![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
OK intrucat mai sint cateva ore pina la 1 februarie cu toate ca mi-am promis ca nu voi discuta uite ca o fac! In primul rint multam fain celor care m-au sustinut(de fapt cei care au inteles ca trebuie sa existe cat de cat o ordine in posturi o fi ea o piatza virtuala dar toate produsele au un pret!) In al doilea rind multumesc SORIN147 si COBRA pentru explicatiiiiiiiiile date! E si acum in al treilearind ->Paulic a venit si randul tau....am stat si am citit cu foarte mare atentie posturile tale....vad ca efectiv ai greutati in intelegerea unor lucruri plus ca nu reusesti sa te faci inteles.Inainte de a jigni pe cineva(chestia cu COBRA-penibila rau tare) si mai ales inainte de a aduce acuze ca ...cenzurez sau etc(asta vad ca ai avut directia fixata catre mine) trebuie sa iti aduc aminte de o chestie spusa de cineva care spunea mai in gluma mai in serios ca daca Nu iti place filmul nu te duce numai de dragul de a fi in sala ![]() Vad ca incerci sa ma acuzi ca tratez VANZATORII ca o categorie inferioara! Nimic mai fals...incerc in limita timpului liber pe care il am sa ajut pe toata lumea cu un link cu o poza cu o recomandare (acolo unde stiu despre ce e vorba si mai ales daca cunosc utilitatea si functyionarea produsului) In acelasi timp ajut si pe cineva care doreste sa cumpere ceva sa se descurce in multitudinea de anunturi! Uneori reusesc ...alteori nu si aici poate pot fi atacat...dar sa fiu acuzat ca tratez vanzatorii ca ceva inferior ...nu cred...e chiar puerila explicatia ta! Incearca sa respiri sa te plimbi pe afara ...aerul rece face minuni uneori si la revenire cind vei citi ce urmeaza sa intelegi ca astea vor fi regulile!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
01. Citeste te rog cu atentie acest topic: http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=50753 Acorda o mare atentie si la DATA la care sint cele 3 posturi de acolo! 02. Daca ai inteles ca inca din 19-04-2002, 14:28 MIRcea incerca sa faca un gest de buna crestere...adica cat de cat sa intelegi ca trebuie sa ai cit mai "citetz" un anunt si nu trebuie sa fie un anuntz gen "enigma" Ce dorea el atunci...2(DOUA) lucruri si anume un titlu cat de cat edificator(asta pentru cei de pe dialup care trebuie sa deschida fel de fel de topicuri sa vada ce se ascuynde in spatele "OFERTA UNICA/EXCEPTIONALA/ETC" Si bineinteles un lucru normal ....afisarea unui pret estimativ(asta ca sa-si estimeze virtualul cumparator care va fi bugetul trebuincios) E ca o gospodina care spune imi trebuie xxxlei pentru aia ,xxxx lei pentru ailalta si xxxxxxlei pentru chestia aia 03. Ca se respecta sau nu rugamintea lui MIRcea sau nu se poate vedea ca a trebuit inca un asemenea anunt 15-09-2002, 07:26 de data asta autor fiind subsemnatul in care trageam un semnal de alarma ca sint useri care nu respecta anumite regului de "piatza" sa le spunem Si atunci ce am facut ? Am hotarit sa intervin ! Cum am facut? Simplu ! Am preferat sa nu mai merg la crisma cu amicii sa stau cat se poate de mult pe forum si sa citesc post cu post fiecare anunt aparut. Citeam incercam sa inteleg ce se doreste in acel topic si modificam in consecintza dupa caz titlul. Dupa 2 saptamani in care crede-ma am avut restantze mari la somn am reusit cat de cat sa aduc aria la nivelul pe care trebuie sa il aiba....intrai si vedeai din prima care sint anunturile de vanzare si care sint cele de cumparare(ASTA ESTE SI MOTIVUL PENTRU CARE CER CA "cuvintul cheie" SA FIE LA INCEPUT scris cu LITERE MARI) plus ca fiind pe dialup stiai din prima ce anunturi trebuie sa deschizi ....era specificat din titlu ce se vinde/cumpara/schimba in interior....am mai slabit cureaua ...aveam si servici ...plus ca efectiv anumite probleme de sanatatenu imi dadeau pace! Ce am vazut dupa 1 luna? O parte din useri au inteles ca ce doream eu sa fie respectat le usureaza lor "munca" adica incepe sa se miste ceva...se vind mai repede anumite chestii ....negocierile se fac in timp util si convenabul...etc si etc Asta era partea cea buna...pe de alta parte mai erau anumiti useri care efectiv ....ori din neglijentza(erau batrini pe forum si nu prea erau atenti la noile reguli aparute) ...ori din nestiinta(erau proaspat aparuti in comunitatea COMPUTERGAMES) nu prea respectau chestiile...la inceput am modificat de cate ori puteam si aveam si ceva timp...apoi am incercat sa aplic si reguli un pic mai dure...inchideam posturi care nu aveau pret ...etc si etc Toate astea in sperantza ca poate se intelege ca TREBUIE RESPECTATE ANUMITE CHESTII MINIME! Dar in zadar uneori ...unii se incapatinau sa posteze asa cum au facut-o poate pe alt site / forum Incepeau sa apara conflicte ,discutii aprinse ca ...acolo e mai iefticn...ca pe "bursa" e asa si pe dincolo,etc ...fel de fel de chestii care nu trebuiau normal sa apara!Plus ca unii chiar au mers mai departe si au incercat chiar sa se apuce serios de TZEPE (vezi condica de reclamatii ) In calitate de MODERATOR trebuia sa gasesc o sulutie pentru eliminarea tuturor acestor chestii si asta trebuia aleasa repede si de data asta solutia sa fie radicala....mai ales ca incepeau sarbatorile si numarul vizitatorilor grestea de la zi la zi uneori chiar se dubla! Au aparut o serie destul de numeroasa de noi useri care erau veniti din alte "zari" si care nu prea au inteles ca aici e COMPUTERGAMES deci urgentza aplicarii unei reguli devenise "COD ONE" sarbatorile si tot ce tine de luna decembrie....normal ca au ridicat stresul meu la cote destul de ridicate si atunci am hotarit asa nu se mai poate ! La mine in curte e un ghiveci nu gasesc niciodata ceva daca ma grabesc si daca trimit un amic de pe dial up sigur ma injura pentru recomandarea : "Go to COMPUTERGAMES/Publicitate si sigur gasesti ce vrei" asa am ajuns sa stau si sa ma gindesc la un regulament intern al acestui loc.
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
as fi vrut sa mai completez cu ceva, dar, se pare ca nu prea mai am cu ce! de fiecare data cand am intrat pe acest thread, am mai scris ca raspuns la ce aparuse anterior, dar de aceasta data ... poate un singur lucru ar fi de completat.. subscriu celor enumerate mai sus de AIWA cu precizarea ca mai e unul care doreste buna-functionare a forumului!
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
04. Si uite incat incet cum am ajuns sa-mi trec gindurile pe hartie sa fac fel de fel de combinatii ,fel de fel de adaugari si stersaturi...incercam sa gasesc un punct care nu era atins si iata cum incet incet adun 21 de reguli care trebuie respectate...Mama da multe mai sint ...multe si plicticos de urmarit ...si ca orice regulament stufos ....intotdeauna vor fi posibiliatati de evitare. Incep sa elimin cate una cate alta pina ajung la o forma mai linistita..7 buc...nicioadata nu mi-a placut ca cineva sa-mi controleze gandurile asa ca mai tai una...ajung la 6buc reguli...insa 2 din ele cu sigurantza vor stirni proteste si atunci incerc sa privesc putin detasat lucrurile! Pentru asta trag o fuga in piatza...sa ma uit ce au taranii acolo la vinzare si de ce la ei se poate si la mine nu...asa ca mai elimin cate ceva si ajung pe 22-01-2004, 12:25 la 4(PATRU) reguli mari si late! -TITLUL -PRETUL -DETALII EXACTE -MODALITATEA DE CONTACT Dupa cum se vede presupun ca sint clare care sint cerintele OBLIGATORII de a EXISTA un anunt pe aceasta arie.Poate nu se intelege de ce! Voi incerca sa raspund (asta daca si netul ma lasa a picat de 3 ori pina acum)
|
| | #25 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Da m-am cam incins... De fapt tot ce am avut de spus am spus in primul post, si Bisti a rezonat. Apoi a intervenit cobra oarecum agresiv, citez " Intr-un final regulile sunt reguli si trebuie sa le respecti daca vrei sa faci comert aici.", si sigur ca am luat foc. Respect orice reguli stabilite, dar tocmai aceste reguli erau puse in discutie, si de aceea mi-am spus parerea. Punct. P.S. Si eu am o legatura dial-up. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Asa cum am promis incerc sa explic necesitatea respectarii celor 4(PATRU) reguli -TITLUL (trebuie sa contina VAND/CUMPAR/SCHIMB/etc in fata subiectului) Asta pentru simplu fapt de asezare mai bine in pagina a postului respectiv si pentru a da posibilitatea selectarii anunturilor fara a face surf printre posturi. Am rugamintea ca cuvintele cheie sa fie scrise cu litere de tipar Adica asa -->VAND:Placa baza xx si nu vand laca baza xx-PRETUL (estimativ/negociabil/fix/etc) Asta pentru ca asa este normal fiecare produs "din raft" sa aiba pretul sau.In acest fel se urgenteaza vanzarea unui produs mai ales in cazul in care se doreste ca vanzarea sa fie urgenta sau cumpararea sa se faca fara multa bataie de cap! se elimina si timpii morti si discutiile de genul: Cat costa dau xx lei-Ce esti nebun ea a costat xxxlei -Bine dar xx+x lei e bine? Nu ma ce naiba ma crezi fraier mai bine o pastrez etc si etc.Acest lucru este benefic si pentru cel ce doreste sa cumpare ceva si nu stie cam ce pret ar fi normal la un anume produs. de ce cer si specificarea ca e fix sau nu ca...uite unii poate nu vor sa lase din pret si apar altii care tot incearca sa cumpere si nevazind specificat ca e pret fix incearca si incep sa se targuiasca...dupa care incepe scandalul si ...etc -DETALII EXACTE privind produsul (eventual link catre PRODUCATOR si POZA) Aici consider ca tine de buna crestere a fiecaruia cat si de talentul sau de a sti sa prezinte marfa! Unii cauta ceva dar nu stiu cum se numeste poate stiu cum arata si invers.Nu cred ca mai trebuie sa spun ca e bine sa fie si o descriere personala a produsului....vrei sa-l vinzi vei sti cu siguranta sa faci capul mare unui virtual cumparator ![]() -MODALITATEA DE CONTACT (telefon/e-mail/pe forum/etc) O chestie iarasi normala spun eu care tine de cat de deschis e userul respectiv.Unii lasa un numar de telefon ...altii poate o adresa mail...etc....iarasi ma repet vrei sa vinzi ceva si nu lasi o modalitate de contact inseamna ca efectiv ai ceva de ascuns sau poate nu prea ai chef sa vinzi! Nu am spus ca gata trebuie sa lasi tot ce e in paranteze dar e bine sa lasi un semn ca esti dispus sa discuti...poti spune simplu : "astept persoanele interesate sa ma sune la xxxx" sau poti spune ca discutiile se fac pe forum...E bine acest lucru intrucat de multe ori am gasit anunturi in care spunea cineva vand produsul x sunati-ma la xxx Si atunci ce trebuie sa fac ? sa ma apuc sa sun la xxxx si sa aflu ca defapt ce vinde el e cu totul altceva decat am crezut eu ca e(asta deoarece nu a stiut sa faca o descriere a produsului) si mai ales sa aud ca are pretentia unui pret aberant Penibil si costisitor in acelasi timp! forumul COMPUTERGAMES ofera acest serviciu GRATUIT deci nu are rost ca cineva sa faca $(in cazul cartelelor dialog) lasind un nr de telefon asa la misto aruncat! Repet cine va intelege regulile astea va vinde /cumpara repede ce doreste! E si logic ca eu daca gasesc ceva interesant vad exact despre ce este vorba si daca PRETUL este pe gustul meu voi contacta persoana la adresele indicate! Logic nu? Daca mai sint nelamuriri va rog sa intrebati!
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Intrucat la mine e cam 23:25 repet ce se va intimpla pe toata aria de publicitate daca gasesc topicuri ce nu au cele 4 reguli respectate: Incepind cu data de 1 februarie cine nu respecta cele 4 reguli va avea surpriza ca mesajul sau sa fie sters (deci nu il mai inchid ca dupa aia sa astept PM cu detaliile lipsa si dupa aia sa deschid si etc si etc) Va multumesc pentru atentia acordata!
|
| | #29 (permalink) | ||
|
E 2:05 acum cand citesc asta. Subscriu la ce a scris AIWA mai sus. Acum sa vedem cum o sa decurga urmatoarele zile... Quote:
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Subscriu; pune regulile sus, sa le citeasca toata lumea. Propunere: Ai facut vorba de tzepari, si este imposibil sa nu apara si specia asta. Poate ar fi bine ca cei care o patesc, sa poata posta undeva (pe sectiunea Publicitate, cel mai indicat, sau intr-un camp al paginii personale a user-ului tzepar. Sigur, pentru a posta asa ceva respectivul trebuie sa-si asume raspunderea, adica sa se identifice (username, nume complet, telefon), si sa dea cat mai multe date pe care le cunoaste despre tzepar (numele cunoscut, numar de telefon, adresa sau orice altceva care poate conduce la izolarea lui in cadrul site-ului). Asta i-ar putea proteja oarecum pe membrii forum-ului de experiente similare, dandu-le posibilitatea sa faca niste investigatii preliminare legate de cel cu care vor sa incheie o tranzactie. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
PAUL vezi ca este asa ceva in CONDICA DE RECLAMATII Deja vad ca am clienti am sters un topic cu totul
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Toate cele spuse aici au fost sintetizate sub forma a cinci reguli postate in Regulamentu' sectiunii de Publicitate. Asteptam in continuare sugestii, propuneri si reclamatii.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
*Un pic off-topic AIWA, Assassin: La cine ajunge mesajul de la "Report Post"? La moderator-ul sectiunii respective sau direct la Assassin? *Un pic on-topic Recomand stergerea imediata (nu inchiderea) a fiecaruri thread care nu corespunde cerintelor din regulamentul sectiunii publicitate. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
La moderatorii ariei respective si la ADMINI cred
|
| | #39 (permalink) | ||
|
mitzu omule de 2 ori ai postat ...de 2 ori am sters topicurile respective si am spus nerespectarea regulamentului ca sa vezi si tu unde gresesti ...si tot nu vezi ca ESTI OBLIGAT sa bagi un pret la ce vinzi!
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Acu' 2 minute am sters trei topicuri (n-am tinut seama de cate posturi aveau) din cauza ca nu se specifica in titlu "vand", "cumpar", "schimb", "caut", "ofer" etc. Data viitoare nu voi mai fi asa de ingaduitor.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|