![]() |
| | #562 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: romanica |
Si inca un lucru observat: se abuzeaza de una din prevederile regulamentului care spune ca in afara de up-ul zilnic se pot face precizari urgente de genul modificari MAJORE de pret sau in cazul in care s-a vandut produsul. Dar aici cand ai xx tel 100% o sa postezi din 2 in 2 ore ca ai vandut inca un tel din enorma lista. De preferat update-ul zilnic de stoc fara update-uri din ora in ora.
| ||
|
| | #563 (permalink) | ||
| Quote:
.....multi inteleg gresit(mai mult sau mai putin intentionat....)
| |||
|
| | #565 (permalink) | ||
|
Se pare ca userul vw18t nu a inteles de ce i-au fost inchise vanzarile...a incercat sa devina regulamentar si...s-a plictisit! Il anunt ca eu nu m-am plictisit! Ca tot spunea cineva ca odata si odata trebuie sa inteleaga lumea ca nu se mai poate asa !
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #566 (permalink) | ||
| Quote:
AIWA am si eu o nelamurire si anume: In primul rand te felicit pt ca ai inceput sa aplici regulamentul f. strict si dai bann-uri cui merita. In al 2 lea rand mentionez ca il cunosc f.bine pe Bogdymanea2004 (intradevar se ocupa si cu tel mobile printre alte lucruri) si este un baiat extraordinar. Desi incerc sa inteleg inca nu mi-am dat seama pana acum de ce a luat ban? Din cate am vazut eu in thread-ul lui, el si-a pus toate tel. pe care le are la vanzare intr-un singur thread si la un moment dat te-a si intrebat daca este bine cum a facut. Totusi ar trebui sa iti dai seama ca el cel putin s-a straduit sa aplice regulamentul si a avut vointa sa isi includa toate tel. intr-un singur thread asa cum ai cerut. Imi scapa mie ceva? Sper sa aplici regulamentul in continuare la fel de strict si sa nu te opresti aici daca tot ai inceput si mai sper ca in curand sa nu mai vad o pagina plina de telefoane ale aceluiasi user cum obisnuia sa faca StefanGsm si cand dadea cate un UP pe zi dadea la toate thread-urile o data (MENTIONEZ CA NU IL CUNOSC SI NU AM ABSOLUT NICI O TREABA CU STEFAN DECI ROG SA NU SE INTERPRETEZE GRESIT).Oricum din cate observ vad ca nici StefanGsm nu respecta regulamentul daca stau sa ma uit la un thread de-al lui si daca ma gandesc ca tel. pe care le are la vanzare nu sunt grupate pe marci si nici nu sunt incluse toate tel. sigilate intr-un singur thread iar cele folosite in alt thread. SI daca tot ne-ai spus sa dam exemple te rog sa te uiti si la userii urmatori si sa incerci sa le explici si lor cum functioneaza regulamentul ca vad ca inca nu au inteles: Swedesu_mobile, Lipton, Emporio26, just_do_it, Ghos7fac3, E50, Trifan1980 si probabil mai sunt dar nu am timp sa caut pt ca sunt la serviciu. Mersi pt. intelegere si astept unele lamuriri daca se poate. O zi buna in continuare PS: Din cate observ unii isi permit sa faca si clone cand sunt banati cum ar fi cazul user-ului E50 (clona) care este de fapt user-ul wind (banat). AIWA te sfatuiesc sa fii atent ca se fac clone sub ochii tai care dureaza de ceva vreme si vad ca nimeni nu are curajul sa o spuna probabil pt. ca si-au umflat unii muschii pe privat si au inceput cu amenintari pt ca doar suntem in Romania. Daca am sa mai observ ceva am sa te anunt, asta ca sa te ajut sa faci putina curatenie pe forum-ul asta daca altii nu au curajul sa o faca. Last edited by the_jackal; 20-11-2006 at 14:33.. | |||
|
| | #567 (permalink) | ||
|
Are dreptate the-jackal. nici eu nu am nimic cu stefan-gsm. Sunt chiar un client foarte multumit. am luat o carcasa de la el si avea un punct e ecran, mi-a schimbat-o a 2-a zi fara comentarii. deci recomand! Uite cum arata pagina de gsm acum... abia am pus si eu up la telefonul meu - respectiv cele 2 ale fratelui meu si deja s-au dus... Cele sigilate nu mai trebuiesc grupate si pe marci (chiar daca nu scrie ci doar se intelege) ci toate sigilate in acelasi thread. asa... hai sa facem cate un thread pt fiecare marca de telefoane fie ele noi sau sh ca tot aia e. ce dracu!!! am vazut ca si-a luat si vw16 bann, nu tin minte exact nick-ul, care nu vindea atatea... Postez atach-amentul sa vedeti ce porcarie se intampla aici!!! Macar sa dea pe rand up-urile... cate un thread la fiecare ora. asa... deja ale mele nu mai apar pe rima pagina si am optiunea cu 40 pe pagina. Last edited by tonyto333; 11-03-2007 at 21:36.. | |||
|
| | #568 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2006 Location: Pe Tron |
STEFAN GSM nu are reguli????? nu era un singur post pt sigilate,un singur post pt noi,1 pt accesorii?!. ASTEPTAM raspunsul si banul de la aiwa. avem VOIE CU CLONE? eU STIAM CA nu. In plus useri gen GEOOX care au 5 anunturi pentru acelasi produs nu trebuie agreati. | ||
|
| | #569 (permalink) | ||
|
@ tonyto & peresedintele ....uite tata aici ..vremurile bune ...si eu am spus tocmai ce spui si tu .. crezi ca s-au luat masuri? CONDICA DE RECLAMATII (e bine de citit !!!) respectiv: http://forum.computergames.ro/35934550-post1577.html si ca raspuns la intrebarea lui AIWA ...da, majoritatea sunt facute in acelasi timp !
__________________ Nokia Arte ; E71 & Glock 26 | |||
|
| | #570 (permalink) | ||
|
Asa ...asa hai...turnatzi taica turnatzi! Ca si asa nu am somn nici in noaptea asta!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #571 (permalink) | ||
|
Desi nu am primit raspuns la ceea ce am intrebat asteptam totusi sa iei masuri in ceea ce priveste userii pe care ti i-am scris. Ce mi se mai pare ciudat este ca dupa ce au inceput sa apara ban-urile in masa au inceput sa apara si useri noi (cam multi fata de obicei) asa peste noapte si se pare ca acesti useri cunosc f.bine regulamentul si stiu exact ce trebuie sa specifice in anuntul pe care il dau si in plus fata de asta stiu ca trebuie sa includa mai multe tel. intr-un singur thread. Desi sunt pers. vechi pe acest forum care se pare ca inca nu au inteles ce trebuie sa faca (dupa regulile "noi") iata ca apar acesti useri noi care au inteles perfect totul si aplica regulamentul ca la carte. Ciudat nu? ----> Fiti atenti la clone. Dar gata, pt. ca deja am facut prea multe posturi intr-o singura zi si am pierdut prea mult timp iar la unele pers. timpul costa bani .
| |||
|
| | #572 (permalink) | ||
|
Da stai calm noaptea e mare cum am un pic mai mult timp liber...cum trecem la sapaturi! Si da observatia cu userii noi e f f f corecta!!
|
| | #573 (permalink) | ||
| Quote:
Nu a fost intentia mea sa "torn". nu ti s-a parut pertinenta observatia mea? sincer! dar sincer! nu am nimic cu stefan-gsm. nu e cazul sa ii dai bann dar sa stie ca la prima abatere o sa o faci. Mie mi s-a parut un baiat foarte d treaba si corect. Punct. Semnat. "Felix" | |||
|
| | #574 (permalink) | ||
| pro Join Date: Jun 2005 Location: Locul unde faci venit fara scoala... |
@aiwa...eu de fiecare data cand mi-am schimbat userul am facut-o pentru ca nu mai imi place numele respectiv...asa ca te rog, lasa userul zokora ca asta nu imi place...daca este nevoie, scriu in semnatura sau undeva ca batboy este userul vechi.sper sa intelegi!multumesc!
| ||
|
| | #576 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: timisoara | salut
partea cu fraeri o apreciez,sunt multi pe aici,si iau bann la greu,de ex cine a deschis acest topic,e gata,l-a rezolvat.condoaleante pentru el,si daca continuam si noi vom lua si noi bann,daca suntem galagiosi,doar e comunism cu fata umana ca la vecini nostri rusii.
| ||
|
| | #578 (permalink) | ||
|
AIWA, eu plec de la premisa bunei credinte. Adica, sunt de parere ca in calitate de moderator pe aria de publicitate incerci sa-ti faci bine treaba, obiectiv si nepartinitor. Din pacate pentru tine, am ajuns in situatia paradoxala in care tu invoci de nenumarate ori regulamentul de pe sectiunea publicitate, pentru ca tu insuti sa-l incalci sau sa favorizezi incalcarea lui. Iti citez din Regulament: 4. ATENTIE - pretul estimativ nu trebuie sa depaseasca pretul oficial! Computer Games Online SRL nu incurajeaza BISNITA!. Nu-ti neg meritele in incercarea de a pastra buna comunicare pe aria publicitate, dar tu nu faci nimic, dar absolut nimic, pentru stoparea bisnitei. Te-am urmarit perplex cum iti justificai protejarea bisnitarilor de pe forum, sustinand, printre altele, ca ei au experienta si macar au invatat sa respecte regulile, fata de alti, diletanti, care sunt inca pe teren virgin si incalca cu nonsalanta regulamentul. Mai sa fie? Adica tu protejezi bisnitarii care posteaza zilnic in zeci de topicuri (mai ales la GSM) si nu faci nimic pentru stoparea fenomenului, in schimb, sanctionezi drastic (inchiderea topicurilor si/sau ban) userii care incearca si ei sa-si promoveze produsele. Ai inchis urgent un topic in care se vindeau CD-uri si DVD-uri, desi userul era la prima experienta pe forum, in schimb, protejezi interesele bisnitarilor. Ceea ce e un mare minus pentru un moderator pretins neaprtizan. Pai tu ai favorizat extinderea binsitei pe forum. Cand vei face ceva in sensul eliminarii bisnitei? Sau, poti sa faci ceva pentru extirparea bisnitei? 5. Daca un user are mai multe produse scoase la vanzare, produse ce apartin de o anumita subarie este OBLIGATORIU ca acele produse sa fie adunate intr-un singur topic. Se elimina astfel posibilitatea ca o pagina sa fie ocupata de anunturi apartinind unui singur user cat si se poate urmari mai usor ce mai este si ce s-a vandut cat si reactia celor ce au cumparat de la acel user. Nu incercati sa postati acelasi anunt in mai multe subarii! In caz de abuz ne rezervam dreptul de a inchide vanzarea! Partea asta din Regulament ti-e cunoscuta? De ce nu iei masuri pentru eliminarea fenomenului? Ai observat cati useri/bisnitari isi deschid cate un topic special pentru fiecare produs pe care il vand? De ce nu aplici si in cazul asta Regulamentul? O sa inchei cu o parere personala si voi spune ca aria de publicitate e cea mai dezonoranta pentru intreaga comunitate CG. Iar "meritul" iti revine. Astept ziua in care vei aplica Regulamentul exhaustiv, nu preferential. E de-a dreptul penibil cum s-a mutat Targul Vitan la tine pe sectiune cu baietasii care vand telefoanele furate sau cumparate pe sub mana pentru ca apoi sa vina si sa practice aici preturi pretins mai mici. AIWA, nimeni nu e etern, daca te simti depasit, iti poti ingadui o pauza. Daca nu poti sa faci "reforma", lasa locul altuia mai capabil. | |||
|
| | #579 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
parerea mea e ca tu nu ai inteles regulamentul... din pacate pt mai multi useri resopectivii bisnitzari ca asta sunt au preturi mai mici decat in magazin la unele telefoane chiar cu 100 euro fata de magazin... au existat bisnitzari care cumparau din magazin si apoi vindeau pe forum mai scump... ex cu cardurile de memorie de la unu care pretindea ca are factura de afara etc... deci CG asta nu incurajeaza vanzarea de produse cu preturi mai mari decat in magazin (DA ai dreptate se vand multe produse de provenienta incerta mai ales telefoane, asta este) cat despre multitudinea de topicuri la un user asta se incearca sa se stopeze acum...sa speram ca o sa se invete minte. si acum gandeste-te cui nu ii convine sa fie asa de urmarita rubrica de la publicitate, asta inseamna trafic, inseamna publicitate inseamna BANI ![]() P.S. NU CRED ca esti tu in masura sa il tragi de urechi pe AIWA...
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #580 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |