![]() |
| | #703 (permalink) | ||
|
Sau: Sa fie bine la toata lumeaaaaaaaaaaa! Aklaim cum sa te las in pace cand un post de al tau ma zgarie pe creier? De ce sa tampim si noi restul?
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #711 (permalink) | ||
| daca te referi si la greseala aia a mea, poate nu ai observat ca am scris in engleza
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #712 (permalink) | ||
|
nu ma pot abtine dar ...aklaim oamenii au dreptate . nu mai sarii ca ars ca esti zob cu tot ce tine de lb romana. no ofence dar asta e adevarul. reciteste ce ai scris pana acum si poate iti dai seama de ce toti se iau de tine. nu degeaba " prostu' nu e prost destul, pana nu e si fudul" si asta a fost o zicala din popor ![]() bafta
__________________ | |||
|
| | #713 (permalink) | ||
| Quote:
. Nu trebuie sa fi sfant sa poti scrie corect. Cu inutilitatile astea de virgule, puncte si cratime care nici nu stiu de ce au mai fost incluse in tastaturile de zi cu zi.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #715 (permalink) | ||
|
Uziwood. Daca ar avea 7-8 ani nu ar fi nici o buba ca ar mai avea timp. Dar ce te faci daca are deja 18-20 de ani. Radem, glumim, dar e grav. Eu ma gandesc acum sa facem o petitie sa il trimitem pe Aklaim la "Dansez pentru tine". Sa strangem bani pentru el sa invete limba romana.
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #716 (permalink) | ||
| deja o greseala: se scrie lasati-ma !!!!
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #717 (permalink) | ||
| Quote:
Tare asta... Oricum, "lasatil" in pace ca a spus ca o sa scrie corect.@GameTime: I s-a mai atras atentia pe pagina anterioara de vre-o 3 ori la "lasati-ma"...
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #718 (permalink) | ||
|
Eu zic sa il lasam sa zaca in ignoranta lui. Vorba aia: unde nu-i cap, vai de picioare. Pana la urma thread-ul asta a fost facut pentru useri neseriosi, nu analfabeti. Aklaim +mute
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |