai bani pe cutiile de parfumuri ? Sau asta ai uitat sa mentionezi ? Deh domne...ti-a ros cainele cutiile...ne lasi cu vrajeli din astea ? asa minteam eu la gradinita (si n-am fost la gradinita, daca intelegi ce vreau sa zic)

Am cumparat o gramada de lucruri de pe forumu asta, numai parfumuri peste 20...de la alti useri, care sunt seriosi si in plus de asta nu umbla cu facaturi.

Nu ti-am raspuns la telefon intentionat...sa stii asta, ti-am mai spus ca imi esti o persoana antipatica, dar asta e problema mea, nu ?

In alta ordine de idei am cumparat o gramada de lucruri de pe acest forum, am si vandut cateva chestii...sa aud pe cineva cu reclamatie la mine ? In schimb la tine oscior...

SI cat despre aere de superioritate...sa nu uitam cine ia lumea de fraieri pe forumu asta oscrior, ok ?

Sunt pe forumu asta din '99, nu ca ar exista o legatura intre timpul petrecut aici si seriozitatea unei persoane...dar iti spun si daca gresesc sa ma contrazica cineva. Nu am jignit pe nimeni, sau sa primesc vreo reclamatie in afara de 2 useri : 1) Escobull...care a reusit sa ma scoata din sarite si 2) Oscior ...ca sa vezi ce useri, cei mai bine cotati de pe tot forumu asta.

Last edited by Baracuda; 24-05-2005 at 04:59..

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 21:51   #305 (permalink)
Banned

screku's Avatar

am citit ce ati postata mai sus si mi-as spune si eu parerea, din punctul meu de vedere.sunt new entry pe acest forum si tocmai ma gandeam ca nu prea am citit regulile. am un motivana ma hotararesca daca intradevar merita sa retin regulile vreau sa vad daca merita.de aceea consider de bun augur ideea de a sustine noi useri ,pt a intelege ce shi CUM se invarte pe acest forum,toate acestea avand ca final fericit marirea comunitatiI CG si implicit aportul de idei noi shi de ce nu de cupararatori pt produsele ce vrem sa le vindem.asta este doar o parere,poate cam subiectiva.

screku is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 17:55   #306 (permalink)
Registered User

CataL|nn's Avatar

eu am patit-o cu un produs, am trimis un colet prin ramburs si nu l-am mai gasit pe destinatar la telefon dar nici produsul nu a fost returnat. Asta s-a intamplat acum 2 ani , omul era din Pitesti si eu vindeam un procesor amd k6, nu a fost tzeapa mare dar ideea in sine ca se poate face si invers, eu nu am depus plangere ca nu avea rost.

CataL|nn is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 18:34   #307 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Ciudat ca nu ti-a fost retrnat coletul... Trebuia sa ti-l returneze posta. Eu am trimis un TV Tuner la oradea parca si am scris adresa gresita si mi-a fost returnat.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2005, 19:44   #308 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by CataL|nn
eu am patit-o cu un produs, am trimis un colet prin ramburs si nu l-am mai gasit pe destinatar la telefon dar nici produsul nu a fost returnat. Asta s-a intamplat acum 2 ani , omul era din Pitesti si eu vindeam un procesor amd k6, nu a fost tzeapa mare dar ideea in sine ca se poate face si invers, eu nu am depus plangere ca nu avea rost.
Daca era ramburs trebuie sa primesti bani sau coletul back!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2005, 13:09   #309 (permalink)
Registered User

rellyc's Avatar

topic

Eu de ex. sunt din Iasi si doresc sa vand un Pocket PC pe acest forum, 6 mil. este totusi o suma si nu ii da nimeni cu ochii inchisi.
Ii inteleg pe deplin pe cei care nu pot plati un lucru pe care nu l-au vazut inca. Nu cred sa existe vreo solutie legala care sa protejeze ambele parti (de a primi cartofi in cazul cumparatorului si de i se distruge produsul pe durata transportului in cazul vanzatorului) asa ca voi apela in caz de gasesc un doritor la solutia "cauta un prieten" care se va deplasa la Bucuresti si va arata doritorului produsul.
O data am fost intr-o situatie similara de a cumpara un produs de pe un site de anunturi online. Vanzatorul a fost foarte dragut si a gasit o ruda a unui prieten de-al sau care locuia in Iasi, mi-a trimis produsul acolo, l-am testat si am dat banii acelei persoane.
Este foarte dificil sa ai incredere intr-un nickname. Eu nu ma ocup de vanzari-cumparari toata ziua, vand doar lucrurile mele si cumpar cand am nevoie de ceva, nu pot avea "referinte" in aceste conditii, sunt doar un nickname care nu spune nimic.

rellyc is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2005, 14:27   #310 (permalink)
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

baracuda... esti in plus pe forum frate.. lasa-ne.. esti din 99 pe forum si ce? eu sunt din 2005? nu mai abera aiurea... ce spontan ai fost.. ai raspuns la reclamatia mea dupa vreo 5 luni.. bravo.. cati ani ai 16? iti sunt antipatic? de ce? ce crezi ca la toate parfumurile care le-am vandut am cumparat cutii de la altii.. lol, am vandut o gramada...
dupa cum vezi acum am alte parfumuri care le dau ieftin.. si sunt originale 100%.. poate ne intalnim odata sa le vezi

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2005, 19:14   #311 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

1) am 23
2) am raspuns cu intarziere pentru ca abia in seara in care am postat mi s-a adus la cunostinta ca am o reclamatie.
3) vorbeste frumos si termina cu strigarile astea de galerie de fotbal (lasa-ne)
4) Ma bucur ca nu ai negat ca ai incercat sa cumperi cutii pt parfumuri
5) Nu as cumpara de la tine nici un ruptul capului, chiar daca astea AR FI originale

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2005, 02:40   #312 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Am citit abia acum thread-ul asta.
Nu sunt un user vechi, ma dau pe publicitate in general si am constatat ca e un forum foarte dinamic.
Ca o simpla parere:
sangboy(post #67) si AIWA(post #68) au spus cam tot ce trebuie sa fie reguli de bun simt pe o arie de publicitate a unui forum cu useri care se respecta.

Personal accept corectiile bine intentionate si la obiect, dar ma deranjeaza obiectiile fortate doar pt a reduce pretul sau, mai grav, discreditarile fara motiv...

sangboy: good point!
AIWA: grea misiune, dar privesti foarte corect lucrurile.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2005, 23:48   #313 (permalink)
Registered User

mugurg's Avatar

Super useri - pt. AIWA

Scuze, incadreaza-l tu unde trebuie...daca trebuie.

Sunt nou la voi pe forum dar am cumparat deja de vreo 3 ori, si cred ca ar fi de bun augur sa faceti si o rubrica cu useri onesti atat vanzatori cat si cumparatori. Nu ar face floarea asta primavara, dar cu siguranta ar conta. Eu de exemplu as citi zilnic despre userii trecuti aici. Asta nu m-ar feri de tzeapa, dar ar ajuta cumva...
Mentzionez ca am intalnit SUPER oameni la voi pe forum si sunt mandru sa-i cunosc, si sa vad ca nu totdeauna a fi roman inseamna a fi hotz.
Ex: am trimis bani la Iasi (card transfer) unui tip care nu m-a vazut in viatza lui,( io pe el nici atat) cu rugamintea de a-mi cumpara ceva de la alta persona de acolo. Guess what? Am dat peste un om cinstit. Si sunt sigur ca sunt mai multi...

multumesc pt rabdare.
Mugur

mugurg is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2005, 23:51   #314 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Subscriu si eu la treaba asta. Merge facut un thread. Daca un user vrea sa cumpere de la alt user, ii da cu search pe thread-ul respectiv si vede ce s-a vorbit de el. O idee buna!

Old 11-06-2005, 23:57   #315 (permalink)
Mezzoman

cyfaws's Avatar

Ideal ar fi un rating pt useri dar pentru asta banuiesc ca ar trebui facut un forum separat. Ceea ce nu ar fi o idee proasta pana la urma, se poate pastra un link pe forumul asta.
The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light.
Stanley Kubrick

cyfaws is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2005, 00:36   #316 (permalink)
Registered User

mugurg's Avatar

:)

Quote:
Originally Posted by CBR
Subscriu si eu la treaba asta. Merge facut un thread. Daca un user vrea sa cumpere de la alt user, ii da cu search pe thread-ul respectiv si vede ce s-a vorbit de el. O idee buna!
Nu stiu cat de usor e de implementat un sistem rating, dar macar intru si citesc.
Exemple de useri cinstiti in cazul meu:
Sandubogdan- i-am trimis sa bani sa imi cumpere ceva din Iasi si asa a facut.Mai ales si deranjul de a-mi pune mie la posta ce mi-a cumparat...
Alice in Wonderland - am cumparat un tuner tv care s-a dovedit a nu merge pe laptopul meu. omul a fost de buna credinta si nu numai ca mi-a inapoiat banii, dar nu a vrut sa opreasca bani pt deranj(m-am oferit sa las niste bani) dar mi-a si propus sa merg sa ma ajute sa il setam la mine pe laptop(probabil la mine e ceva aiurea)
Sorcy3k - am cumparat de la el, si a fost super corect, exact la ora care trebuie si mi-a vandut exact ce spunea ca imi vinde. perfect.

mugurg is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2005, 22:52   #317 (permalink)
Registered User

PesteImputit's Avatar

la ce masini conduce as zice ca are nitel peste 16 ani

PesteImputit is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2005, 21:27   #318 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Intrucat este sezonul estival si foarta multa lume din diverse motive intra in criza de bani ...am rugamintea sa acordatzi o mai mare atentie persoanelor de la care cumparatzi! Am o sesizare de la un user ce s-a ars urit la un pachet ramburs...nu il fac public intrucat asta este dorintza lui si peste acesta rugaminte mi-a trimis mail si scan dupa reclamatia de la politie si dupa chitanmtza de la pachet!
Nu as vrea sa fiu in pielea celui ce va fi cauta de politie pentru un astfel de gest!

DECI MARE ATENTIE..lumea vrea la mare si are nevoie de bani deci...judecatzi de 2-3 ori si cumparatzi o data!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2005, 22:08   #319 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Eu va recomand urmatoarea treaba... Atunci cand faceti un barter (presupunand ca va intalniti face-to-face), cereti buletinul persoanei care va vinde / cumpara de la voi si notati-va datele. Desigur, oferiti si buletinul vostru pentru schimbul de date pentru ca totul sa fie ok de ambele parti. Asa aveti de unde sa luati un eventual tepar.

Old 04-07-2005, 05:37   #320 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

1.
Desi threadul asta a inceput altfel...
Si eu cred ca e ok sa avem o parere despre cei ce sunt corecti pt ca la experiente negative avem condica de reclamatii.
So, am colaborat perfect cu urmatorii:

Bisti > am schimbat cu el un HDD cu altul;
Merlucius> am facut un schimb superciudat f bine incheiat;
BlkHrt > am luat de curand un CD-RW fara probleme;
meios4us > m-a servit cu un modem PCI la care mi-a dat cablu, CD instalare si garantie cateva zile pe barba lui;
Vizitator> mi-a dat 2 buc TNT RIVA sa le incerc o zi/doua si sa o pastrez pe care vreau pe incredere;
Caudu> am luat o caroserie exact cum a spus...nou nouta la cutie.

Ar mai fi...dar astia mi-au venit acuma in minte.

2.
Cred ca ar fi interesant daca celor banati li s-ar baga automat un avatar la misto (in perioada de ban) care sa-i ridiculizeze , dar fara sa-i atinga la sentiment foarte tare...nu stiu, o caricatura ceva.
N-am vazut pe nici un forum asa ceva si poate ar fi o metoda buna pt unii care ar fi mai atenti cu limbajul si regulamentul decat sa-si vada un avatar care nu-i reprezinta, ba chiar sa fie luati la misto cu propriul avatar.
Se poate face chiar un concurs pe tema caricaturii.
Acuma nu stiu din pdv tehnic cat de greu este...
Daca e ok...vreau copyright

Last edited by H2H; 04-07-2005 at 11:38.. Reason: Adaugare pct. 2

H2H is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules