Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-04-2004, 00:28   #41 (permalink)
Nick anterior: balenax

halfdead's Avatar

pt moderatori va rog cititi si voi si datzi-va cu parerea .

discutiile de kko sunt in plus pe majoritatea threadurilor de pe acest forum. desi in urma impunerii regulamentului nou de la 1 feb s-a schimbat in bine, comentariile aiurea care exista pe aproape toate threadurile, cred trebuie sa se impuna o severitate mai mare, in sensul ca cei care posteaza aiurea si persista in greseala ar trebui intr-un fel avertizatzi de catre moderatori. sunt destule alte parti pe forum unde se poate discuta pe tot felul de teme, insa aici nu este cazul. comentariile pertinente , argumentate , evident ca sunt bine venite, insa aiurelile unora care comenteaza aiurea in ideea de a cumpara ceva mai ieftin nu-shi au sensul. la fel ofertele facute, nu am nimic impotriva unor oferte facute, indiferent de diferenta de pret intre cel cerut si cel oferit. e problema celui care vinde un anumit produs daca accepta sau nu, ceilalti care au opinii pot folosi private message-urile, ca de-aia s-au inventat , in cazul in care cred ca pot da un sfat cuiva. repet, discutiile in contradictoriu se pot purta in alte parti, nu la publicitate. in alta ordine de idei, deranjante sunt UP-urile la un moment dat nesimtit de dese, nu trec bine cateva ore si te trezesti cu up. parerea mea e ca cine se grabeste nu-si alege foarte bine locul pt a vinde ceva, mai ales in conditiile in care cere un pret mai mare sau cel putin egal cu cel al pietei. pt anunturi in prostie exista alte locuri, aici aceste lucruri sunt deranjante. ar trebui cred instituita o anumita limita de timp pt acestea, ceva de genul 24 h de la postul anterior, in cazul in care nu e nika nou de spus. evident, daca se vand mai multe lucruri si unul se vinde, anuntarea acestuia ca vandut nu ar trebui privita ca un up.
la fel deranjante este atunci cand un user vinde mai multe componente si creeaza un thread pt fieacre...daca se trezeshte unul ca vinde5 kestii diferite si face 5 threaduri, e destul de neplacut.

cam atat. am ajuns sa spun astea pt ca deja ma scot din sarite comentariile de prisos. astept o reactie din partea celor indreptatiti. sper ca faptul ca am postat aici sa nu deranjeze pe nimeni.

Last edited by balenax; 26-04-2004 at 00:46..

halfdead is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 01:49   #42 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

OK daca dadeai si exemple era si mai bine...in rest ai cam dreptate ..am vazut si eu asta insa...stau si ma gindesc inca la o solutie...intrucat daca o voi gasi va trebui sa fie respectata...asa ca...inca mai "rumeg" la ea
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 02:57   #43 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Ieri am sters doua topicuri din cauza ca nu aveau in titlu "Vand". Doar le-am sters, asa cum am facut si data trecuta si acu' doua dati si acu' trei dati. Exista riscu' ca intr-o zi sa ma trezesc putin morocanos si eu dau banuri pe termen nelimitat...

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 03:17   #44 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

balenax, exagerezi, discutiile astea care te irita pe tine au farmecul lor. Daca tu preferi un mediu de "afaceri" sec, vezi bursa, okazii...

razvi is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 18:21   #45 (permalink)
[Heretic]

[MW]Slayer's Avatar

cam asa e... o atmosfera degajata nu e neaparat enervanta. daca cineva posteaza total tampit, va fi sanctionat verbal de ceilalti membri in mod natural si automat. In general nu se debiteaza prea multe tampenii, de frica oamenilor care chiar se pricep la hardware si la starea pietei. ... tot in mod natural

[MW]Slayer is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 18:31   #46 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

Problema eu o vad in modul in care vad unii useri produsele pe care le vand... Am gasit oameni care vand normal fara prea multe discutii cu preturi cat se poate de ok si am gasit si altii care sar imediat ca arsi daca le-ai atras atentia ca produsul pe care-l vand e supraapreciat...

Eu zic ca e ok sa existe cel putin o parere in plus despre un anumit produs daca linkul pe care-l da vanzatorul nu este relevant...
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is online now    Reply With Quote
Old 10-05-2004, 14:16   #47 (permalink)

scociu's Avatar

A risca sau nu pe aria de PUBLICITATE a CG

**Sa zicem ca vreau sa cumpar de aici de pe forum ceva componente in valoare de 3 - 4 mil.
**Cum eu stau in Medias si nu pot sa merg in alt oras vreau sa le primesc prin posta - ramburs.

DE unde stiu eu cand ma duc sa iau coletul de la posta daca e intradevar ce am vrut eu sa iau si nu gasesc "cartofi" sau alte chestii....Cum pot sa ma asuigur ca nu iau TEAPA???

scociu is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2004, 14:25   #48 (permalink)
Registered User

cloud's Avatar

De unde stie cel care-ti trimite ca nu lucrezi la Oficiul Postal si ca iei tot ce e in colet si pui "cartofi" in loc. E o problema de incredere reciproca.
Stai linistit nu cred ca o sa gasesti amatori de ramburs.

Cred ca locul threadului asta e la partea de publicitate->general.

cloud is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2004, 14:30   #49 (permalink)

scociu's Avatar

bine dar eu nu pot sa iau coletul pana cand nu platesc

Old 11-05-2004, 15:00   #50 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

ideea e ca daca te hotarasti sa cumperi ceva ramburs, risti. nu e neaparat nevoie sa gasesti cartofi (desi e o posibilitate; chiar eu am patit asa ceva mai demult, citeste povestea pe topicul de reclamatii), poti gasi chiar componentele pe care voiai sa le primesti, dar stricate din cauza transportului (daca erau stricate cand au fost puse in colet intra in prima categorie, cu legumele).

oricum, regula de baza este ca in momentul in care primesti coletul, dai banii si in fata tipului de la posta deschizi coletul. ii spui (daca nu scrie deja pe hartiuta aia) ce trebuie sa fie si daca ai surprize, desi ala nu iti poate da banii inapoi, nici nu ii trimite expeditorului pana cand cazul nu a fost solutionat (de posta romana, politie etc...)

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 15:03   #51 (permalink)
Trader

methadon's Avatar

cu alte cuvinte... daca nu-l stii pe om f bine.. mai bine joci la loto!!

methadon is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 15:08   #52 (permalink)

scociu's Avatar

Quote:
cu alte cuvinte... daca nu-l stii pe om f bine.. mai bine joci la loto!!
de unde sa stiu...nu stiu pe nimeni de aici de pe forum si as vrea sa cumpar cate ceva

ok...in concluzie o sa incerc sa cumpar numai de la oameni cu multe posturi care nu cred ca o sa-si strice imaginea pentru o suma de bani.

Old 11-05-2004, 15:18   #53 (permalink)
Registered User

cloud's Avatar

1. exista o condica de reclamatii. poti sa o citesti si o sa vezi cu cine nu trebuie sa lucrezi.
2. in general forumurile au moderatori, care in cazul cg sunt oameni seriosi. poti sa le ceri parerea despre diferiti useri.

cloud is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 15:38   #54 (permalink)
Moderator

Bisti's Avatar

am cumparat cu succes prin "prioripost" de la Unconnected din Constanta. suma = 2 mil. plata prin ramburs. in afara de faptul ca oficiul este ascuns prin Giulesti si ca tre sa platesti ca sa pui mana pe cutie. in cazul ca nu e ce scrie, poti face reclamatie, dar posta nu e raspunzatoare pt ce trimite respectivul (mai ales daca vine cu pachetul gata facut de acasa).

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 16:10   #55 (permalink)
[Heretic]

[MW]Slayer's Avatar

dar e chiar asa de mult 300k pe un tren? este si imediata tranzactia, mai multa siguranta si vezi si alt oras. Nu numai ca e riscant, dar poate componenta nu se comporta asa cum spune proprietarul ci mai slab o leaca.
Eu asa fac, vin cu trenu
E nashpa prin ramburs, numai sentimentul de vulnerabilitate, faptul ca stii ca esti la mila cuiva e .. urat

[MW]Slayer is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2004, 20:23   #56 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

01. OK se muta la exterior si se modifica si titlul
02. Depinde de la cine cumperi foarte mult,seriozitatea unora uneori lasa mult de dorit! Eu personal am vandut destul de multe si am stiut exact cum sa impachetez obiectele respective astfel incat cel ce da banul sa fie multumit de ce primeste! Nu au fost reclamatii mai ales ca totul a fost facut la vedere!
03. Am si cumparat destule si la fel nu am avut probleme cu toate ca uneori a fost un singur contact,am riscat si am mers pe momentul de SERIOZITATE a varstei Poate unu mai "minor" mai gindeste sa te arda insa unul cu copii si alte cele pe acasa..nu cred ca are chef de glume mai ales daca il suni acasa9deci poti afla usor locatia in the town)
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 14-05-2004, 13:23   #57 (permalink)
Junior Moderator

Ice Shark's Avatar

am rezolvat.

Ice Shark is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2004, 15:26   #58 (permalink)
Registered User

take a look .
I have a solution .

http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=78080

icrazy is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2004, 02:57   #59 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

NU E SOLUTIE AIA!
Cu parere de rau dar nu am chef poate sa mai stie inca o persoana ce vand sau cumpar eu si mai ales de la cine!

Old 23-05-2004, 14:24   #60 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Bisti imi pare rau de calitatea postei romane . Eu am suportat taxa de prioripost (sau parca amandoi am platit-o... nu mai stiu, asta a fost demult)... tu ai alergat... Am patit-o si cu western union, trebuia sa primesc bani de afara, persoana care mi i-a trimis a platit chiar si o taxa de 15$ pt ca banii sa-mi ajunga la usa. Si surpriza... a trebuit sa ma duc eu sa-i ridic, pentru ca acest serviciu nu era disponibil la acel sediu western union la care am primit banii, care era intr-un oficiu postal, ca sa vezi .. nici nu auzisem de el (mi s-a parut foarte ciudata treaba, nu mai dau detalii ca nu are rost). Taxa de 15$ bineinteles ca s-a pierdut pe drum.

Oricum e clar, exista riscuri. Daca inlaturam riscul fraudei, atunci vanzatorul trebuie sa asigure coletul cat mai bine, in asa fel incat produsul din interior sa nu fie deteriorat in timpul transportului. Abia atunci sansele ca tranzactia sa reuseasca se apropie de maxim...

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Condică de reclamaţii | Anunţuri administrative

Thread Tools

Posting Rules